Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 300 euro lenen

300 euro lenen

300 euro lenen zonder gedoe en binnen enkele minuten

300 euro lenen kan in Nederland uitsluitend met een minilening. Het garandeert je een snelle uitbetaling en tevens is het geld lenen zonder bkr, dit houdt in dat er geen bkr toetsing en registratie plaatsvindt. Het aanvragen verloopt 100% online en rond je af in minder dan 5 minuten. Het is met recht ‘geld lenen met spoed' te noemen.

Tip: Vraag vroeg in de ochtend aan, dan heb je wellicht dezelfde dag geld.

De kosten

Bedrag€300
Looptijd30 dagen
Rente6,17%
Te betalen rente€1,48
Totaal aflossen€301,48
BKR toetsingNee
Op je rekening12 uur

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

Kleine financiële problemen oplossen

Ben jij op zoek naar een manier om je kleine financiële problemen op te lossen? Met een minilening van 300 euro kun je nu snel en eenvoudig je geldproblemen oplossen. Met een minilening kun je het geld binnen 1 uur op je bankrekening hebben, zodat je direct aan de slag kunt. Je kunt het geleende geld bijvoorbeeld gebruiken voor het betalen van onverwachte rekeningen of om je dagelijkse kosten te dekken. Zo kun je je financiële situatie snel en gemakkelijk op orde brengen. Dus als je op zoek bent naar een kleine hoeveelheid geld, waarom zou je dan niet gebruik maken van een minilening van 300 euro?

Tip: Je kunt het geld naar eigen inzicht gebruiken.

Voorwaarden

De voorwaarden voor het lenen van 300 euro (of een ander bedrag) met een minilening zijn duidelijk en helder. Geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten. Zeker als je de persoonlijke (geen kosten) garantstelling kunt regelen, betaal je uitsluitend de rente. Dat is in euro uitgedrukt een laag bedrag.

 • Minimaal 18 jaar
 • Regelmatig inkomen
 • Woonachtig in Nederland
 • Bankrekening op je eigen naam
 • Mobiele telefoon
 • Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
 • Je bent in staat om het geleende terug te betalen
 • Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald

Video: Wat is een minilening?

Kleine bedragen zijn populair

Het zijn de kleine bedragen die populair zijn om te lenen, bedragen vanaf 100 euro tot  1500 euro vormen een groot deel van leningen die worden afgesloten. Een dergelijke lening heeft veel minder impact dan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening waar je vanaf 1500 euro terecht kunt en waar je ook veel langer, soms jaren aan vastzit. Vooral populair zijn de bedragen 300 euro, 400 euro en 500 euro. En dan met name als je met spoed geld nodig hebt vandaag.

Je bent er snel van af

Met een kleine lening van 100 tot 1500 euro heb je snel en gemakkelijk een bescheiden bedrag tot je beschikking. Maar je bent er ook nog eens weer snel van af, een dergelijke lening betaal je namelijk in maximaal 62 dagen terug.

Garantsteller

De garantstelling daarentegen kent een gratis versie (persoonlijke garantstelling) en een betaalde variant (externe garantstelling). Wil je precies weten wat het verschil is tussen de persoonlijke- en de externe garantstelling? Hieronder een overzicht hoe dit precies in elkaar steekt.

Kosteloze garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 • Legitimatie.
 • Recent bankafschrift.
 • Loonstrook.
 • Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
 • Ten minste 25 jaar oud.
 • Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Betaalde externe garantsteller

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening. Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

300 euro lenen

Hogere bedragen lenen

Een andere aanbieder van de minilening heeft een hoger eerste bedrag wat je kunt lenen, namelijk 600 euro. Ook is er meer keuze in de termijnen waarin je mag terugbetalen, dat is 30 dagen, 45 dagen, of 62 dagen. Je lening heb je dezelfde dag binnen, want als alles in orde is en je lening wordt goedgekeurd dan wordt het met spoed naar je overgemaakt.

Tip: Heb je meer dan €1500 nodig? Kijk dan voor een persoonlijke lening.

Alle beschikbare bedragen

Minilening: €100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000.
Pluslening: €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €1500.

Uitleg verschil minilening en pluslening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €1800.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 62 dagen.

Waar kan ik het geld voor gebruiken?

waar de lening voor gebruikenJe bent hier natuurlijk vrij in, maar let wel op dat de termijn waarin je moet terugbetalen snel voorbij is. Het kan gebruikt te worden als je tijdelijk krap bij kas zit, je een onverwachte uitgave moet doen, een voorschot op je salaris nodig hebt, of als je plotselinge reparatiekosten hebt, voor een vakantie, uitje of voor de feestdagen. Als je de minilening wijs inzet dan is het een handige service die je vaker kunt gebruiken.

Redenen om 300 euro te lenen

Wanneer een
minilening?
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin

Geld lenen zonder BKR toetsing

Snel geld lenen zonder bkr en loonstrook? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is een steeds populairder wordende manier om geld te lenen. Je kunt geld lenen zonder dat je door een strenge BKR-toetsing hoeft te gaan. Je krijgt het geld snel, maar je moet wel goed opletten met de kosten die je maakt. Er zijn namelijk kredietverstrekkers die een hogere rente rekenen dan bij reguliere leningen. Dus als je geld wilt lenen zonder BKR toetsing, denk er dan goed over na of je dit kunt betalen.

Waar kan ik snel €300 lenen?

Je kunt snel €300 euro lenen met een minilening. Ideaal voor het lenen van kleine bedragen tot €1500. Snel geld lenen zonder poespas en al teveel papierwerk. Binnen 10 minuten op je rekening.

Kan ik ook andere bedragen dan lenen?

Jazeker zijn er ook andere bedragen beschikbaar. Je bent welkom vanaf €100 met een maximum van €1500.

Is er een BKR toetsing?

Nee, bij het lenen van kleine bedragen wordt geen BKR toetsing uitgevoerd. Tevens wordt je lening ook niet geregistreerd. Je leent dus in feite anoniem.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente