Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Je wilt dus een klein bedrag lenen vanaf 18 jaar en je wil weten of je er dan voor in aanmerking komt en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Misschien nog wel belangrijker om te weten hoeveel je kunt lenen en hoe snel je het weer moet afbetalen. Lees verder om op deze vragen antwoord te krijgen en kijk gelijk waar je kunt aanvragen. Het is wel van belang dat je inkomsten hebt, klinkt logisch, want als je geen inkomsten hebt dan kun je immers ook niet aflossen. Voor het lenen van een klein bedrag kun je rekenen op 1000 euro.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje


Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Het feit dat je pas kunt lenen vanaf 18 jaar is gelegen in het feit dat je op je 18e gerechtigd bent om zelfstandig beslissingen te nemen zonder dat je toestemming van je ouder(s) hoeft te vragen, voordat je deze leeftijd bereikt zijn je ouders volledig verantwoordelijk voor je en kun je dus niet zelfstandig een verbintenis zoals een lening aan gaan. Maar goed, je hebt deze leeftijd dus bereikt, je hebt een baan en je bent op zoek naar een lening voor een klein bedrag want de maand duurt toch weer langer dan je verwacht had en plotseling doet je pinpas het niet meer, wat nu?

Leen tot 1500 euro

Wil je een voorschotje op je salaris dan kun je terecht voor een minilening ofwel flitskrediet. Je kunt dan voor een korte periode van maximaal 62 dagen een bedrag tot wel 1500 euro lenen zodat je weer even wat financiële ruimte hebt om wat rekeningen te kunnen betalen of om misschien er voor te zorgen dat je wat zakgeld hebt voor als je op vakantie gaat of een weekendje weg hebt geboekt. Niets is vervelender wanneer je een paar dagen weg gaat en dan geen geld op zak hebt om ergens een drankje te kunnen gaan drinken.

Wat kan ik minimaal krijgen

Ik vind zelf 1000 euro niet echt een klein bedrag en ook wat lastiger om na 2 maanden weer af te kunnen lossen, trouwens het is geen verplichting om het maximale bedrag te doen, vanaf 100 euro kun je al een aanvraag indienen en natuurlijk alle bedragen die daar tussenin liggen. Populaire bedragen om te lenen voor een korte periode zijn 200 euro, 400 euro en 500 euro. Heb je echt een fors bedrag nodig en weet je zeker dat je dit na de maximale periode kunt terug geven dan kun je natuurlijk zelf een ander bedrag kiezen.

Hoe gaat het aanvragen

Bij het aanvragen van een klein krediet wordt er geen bkr toetsing uitgevoerd, heb je daar een registratie dan heeft dit geen invloed op je aanvraag. Verder doe je de aanvraag online en je rondt deze af in minder dan 5 minuten, er zijn geen lastige contracten en naar keus kun je het aangevraagde bedrag extra snel laten uitbetalen, dit kost echter wel geld. Er zijn een aantal documenten nodig om je aanvraag te kunnen beoordelen, geldig legitimatiebewijs, kopie bankafschrift, mobiel nummer en een recent loonstrookje. Bij sommige aanbieders kun je zorgen dat je aanvraag sneller wordt bekeken door een selfie met je mobiele telefoon te maken waar jij en je legitimatiebewijs op staat. Hier onder een handig stappenplan om je te helpen bij een aanvraag.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Hoe gaat het terugbetalen

Om het allemaal wat makkelijker te maken kun je de terugbetaling doen per iDeal, dit is optioneel, je kunt het ook gewoon overmaken. Voordeel van het aflossen per iDeal is dat je het alvast bij je bank als opdracht kunt invoeren op de gewenste datum, op die manier kun je het niet vergeten.

Korte video met uitleg

Uitleg voor het aanvragen van een minilening

Dit vind je misschien ook leuk...