Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 1500 euro lenen vanaf 6,17% rente

1500 euro lenen

Snelste manier om €1500 te lenen

De snelste manier om €1500 te lenen is met een minilening. Met deze oplossing ontvang je de vijftienhonderd euro binnen 24 uur op je rekening. Een tweede, ook nog wel snelle mogelijkheid is het aangaan van een kleine persoonlijke lening. Hierbij heb je binnen 2 dagen dit bedrag binnen en kun je dit direct besteden.

Wat kost €1500 lenen?

Aanbieder
€1500
Kosten
Santander
Rente
Looptijd
Persoonlijke lening
10%
Tot 72 maanden
Saldodipje
Rente
Looptijd
Minilening
7,03%
2 maanden

Direct €1500 aanvragen?

Saldodipje minilening

Saldodipje klein

Mini lening
€100 tot maximaal €1500
Rente: Vanaf 6,17%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

1500 Santander

Kleine lening
€1.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 8,7%
Aflossen: 24 – 72 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info SantanderDe mogelijkheden

Hier een overzicht van de speciaal voor jou gevonden aanbieders die een oplossing bieden voor het lenen van €1500.

Santander lenen

Santander

Zo vind je bijvoorbeeld Santander als mogelijkheid. Immers Santander biedt een persoonlijke lening aan vanaf het beoogde bedrag van 1500 euro. Overigens is het maximale bedrag bij Santander gesteld op 50.000 euro. Maar let wel dat je bij deze aanbieder geen negatieve bkr notering mag hebben. Dus heb je zo´n notering en wil je toch lenen? Lees dan snel hieronder verder om deze opties te ontdekken.


Persoonlijke lening Santander

Leenbedrag€ 1.500
Looptijd48 – 72 mnd.
Maandbedrag€ 27,46
Rente10%
Totaalbedrag€ 1811,04

Saldodipje minilening

Saldodipje

Bij Saldodipje is in principe iedereen welkom. Saldodipje is gespecialiseerd in het verstrekken van kleine bedragen vanaf 100 euro tot aan maximaal 2500 euro met een minilening, of met een pluslening. Aangezien dit bedrijf dit al vele jaren aanbiedt in Nederland kun je rekenen op een simpel en snelle aanvraag en uitbetaling zonder veel papierwerk en gedoe. Groot voordeel bij Saldodipje is dat je direct geld op je rekening krijgt.

Minilening 1500 euro

Leenbedrag€ 1.500
Looptijd2 maanden
Maandbedrag€ 762,56
Rente7,03%
Totaalbedrag€ 1.513,02
Garantsteller

Besluit je om in zee te gaan met Saldodipje en een 1500 euro lening aan te gaan vragen? Dan dien je wel een garantsteller te kiezen. Dit kan zijn een gemakkelijk, doch betaalde optie, of een kosteloze optie die iets meer papierwerk vergt. Ter informatie hieronder een overzicht van de verschillen van de kosteloze optie en de betaalde optie.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Geld lenen tips (video 4:43)

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Alternatieve mogelijkheden

Uiteraard kun je kiezen voor roodstand bij je eigen bank, of wellicht een doorlopend krediet of een persoonlijke lening bij een bank naar keuze. Echter zijn de voorwaarden strikter en zul je met een negatieve bkr notering geen kans maken. Voordeel van het lenen van 1500 euro zonder tussenkomst van een bank is dat er weinig papierwerk is en je in de meeste gevallen je lening met spoed uitbetaalt krijgt.

Welke andere bedragen zijn mogelijk?

€100€700
€150€800
€200€900
€250€1000
€300€1100
€350€1200
€400€1300
€450€1400
€500€1500
€600

Veelgestelde vragen

Waar kan ik €1500 euro lenen?

Je hebt voor een €1500 lening meerdere opties zonder veel papierwerk of gedoe. Ten eerste is dat een minilening en ten tweede is er een kleine persoonlijke lening. Bekijk de verschillende aanbieders.

Hoe snel heb ik de €1500 op mijn rekening?

Na goedkeuring binnen 12/24 uur.

Kan ik direct geld lenen?

Ja, je kunt direct geld lenen als je aan de voorwaarden voldoet. Je hebt een regelmatig inkomen en niet teveel openstaande schulden.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Combinatie krediet

Combinatie krediet Wat is een combinatie krediet? Wat is een combinatie krediet en hoe sluit je deze af? Het is een wat minder bekende leenvorm, maar heeft in bepaalde opzichten…

Geld lenen voor je belastingschuld

lenen voor belastingschuld

Belastingschuld terugbetalen Met een belastingschuld is het vooral belangrijk dat je deze snel betaalt, je krijgt anders te maken met allerlei verhogingen, rente en boetes die het bedrag nog verder…