Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 300 euro lenen

300 euro lenen

300 euro lenen
300 euro lenen

Direct op je rekening

300 euro lenen direct op je rekening is een bedrag wat natuurlijk veel te klein is voor een reguliere lening en met een reguliere lening bedoel ik dan een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Maar stel je hebt dit bedrag dringend nodig en je kunt het niet bij je vrienden of familie lenen, dan zit je toch mooi omhoog.

Gelukkig is daar de minilening ofwel het minikrediet waar je snel en gemakkelijk een 300 euro kunt lenen. Lees hoe je dit kunt aanvragen en wat je een eerste keer maximaal kunt lenen. Ook wordt er ingegaan op de kosten die je kunt of moet maken.

Direct €300 aanvragen?

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje

Wij geven Ferratum aan de hand van klantvriendelijkheid, snelheid, betrouwbaarheid en gebruikersgemak 4,5 sterren. Meer weten over Ferratum? Lees de uitgebreide review over Ferratum money.


Rente en looptijd 300 euro

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

300 euro lenen

Het zijn de kleine bedragen die populair zijn om te lenen, bedragen vanaf 100 euro tot pakweg 2500 euro vormen een groot deel van leningen die worden afgesloten. Een dergelijke lening heeft veel minder impact dan een doorlopend krediet of een persoonlijke lening waar je vanaf 2500 euro terecht kunt en waar je ook veel langer, soms jaren aan vastzit. Vooral populair zijn de bedragen 300 euro, 400 euro en 500 euro.

Met een kleine lening van 100 tot 2500 euro heb je snel en gemakkelijk een bescheiden bedrag tot je beschikking. Maar je bent er ook nog eens weer snel van af, een dergelijke lening betaal je namelijk in maximaal 62 dagen (2 maanden) terug.

Welke kosten kleine lening?

Rente

De kosten voor een kleine lening zijn als volgt. De kosten voor het lenen van een klein bedrag met een minilening zijn opgebouwd uit 2 elementen. Deze zijn ten eerste de rente (13,99%) en ten tweede de garantstelling. De rente daar kun je niet onderuit, deze zul je altijd moeten betalen.

Garantsteller

De garantstelling daarentegen kent een gratis versie (persoonlijke garantstelling) en een betaalde variant (externe garantstelling). Wil je precies weten wat het verschil is tussen de persoonlijke- en de externe garantstelling? Hieronder een overzicht hoe dit precies in elkaar steekt.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Welke voorwaarden heeft een minilening?

De voorwaarden voor het lenen van 300 euro (of een ander bedrag) met een minilening zijn duidelijk en helder. Geen addertjes onder het gras en geen verborgen kosten. Zeker als je de persoonlijke (geen kosten) garantstelling kunt regelen, betaal je uitsluitend de rente. Dat is in euro uitgedrukt een laag bedrag.

De spelregels

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.

Hogere bedragen lenen

Een andere aanbieder van de minilening heeft een hoger eerste bedrag wat je kunt lenen, namelijk 600 euro. Ook is er meer keuze in de termijn waarin je mag terugbetalen, dat is 15, 30, 45 of 62 dagen. Je lening heb je snel binnen, want als alles in orde is en je lening wordt goedgekeurd dan wordt het dezelfde dag al overgemaakt. Hier vind je geen extra opties waar je uit kunt kiezen, het enige wat er te kiezen valt is het bedrag en het aantal dagen dat je wenst terug te betalen.

Alle beschikbare bedragen

Minilening: €100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000.
Pluslening: €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €2500.

Uitleg verschil minilening en pluslening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €2500.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 4 maanden.

Waar kan ik het geld voor gebruiken?

waar de lening voor gebruiken Je bent hier natuurlijk vrij in, maar let wel op dat de termijn waarin je moet terugbetalen snel voorbij is. Het kan gebruikt te worden als je tijdelijk krap bij kas zit, je een onverwachte uitgave moet doen, een voorschot op je salaris nodig hebt, of als je plotselinge reparatiekosten hebt, voor een vakantie, uitje of voor de feestdagen. Als je de minilening wijs inzet dan is het een handige service die je vaker kunt gebruiken.

Redenen om 300 euro te lenen

Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin

Kan mijn aanvraag worden afgekeurd?

Alhoewel iedereen in aanmerking kan komen voor een minilening, dus ook diegenen die een negatieve notering bij het BKR hebben kunnen geld lenen zonder bkr. Echter zijn er toch een aantal voorwaarden waar je aan dient te voldoen om in een minikrediet succesvol te kunnen aanvragen. Ik zal deze minimale voorwaarden op een rij zetten.

Spelregels voor aanvragen

 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar
 2. Je hebt niet teveel andere schulden
 3. Je betaalt slechts 13,99% rente
 4. Het aanvragen gaat volledig online
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in
 6. Je kiest zelf je garantsteller

Voldoe je aan bovenstaande criteria, dan staat niets het succesvol aanvragen van een minilening in de weg. Wil je dit nu doen dan kun je eens kijken op de speciale minilening aanvragen pagina.

Hoe kan ik 300 euro lenen?

 1. Kies gewenste bedrag €300.
 2. Looptijd is 30 dagen in 1 termijn.
 3. Upload je legitimatiebewijs.
 4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
 6. Verstuur je aanvraag online.
 7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.
✅ Waar kan ik snel €300 lenen?

Je kunt snel €300 euro lenen met een minilening. Ideaal voor het lenen van kleine bedragen tot €2500. Snel geld lenen zonder poespas en al teveel papierwerk. Binnen 12 – 24 uur op je rekening.

Kan ik ook andere bedragen dan lenen?

Jazeker zijn er ook andere bedragen beschikbaar. Je bent welkom vanaf €100 met een maximum van €2500.

Is er een BKR toetsing?

Nee, voor het lenen van kleine bedragen tot €2500 wordt geen BKR toetsing uitgevoerd. Tevens wordt je lening ook niet geregistreerd. Je leent dus in feite anoniem.

Welke aanbieders zijn er in Nederland?

Nederland kent in tegenstelling tot andere Europese landen slechts 2 aanbieders die je aan een klein geldbedrag kunnen helpen. Dit is Ferratum en wellicht de bekendste aanbieder, maar er is ook een alternatief voor bovengenoemde, dat is Saldodipje spoed.

Hoe werkt het aanvragen? (video)

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?