Home » Geld lenen » Geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder BKR

Wat is geld lenen zonder bkr?

Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je een bepaalt bedrag wil lenen kan dit ook wanneer je een negatieve BKR registratie hebt. Er is in Nederland slechts één kredietverstrekker die het lenen ‘zonder check' aanbiedt en dat is Saldodipje.

Snelste oplossing

De enige en snelste manier om geld te lenen zonder BKR is een minilening. Bij alle andere leen- en kredietvormen is de kredietverstrekker verplicht een kredietwaardigheidstoets bij het bkr uit te voeren en de verstrekte lening daar te registreren.

Bereken je lening

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkhedenLeenvormen en BKR toetsing

LeenvormBKR toets
MinileningNee
Prepaid creditcardNee
Persoonlijke leningJa
Doorlopend kredietJa
HypotheekJa
CreditcardJa

Lenen zonder BKR toets kan dat?

Geld lenen zonder BKR toets kan, echter wel onder bepaalde voorwaarden. Ten eerste kun je niet meer dan €1800 lenen, ten tweede dien je het volledige bedrag binnen maximaal 62 dagen af te lossen.

Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Met het lenen van een klein bedrag tot €1800 kun je geld lenen zonder bkr toetsing en dit binnen 10 minuten op je rekening ontvangen als je aan alle voorwaarden voldoet én het aangevraagde bedrag niet te hoog is in relatie tot je inkomen. 

Alle beschikbare bedragen

€100 t/m €600 €700 t/m €1500
€100€700
€150€800
€200€900
€250€1000
€300€1100
€350€1200
€400€1300
€450€1400
€500€1500
€600
geld lenen zonder bkr

Zo doe je dat

Bij het aanvragen van een minilening kun je het gewenste bedrag selecteren, variërend van €100 tot €1800, en kies je de looptijd, met een maximum van 62 dagen. Vervolgens dien je je legitimatiebewijs in te sturen en een garantsteller te selecteren. Om je bankrekening te verifiëren, wordt gevraagd om een verificatiebetaling van 1 cent te doen via iDeal. Zodra alle stappen zijn voltooid, verstuur je je aanvraag en kun je verwachten binnen 12 tot 24 uur de betaling op je rekening te ontvangen.

Waarom lenen zonder BKR?

Een minilening, ook bekend als flitslening of flitskrediet, vormt een uitzondering op de gebruikelijke gang van zaken: er is geen noodzaak voor een BKR-controle en er hoeven dus geen specifieke vereisten te worden nageleefd. Maar waarvoor wordt zo'n minilening doorgaans ingezet? Het dient als een snelle financiële oplossing waarmee je net wat extra uitgaven kunt doen of je budget iets kunt verruimen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je voor een grote aankoop staat, tekort aan geld hebt en niet wilt wachten tot je het bedrag hebt kunnen sparen.

Voordelen BKR-vrije lening

 • Je lost snel af
 • Betaalbare rente
 • Weinig papierwerk
 • Al vanaf €100
 • Maximaal 62 dagen
 • Vanaf 11,74%
 • Online afhandeling
 • Ten hoogste €1800

Een groot voordeel van de minilening is zoals eerder al genoemd dat er geen BKR kredietcheck wordt uitgevoerd. Dit is fijn voor mensen die bijvoorbeeld door de bank afgekeurd zouden worden voor een lening, omdat ze schulden hebben. Dit is natuurlijk een vrij moeilijke situatie. Je hebt schulden die je niet kunt afbetalen, maar je kunt geen geld lenen omdat je die schulden nog open hebt staan. Deze situaties zijn moeilijk om uit te komen, en daarvoor is een lening zonder BKR-check ideaal voor direct geld lenen.

Wat zijn de voorwaarden?

Om in aanmerking te komen voor een minilening, dien je te voldoen aan een aantal voorwaarden. Allereerst is een regelmatig inkomen vereist, waarbij je in Nederland woonachtig moet zijn. Daarnaast is het essentieel dat je beschikt over een geldig e-mailadres en een Nederlands bankrekeningnummer. Bovendien moet je in het bezit zijn van een mobiele telefoon met een Nederlands nummer. Ten slotte dien je minimaal 18 jaar oud te zijn om in aanmerking te komen voor deze lening. Het is van belang om deze criteria zorgvuldig te overwegen voordat je een aanvraag indient.

Voorschot op je salaris

Een minilening kan worden beschouwd als een vooruitbetaling op je salaris. Daarom is de terugbetalingstermijn niet zo uitgebreid als bij conventionele leningen. Bij andere vormen van krediet kan het vaak jaren duren om het geleende bedrag af te lossen, maar in dit geval is het anders, aangezien dit binnen een maximum van 2 maanden gebeurt.

Video lenen zonder BKR registratie (0:44)

Met garantstelling

Je regelt zelf iemand uit je omgeving die garant voor je wil staan, bijvoorbeeld een familielid, of een vriend of vriendin. Dat houdt dus in dat wanneer jij de lening niet op tijd aflost degene die garant voor je staat deze moet betalen.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 1. Legitimatie.
 2. Bankafschrift met financiële positie.
 3. Loonstrook.
 4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook partner mee te tekenen.
 5. Ten minste 25 jaar oud.
 6. Woonachtig in Europa.

Per e-mail versturen

Alle gegevens kunnen per e-mail worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een bkr loze lening uitsluitend de rente.

Zonder garantstelling

Heb je niemand die garant voor je kan staan? Dat is geen enkel probleem, want het is immers niet verplicht om dit te doen. Sluit je een minilening af zonder garantsteller, dan betaal je een verhoging op je geleende bedrag.

Hoe snel heb ik mijn geld?

Na goedkeuring van je aanvraag, wordt het geld doorgaans snel overgemaakt. In de meeste gevallen staat het bedrag dezelfde dag nog op je rekening. De maximale verwerkingstijd bedraagt doorgaans 12 tot 24 uur, maar in bepaalde gevallen kan dit zelfs binnen 10 minuten zijn. Het exacte tijdsbestek kan afhankelijk zijn van verschillende factoren, waaronder de specifieke kredietverstrekker en eventuele technische of administratieve processen. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat de snelheid van uitbetaling kan variëren.

Verifiëren bankrekening

De uitlener wil weten dat je bent wie je zegt. Daarom is het ook verplicht om via iDeal 1 cent te betalen aan de verstrekker van de minilening. Op deze manier ziet het bedrijf van wie deze betaling afkomstig en weet dan ook zeker dat de aanvrager de juiste gegevens heeft verstrekt. Deze verificatie wordt uitgevoerd door Trustly Nederland en is 100% veilig.

Dus ook bij een vervolgaanvraag dien je deze controle weer uit te voeren. Dit gaat trouwens erg gemakkelijk, want je krijgt een e-mail toegestuurd waarmee je direct deze betaling kunt verrichten.

Hoeveel kan ik een eerste keer lenen?

Heb je niet eerder een lening zonder kredietcheck aangevraagd, dan kun je een bedrag van maximaal €800,- aanvragen. Wanneer je netjes aan je verplichtingen voldoet, dan heb je bij een vervolgaanvraag niet alleen het geld sneller op je rekening staan, maar kun je ook tot aan het maximale bedrag van €1800,- aanvragen (mits je inkomen dit toestaat).

BKR-vrije lening afsluiten: Wel of niet verstandig?

Hoewel het afsluiten van een kleine lening zonder BKR kredietcheck natuurlijk erg voordelig klinkt, zitten er wel wat voorwaarden aan vast. Zo moet je bijvoorbeeld geregistreerd staan als inwoner van Nederland, en moet je een Nederlands bankrekeningnummer hebben. Ook moet je voor de wet volwassen zijn, oftewel 18 jaar of ouder, en moet je een regelmatig maandelijks inkomen hebben.

Vraag & antwoord

Hoeveel kan ik lenen zonder BKR toets?

Minimaal €100 en maximaal €1800.

Wat is geld lenen zonder BKR?

Geld lenen zonder BKR is het lenen van een bedrag bij een kredietverstrekker zonder dat er een kredietwaardigheidstoets plaats vindt.

Waar kan ik geld lenen zonder BKR?

Bekijk de meest recente aanbieders van een lening zonder toets. Je kunt ook direct een berekening uitvoeren.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente