Home » Geld lenen » Geld lenen als uitzendkracht

Geld lenen als uitzendkracht

geld lenen uitzendkracht
Geld lenen uitzendkracht

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Geld lenen als uitzendkracht, is dat mogelijk, of word ik overal afgewezen vanwege het tijdelijke karakter van mijn baan? het ligt natuurlijk niet alleen aan je huidige baan, maar ook aan je verleden. Heb je eerder geld geleend en heb je dat netjes terugbetaald. Er wordt niet alleen gekeken naar je huidige aanvraag, maar ook naar eerdere aanvragen. Daar wordt ook meegenomen of je eerder bent afgewezen voor een kredietaanvraag.


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
Aflossen tot 62 dagen
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


Nederlandse Kredietmaatschappij

Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 3,5%
De beste voorwaarden

BKR toetsing

Bekijk nu


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


Qeld

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Snel beschikbaar

Bekijk Qeld


Fase A geld lenenNEN register en SNA keurmerk

Wil je geld lenen als uitzendkracht dan zal de kredietverstrekker vooral letten op het risico van niet terugbetalen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je geen werk meer krijgt aangeboden als uitzendkracht, kun je de lening dan nog wel terugbetalen? Erg belangrijk is dat de uitzendorganisatie waar je voor werkt in aangesloten bij het NEN register, oftewel het SNA keurmerk heeft. Kijk op de website van normeringarbeid of dit het geval is.

Drie beoordelingsfasen

Er zijn een drietal fasen in het uitzendwerk waar de kredietverstrekker naar zal kijken bij geld lenen als uitzendkracht en laten meewegen in zijn beoordeling om een krediet te verstrekken of niet, welke leenvorm dat is, dat is verder niet van belang, het kan dus een persoonlijke lening of een doorlopend krediet zijn.

Fase A: contractduur van 78 weken.
Fase B: contractduur van maximaal twee jaar.
Fase C: contractduur voor onbepaalde tijd.

Onderverdeeld in sub fasen

Fase 1: contractduur van maximaal 26 weken.
Fase 2a: contractduur van maximaal 52 weken.
Fase 2b: contractduur van maximaal 52 weken.
Fase 3: contractduur van maximaal een jaar.
Fase 4: contractduur voor onbepaalde tijd.

Fase A en fase 2

Bij fase A/1 en 2 wordt er bij de kredietaanvraag geld lenen als uitzendkracht geen rekening gehouden met dit inkomen, wil je toch een krediet dan zul je aanvullend inkomen moeten hebben.

Als alternatief zou je nog kunnen kiezen voor het lenen van een klein bedrag. Hierbij is slechts een inkomenshistorie nodig van 1 maand. 

Fase B en fase C geld lenen

Fase B/3

Bij Fase B/3 (2 jaar) wordt 70% van dat inkomen meegenomen voor de aanvraag van je krediet.

Fase C/4 lenen volledig mogelijk

Fase C/4 is natuurlijk de gunstigste optie voor het aanvragen voor geld lenen als uitzendkracht, want in dat geval wordt het totale inkomen meegenomen voor de beoordeling van je kredietaanvraag.

Hierbij heb je dus de meeste kans. Er zijn natuurlijk wel meer factoren die meespelen bij de aanvraag, zoals al lopende verplichtingen en wat je maandelijks kwijt bent aan vaste lasten, zoals je hypotheek/huur, afbetaling en vaste kosten voor een auto en levensonderhoud. Ook mag je uiteraard geen negatieve bkr notering hebben.

Hypotheek uitzendkracht fase A

Wil je een hypotheek gaan afsluiten en zit je in fase A? In principe heb je dan geen kans om een hypotheek te krijgen. Echter is er wel licht aan het einde van de tunnel. Blijf je 78 weken in dienst (fase A), dan stroom je daarna door naar fase B.

Met fase B kun je op een gewone manier (net als met een vast contract) een hypotheek krijgen. Een voorwaarde kan nog wel zijn dat de huidige werkgever een zogenaamde ´harde´ intentieverklaring afgeeft. Met deze verklaring belooft de werkgever om na afloop van je contract je een vast dienstverband aan te bieden.

Hypotheek fase B en fase C


Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

90000 euro lenen

Bereken snel wat deze lening kost De beste keuze voor een lening van negentigduizend euro is een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Beide kredietvormen hebben unieke eigenschappen, dus het…

Geld lenen voor nieuwe keuken

nieuwe keuken nodig

Met een nieuwe keuken ben je al snel duizenden euro´s kwijt, het is dan ook niet zo vreemd dat je moet geld lenen voor nieuwe keuken. Aan de ene kant…