Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Voorschotje 100 tot 600 lenen

Voorschotje 100 tot 600 lenen

voorschotje 100 - 600 lenen
Voorschotje 100 tot 600 lenen

Voorschotje 100 tot 600 lenen. Kleine bedragen lenen is populair om alvast een voorschotje te nemen op je salaris. Als je dringend een rekening moet betalen en je op dat moment geen geld hebt kun je er voor kiezen om even een klein bedrag tot 2500 euro te lenen totdat je salaris gestort wordt. Populaire bedragen zijn 100 euro, 200 euro, 600 euro lenen, snel op je rekening. Er zijn verschillende aanbieders die je een voorschotje kunnen geven. Ze verschillen wel in kosten, dus let daar goed op.

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Klein bedrag lenen spoed

Meestal is het zo dat wanneer je een klein bedrag wilt lenen je dit ook snel op je rekening wilt. Maar hoe snel kan het allemaal geregeld zijn en wat voor papieren moet ik insturen om het sneller te laten verlopen.

De volgende papieren moet je sowieso toesturen, dus zorg dat deze alvast op je computer staan door ze in te scannen, op het moment dat er om gevraagd wordt kun je dat meteen doen.
* Kopie van je identiteitsbewijs
* Inkomensbewijs
* Bankafschrift

De goedkoopste methode voor een kleine lening is om je geld niet meteen te laten storten, maar een paar dagen later, je moet dan wel wat langer wachten, maar het scheelt een hoop in de kosten.

Welke bedragen kun je lenen?

Het minimumbedrag wat je kunt lenen is 100 euro en het maximale is 2500 euro. Let op dat je wel snel moet terugbetalen, onafhankelijk welk bedrag je leent moet binnen maximaal 62 dagen worden voldaan. Hier onder een overzicht van alle beschikbare bedragen:

€100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €2500.

Video voor hulp bij aanvragen


Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Leen snel 100 tot 600 euro

Welk bedrag je gaat aanvragen is afhankelijk van je situatie, een minilening is namelijk niet bedoeld om er consumptieve uitgaven mee te doen, m.a.w. je kunt er geen nieuwe telefoon voor gaan kopen, het is echt de bedoeling dat je het geld gebruikt om een rekening te betalen die niet langer kan wachten. Je moet dit ook aangeven op het aanvraagformulier waar je het geld voor gaat gebruiken. Dit is om je te beschermen tegen over financiering.

Over de garantstelling

Wanneer je snel geld wil lenen, dan kan dit met een minilening. Onderaan deze pagina vind je een stap voor stap hulp die je door het hele proces heen helpt.

Naast alle andere voorwaarden ben je verplicht om een garantstelling te nemen. Deze kan een betaalde versie zijn, maar zoals je ziet is er ook een kosteloze versie om geld te besparen bij je aanvraag. Je direct welke papieren er nodig zijn om dit te regelen.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Hoe hoog zijn de kosten?

De rente moet je altijd betalen, deze ligt aan het maximum van rond de 14% per jaar, in onderstaand overzicht kun je zien wat dit betekent voor het bedrag wat je wil gaan lenen.

rente bij 600 euro lenen

Zoals je ziet vallen de kosten zonder extra opties reuze mee, kijk naar het bedrag van 100 euro, 200 euro en 600 euro, bij de eerste betaal je bij betaling in 30 dagen 1,17 aan rente. Kies je voor extra´s, zoals snelle uitbetaling en beoordeling dan moet je deze kosten bovenop de rentekosten tellen. Deze kosten kun je zien bij het aanvragen en zijn optioneel, je hoeft er dus niet voor te kiezen.

Geld lenen zonder BKR

Bij bovenstaande leningen is het hebben van een BKR notering geen probleem omdat er niet bij het BKR wordt getoetst. Er wordt wel gevraagd of je nog andere leningen hebt openstaan en uiteraard wat je huidige inkomsten zijn.

Stap voor stap hulp bij aanvragen

Een minilening aanvragen doe je met de anonieme starthulp op deze pagina. Je kunt precies zien op welk moment je de volgende actie moet ondernemen. Een garantie voor een snelle aanvraag met een vlotte goedkeuring.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen