Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor bekeuring

Geld lenen voor bekeuring

Zoals iedereen ondertussen wel heeft kunnen vernemen uit de krant of op de televisie worden de bekeuring die je kunt krijgen voor overtredingen wéér duurder. Daarmee kan het een hachelijke zaak worden als je wordt betrapt met het bellen achter het stuur of door een rood licht rijden. Krijg je zo´n bekeuring of schikking in de bus dan zul je wel even moeten slikken om het bedrag dat je moet betalen. Het kan dan voorkomen dat je geld moet lenen om deze bekeuring te kunnen betalen.

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Zijn de bedragen dan echt zo hoog

Ja de bedragen voor bekeuringen zijn echt erg hoog, zo betaal je voor bijvoorbeeld bellen 230 euro en voor het rijden door rood licht eveneens 230 euro. Maar er zijn ook boetes waar je zo snel niet van verwacht dat je daarvoor bekeurd kan worden, wat dacht je van niet gaan rijden bij groen licht (140 euro), of het niet aangeven van richting (90 euro), geen gevaren driehoek plaatsen wanneer je pech hebt (140 euro), onnodig toeteren (250 euro) en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. Het is dus vooral zaak om er voor te zorgen dat het jou niet overkomt, maar gebeurt het toch dan zal je het bedrag op moeten hoesten, eventueel met een lening.

Geld lenen voor bekeuring
Geld lenen voor bekeuring

Klein bedrag lenen

Eigenlijk vallen zowat alle bekeuringen die je kan krijgen voor wat het lenen van geld betreft om je bekeuring te kunnen betalen onder het lenen van een klein bedrag. Hier wordt mee bedoelt dat de lening de 1500 euro niet overstijgt. Met andere woorden kun je prima terecht voor een minilening of wel een voorschot op je salaris. Hiermee kun je voor een korte periode tot maximaal 62 dagen een geldbedrag lenen, op deze manier kun je de bekeuring betalen en vervolgens bij je volgende salaris de lening aflossen. Je kunt terecht vanaf 50 euro met een maximum van 1500 euro. Het hebben van een BKR registratie is geen bezwaar, je kunt dus geld lenen zonder BKR.

Geld lenen voor bekeuring

Op deze website vind je een overzichtspagina die speciaal is ingericht voor het aanvragen van kleine bedragen tot 2500 euro. Natuurlijk kun je ook terecht voor een groter bedrag voor als je bijvoorbeeld het betalen van je bekeuring gelijk wil combineren met het opknappen van je auto of voor de aanschaf van een duurder artikel zoals een televisie of een andere auto. Voor dit soort zaken kun je kiezen voor een flexibel doorlopend krediet of een persoonlijke lening, deze vraag je aan vanaf 1500 euro. Let wel op dat voor deze soorten leningen er een BKR toets wordt uitgevoerd terwijl dit bij een minilening niet het geval is.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk is het veel verstandiger om je netjes aan de verkeersregels te houden zodat je überhaupt geen bekeuring krijgt. Denk na wat je doet op de weg, dit geldt trouwens niet alleen voor bestuurders van een auto, maar net zo goed voor brommers, motors en voetgangers. Je ziet dat de overtredingen financieel zwaar worden aangepakt en per slot van rekening weet iedereen dat je niet mag bellen in de auto, maar ook niet op de fiets en op de brommer, bespaar jezelf die 230 euro en koop er liever iets leuks voor.

Tip: Je kunt ook kijken of een spoedlening iets voor jou kan betekenen.

Andere verkeersboetes in Nederland

Als de bestuurder tijdens het rijden een mobiele telefoon vasthoudt: 240 euro.
Het niet plaatsen van een gevarendriehoek bij een stilstaand motorvoertuig terwijl geen knipperend waarschuwingslicht wordt gevoerd – 140 euro.
Geen autogordel dragen – 140 euro.
Door rood rijden – 240 euro.
Niet rijden bij een groen verkeerslicht – 140 euro.
Als weggebruiker niet stoppen voor rood knipperlicht bij overweglichten – 240 euro.
Als weggebruiker niet stoppen voor rood (knipper)licht bij bruglichten – 240 euro.
Als bestuurder van een motorvoertuig, als bromfietser of snorfietser onnodig geluid veroorzaken met dat voertuig – 380 euro.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente