Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Voorschot op je salaris

Voorschot op je salaris

Voorschotje als je krap bij kas zit

Iedereen zit wel eens krap bij kas als de maand weer langer duurt dan je salaris. Soms is een voorschot op je salaris wel eens nodig om snel iets te kunnen betalen, of gewoon omdat je iets wil kopen en niet kan of wil wachten tot het einde van de maand. Stel, je komt net die ene aanbieding tegen waar je al tijden naar op zoek bent en je weet dat de aanbieding niet voor eeuwig zal gelden, dan kan een voorschot van een paar honderd euro (max. €2500) wel eens van pas komen. Het voorschot hoeft niet veel extra kosten te hebben, als je het een beetje slim aanpakt dan kun je daar flink op besparen.

Direct aanvragen?


Spoedlening

Snel op je rekening
Van €100 tot €1500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk Aanbieder
voorschot salaris
Salaris voorschot

Voorwaarden – voordelen – wanneer

Minimaal 18 jaar
Regelmatig inkomen
Woonachtig en ingeschreven in Nederland
Bankrekening op je eigen naam
Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening 
Snel geld op je rekeningVrij te besteden
Ruime goedkeuringOok lenen met schulden
Simpele aanvraagGeen persoonlijk contact
Snelle goedkeuringPer iDeal terug betalen
Geen lastige vragenSnelle aflossing
Geen papierwerkAfhandeling per email
Ook aanvragen in het weekend

Kies een voorschot tot 2500 euro

Wil je een voorschot op je salaris dan moet je kiezen voor een snelle minilening, dan kun je snel een bedrag tussen de 100 en 2500 euro op je rekening krijgen. Maar je moet er wel rekening mee houden dat je de lening ook weer snel moet terugbetalen, bij voorkeur als je salaris gestort wordt. Je hebt echter nog wel keuze in welke termijn je kunt terugbetalen, de snelste optie is 30 dagen en de langste periode is 4 maanden. Bij de langst durende optie kun je het dus uitstellen totdat je salaris gestort wordt één maand later. Tevens kun je aflossen in meerdere termijnen, dit geeft je iets meer tijd om het verschuldigde bedrag bij elkaar te sparen zodat je in een rustig tempo je schuld kunt voldoen.

Verschil minilening en pluslening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €2500.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 4 maanden.

Spelregels voorschot stap voor stap

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Voorschot per sms

Heb je al eens een minilening aangevraagd en gekregen dan is het mogelijk om een volgende minilening per sms aan te vragen, je stuurt dan een sms met het bedrag wat je wil lenen en de termijn waarin je wil terugbetalen en het voorschotje wordt vanzelf op je rekening gestort. Let er daarom op dat je een eerste lening dan ook netjes op tijd terugbetaalt, dan kun je de volgende keer een stuk makkelijker aanvragen.

Uitleg over de garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Voorschot salaris

Een voorschotje aanvragen gaat zeer eenvoudig, je doet dit online in 5 minuten en vervolgens worden er enkele papieren aan je gevraagd die je uitsluitend per email kunt opsturen, een kopie van je legitimatiebewijs, een recent bankafschrift waar bij voorkeur opstaat dat je salaris gestort is zodat de kredietverstrekker kan zien dat je de minilening ook kunt terugbetalen.

Vervolgens wordt je aanvraag voor het lenen van een klein bedrag bekeken en snel beoordeeld, bij een goedkeuring is het mogelijk dat je geld nog dezelfde dag overgemaakt wordt, heb je zelf een rekening bij een grote bank dan verschijnt de minilening ook direct op je rekening.


Geld lenen zonder bkr

Ga je een voorschot salaris aanvragen en heb je een negatieve bkr registratie dan is dit geen probleem bij het aanvragen van een minilening. Let er echter wel op dat je in staat bent om het voorschotje binnen de gestelde termijn af te lossen. Je kunt met een minilening geld lenen zonder bkr toetsing maar je moet deze in maximaal twee termijnen keer aflossen, dus in tegenstelling tot andere kredieten kun je niet in vele termijnen terug betalen.

Kenmerken minilening:
€100 – €1500
Maximale looptijd 62 dagen
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
Binnen 12 uur tot 24 uur geld
Ruime goedkeuring

Welke kosten moet ik betalen?

kosten minilening bekijkenIn de meeste gevallen zijn er aan een minilening kosten verbonden die je bij andere langlopende kredieten niet zult tegen komen. Afhankelijk van het door jou aangevraagde bedrag zal je namelijk een garantstelling worden aangeboden die je min of meer verplicht bent om af te nemen.

De enige manier om daar onder uit te komen is het regelen van iemand in je omgeving die garant voor je wil staan. Echter heb iemand die dat voor je wil doen, dan kan deze beter het geld zelf aan je lenen. Dat is dus een voorwaarde waar je rekening mee moet houden. Tevens kunnen deze bedragen aardig in de papieren gaan lopen. Ik heb hier uitgebreid over geschreven en tevens alle te maken kosten duidelijk op een rij gezet.

Video met uitleg over aanvragen

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Alternatieve leningen

Heb je niet voldoende aan een bedrag van €2500? Of betaal je liever in meer termijnen af dan de 4 maanden bij een flitslening? Dan kun je als alternatief kiezen voor een persoonlijke lening vanaf €1500 (maximaal €50.000), of een doorlopend krediet vanaf €1000 (maximaal €100.000). Bij beiden is er in tegenstelling tot het ‘kleine voorschotje’ wel een BKR toets. Daar staat tegenover dat je in maximaal 120 maanden mag aflossen. 


Aanvragen in het kort

  1. Kies gewenste bedrag vanaf €100
  2. Selecteer looptijd
  3. Upload je legitimatiebewijs
  4. Kies eventueel een garantsteller
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal
  6. Verstuur je aanvraag online
  7. Wacht op de vrijblijvende offerte
  8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld

Waar kan ik een voorschot op mijn salaris aanvragen?

Voor een snel voorschot op je salaris kies je voor een minilening. Hiermee kun je snel, simpel en veilig een klein bedrag tot 2500 euro lenen. We spreken hier dan ook wel over een flitslening.

Hoe snel moet ik een voorschot terug betalen?

Kies je voor een voorschot met een minilening, dan is de aflossing afhankelijk van het bedrag wat je gaat aanvragen. Er zijn 6 verschillende opties: 30 dagen, 45 dagen, 1 maand, 2 maanden, 3 maanden, of 4 maanden.

Mag ik mijn voorschot ook eerder aflossen?

Ja, je mag elk bedrag sneller aflossen dan afgesproken. Hier hoef je geen boeterente voor te betalen. Aflossen kan per iDeal op elk moment, zolang het maar wel binnen de gestelde termijn is.


Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Voorschotje lenen?

voorschot salaris

Voorschotje lenen? Voorschot salaris Iedereen kan het wel eens gebruiken, een voorschotje van 500 euro, is het niet omdat je het nodig hebt omdat je op vakantie gaat of een…

Voorschotje 100 tot 600 lenen

100 tot 600 voorschotje

600 euro lenen Voorschotje €100 tot €600 lenen Voorschotje 100 tot 600 lenen. Kleine bedragen lenen is populair om alvast een voorschot te nemen op je salaris. Als je dringend…

7500 euro lenen met 6,3% rente

7500 euro lenen

7500 euro lenen 7500 lenen met persoonlijke lening of doorlopend krediet 7500 euro lenen kan zowel met een persoonlijke lening met vaste looptijd en vaste rente gedurende de gehele looptijd….