Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Snel 150 euro lenen (simpele aanvraag)

Snel 150 euro lenen (simpele aanvraag)

Eenvoudig en snel 150 euro lenen

Precies €150 lenen kan in Nederland alleen met een minilening. Betrouwbaar een klein bedrag lenen tot maximaal €1500 zonder BKR toetsing. Heb je net een kleine tegenslag gehad en heb je wat extra geld nodig? Dan is een minilening van 150 euro de oplossing! Met een minilening kun je eenvoudig online geld lenen, zonder papierwerk of gedoe. Je krijgt binnen 24 uur je geld op je rekening en het enige wat je hoeft te doen is het bedrag binnen 30 dagen terug te betalen. Wat een eenvoudige en snelle manier om wat extra geld te krijgen als je het even nodig hebt!

Dit kost €150 lenen

MinileningVoorwaarden
Leenbedrag€150
Looptijd30 dagen
Rentebedrag€1,62
Rente13,96%
Totaal aflossen€151,62

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

 

De voorwaarden

 • Minimaal 18 jaar.
 • Regelmatig inkomen.
 • Woonachtig in Nederland.
 • Bankrekening op je eigen naam.
 • Mobiele telefoon.
 • Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden.
 • Je bent in staat om het geleende terug te betalen.
 • Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald.

Snel een klein bedrag lenen

Natuurlijk kom je voor dit bedrag niet uit bij een reguliere lening, deze kun je over het algemeen pas aanvragen vanaf een bedrag van 1.000 euro. Je moet gaan kijken voor een minilening ook wel flitskrediet genoemd. Met deze kredietvorm leen je snel een bedrag vanaf 50 euro tot maximaal 1500 euro. Het aanvragen gaat eenvoudig, staat direct op je rekening en neemt niet meer dan 5 minuten in beslag.

Minilening snel uit laten betalen

Zoals al gezegd kun je zelf bepalen met welke snelheid je de door jou aangevraagde 150 euro kunt laten uitbetalen. Snel geld lenen in 10 minuten op je rekening is hierbij een mogelijkheid. Heb je niet echt haast dan kies je de optie ´snel uitbetalen´ niet, voordeel is dat je enorm kunt besparen op de kosten, maar een nadeel is dat je dan 4 dagen op je gevraagde bedrag moet wachten. Het is een keus waar je vooraf over na kunt denken.

minilening versus pluslening

Geld lenen zonder bkr

Een bijkomend voordeel van een minilening is dat er géén toetsing bij het bkr in Tiel wordt uitgevoerd, je kunt in dit geval snel geld lenen zonder bkr en loonstrook. Heb je dus een achterstand ergens dan is dit geen beletsel voor het aanvragen. Je moet natuurlijk wel in staat zijn om de lening binnen de gestelde periode van 30-, 45 of 62 dagen af te kunnen lossen, ga bij jezelf eens na hoeveel je aan het einde van de maand nog te besteden hebt en gebruik dit als richtlijn voor het bedrag wat je kiest. Tegenwoordig kun je bij een bedrag vanaf 1100 euro ook kiezen voor een zogeheten pluslening. Met een pluslening kun je tot 1500 euro aanvragen en dit in maximaal 62 dagen aflossen.

Meest voorkomende redenen voor een kleine lening

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand een minilening zou willen aanvragen. Hier zijn enkele voorbeelden:

Wanneer een
minilening?
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin

Populaire bedragen

Veel gevraagde bedragen zijn juist die aan de onderkant, maar de meest gevraagde minilening is 500 euro. Met lagere bedragen van 100 euro of 200 euro is het een stuk eenvoudiger om dit na afloop van de overeenkomst weer af te lossen terwijl het maximale bedrag van 1500 euro natuurlijk een stuk lastiger wordt. Bedenk dat je een minilening niet in termijn kunt aflossen, je moet dit in één keer terug storten. Soms wordt de mogelijkheid geboden om je schuld per iDeal te voldoen, maar vaker moet je op een bankrekening storten. Tip hierbij is dat wanneer je de 150 euro binnen krijgt je meteen een betaalopdracht in je online bankieren zet zodat je niet kunt vergeten om op tijd terug te betalen.

Video: Direct geld op je rekening

Voorwaarden voor het aanvragen

Terwijl er geen bkr toetsing wordt gedaan moet je natuurlijk wel aan een aantal voorwaarden voldoen om met succes een minilening aan te kunnen vragen. Zo moet je minimaal 18 jaar oud zijn, in Nederland woonachtig, beschikken over een Nederlands bankrekeningnummer en een mobiele telefoon hebben. Dit laatste lijkt wat vreemd maar aangezien je per sms op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van je aanvraag dien je dus te beschikken over een mobiele telefoon met een Nederlands nummer. Uiteraard moet je een kopie van je legitimatie opsturen, maar dit kun je doen per email.

Andere kleine bedragen die je snel kunt lenen: €50 – €100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €1500.

In 7 stappen aangevraagd

 1. Kies gewenste bedrag.
 2. Kies de looptijd 30-, 45-, of 62 dagen.
 3. Upload je legitimatiebewijs.
 4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
 6. Verstuur je aanvraag online.
 7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.
Hoe kan ik snel 150 euro lenen?

Met een minilening kun je op een snelle en simpele manier 150 euro lenen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook andere bedrage beschikbaar. Je kunt terecht voor maximaal 1500 euro.

Krijg ik een BKR toetsing?

Nee, bij het lenen van kleine bedragen wordt geen BKR toetsing uitgevoerd. Ook volgt er na uitbetaling geen registratie.

Hoe snel gaat het?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt het bedrag direct naar je overgemaakt. Reken op 24 uur.

Moet ik snel aflossen?

Dat is afhankelijk van het bedrag wat je wil gaan lenen. Kies je voor 150 euro, dan dien je dat binnen 30 dagen af te betalen.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente