Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 500 euro lenen?

500 euro lenen?

Snel op je rekening

In Nederland is het alleen mogelijk om precies 500 euro te lenen middels een minilening. Voor andere leenvormen is dit bedrag te gering. De minilening fungeert als een soort voorschot op je salaris, omdat het geleende bedrag binnen 30 dagen terugbetaald moet worden. Het is een handige oplossing voor wie snel wat extra geld nodig heeft.

Geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder BKR-toetsing biedt een alternatieve mogelijkheid voor mensen die om verschillende redenen niet in aanmerking komen voor reguliere leningen. Deze vorm van lenen houdt in dat de kredietverstrekker geen toetsing bij het Bureau Krediet Registratie uitvoert, waardoor eventuele eerdere financiële geschiedenis geen rol speelt in het goedkeuringsproces. Dit kan voordelig zijn voor bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers of personen met een negatieve BKR-registratie.

Bereken je €500 (mini) lening

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Direct 500 regelen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

Garantstelling of niet?

Inclusief garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

  1. Legitimatie.
  2. Recent bankafschrift.
  3. Loonstrook.
  4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
  5. Ten minste 25 jaar oud.
  6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Zonder garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

Video over €500 lenen in het kort

Voordelen van een kleine lening

Met deze leningoptie kun je snel over het benodigde geld beschikken, dat je vervolgens vrij kunt besteden aan wat je maar wilt. De goedkeuring verloopt soepel en biedt zelfs mogelijkheden voor aanvragers met bestaande schulden. De aanvraagprocedure is eenvoudig en vereist geen persoonlijk contact, waardoor je snel geholpen wordt zonder lastige vragen. Het terugbetalen gaat eenvoudig via iDeal en de aflossing verloopt even vlot. Bovendien hoef je je niet bezig te houden met tijdrovend papierwerk; alles wordt afgehandeld per e-mail. En niet te vergeten, je kunt ook in het weekend een aanvraag indienen.

Voorschot salaris nodig?

Met een voorschot op je salaris kun je er voor zorgen dat je op een veilige en vertrouwde manier snel wat financiële ruimte kan creëren. Naast het grote voordeel dat je gewenste bedrag binnen 24 uur op je rekening staat (spoedkrediet), is het ook nog eens volledig anoniem.

Zo kom je in aanmerking

Om in aanmerking te komen voor een lening dien je te voldoen aan een aantal criteria. Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn, te beschikken over een regelmatig inkomen, en woonachtig te zijn in Nederland. Verder is een bankrekening op je eigen naam, evenals een mobiele telefoon, vereist. Belangrijk is ook dat er geen openstaande minilening is die nog afgelost moet worden, en dat je in staat bent het geleende bedrag terug te betalen. Tot slot heb je de optie om al dan niet een garantsteller te kiezen.

Wanneer een minilening?

Stel, je hebt een verjaardag op komst en plannen voor een gezellig weekend weg, maar je pinpas is leeg en dan besluit ook nog eens je wasmachine het te begeven. Daarnaast staat het inrichten van je tuin op het verlanglijstje. Op zo'n moment heb je snel geld nodig en wil je het liefst lenen zonder gedoe en zonder een overdaad aan papierwerk. Gelukkig zijn er leningen met ruime goedkeuring, die als een voorschot kunnen dienen om deze onverwachte kosten op te vangen. Zo kun je toch zorgeloos genieten van je verjaardag, het geplande weekend weg en het inrichten van je tuin.

Saldodipje

Bij de kredietverstrekker die zich specialiseert in kleine bedragen, kun je profiteren van de diensten van Saldodipje. Dit vriendelijke bedrijf hecht grote waarde aan klantvriendelijkheid. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn helder en gemakkelijk te vervullen. Je kunt er al terecht vanaf een bescheiden bedrag van 100 euro.

Voorwaarden Saldodipje

Om in aanmerking te komen voor een lening bij Saldodipje dien je te voldoen aan enkele voorwaarden. Je dient minimaal 18 jaar oud te zijn en mag geen overmatige andere schulden hebben. Het aanvraagproces verloopt volledig online, waarbij het van groot belang is dat je alle gevraagde gegevens naar waarheid invult. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al dan niet een garantsteller te kiezen.

Kan ik lenen zonder BKR toetsing?

Een minilening biedt niet alleen een snelle storting op je rekening, maar je kunt ook nog eens aanvragen zonder een BKR-toetsing te ondergaan. Dit betekent dat het door jou gewenste bedrag van 500 euro binnen 10 minuten op je rekening staat, zonder dat een BKR-registratie een obstakel vormt. Geld lenen zonder BKR-toetsing wordt hiermee moeiteloos gemaakt.

Een minilening wordt ook wel flitskrediet, voorschotje of minikrediet genoemd.

Bekijk of je kunt lenen

Voorbeeld berekeningBedragen
Inkomen €2500
Uitgaven €1000
Vrij te besteden €500
Vrij te besteden
bedrag x 2 is wat
je kunt lenen
€1000

In 8 simpele stappen aanvragen

Het aanvragen van een kleine lening verloopt vlot en eenvoudig. Je begint met het selecteren van het gewenste bedrag, dat begint vanaf €100. Vervolgens kies je de gewenste looptijd. Daarna dien je een kopie van je legitimatiebewijs te uploaden en heb je de mogelijkheid om een garantsteller te selecteren. Om je aanvraag te voltooien, verifieer je je bankrekening met iDeal. Zodra alles gereed is, verstuur je je aanvraag online. Nu is het wachten op de vrijblijvende offerte. Bij akkoord staat het geld binnen 12-24 uur op je rekening.

Alternatieve oplossing

Een redelijk alternatief is om te  kiezen voor roodstand bij je bank. Hierbij wordt echter wel een bkr toetsing uitgevoerd en roodstand boven de 250 euro wordt ook gemeld aldaar (heeft invloed bij het aanvragen van een hypotheek). Je kunt bijvoorbeeld bij de SNS bank 500 euro rood staan. Maar dit kan uiteraard ook bij de bank waar je zelf bankiert. Met de roodstand optie bij je bank kun je in termijnen aflossen. Elke bank hanteert verschillende regels voor wat betreft de maandelijkse termijnen

Overzicht banken en roodstand

BankInfo
ABN AmroMaximaal 1.000 euro.
1 werkdag per 90 dagen
positief saldo vereist.
BKR toetsing? Ja
INGMaximaal 2.000 euro.
1 werkdag per 90 dagen
positief saldo vereist.
BKR toetsing? Ja
SNSMaximaal 2.500 euro.
1 werkdag per 90 dagen
positief saldo vereist.
BKR toetsing? Ja.
Eerste 3 dagen geen rente.
RabobankMaximaal je netto maandsalaris.
1 werkdag per 90 dagen
positief saldo vereist.
BKR toetsing? Ja.
KnabMaximaal wat je op je spaarrekening
hebt staan. Het is dus GEEN krediet.
BKR toetsing? Nee
Hoe kan ik 500 euro lenen?

Met een flitslening kun je een voorschot op je salaris aanvragen. 500 euro is slechts een voorbeeldbedrag. Je kunt terecht vanaf 100 euro, met een maximum van 1800 euro.

Hoe lang duurt het voordat ik de 500 euro op mijn rekening heb?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt er binnen 12/24 uur geld naar je rekening overgemaakt. De aanbieder die dit verstuurt is dan afhankelijk van de verwerkende bank(en).

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente