Voorschot op je salaris (het kan!)

Voorschot op je salaris loon
Voorschot op je salaris/loon

Iedereen zit wel eens krap bij kas als de maand weer langer duurt dan je salaris. Soms is een voorschot op je salaris wel eens nodig om snel iets te kunnen betalen, of gewoon omdat je iets wil kopen en niet kan of wil wachten tot het einde van de maand. Stel, je komt net die ene aanbieding tegen waar je al tijden naar op zoek bent en je weet dat de aanbieding niet voor eeuwig zal gelden, dan kan een voorschot van een paar honderd euro (max. €1500) wel eens van pas komen. Het voorschot hoeft niet veel extra kosten te hebben, als je het een beetje slim aanpakt dan kun je daar flink op besparen.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje

Uitgebreide informatie

Voorwaarden Minilening

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen van minimaal 900 euro
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening
Snel geld op je rekening
Géén BKR toetsing
Simpele aanvraag
Snelle goedkeuring
Geen lastige vragen
Geen papierwerk
Ook aanvragen in het weekend
Afhandeling per email
Snelle aflossing
Per iDeal terug betalen
Geen persoonlijk contact
Ook lenen met schulden
Vrij te besteden

Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

Voorschot op je salaris

Wil je een voorschot op je salaris dan moet je kiezen voor een snelle minilening, dan kun je snel een bedrag tussen de 100 en 1500 euro op je rekening krijgen. Maar je moet er wel rekening mee houden dat je de lening ook weer snel moet terugbetalen, bij voorkeur als je salaris gestort wordt. Je hebt echter nog wel keuze in welke termijn je kunt terugbetalen, de snelste optie is 15 dagen en de langste periode is 62 dagen. Bij de langst durende optie kun je het dus uitstellen totdat je salaris gestort wordt één maand later. Tevens kun je aflossen in twee termijnen, dit geeft je iets meer tijd om het verschuldigde bedrag bij elkaar te sparen zodat je in een rustig tempo je schuld kunt voldoen.

Snel geld lenen per sms

lenen per smsHeb je al eens een minilening aangevraagd en gekregen dan is het mogelijk om een volgende minilening per sms aan te vragen, je stuurt dan een sms met het bedrag wat je wil lenen en de termijn waarin je wil terugbetalen en het voorschotje wordt vanzelf op je rekening gestort. Let er daarom op dat je een eerste lening dan ook netjes op tijd terugbetaalt, dan kun je de volgende keer een stuk makkelijker aanvragen.

Voorschot aanvragen

Een voorschotje aanvragen gaat zeer eenvoudig, je doet dit online in 5 minuten en vervolgens worden er enkele papieren aan je gevraagd die je uitsluitend per email kunt opsturen, een kopie van je legitimatiebewijs, een recent bankafschrift waar bij voorkeur opstaat dat je salaris gestort is zodat de kredietverstrekker kan zien dat je de minilening ook kunt terugbetalen. Vervolgens wordt je aanvraag bekeken en snel beoordeelt, bij een goedkeuring is het mogelijk dat je geld nog dezelfde dag overgemaakt wordt, heb je zelf een rekening bij een grote bank dan verschijnt de minilening ook direct op je rekening.

Geld lenen zonder bkr

Ga je een voorschotje aanvragen en heb je een negatieve bkr registratie dan is dit geen probleem bij het aanvragen van een minilening. Let er echter wel op dat je in staat bent om het voorschotje binnen de gestelde termijn af te lossen. Je kunt met een minilening geld lenen zonder bkr toetsing maar je moet deze in maximaal twee termijnen keer aflossen, dus in tegenstelling tot andere kredieten kun je niet in vele termijnen terug betalen.

Let wel op de (eventuele) kosten

kosten minilening bekijkenIn de meeste gevallen zijn er aan een minilening kosten verbonden die je bij andere langlopende kredieten niet zult tegen komen. Afhankelijk van het door jou aangevraagde bedrag zal je namelijk een garantstelling worden aangeboden die je min of meer verplicht bent om af te nemen. De enige manier om daar onder uit te komen is het regelen van iemand in je omgeving die garant voor je wil staan. Echter heb iemand die dat voor je wil doen, dan kan deze beter het geld zelf aan je lenen. Dat is dus een voorwaarde waar je rekening mee moet houden. Tevens kunnen deze bedragen aardig in de papieren gaan lopen. Ik heb hier uitgebreid over geschreven en tevens alle te maken kosten duidelijk op een rij gezet. In het artikel ´Minilening wat zijn de kosten´ lees je er alles over.

Video en afbeeldingen

Aan de hand van afbeeldingen en een video krijg je direct een goed inzicht wat je in totaal moet terugbetalen wanneer je een minilening gaat afsluiten. Stel je hiervan op de hoogte zodat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan nadat je akkoord bent gegaan met het aanvragen hiervan.

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Dit vind je misschien ook leuk...