Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor een badkamer

Geld lenen voor een badkamer

Met een betrouwbare geldlening voor een badkamer weet je 100% zeker dat deze precies zo wordt zoals jij dat wil, zonder dat je er op hoeft te letten of het wel betaalbaar blijft. Natuurlijk zijn er wel grenzen, maar met een slimme lening bepaal je min of meer zelf deze grens. Een nieuwe badkamer koop je immers niet elke dag en daarom is het best belangrijk dat deze helemaal naar je zin wordt.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
Aflossen tot 62 dagen
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


Nederlandse Kredietmaatschappij

Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 3,5%
De beste voorwaarden

BKR toetsing

Bekijk nu


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


Qeld

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Snel beschikbaar

Bekijk Qeld


2 opties voor een lening

Er staan wat betreft een geldlening om je badkamer droom te verwezenlijken twee opties voor je open, een doorlopend krediet met veel flexibiliteit of een persoonlijke lening waarbij je van te voren precies weet hoeveel je wil gaan besteden. Ik zal verder uitleggen wat de voor- en nadelen van deze twee kredieten zijn, zodat je zelf een afgewogen beslissing kunt nemen.

Ook is het zo dat je met het aanvragen van een offerte voor één van de kredieten (of beiden) nergens aan vast zit. Dan kun je zelf op je gemak verschillende offertes naast elkaar leggen en bezien welke het beste voor jouw situatie geschikt is.

Zet je leenwensen op papier

Iedereen met een leuk huis wil naast een mooie keuken natuurlijk ook een prettige badkamer die zo is ingericht dat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt met producten die van hoge kwaliteit zijn. Het voordeel van materialen van hoge kwaliteit is dat het gemakkelijk schoon te houden is en natuurlijk net zo belangrijk er mooi en verzorgd uit ziet. Maar ja, producten van hoge kwaliteit zijn niet de goedkoopste.

Maak voor jezelf eens een plan op papier en maak daar op een ruwe schets van hoe je jouw nieuwe badkamer het liefste ziet. Aan de hand daar van kun je al enigszins inschatten wat de kosten gaan worden en daar dan het bedrag van je lening op kunt bepalen.

Doorlopend krediet

Ben je niet helemaal zeker van het kostenplaatje en wil je wat armslag om eventuele onvoorziene kosten te kunnen dekken, dan kun je het beste kiezen voor een doorlopend krediet met een hogere ruimte dan wat je gepland hebt uit te geven aan je nieuwe badkamer. Voordeel hier van is dat wanneer je je aan je eigen begroting houdt en de kosten niet verder oplopen je geen rente betaalt over de bedragen die je niet opneemt.

Stel je hebt voor je badkamer 5.000 euro nodig, dit weet je, want je hebt al een ruwe berekening gemaakt van de te maken kosten. Met een doorlopend krediet van 10.000 euro neem je dus ´slechts´ 5.000 euro op en daar betaal je rente over, het bedrag wat je niet opneemt kost je verder geen geld. Zit het nu toch wat tegen en heb je 1.000 euro extra nodig, dan boek je dit simpel over van je doorlopend krediet naar je eigen rekening, nu betaal je dus rente over 6.000 euro.

Persoonlijke lening

Kies je voor de persoonlijke lening (PL) dan moet je zeker weten wat je maximaal uit wil geven. Je krijgt namelijk het volledige bedrag op je rekening gestort en kom je vervolgens te kort, dan zul je een nieuwe lening moeten gaan afsluiten wat natuurlijk weer extra tijd gaat kosten, afgezien van de vraag of je wel voor een tweede lening in aanmerking komt.

Ben je absoluut zeker van je zaak en wil je jezelf een budget geven zonder het budget te overschrijden kies dan voor deze optie. Dan zul je binnen dit budget je keus moeten maken en dan wordt het wijzigen van je plannen een stukje lastiger. Voordeel is wel dat je dan precies weet wat je gaat uitgeven en geen cent meer.

Alternatieve oplossing (zonder BKR)

Maak je liever gebruik van een financiering zonder bkr toets? Kijk dan voor het lenen van een klein bedrag met een minilening tot €2500.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen met een jaarcontract

lenen met een jaarcontract

Het valt als uitzendkracht met een jaarcontract niet altijd mee om ergens een geldlening af te kunnen sluiten. Hier lees je hoe je dit eenvoudig kunt doen met tips en voorbeelden.

Geld lenen voor Kerst

geld lenen kerst

Kerst is de periode van het jaar waarin we elkaar verrassen met een cadeautje, echter wanneer je portemonnee leeg is wil je misschien geld lenen voor Kerst. Waar vroeger vooral…

Geld lenen voor Pinksteren

Geld lenen voor Pinksteren
Geld lenen voor Pinksteren

Pinksteren is een periode waarbij veel mensen er op uit trekken voor een lekker lang weekend, een bezoek aan een pretpark of dierentuin. Niet alleen zal ik je in dit artikel uitleggen waar je kunt geld lenen voor Pinksteren, wellicht een klein bedrag als voorschot op je salaris, maar ook waar Pinksteren vandaan komt en wat de betekenis er van is. Het zijn een hoop dure dagen die snel achter elkaar vallen, nog maar net bijgekomen van Moederdag en Koningsdag of het lange weekend van Pinksteren staat alweer voor de deur. De kinderen zijn ook lekker vrij en je vindt het toch ook leuk deze op een gezellig dagje uit of een lang weekend in een vakantiehuis te trakteren. Maar ja, het kost wel allemaal geld, zeker in de vakantieperiode betaal je overal de hoofdprijs, dus het kan dan wel eens van pas komen om eventjes wat extra geld achter de hand te hebben. Je wil toch ook niet dat je midden in je korte vakantie zonder geld komt te zitten.