Geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder bkr toetsing kun je doen met een minilening. Het is het enige krediet in Nederland waar geen toetsing wordt uitgevoerd. Je moet wel een maandelijks inkomen hebben van rond de 900 euro netto. Voor geld lenen zonder bkr kun je kiezen voor een zogenaamd voorschot op je loon, hiermee heb je toch net even wat meer bestedingsruimte totdat je volgende salaris gestort wordt.

Voor geld lenen zonder bkr kun je tot maximaal 1000 euro lenen zonder bkr toetsing.

Wil je meteen een minilening bekijken?


Geld lenen als je op de zwarte lijst staat

Geld lenen als je op de zwarte lijst staat

Geld lenen als je op de zwarte lijst staat

De zwarte lijst is een registratie van personen, bedrijven en websites die zich niet houden aan vastgestelde afspraken. Deze lijst is in 2002 ingesteld door de Nederlandse Vereniging van Banken, het Verbond van Verzekeraars en de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland. Dit geldt voor bijvoorbeeld mensen die hun schuld niet hebben afgelost volgens een getroffen regeling. Wanneer de afbetalingstermijn verlopen is en een lening nog steeds niet is betaald zonder dat hier andere regelingen voor zijn getroffen, zoals een goedgekeurd uitstel van betaling, kan je op de zwarte lijst belanden. Het komt dan vaak voor dat leningsverstrekkers weigeren je een nieuwe lening te verstrekken. Dit kan erg lastig zijn, aangezien sommige mensen zonder nieuwe lening ook de oude schulden niet kunnen afbetalen. (meer…)


Geld lenen met een BKR registratie

Geld lenen met een BKR registratie

Geld lenen met een BKR registratie is geen gemakkelijke opgave omdat bij 99% van de aanvragen voor een krediet een toetsing wordt gedaan in Tiel waar het BKR gevestigd is. Maakt dit het dan volledig onmogelijk om wat voor een lening dan ook af te sluiten? Nee, er staan nog wel een paar wegen open die een nieuwe leningaanvraag voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening toch mogelijk maken. Echter is deze oplossing nier voor veel mensen weggelegd. Als laatste optie bestaat er voor deze groep mensen nog de minilening waarbij een bescheiden bedrag tot wel € 1500,- geleend kan worden voor een relatief korte periode. Maar over deze optie later meer, eerst ga ik me richten op het aanvragen van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, zelfs met een BKR registratie. (meer…)


Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Voor geld lenen zonder bkr toetsing is het belangrijk om een aantal zaken en voorwaarden te bekijken. Aan welke voorwaarden moet je voldoen om met succes een geldlening ofwel minilening aan te vragen waarbij géén bkr toetsing wordt uitgevoerd. Of dit ook echt binnen 10 minuten kan hangt af of je alle documenten die je nodig gaat hebben alvast gereed hebt om te kunnen versturen. Verderop in dit artikel zal ik uitleggen welke papieren je nodig gaat hebben. Maar er zijn nog meer voorwaarden waar je aan moet voldoen. De meest populaire bedragen voor lenen zonder bkr zijn meestal vrij lage bedragen, dan moet je denken aan € 300,-, € 400,- en € 500,-.  Toch ligt het maximale bedrag welke aangevraagd kan worden een stuk hoger op maar liefst € 1500,-. (meer…)


Doorlopend krediet zonder BKR toetsing

Doorlopend krediet zonder BKR toetsing

Doorlopend krediet zonder BKR toetsing

Het BKR is het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Het houdt bij wie er een lening heeft. Bedrijven kunnen hier checken of je een lening en schulden hebt. Naast leningen registreren zijn creditcards, openstaande rekeningen bij postorderbedrijven en betaalachterstanden. De lening of betaalachterstand moet wel langer dan drie maanden lopen. Een lening voor een hypotheek of studieschuld wordt niet meegeteld, tenzij je een betalingsachterstand hebt. Als dat zo is, dan heb je een zogenaamde ‘negatieve BKR registratie’ en dan kun je meestal geen nieuwe lening afsluiten. Ook iets simpels als het afsluiten van een telefoonabonnement kan al lastig worden. Het BKR is bedoeld om ervoor te zorgen dat consumenten niet meer lenen dan zij kunnen betalen. Ook het bedrijf dat de toetsing doet wordt beschermd, namelijk tegen klanten die niet betalen. (meer…)


Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP. Voor de meeste vormen van financiering heb je een positieve registratie bij het BKR nodig. Niet alle geldverstrekkers zijn er bij aangesloten, bijvoorbeeld warenhuizen die krediet verlenen of gemeentelijke energiebedrijven. Als zij je krediet verstrekken, gebeurt dit vaak zonder toetsing. Deze instanties of bedrijven zijn niet verplicht om informatie over verstrekte kredieten door te geven. Je zou denken dat dit aantrekkelijk is. (meer…)


Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro

Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro

Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro

Nu geld lenen zonder bkr tot 30000 euro. Voor wie op zoek is naar een minilening vanwege het feit dat er geen bkr toetsing wordt uitgevoerd is er nu goed nieuws. Ook voor grotere bedragen bestaat nu de mogelijkheid om geld te lenen zonder bkr toetsing. Hoe dit kan en hoe je dit kunt aanvragen zal ik proberen uit te leggen. Het werkt niet op de traditionele manier, maar op een meer eerlijke wijze van geld uitlenen waarbij je verleden minder interessant en belangrijk is dan voorheen. (meer…)


Geld lenen zonder bkr? 6 aanbieders die dit direct verstrekken

Geld lenen zonder bkr

Geld lenen zonder bkr? 6 aanbieders die dit direct verstrekken

Geld lenen zonder bkr? Het blijkt toch altijd lastiger dan je denkt. Heb je niet een aanbieder gevonden die laat blijken jou een lening te willen verstrekken ondanks je notering, is het achteraf toch weer niet mogelijk om de één of andere onduidelijke reden. Ook zie je vaak advertenties voorbij komen op Facebook e.d. die je van alles beloven, maar er uiteindelijk alleen maar op uit zijn om je gegevens te kunnen ontfutselen. Hier een overzicht van meerdere aanbieders die toch een lening zonder bkr toetsing aan je kunnen verstrekken. (meer…)


Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Wanneer je eens een keer zonder geld komt te zitten en je wilt toch iets kopen, of je moet snel een rekening betalen dan kan het gebeuren dat je met spoed geld wil lenen. Heb je dan als bijkomend probleem dat je geregistreerd staat dan wil je dat het liefst zonder bkr toetsing. Maar gelukkig kan dit en kun je zelfs in het weekend op zaterdag terecht voor een spoedlening. Let wel op dat wanneer je documenten die gevraagd worden snel opstuurt je aanvraag sneller wordt bekeken en indien van toepassing goedgekeurd. Wat kun je maximaal lenen en aan welke voorwaarden moet je voldoen wordt hier onder uitgelegd. En misschien nog veel belangrijker, waar kun je dit aanvragen en welke documenten moet je precies aanleveren. (meer…)


1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

Het blijft een lastig verhaal als je een bedrag wilt lenen dat wat hoger is dan een klein bedrag van rond de 300 euro, maar wat kun je doen voor 1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing. Normaal ligt het bedrag wat je kan lenen met een minilening iets lager en voor bijvoorbeeld een doorlopend krediet is het bedrag weer aan de lage kant. Waar kun je dan terecht, natuurlijk ligt het er sterk aan of je wil dat er een bkr toetsing wordt uitgevoerd. Heb je zo´n registratie in negatieve zin, dan valt het doorlopend krediet sowieso al af, daar wordt toch echt een toetsing uitgevoerd en bij een negatieve uitslag onverbiddelijk afgewezen. Echter is de uitslag positief, dan ben je natuurlijk een stuk goedkoper uit met een doorlopend krediet. Er zijn wel wat oplossingen om toch met een doorlopend krediet 1100 euro te lenen. Ook met de minilening kun je aan dit bedrag komen. (meer…)


600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder bkr

600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder bkr

600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder bkr

Toegegeven, 600 euro, 800 euro, 1000 euro lenen zonder bkr zijn forse bedragen om aan te vragen welke je in een korte periode van maximaal 45 dagen weer moet terug betalen. Echter zijn het bedragen die wel vaak gevraagd worden als de nood aan de man is. Je zou maar een grote reparatie aan je auto hebben die je pas mee krijgt op het moment dat je betaalt, als je dan ook nog je auto echt nodig hebt om naar je werk te komen dan is er geen andere uitweg meer. Maar het kan ook gebeuren dat je wasmachine of televisie het begeeft, nu is een televisie nog een luxe probleem, maar als je 2 weken niet kan wassen dan wordt het er ook allemaal niet gezelliger op. (meer…)