Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 1200 euro lenen

1200 euro lenen

Zo leen je snel €1200

Wil je 1200 euro lenen? Dit kan snel en simpel bij GeldLenenPerDirect met een minilening van twaalfhonderd euro. Bij een minilening wordt een simpele kredietscore uitgevoerd die je een mogelijkheid biedt tot een ruime goedkeuring. Een bijkomend voordeel van een kleine lening is dat deze binnen 24 uur op je pinpas verschijnt. Je hoeft dus gelukkig niet lang op je geld te wachten. Simpel aanvragen binnen 5 minuten en snel op je rekening met simpele voorwaarden.

Kosten 1200 lening

AanbiederSaldodipje
Lening€1200
Looptijd62 dagen
Termijnen1
Rente13,55%
Rentekosten€19,53
Totaalbedrag€1.219,53
BKR toetsNee
GarantstellerOptioneel

Direct €1200 regelen?

Saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€100 tot maximaal €1800
Rente: Vanaf 13,45%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

Santander

Kleine persoonlijke lening
€2.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 9,5%
Aflossen: 24 – 120 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander

Bekijk alle mogelijkheden

Bereken andere bedragen

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Wanneer een minilening?

Je kiest voor een minilening wanneer je snel even wat geld nodig hebt. De minilening wordt vaak aangeduid als voorschot op je salaris. Dat komt ook door het feit dat je dit kleine krediet weer snel moet aflossen (binnen maximaal 62 dagen). Daarnaast dien je ook een garantstelling te regelen. Dit kan op simpele wijze tijdens je aanvraag, maar je kunt ook een familielid of kennis vragen om garant voor je te staan.

Hoe werkt de garantstelling?

Wanneer je een flitskrediet online gaat aanvragen zul je zien dat je de keuze hebt uit 2 opties. Optie 1 geeft je de mogelijkheid een persoonlijke garantsteller aan te wijzen. Wanneer je deze manier kiest dan betaal je uitsluitend het geleende bedrag van €1200 terug met de rente van €19,53. Kies je echter geen garantsteller, dan zul je te maken krijgen met een verhoging van je geleende bedrag. Bij een geleend bedrag van €1200 komt er een verhoging van €530. Aan jou de keus voor welke optie je kiest.

Kan ik een lening afsluiten zonder documenten?

Wil je snel geld lenen en dit het liefst doen zonder al teveel papierwerk of documenten? Gelukkig is dit voor jou een prima oplossing dan. De aanbieders hier genoemd vereisen weinig gedoe. In een aantal gevallen is ook direct geld lenen zonder documenten zeker mogelijk. Het enige wat je dan dient aan te leveren is een kopie van je legitimatie en een opgave van je bankrekening.

Is een minilening duur?

Of een minilening duur in jou situatie is, dat ligt eraan voor welke garantstelling je kiest. Met de persoonlijke garantstelling betaal je uitsluitend het geleende bedrag plus de rente terug. Dit is goed te overzien en kost je dan ook niet veel geld extra. Heb je daarentegen geen persoonlijke garantsteller en krijg je te maken met de verhoging, dan wordt je minilening erg duur. Je moet jezelf dan ook sterk afvragen of je dit er voor over hebt. Zolang je de regels goed snapt kun je zelf een weloverwogen beslissing maken.

Waar mag ik de lening voor gebruiken?

Het is aan jou vrijelijk te kiezen waar je het geleende bedrag voor gaat gebruiken. Tevens wordt er niet gevraagd hoe je de lening gaat spenderen. Wil je bijvoorbeeld een auto gaan kopen en kom je net een bedrag tekort? Dan is het geen enkel probleem als je het geld gebruikt om je gewenste bedrag hiervoor te gebruiken.

Ook kun je het geld gebruiken om je huis te verfraaien. Dit kan zijn het kopen van een nieuwe keuken, of nieuw moderner meubilair. Je bent 100% vrij om te doen met je leenbedrag hoe jij dit het beste vindt.

Kan ik het geld snel op mijn rekening krijgen?

Er zijn verschillende manieren om een leenbedrag snel op je rekening te ontvangen. Binnen 1 uur geld op je rekening is mogelijk als je het als volgt aanvraagt: Dien je verzoek vroeg in de ochtend in, op deze manier wordt je snel geholpen en kun je je gewenste lening nog dezelfde dag op je pinpas verwachten. In sommige gevallen kan dit binnen 1 uur, echter dit is niet altijd gegarandeerd. Een andere manier is om het bedrag in 12 uur te ontvangen, ook nog een zeer snelle optie.

Kan ik €1200 zonder BKR notering?

Een lening van €1200 wordt gezien als een mini lening en kan worden afgesloten zonder dat er een BKR toetsing of registratie plaatsvindt. Dit heeft als voordeel dat het proces van aanvragen een stuk sneller verloopt. Tevens betekent het dat je anoniem kunt lenen en het geen gevolgen heeft voor andere leningen of hypotheek die je wellicht binnenkort nodig hebt.

Negatieve BKR registratie

Ook consumenten en ZZP'ers die getroffen zijn door een negatieve BKR notering, kunnen in dit geval een aanvraag indienen. Uiteraard moet je wel in staat zijn om het geleende op tijd terug te kunnen betalen. Dus bedenk goed waar je aan begint.

Financieel risico

Eigenlijk omzeilt de minilening de Nederlandse wetgeving. Deze stelt immers dat alle kredieten boven het bedrag van €250 getoetst en geregistreerd moeten worden bij het BKR. Saldodipje is echter niet gevestigd in Nederland, maar in Spanje. Het bedrijf heeft een Europese vergunning en werkt dus wel binnen de Europese wetgeving. Het financieel risico voor jou is dat je teveel geld gaat lenen en dit vervolgens niet terug kunt betalen.

Geld lenen zonder BKR video

Ben je geïnteresseerd in het lenen van geld zonder BKR toetsing? Bekijk dan onderstaande video en ontdek wat je mogelijkheden zijn. Let wel op: Geld lenen zonder BKR toetsing is altijd duurder dan een reguliere geldlening.

Goedkopere alternatieven om te lenen

Heb je bedacht dat een minilening te duur voor je is? Kies dan voor alternatieven die goedkoper voor je uitpakken, zeker op de lange termijn. Zo kun je ook een bekijken of een onderhandse lening wellicht geschikt is om je financiële nood wat te verzachten. Hierbij leen je direct geld van een familielid of een bekende.

Maar heb je geen behoefte om andere mensen lastig te vallen met je financiële perikelen? Dan is misschien een persoonlijke lening of een doorlopend krediet voor jou een goed optie. Hier kun terecht vanaf €1000 en kan, net als een minilening, snel op je rekening staan. Echter bij een persoonlijke lening zal altijd een BKR toetsing en registratie plaatsvinden. Vind hieronder officiële aanbieders.

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Doorlopend krediet
Persoonlijke lening

€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
Rente vanaf 6,5%
De beste voorwaarden

Bekijk meer mogelijkheden

Hoeveel rente mag er maximaal gerekend worden?

Ten tijde van schrijven is de wettelijk vastgestelde maximum rente vastgesteld op 14% op jaarbasis voor consumenten. In Nederland mag er nooit meer dan dit maximum gerekend worden. Opgemerkt moet worden dat de rente een sterk stijgende lijn kent de de afgelopen 2 jaar. Dit percentage verandert regelmatig en kan in de toekomst verder stijgen. Het is een middel van de overheid om de economie af te remmen en zodanig de inflatie te beteugelen.

qeld

Kan ik zakelijk €1200 lenen?

Zeker kun je als ondernemer, ZZP'er ook een kleine lening aanvragen. Er wordt bij de aanvraag altijd een offerte uitgebracht op persoonlijke naam. Het maakt hierbij niet uit of je ondernemer bent of niet. Zeker voor het oplossen van financiële op de korte termijn kan dit een goede optie zijn. Een betrouwbare aanbieder van zakelijke leningen vanaf €1000 is het bedrijf Qeld. Met honderden positieve ervaringen mag Qeld gezien worden als een goede kredietverstrekker. Bekijk hieronder meer betrouwbare zakelijke aanbieders.

Yeaz zakelijk lenen

Yeaz

Geen aflos stress
€1.000 tot €50.000
Géén onderpand of jaarcijfers

new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Van ABN-AMRO

5in5

Snel zakelijk kredietje

€500 – €5000
Geen BKR toetsing
Dezelfde dag geld

qeld zakelijke lening

Qeld

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Ook voor eenmanszaak

swishfund zakelijk

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice

kredietvooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand of jaarcijfers
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk meer mogelijkheden

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente