Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Klein bedrag lenen met spoed

Klein bedrag lenen met spoed

Kleine lening snel opgelost

Een klein bedrag lenen kan in Nederland op 2 manieren. Ten eerste met een minilening van €100 tot €1.800 en ten tweede met een kleine persoonlijke lening vanaf €2.500. Het verschil tussen een minilening en een kleine persoonlijke lening is dat bij de minilening er geen BKR toetsing wordt uitgevoerd en bij de kleine persoonlijke lening wel degelijk. Bij de laatste mag je dus ook voor het lenen van een klein bedrag geen negatieve registratie bij het BKR hebben.

Bereken lening

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Direct vrijblijvende offerte aanvragen?

Saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€100 tot maximaal €1800
Rente: Vanaf 13,45%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

Santander

Kleine persoonlijke lening
€2.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 9,5%
Aflossen: 24 – 120 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander

Bekijk alle mogelijkhedenTip: Leen nooit meer dan je echt nodig hebt. Hoe kleiner het geleende bedrag, hoe makkelijker het terug te betalen is.

Snelle goedkeuring en direct geld

Een klein bedrag lenen met spoed houdt in dat er bij de aanvraag voor een lening ten eerste snel wordt goedgekeurd en ten tweede wordt er dan direct geld naar je rekening of pinpas overgemaakt. Voor veel Nederlandse consumenten 2 belangrijke factoren om hier voor te kiezen. Een klein bedrag moet echter snel worden terugbetaald, deze termijn ligt tussen de 30 dagen en 62 dagen. Minimaal aan te vragen €100 met een maximum van €1800.

Klein bedrag lenen video (1:52)

Verschillen minilening en persoonlijke lening

Een minilening en een persoonlijke lening zijn twee verschillende manieren om geld te lenen. Een minilening is een klein bedrag dat je snel kunt lenen, tot 1.800 euro. Het moet binnen een korte periode, worden terugbetaald. Aan de andere kant is een persoonlijke lening een groter bedrag dat je over een langere periode kunt terugbetalen, in maandelijkse termijnen over een aantal jaren. Bij een persoonlijke lening wordt streng gekeken naar je kredietwaardigheid en financiële situatie voordat de lening wordt goedgekeurd. Bij een minilening is dit veel soepeler.

InformatieMinileningPersoonlijke
lening
BKR toetsNeeJa
GarantstellingJaNee
Binnen 24 uur
uitbetaald
JaNee
Lange looptijdNeeJa
Beslissing1 uur24 uur

Kosten kleine persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een manier om geld te lenen waarbij je een vast bedrag leent dat je in maandelijkse termijnen terugbetaalt. De rente en de looptijd van de lening worden van tevoren vastgesteld, wat betekent dat je precies weet hoeveel je elke maand moet betalen en hoe lang de lening zal duren. Het is handig voor grote uitgaven zoals een auto of een verbouwing, omdat je het geld in één keer ontvangt en geleidelijk terugbetaalt. Hieronder een overzicht van vaak voorkomende bedragen.

BedragLooptijdRenteMaand
termijn
Totaal
€2.50072 maanden14%€50,42€3.630,24
€5.00096 maanden13,5%€83,28€7.994,88
€10.00096 maanden12,5%€161,63€15.516,48
€15.00096 maanden12,5%€242,45€23.275,20
€20.00096 maanden12,5%€323,26€31.032,96

Snel klein bedrag lenen

minilening

Je kunt de zogeheten minilening ook in termijnen terugbetalen, dit kan in twee keer en moet je zelf overmaken naar een Nederlands bankrekeningnummer, of gemakkelijk betalen met iDeal. Als tip wordt gegeven dat je de opdracht tot betalen alvast kunt klaarzetten in je online bankieren systeem, zodat je niet vergeet om dit op tijd te doen.

Ondersteunende banken

De banken in Nederland die iDEAL gebruiken om betalingen te faciliteren zijn onder andere ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, N26, Nationale Nederlanden, Rabobank, RegioBank, Revolut, SNS, Triodos Bank, Van Lanschot, en Yoursafe. iDEAL is een populaire betaalmethode die klanten in staat stelt om veilig en gemakkelijk online betalingen te doen.

Tip: Kijk naar verschillende kredietverstrekkers en vergelijk hun rentetarieven en voorwaarden. Kies de optie met de laagste rente en gunstigste voorwaarden.

Garantstelling minilening

Kosteloze garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 1. Legitimatie.
 2. Recent bankafschrift.
 3. Loonstrook.
 4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
 5. Ten minste 25 jaar oud.
 6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Geen garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

Tip: Overweeg andere opties, zoals spaargeld gebruiken of hulp vragen aan vrienden en familie, voordat je besluit om te lenen.

Voorwaarden klein bedrag lenen

 • Minimaal 18 jaar.
 • Regelmatig inkomen.
 • Woonachtig in Nederland.
 • Bankrekening op je eigen naam.
 • Je hebt een mobiele telefoon.
 • Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden.
 • Je bent in staat om het geleende terug te betalen.
 • Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald.

Waar kun je een kleine lening voor gebruiken?

Een minilening kan handig zijn voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld wanneer je onverwachte kosten hebt, zoals een auto die gerepareerd moet worden of een kapotte televisie. Ook voor alledaagse uitgaven zoals boodschappen of een verjaardagscadeau kan een minilening uitkomst bieden. Soms komt het voor dat het salaris wat later komt, dan kan een voorschot via een minilening van pas komen. Verder is het handig voor zaken als een weekendje weg, het inrichten van de tuin of als je snel geld nodig hebt. Wat fijn is, is dat een minilening vaak met ruime goedkeuring wordt verstrekt en weinig gedoe met papierwerk met zich meebrengt. Dus ook als de wasmachine stuk gaat, kun je via een minilening snel weer verder.

Voordelen

 • Snel geld op je rekening
 • Vrij te besteden
 • Ruime goedkeuring
 • Ook lenen met schulden
 • Simpele aanvraag
 • Geen persoonlijk contact
 • Snelle goedkeuring
 • Per iDeal terug betalen
 • Geen lastige vragen
 • Snelle aflossing
 • Geen papierwerk
 • Afhandeling per email
 • Ook aanvragen in het weekend

Klein bedrag lenen zonder BKR toetsing

Voor het aanvragen van een minilening moet je minimaal 18 jaar zijn en een regelmatig inkomen hebben. Een negatieve BKR registratie is niet noodzakelijk een probleem.

Een minilening wordt ook wel flitskrediet, voorschotje of minikrediet genoemd.

Klein bedrag lenen online

De rente voor een klein bedrag lenen zonder documenten varieert nogal, als je dit vergelijkt met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening dan zul je zien dat bij een klein bedrag een hogere rente wordt gerekend.

Geen enorm bedrag

Nu is dit in geld natuurlijk geen enorm bedrag omdat de minilening snel moet worden afgelost. Sluit je bijvoorbeeld een minilening van 600 euro af en betaal je dit in 45 dagen terug dan is de rente 9,86% en je moet in totaal 607 euro terugbetalen.

Tip: Houd je aan de afgesproken aflossingstermijnen en zorg ervoor dat je het geleende bedrag op tijd terugbetaalt om extra kosten en rente te voorkomen.

Voorbeeld berekening maximaal te lenen

Een voorbeeldberekening van het bedrag dat je kunt lenen, wordt bepaald door je beschikbare financiële ruimte. Bijvoorbeeld, als je een maandelijks inkomen hebt van €2500 en je maandelijkse uitgaven zijn €1000, dan blijft er een bedrag van €500 over om vrij te besteden. In dit geval zou het maximale leenbedrag ongeveer €1000 zijn, omdat het vrij te besteden bedrag wordt verdubbeld om het leenbedrag te bepalen.

Geld lenen zonder BKR en zonder documenten

Met een minilening vang je een aantal vliegen in één keer. Je leent zonder BKR toetsing en registratie én je hoeft bijna geen documenten in te sturen. Toch zijn er wel een paar documenten, de kredietverstrekker moet natuurlijk wel weten met wie ze van doen hebben. Voorts kun je op deze wijze snel geld lenen, want binnen 12/24 uur heb je het geld al op je rekening staan en kun je weer naar de pinautomaat.

Ik heb het dan voornamelijk over je legitimatiebewijs en een bankafschrift. Dat is wel zo´n beetje het enige waar om gevraagd wordt. Op je bankafschrift moet wel een bijschrijving van je salaris staan overigens.

In 7 stappen opgelost

Hoe kan ik een klein bedrag lenen met spoed?

 1. Kies gewenste bedrag vanaf €100.
 2. Kies de looptijd tot maximaal 72 maanden.
 3. Upload je legitimatiebewijs.
 4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
 6. Verstuur je aanvraag online.
 7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.

Veelgestelde vragen

Wat wordt verstaan onder “klein bedrag lenen met spoed”?

Dit verwijst naar het proces van het lenen van een relatief bescheiden geldbedrag met een snelle goedkeuring en uitbetaling.

Welke informatie is doorgaans vereist bij de aanvraag van een kleine snelle lening?

Basisinformatie zoals persoonlijke gegevens, bewijs van inkomen en bankgegevens worden vaak gevraagd.

Is een positieve BKR registratie vereist voor het aanvragen van zo'n kleine lening?

Niet altijd, sommige kredietverstrekkers bieden deze leningen aan zonder een strenge kredietcontrole.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente