100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening

100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening

100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening

Kleine bedragen lenen is populair om alvast een voorschotje te nemen op je salaris. Als je dringend een rekening moet betalen en je op dat moment geen geld hebt kun je er voor kiezen om even een klein bedrag tot 800 euro te lenen totdat je salaris gestort wordt. Populaire bedragen zijn 100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening. Er zijn verschillende aanbieders die je een voorschotje kunnen geven. Ze verschillen wel in kosten, dus let daar goed op.

Klein bedrag lenen spoed

Meestal is het zo dat wanneer je een klein bedrag wilt lenen je dit ook snel op je rekening wilt. Maar hoe snel kan het allemaal geregeld zijn en wat voor papieren moet ik insturen om het sneller te laten verlopen.
De volgende papieren moet je sowieso toesturen, dus zorg dat deze alvast op je computer staan door ze in te scannen, op het moment dat er om gevraagd wordt kun je dat meteen doen.
* Kopie van je identiteitsbewijs
* Inkomensbewijs
* Bankafschrift
De goedkoopste methode voor een kleine lening is om je geld niet meteen te laten storten, maar een paar dagen later, je moet dan wel wat langer wachten, maar het scheelt een hoop in de kosten.

Welke bedragen kun je lenen

Het minimumbedrag wat je kunt lenen is 100 euro en het maximale is 800 euro. Let op dat je wel snel moet terugbetalen, onafhankelijk welk bedrag je leent moet binnen maximaal 45 dagen worden voldaan.

100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening

Welk bedrag je gaat aanvragen is afhankelijk van je situatie, een minilening is namelijk niet bedoeld om er consumptieve uitgaven mee te doen, m.a.w. je kunt er geen nieuwe telefoon voor gaan kopen, het is echt de bedoeling dat je het geld gebruikt om een rekening te betalen die niet langer kan wachten. Je moet dit ook aangeven op het aanvraagformulier waar je het geld voor gaat gebruiken. Dit is om je te beschermen tegen overfinanciering.

Hoe hoog zijn de kosten voor de leenbedragen

De rente moet je altijd betalen, deze ligt aan het maximum van rond de 15% per jaar, in onderstaand overzicht kun je zien wat dit betekent voor het bedrag wat je wil gaan lenen.

kosten minilening

Zoals je ziet vallen de kosten zonder extra opties reuze mee, kijk naar het bedrag van 100, 200 en 600 euro, bij de eerste betaal je bij betaling in 30 dagen 1,17 aan rente. Kies je voor extra´s, zoals snelle uitbetaling en beoordeling dan moet je deze kosten bovenop de rentekosten tellen. Deze kosten kun je zien bij het aanvragen en zijn optioneel, je hoeft er dus niet voor te kiezen.

Geld lenen zonder BKR

Bij bovenstaande leningen is het hebben van een BKR notering geen probleem omdat er niet bij het BKR wordt getoetst. Er wordt wel gevraagd of je nog andere leningen hebt openstaan en uiteraard wat je huidige inkomsten zijn.

Dit vind je misschien ook leuk...