fbpx

Hoe kom ik aan geld zonder te lenen

Hoe kom ik aan geld zonder te lenen

Hoe kom ik aan geld zonder te lenen

Wanneer je geld nodig hebt kan lenen een aantrekkelijke optie lijken, maar dit betekent wel dat je het geld met rente later terug moet betalen. Je zult dus uiteindelijk meer geld kwijt zijn. Er zijn gelukkig volop mogelijkheden om aan geld te komen zonder te lenen. Zo kun je jezelf verhuren als freelancer als je ergens goed in bent. Maar ook een baan zoeken die per uur betaalt zodat je dit zelf kunt plannen. Ben je een beetje een handelaar ga dan tweedehands spullen verkopen. heb je al jaren een idee op de plank liggen om iets te gaan ondernemen, wellicht is dit het moment om het echt te gaan doen. Lees verder om te ontdekken: Hoe kom ik aan geld zonder te lenen.


Korte termijn

Baan die per uur betaald

De meest logische manier om aan geld te komen zonder te lenen is om te solliciteren op een baan die per uur betaald. Bijna alle banen vallen hieronder. Hierbij is het belangrijk dat je iets leuks doet om het lang vol te houden en dat je uiteraard iets doet dat genoeg geld oplevert om in je behoeften te worden voorzien. Voor werk waar je eerst een specifieke opleiding voor moet hebben gevolgd krijg je veelal veel meer per uur betaald. Fysiek werk waar weinig aanbod, maar veel vraag naar is kunnen ook erg veel geld opleveren. Zo heb je banen dat je op een olie-platvorm werkt waarbij je 6 maanden werkt en 6 maanden vrij bent.

Verkoop je spullen

Je zult ongetwijfeld veel spullen in je garage hebben staan die je nooit gebruikt. Deze spullen die je al lang vergeten bent kunnen wel geld opleveren. Dus een grote schoonmaak door je huis kan je zo een paar honderd euro opleveren. Je kunt hier denken aan kleren, kunst, ongebruikt speelgoed , audio apparatuur en andere elektronica.

Word handelaar

Koop iets laag in en verkoop het hoog. De eeuwenoude handelaars regel. Deze is uiteraard nog steeds van toepassing. Zo kun je uit China producten inkopen en deze op een marktplaats of een eigen website verkopen. Je kunt het natuurlijk ook in het fysieke veld zoeken en bijvoorbeeld veilingen zoeken om op zoek te gaan naar spullen waar je verstand van hebt en de verkoopprijs kunt inschatten. Wanneer je dit erg leuk werk vindt en er goed in bent kun je hier veel geld mee verdienen.

Lange termijn

Ondernemen

Als je een goed idee hebt en er is vraag naar of je kunt deze vraag creëren door mensen in te laten zien dat je dienst of product erg goed is of gaat worden dan kun je dat succesvol ondernemen noemen. Als ondernemer ligt de wereld vol kansen aangezien je niet per uur betaald wordt, maar door je goede idee enorm rijk kunt worden. Dit zal echter wel enorm veel inspanning kosten en bij veel ondernemers is hun idee of dienst hun lust en leven en dus hun passie. Je moet het leuk vinden om iedere dag aan iets te werken waar je in gelooft. Als je aan deze criteria voldoet en consistent blijft voldoen dan is ondernemerschap iets voor jou. Er zijn genoeg voorbeelden van ondernemers die ontzettend veel geld verdienen.

Ga beleggen

Het is een risico, maar als je goed trends kan lezen kan beleggen erg lucratief zijn. Beleggen zal echter wel veel tijd kosten als je er serieus geld mee wilt verdienen. Toch zijn er mensen die het als baan hebben.

Passief inkomen

Advertenties

Lange termijn is ook belangrijk en met passief inkomen verdien je geld terwijl je op dat moment niet werkt. Het zal in het begin aardig wat uren kosten en er zullen veel uren verloren gaan naar het proberen van verschillende dingen, maar wie niet waagt wie niet wint. Je kunt bijvoorbeeld een website opzetten en aan de hand van advertenties geld verdienen aan de bezoekers. Wanneer je bezoekers op een advertentie klikt verdien je bijvoorbeeld ** cent. Bij veel bezoekers zal dit leiden tot meer kliks en dus meer inkomen. Wil je hiermee van start dan kun je eens kijken bij Adsense, het advertentieprogramma voor website eigenaren.

Hoe kom ik aan geld zonder te lenen

Affiliate marketing

Een onderdeel van passief inkomen is affiliate marketing. Het principe affiliate marketing werkt als volgt: Je bent partner van een bedrijf en door middel van verkregen links stuur je bezoekers naar de website van dit bedrijf, wanneer de bezoeker dan een product koopt zal jij een gedeelte (commissie) van het gekochte bedrag ontvangen. Je mag vaak zelf bepalen hoe je deze links promoot. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten in een e-mail marketing campagne, onder een Youtube video of op je eigen website. Het is belangrijk om relevante content te leveren die te maken heeft met de website waar je naartoe linkt. Wil je hiermee van start kijk dan eens bij Tradetracker.