Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Voorschotje 100 tot 600 lenen

600 euro lenen

Voorschotje €100 tot €600 lenen

Voorschotje 100 tot 600 lenen. Kleine bedragen lenen is populair om alvast een voorschot te nemen op je salaris. Als je dringend een rekening moet betalen en je op dat moment geen geld hebt kun je er voor kiezen om even een klein bedrag tot 2500 euro te lenen totdat je salaris gestort wordt. Populaire bedragen zijn 100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening.

Wat kost een voorschot?

LeenbedragKosten
€100Rente 6,17%
Kosten €0,49
Looptijd 30 dgn.
€200Rente 6,17%
Kosten €0,99
Looptijd 30 dgn.
€300Rente 6,17%
Kosten €1,48
Looptijd 30 dgn.
€400Rente 6,17%
Kosten €1,97
Looptijd 30 dgn.
€500Rente 6,17%
Kosten €2,47
Looptijd 30 dgn.
€600Rente 9,86%
Kosten €7,00
Looptijd 45 dgn.

Direct aanvragen?


Spoedlening

Snel op je rekening
Van €100 tot €1500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk AanbiederMinilening:€500€1500
Minimale rente:6,17%7,03%
Maximale rente:6,17%7,03%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:14
Totaal krediet:€502,47€1521,70
voorschotje 100 - 600 lenen
Voorschotje 100 tot 600 lenen

Klein bedrag lenen spoed

Meestal is het zo dat wanneer je een klein bedrag wilt lenen je dit ook met spoed op je rekening wilt. Maar hoe snel kan het allemaal geregeld zijn en wat voor papieren moet ik insturen om het sneller te laten verlopen.

De volgende papieren moet je sowieso toesturen, dus zorg dat deze alvast op je computer staan door ze in te scannen, op het moment dat er om gevraagd wordt kun je dat meteen doen.
* Kopie van je identiteitsbewijs
* Inkomensbewijs
* Bankafschrift

De goedkoopste methode voor een kleine lening is om je geld niet meteen te laten storten, maar een paar dagen later, je moet dan wel wat langer wachten, maar het scheelt een hoop in de kosten.

Een minilening wordt ook wel flitskrediet, voorschotje of minikrediet genoemd.

Welke bedragen kun je lenen?

Het minimumbedrag wat je kunt lenen is 100 euro en het maximale is 2500 euro. Let op dat je wel snel moet terugbetalen, onafhankelijk welk bedrag je leent moet binnen maximaal 62 dagen worden voldaan. Hier onder een overzicht van alle beschikbare bedragen:

€100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €2500.

Video voor hulp bij aanvragen

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Leen snel 100 tot 600 euro

Welk bedrag je gaat aanvragen is afhankelijk van je situatie, een minilening is namelijk bedoeld om er consumptieve uitgaven mee te doen, m.a.w. je kunt er een nieuwe telefoon voor gaan kopen, het kan ook de bedoeling zijn dat je het geld gebruikt om een rekening te betalen die niet langer kan wachten.

Over de garantstelling

Wanneer je snel geld wil lenen, dan kan dit met een minilening. Onderaan deze pagina vind je een stap voor stap hulp die je door het hele proces heen helpt.

Naast alle andere voorwaarden ben je verplicht om een garantstelling te nemen. Deze kan een betaalde versie zijn, maar zoals je ziet is er ook een kosteloze versie om geld te besparen bij je aanvraag. Je direct welke papieren er nodig zijn om dit te regelen.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Geld lenen zonder BKR

Bij bovenstaande leningen is het hebben van een BKR notering geen probleem omdat er niet bij het BKR wordt getoetst. Er wordt wel gevraagd of je nog andere leningen hebt openstaan en uiteraard wat je huidige inkomsten zijn.

Stap voor stap hulp bij aanvragen

Een minilening aanvragen doe je met de anonieme starthulp op deze pagina. Je kunt precies zien op welk moment je de volgende actie moet ondernemen. Een garantie voor een snelle aanvraag met een vlotte goedkeuring.

  1. Kies gewenste bedrag €100 – €2500.
  2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden.
  3. Upload je legitimatiebewijs.
  4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening, maak 1 cent over met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag.
  7. Wacht op de vrijblijvende offerte.
  8. Bij akkoord direct geld op je rekening.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Voorschot op je salaris

voorschot salaris

Voorschot op je salaris Voorschotje als je krap bij kas zit Iedereen zit wel eens krap bij kas als de maand weer langer duurt dan je salaris. Soms is een…

9000 euro lenen en aflossen in 10 jaar

9000 lenen

9.000 euro lenen Bereken snel wat je kunt lenen Voor een lening van negenduizend euro kun je vertrouwen op een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Beide kredietvormen hebben unieke…

Geld lenen voor verhuizing

Geld lenen voor verhuizing
Geld lenen voor verhuizing

Geld lenen voor verhuizing komt vaak bovenop een toch al stressvolle periode waarbij je over een hoop dingen moet nadenken. Natuurlijk is het fijn als je kunt verhuizen naar een nieuw mooier huis, maar het feit dat je er geld voor wil lenen brengt toch wel weer wat extra zorgen met zich mee. Immers heb je nog geen idee welk krediet je het beste kunt aanvragen. Je weet wel hoeveel je wil lenen, al is het maar ongeveer. Wil je uitsluitend een krediet voor de verhuizing, of wil je nog iets overhouden om eventueel nog wat nieuwe meubels te kunnen kopen.