Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening

350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening

350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening. Dit kan met het aanvragen van een minilening waarmee je snel een klein bedrag kunt lenen. Welke bedragen je precies kunt lenen wordt hier uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Niet alleen de snelheid van het aflossen, maar ook de kosten die je moet maken en de voorwaarden die gelden bij het aanvragen. Kom je in aanmerking voor een minikrediet dan zal deze snel op je rekening staan en kun je rap weer geld pinnen.

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening

Maar waarom dan precies deze bedragen en niet afgerond op hele getallen. Veel wordt er geschreven over de meest populaire bedragen tot 500 euro. Waarbij opvalt dat 300 euro het meest populair is, waarom dat is dat weet eigenlijk niemand. Bij deze gaat het dus over minder voor de hand liggende bedragen. Maar als je precies 450 euro nodig hebt, waarom zou je dan hoger of lager gaan lenen. Dat heeft dan in jouw specifieke geval helemaal geen zin.

Wanneer kom ik in aanmerking?

Je komt voor een voorschot op je salaris in aanmerking, als je een regelmatig inkomen hebt van rond de 900 euro netto per maand. Voorts wordt er ook gekeken of je het bedrag wat je wil lenen wel kunt terugbetalen. Niemand heeft er namelijk baat bij dat je door deze lening in de problemen komt en op deze manier word je beschermd tegen te hoog lenen.

Geld lenen zonder bkr

Bij dit soort bedragen tot en met 800 euro wordt geen bkr toetsing gedaan. Wordt dit wel gedaan dan zouden de kosten van het toetsen te hoog worden voor het bedrijf wat het minikrediet verstrekt. Wel wordt er op een andere manier naar je krediethistorie gekeken, alleen reeds lopende leningen worden hierbij buiten beschouwing gelaten. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken, je kunt zonder problemen geld lenen zonder bkr toetsing.

Snel en eenvoudig aanvragen

Niet alleen het proces van aanvragen gaat snel (binnen 5 minuten), maar ook eenmaal goedgekeurde aanvragen worden snel uitbetaald. Hierbij worden je geen lastige en ingewikkelde contracten voorgelegd en alles (ook de kosten) worden je helder getoond zodat je geen vervelende verrassingen tegenkomt. Je vult het online aanvraagformulier in en verstuurt dit ook online.

Saldodipje

Niets is zo vervelend als een saldodipje en op deze manier kan een minilening van een paar honderd euro uitkomst bieden om je voor een korte periode je gewenste bedrag te verstrekken. Je dient vaak wel kosten te betalen, dus dat is wel iets wat je in de gaten moet houden. Vind je de kosten te hoog, dan kun je altijd nog beslissen om het niet te doen. Wanneer je namelijk een online aanvraag doet betreft het een offerte en verplicht je verder niet om er mee door te gaan.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente