fbpx

Klein bedrag lenen zonder documenten

Klein bedrag lenen zonder documenten

Klein bedrag lenen zonder documenten

Wat is precies een klein bedrag lenen zonder documenten, met een klein bedrag wordt verstaan een lening van rond de 500 euro waarbij je de documenten niet zelf hoeft in te leveren. Een klein bedrag moet ook weer snel worden terugbetaald, deze termijn ligt meestal tussen de 15 en 45 dagen. Het rentepercentage is niet hoger dan het maximum vastgesteld percentage van rond de 12 procent.

Klein bedrag lenen zonder documenten

Het bedrag wat je kunt lenen ligt tussen de 100 en 700 euro, bij sommige kredietverstrekkers kun je de eerste keer een beperkt bedrag van 200 euro lenen, als je dit vervolgens netjes terugbetaald dan kun je de volgende keer gewoon het maximale bedrag aanvragen.

Snel klein bedrag lenen

Je kunt de zogeheten minilening niet in termijnen terugbetalen, dit moet in één keer en moet je zelf overmaken naar een Nederlands bankrekeningnummer. Als tip wordt gegeven dat je de opdracht tot betalen alvast kunt klaarzetten in je online bankieren systeem, zodat je niet vergeet om dit op tijd te doen.

Klein bedrag lenen zonder BKR toetsing

Voor het aanvragen van een minilening moet je minimaal 21 jaar zijn en een vast inkomen van minimaal 900 euro per maand hebben. Een negatieve BKR registratie is geen enkel probleem, dus je kunt gewoon geld lenen zonder BKR.

Klein bedrag lenen online

De rente voor een klein bedrag lenen zonder documenten varieert nogal, als je dit vergelijkt met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening dan zul je zien dat bij een klein bedrag bijna altijd de maximale rente wordt gevraagd. Nu is dit in geld natuurlijk geen enorm bedrag omdat de minilening snel moet worden afgelost. Sluit je bijvoorbeeld een minilening van 600 euro af en betaal je dit in 30 dagen terug dan is de rente 15% en je moet dan 607 euro terug betalen.

Minilening aanvragen

Een minilening moet je eigenlijk zien als een voorschot op een toekomstige betaling en is dus niet bedoelt voor het doen van uitgeven waar je eigenlijk geen geld voor hebt. De 30 dagen waarin je een minilening moet terug betalen is sneller voorbij dan je denkt. Betaal je niet op tijd terug dan kun je er de volgende keer niet meer terecht en krijg je ook vrij snel te maken met allerlei boetes en in het ergste geval wordt er een incassobureau ingeschakeld wat de kosten natuurlijk nog verder opdrijft.