Home » Financieel nieuws » Hoe kom ik aan geld?

Hoe kom ik aan geld?

Snel geld verdienen

Hoe kan ik snel geld verdienen is een veelgehoorde vraag. Snel extra geld verdienen kan op vele manieren. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk online geld verdienen met allerhande enquêtes waar je vervolgens geld voor krijgt als je deze invult. Een manier om op een snelle manier geld te verdienen kan zijn het opzetten van een blog waar je een bepaalt onderwerp uitlicht. Zo zijn er honderden mogelijkheden om aan geld te komen.
6 manieren om snel aan geld te komen


  1. Enquêtes invullen voor geld en waardebonnen.

2. Handel in aandelen en/of opties met een beperkt budget van €50.


3. Verhuur je woning, kamer, zolder via Airbnb. Vele mogelijkheden.


4. Begin een blog of website met affiliate marketing.


5. Word tekstschrijver voor langdurig inkomen.


6. Bied je diensten aan voor een regelmatig inkomen. Kan van alles zijn. Internationaal.


Ook kun je jezelf verhuren als freelancer als je ergens goed in bent. Maar ook een baan zoeken die per uur betaalt zodat je dit zelf kunt plannen. Ben je een beetje een handelaar ga dan tweedehands spullen verkopen. Heb je al jaren een idee op de plank liggen om iets te gaan ondernemen, wellicht is dit het moment om het echt te gaan doen. Lees verder om te ontdekken: Hoe kom ik aan geld en hoe kan ik snel geld verdienen.enquêtes invullen voor geld

Enquêtes invullen voor geld

Hoe kom ik aan geld zonder te lenen

Met het invullen van online enquêtes kun je een leuk zakcentje verdienen. Het enige wat je hoeft te doen is de vragen beantwoorden die aan je gesteld worden. Vervolgens krijg je geld per ingevulde enquête. Simpel en gemakkelijk vanuit huis te doen. Er zijn vele bedrijven actief op deze markt die constant op zoek zijn naar nieuwe participanten. De geboden onderwerpen waar je uit kunt kiezen zijn zeer divers.

Toluna

Wellicht de bekendste in Nederland is Toluna. Met vele duizenden enqueteurs 1 van de grootste in Nederland. Bijvoorbeeld een vraag kan zijn: Hoe vaak ga je naar de bioscoop en hoe was de popcorn? Of hoe vaak ga je uit eten? Maar kan ook zijn hoe vaak je naar de sportschool gaat en hoe je dat ervaart. Kortom, niet alleen leuk om aan mee te doen, maar ook een leuke manier om geld te verdienen.

Opinieland

Een ander bedrijf welke online enquetes organiseert en daar een beloning tegenover stelt is Opinieland. Deze is volledig gericht op Nederland en stelt je in staat om naast geld, ook waardebonnen van onder andere iTunes, Zalando, Bol en VVV bij elkaar te sparen. Stel je meer prijs op geld? Dan kun je een uitbetaling via onder andere PayPal verzoeken.

GFK panel

Bij GFKpanel worden de enquêtes samengesteld aan de hand van je voorkeuren. Wanneer je hiervoor inschrijft dan geef je op wat je interesse heeft en met deze uitkomst worden je vragenlijsten bepaalt. Je bent er dus zeker van dat je altijd leuke onderwerpen voorgeschoteld krijgt.


Online geld verdienen

Online geld verdienen

Affiliate marketing

Een onderdeel van passief inkomen is affiliate marketing. Het principe affiliate marketing werkt als volgt: Je bent partner van een bedrijf en door middel van verkregen links stuur je bezoekers naar de website van dit bedrijf, wanneer de bezoeker dan een product koopt zal jij een gedeelte (commissie) van het gekochte bedrag ontvangen.

Je mag vaak zelf bepalen hoe je deze links promoot. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten in een e-mail marketing campagne, onder een YouTube video of op je eigen website. Het is belangrijk om relevante content te leveren die te maken heeft met de website waar je naartoe linkt. Wil je hiermee van start kijk dan eens bij Tradetracker.

Een blog opzetten en beginnen

Tip. Wanneer je besluit om een website op te gaan zetten, kies dan een onderwerp wat je leuk vindt en blijf daar bij (niet afwijken). Zo weet Google dan waar de website over gaat en kan deze beter beoordelen. Gooi je blog niet direct vol met advertenties. Begin eerst eens een maand of 6 met regelmatig schrijven over je favoriete onderwerp en ga daarna dan eens denken aan advertenties om wat geld te kunnen verdienen. Met andere woorden volhouden en volhouden zijn hier de trefwoorden. Uiteraard is het het beste als je blog gezinsvriendelijk is.

Goede webhosting voor je website vind ik persoonlijk Vimexx en Neostrada. (Beiden goed en niet duur)

Hoe zet je een blog op? (video 09:01)

Advertenties

Lange termijn is ook belangrijk en met een passief inkomen verdien je geld terwijl je op dat moment niet werkt. Het zal in het begin aardig wat uren kosten en er zullen veel uren verloren gaan naar het proberen van verschillende dingen, maar wie niet waagt wie niet wint. Je kunt bijvoorbeeld een website (blog) opzetten en aan de hand van advertenties geld verdienen aan de bezoekers.

Wanneer je bezoekers op een advertentie klikt verdien je bijvoorbeeld ** cent. Bij veel bezoekers zal dit leiden tot meer kliks en dus meer inkomen. Wil je hiermee van start dan kun je eens kijken bij Adsense, het advertentieprogramma voor website eigenaren.


YouTube kanaal beginnen

Begin aan YouTube kanaal

Vind jij het leuk om voor de camera iets uit te leggen of te laten zien? Denk je dat een breed (eventueel internationaal) publiek hier geïnteresseerd in is? Denk dan eens na om interessante en/of leuke video's op YouTube te publiceren. Krijgen deze video´s voldoende weergaven, dan mag je er advertenties op zetten. Wanneer een bezoeker van je video vervolgens op een advertentie klikt, dan krijg je daar een vergoeding voor. Uiteraard moet je wel eerst aan de voorwaarden van YouTube voldoen.

Deze YouTubers gingen je voor

Vele bekende Nederlandse YouTubers zijn je reeds voorgegaan. Zoals Enzo Knol, Kwebbelkop, Stuk TV, MeisjeDjamila, Dylan Haegens en Milan Knol. Zij verdienen allen een goede boterham met advertenties op YouTube. Dus, waar wacht je nog op om heel snel geld te gaan verdienen?


Snel geld verdienen

tekstschrijver

Word tekstschrijver

Er is wereldwijd een enorme vraag naar mensen die goede foutloze teksten kunnen schrijven in welke taal dan ook. Dus vind je schrijven leuk en kun je dit snel leveren? Denk dan hier eens over na of dit iets voor jou is. Je kunt je teksten op verschillende platformen aanbieden.

Bijvoorbeeld op Fiverr (internationaal), op Sitedeals (Nederland), of Textbroker (Europees). Ben je een goede schrijver die alle regeltjes weet te volgen, zowel grammaticaal, als verbindingswoorden (signaalwoorden) en interpunctie, dan kun je hier een goede boterham mee verdienen. Dus stipt en secuur zijn hier de trefwoorden.

Je kunt hier snel geld mee verdienen, want wanneer je opdracht voltooid is, dan krijg je direct uitbetaald. Dus vandaag een schrijfopdracht ontvangen den dezelfde dag afgeleverd, is vandaag direct geld op je rekening.


klusjes doen

Klusjes doen

Veel mensen hebben 2 rechterhanden en kunnen dus goed uit de voeten met het uitvoeren van kleine reparaties, of het installeren van elektronica. In Nederland is er grote behoefte aan handige types die hun hand er niet voor omdraaien om zulke klusjes uit te voeren. Mensen willen vak geen bedrijf laten komen voor klein onderhoud, omdat daar vaak een hoge factuur tegenover staat die niet iedereen kan betalen.

Zeker ook een uitkomst voor ouderen die wat simpele vragen hebben. Bijvoorbeeld het installeren van de televisie, het aanbrengen van stopcontacten, allerhande andere apparatuur installeren en natuurlijk met vragen over computer, laptop of mobiele telefoon. Dus als je niet te duur bent, ben ik er van overtuigd dat je veel klanten mag verwelkomen.

Je kunt je bijvoorbeeld inschrijven op Youngcapital.nl. (niet gecontroleerd, ik weet niet of het wat is)


Baan die per uur betaalt

De meest logische manier om aan geld te komen zonder te lenen is om te solliciteren op een baan die per uur betaald. Bijna alle banen vallen hieronder. Hierbij is het belangrijk dat je iets leuks doet om het lang vol te houden en dat je uiteraard iets doet dat genoeg geld oplevert om in je behoeften te worden voorzien.

Voor werk waar je eerst een specifieke opleiding voor moet hebben gevolgd krijg je veelal veel meer per uur betaald. Fysiek werk waar weinig aanbod, maar veel vraag naar is kunnen ook erg veel geld opleveren. Zo heb je banen dat je op een olie-platvorm werkt waarbij je 6 maanden werkt en 6 maanden vrij bent.


spullen verkopen

Verkoop je spullen

Je zult ongetwijfeld veel spullen in je garage hebben staan, of op zolder hebben liggen die je nooit gebruikt. Deze spullen die je al lang vergeten bent kunnen wel geld opleveren. Dus een grote schoonmaak door je huis kan je zo een paar honderd euro opleveren. Je kunt hier denken aan kleren, kunst, ongebruikt speelgoed , audio apparatuur en andere elektronica.

Marktplaats

Maak je advertenties aan op Marktplaats dan is het het beste om dit goed te omschrijven, begin daar al mee in de titel, want dat is voor potentiële kopers hét moment om je advertentie te lezen.

Heb je bijvoorbeeld een vaas te koop die je toch niet meer gebruikt, dan zou je als titel kunnen maken: Onbeschadigde Chinese vaas voor een prikje. Dit is een prikkelende titel die een hoop mensen zal doen besluiten om de rest van de advertentie te lezen.

Dus communiceer ook duidelijk of je je artikel verzend, of dat het moet worden opgehaald. Wees ook duidelijk over de prijs, doe bijvoorbeeld niet: Tegen elk aannemelijk bod, maar zeg gewoon wat je er minimaal voor wilt hebben.


Word handelaar

Koop iets laag in en verkoop het hoog. De eeuwenoude handelaars regel. Deze is uiteraard nog steeds van toepassing. Zo kun je uit China producten inkopen en deze op een marktplaats of een eigen website verkopen. Je kunt het natuurlijk ook in het fysieke veld zoeken en bijvoorbeeld veilingen zoeken om op zoek te gaan naar spullen waar je verstand van hebt en de verkoopprijs kunt inschatten. Wanneer je dit erg leuk werk vindt en er goed in bent kun je hier veel geld mee verdienen.


fiverr

Bied je diensten aan op Fiverr

Fiverr is een platform waar diensten en vraag wereldwijd samenkomen. Heb jij een handigheid op het gebied van internet en alles wat daarmee te maken heeft? Wellicht is Fiverr dan iets voor jou. Je plaatst een dienst, je geeft aan wat het kost en wacht op bestellingen.

Verkoop zelfgemaakte foto´s

Maak typische Hollandse foto´s en verkoop een set van deze foto´s inclusief de rechten. Zo zou je meerdere setjes van 10 foto´s kunnen maken met verschillende onderwerpen. Wereldwijd zijn bedrijven en particulieren op zoek naar foto´s die ze rechtenvrij op hun website of in een folder kunnen gebruiken.

Normaal moet men deze foto´s kopen en daar vaak fikse bedragen voor betalen. Met een setje van 10 foto´s (kunnen er ook meer of minder zijn, wat je zelf wil) kopen je klanten dus niet alleen de foto´s, maar ook de rechten om deze te gebruiken zoals zij dat zelf willen. Vind je uiteindelijk dat je niet genoeg verkoopt, maak de setjes dan wat groter, of lever ze tijdelijk met een bonus van extra foto´s, dat is een leuke trigger om het te gaan bestellen.

Video over Fiverr (01:40)


Auto´s wassen en schoonmaken

Een andere manier om wat geld bij elkaar te scharrelen is het wassen van auto´s of schoonmaken. Veel mensen vinden het belangrijk dat hun auto schoon is, maar hebben vaak geen zin om dat zelf te doen, of geen tijd om de auto door de wasstraat te rijden. Heb je al tijd om je auto even snel door de wasstraat te doen, dan moet hij van binnen ook nog worden schoon gemaakt, daar ben je toch wel iets langer mee bezig.


Adverteer in de buurt met flyers

Biedt deze service aan, laat flyers printen (Vistaprint) en gooi deze bij jou in de buurt in de brievenbussen. Natuurlijk staat op deze flyer je telefoonnummer, wat het precies kost en wanneer je beschikbaar bent, de flyer moet alles vertellen zodat mensen die geïnteresseerd zijn niet eerst hoeven te gaan bellen met vragen, dan ben je 90% van de eventuele klanten al weer kwijt voordat je begonnen bent.

Een folder kun je heel makkelijk zelf maken op je computer, één keer uitprinten en vervolgens een aantal keer kopiëren, het hoeft er allemaal niet prachtig uit te zien, als het maar duidelijk is wat je verkoopt. Maak vooral een pakkende titel, je zomaar kunnen kiezen voor: ´Je auto is nog nooit zo schoon geweest´, met gelijk daar onder de prijs. Dan heb je alvast de aandacht te pakken en dan wordt vanzelf de rest van je boodschap gelezen.


Lange termijn geld verdienen

ondernemen

Ondernemen

Als je een goed idee hebt en er is vraag naar of je kunt deze vraag creëren door mensen in te laten zien dat je dienst of product erg goed is of gaat worden dan kun je dat succesvol ondernemen noemen. Als ondernemer ligt de wereld vol kansen aangezien je niet per uur betaald wordt, maar door je goede idee enorm rijk kunt worden.

Dit zal echter wel enorm veel inspanning kosten en bij veel ondernemers is hun idee of dienst hun lust en leven en dus hun passie. Je moet het leuk vinden om iedere dag aan iets te werken waar je in gelooft. Als je aan deze criteria voldoet en consistent blijft voldoen dan is ondernemerschap iets voor jou. Er zijn genoeg voorbeelden van ondernemers die ontzettend veel geld verdienen.


Je zoektocht naar succesvol ondernemen begint altijd bij de Kamer van Koophandel. Dus ook aanwezig in jouw stand


verhuur je auto

Verhuur je auto

Er is een bedrijf in Nederland die je staat stelt om je eigen auto te verhuren aan bijvoorbeeld toeristen. Het is een gemakkelijk manier om geld te verdienen op de lange termijn. Het maakt niet uit hoe oud je auto is, of hoe deze er uit ziet. Zolang de auto maar goed is onderhouden en rijdbaar is.

Bij Snappcar word je deze mogelijkheid geboden. Je krijgt al snel (afhankelijk van de auto) 40 euro per dag. Dus gebruik je je eigen auto niet zo vaak, dan kan dit wellicht een leuke optie zijn om snel wat geld te verdienen en te sparen. Verhuur je je auto voor een week voor 40 euro per dag, dan heb je na die week toch mooi 280 euro verdiend.

Gemakkelijk geld verdienen

Opties en aandelen

Voor gemakkelijk geld verdienen heb je in dit geval wel wat kapitaal nodig. Echter dit hoeft niet veel te zijn. Met een inleg van een paar honderd euro kun je al een leuk daggeld verdienen. Ik zal uitleggen hoe dat werkt met opties. Met een optie koop je het recht om in de toekomst een pakket van ´iets´ tegen een vastgestelde prijs te kopen of te verkopen. Iets kan zijn, goud, valuta, aandelen, voedsel (bijvoorbeeld koffie) en zelfs aandelenindexen komen hiervoor in aanmerking.

Er zijn 2 soorten opties, call en put. Met een call koop je het recht om te kopen. Met een put koop je het recht om te verkopen. je hoeft de goederen of valuta, of wat het dan ook is nooit af te nemen, dus daar hoef je jezelf geen zorgen over te maken. Met een beetje geluk kun je gemakkelijk 100 euro per dag verdienen. Ik heb dit zelf ook een tijdje gedaan en er af en toe leuk geld mee verdiend. Let wel dat je je gehele inleg kan verliezen.

Het is een risico, maar als je goed trends kan lezen kan beleggen erg lucratief zijn. Beleggen zal echter wel veel tijd kosten als je er serieus geld mee wilt verdienen. Toch zijn er mensen die het als baan hebben.

Opties uitgelegd video (06:16)


8 simpele tips om snel geld te verdienen

  1. Verhuur jezelf als freelancer. Je kunt jezelf aanbieden als freelancer bij Fiverr.
  2. Verkoop 2e hands spullen. Koop spullen goedkoop in en verkoop deze online.
  3. Vind een baan die per uur betaald. Met een per uur betaalde baan blijf je flexibel.
  4. Word ondernemer. Ben je ergens goed in? Breng het in de praktijk met een plan.
  5. Ga beleggen. Beleg voor korte termijn winst met online handelen.
  6. Maak een website. Met bezoekers op je website kun je snel geld verdienen.
  7. Affiliate marketing. Maak een website van een gewild product. Je krijgt een commissie.
  8. Besparen kan ook geld opleveren. Kijk waar je thuis op kunt besparen. Verzekeringen e.d.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente