Home » Geld lenen » 1500 euro lenen: Alle leningen vergeleken

1500 euro lenen: Alle leningen vergeleken

1500 euro lenen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. In termijnen betalen? Geen enkel probleem. Daarom vind je hier de mogelijkheden om op een snelle manier 1500 euro te bemachtigen. Dus hoe je dit doet en waar je dit kunt aanvragen lees je in het vervolg in dit artikel. Ook consumenten die dit bij voorkeur zonder bkr toetsing doen zijn er meerdere opties om uit te kiezen.

Lenen zonder bank

Uiteraard kun je kiezen voor roodstand bij je eigen bank, of wellicht een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bij een bank naar keuze. Echter zijn de voorwaarden bijzonder streng en zul je met een negatieve bkr notering geen kans maken. Voordeel van het lenen van 1500 euro zonder tussenkomst van een bank is dat er weinig papierwerk is en een bkr notering geen probleem hoeft te zijn.

Direct aanvragen


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Over de mogelijkheden

Waar de meeste kredietaanbieders slechts leningen aanbieden vanaf 2.500 euro en in sommige gevallen vanaf 5.000 euro hebben we hier een aantal aanbieders gevonden die onder deze hoge bedragen een lening van 1500 euro kunnen verstrekken.

Santander lenen

Santander

Zo vind je bijvoorbeeld Santander als mogelijkheid. Immers Santander biedt zowel een persoonlijke lening en een doorlopend krediet aan vanaf het beoogde bedrag van 1500 euro. Overigens is het maximale bedrag bij Santander gesteld op 50.000 euro. Maar let wel dat je bij deze aanbieder geen negatieve bkr notering mag hebben. Dus heb je zo´n notering en wil je toch lenen? Lees dan snel hieronder verder om deze opties te ontdekken.

Doorlopend krediet bij Santander

Leenbedrag€ 1.500
Looptijd95 maanden
Maandbedrag€ 22,50
Rente10,1%
Totaalbedrag€ 2.137,50

Persoonlijke lening Santander

Leenbedrag€ 1.500
Looptijd72 maanden
Maandbedrag€ 28,78
Rente11,9%
Totaalbedrag€ 2.072,16

ferratum minilening

Saldodipje

Bij Saldodipje is in principe iedereen welkom, ook diegenen die met een vervelende bkr notering te maken hebben. Saldodipje is gespecialiseerd in het verstrekken van kleine bedragen vanaf 100 euro tot aan maximaal 2500 euro. Aangezien dit bedrijf dit al vele jaren aanbiedt in Nederland kun je rekenen op een simpel en snelle aanvraag en uitbetaling zonder veel papierwerk en gedoe. Saldodipje, voor geld lenen met spoed zonder bkr toetsing.

Ferratum minilening 2500 euro

Leenbedrag€ 1.500
Looptijd2 maanden
Maandbedrag€ 762,56
Rente13,99%
Totaalbedrag€ 1.525,11
Opmerking bij Ferratum

Besluit je om in zee te gaan met Saldodipje en een 1500 euro lening aan te gaan vragen? Dan dien je wel een garantsteller te kiezen. Dit kan zijn een gemakkelijk, doch betaalde optie, of een kosteloze optie die iets meer papierwerk vergt. Ter illustratie hieronder een overzicht van de verschillen van beide opties.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Video over Saldodipje

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Veelgestelde vragen

Doe je een eerste aanvraag Saldodipje? Dan kun je maximaal 800 euro lenen. Er wordt beoordeeld of je dit bedrag op tijd kunt kunt aflossen. Zo niet dan kan dit een lager bedrag zijn.

Bij het aanvragen dien je een garantstelling te kiezen. Dit kan een persoonlijke garantstelling zijn (kosteloos), of een externe garantstelling (betaalt).

Een minilening gaat tot en met 1000 euro in maximaal 45 dagen aflossen en een pluslening gaat tot 2500 euro in maximaal 4 maanden aflossen.

Is je goedkeuring van een minilening of pluslening op een werkdag (maandag t/m vrijdag), dan kun je een betaling verwachten tussen de 12- en 24 uur. In het weekend wordt niet uitbetaald.

Log in op je account bij Saldodipje en vervolgens kies je de betaalknop. De gemakkelijkste manier om af te betalen is via iDeal. Betalen via bankoverschrijving is ook mogelijk.

Zodra je eerdere minilening of pluslening is afgelost kun je een nieuwe lening aanvragen. Je kunt geen nieuwe minilening aanvragen als er nog een eerdere lening loopt.