Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor bekeuring

Geld lenen voor bekeuring

Zoals iedereen ondertussen wel heeft kunnen vernemen uit de krant of op de televisie worden de bekeuring die je kunt krijgen voor overtredingen wéér duurder. Daarmee kan het een hachelijke zaak worden als je wordt betrapt met het bellen achter het stuur of door een rood licht rijden. Krijg je zo´n bekeuring of schikking in de bus dan zul je wel even moeten slikken om het bedrag dat je moet betalen. Het kan dan voorkomen dat je geld moet lenen om deze bekeuring te kunnen betalen.


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
Aflossen tot 62 dagen
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


Nederlandse Kredietmaatschappij

Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 3,5%
De beste voorwaarden

BKR toetsing

Bekijk nu


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


Qeld

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Snel beschikbaar

Bekijk Qeld


Zijn de bedragen dan echt zo hoog

Ja de bedragen voor bekeuringen zijn echt erg hoog, zo betaal je voor bijvoorbeeld bellen 230 euro en voor het rijden door rood licht eveneens 230 euro. Maar er zijn ook boetes waar je zo snel niet van verwacht dat je daarvoor bekeurd kan worden, wat dacht je van niet gaan rijden bij groen licht (140 euro), of het niet aangeven van richting (90 euro), geen gevaren driehoek plaatsen wanneer je pech hebt (140 euro), onnodig toeteren (250 euro) en zo kan ik nog wel een tijdje door gaan. Het is dus vooral zaak om er voor te zorgen dat het jou niet overkomt, maar gebeurt het toch dan zal je het bedrag op moeten hoesten, eventueel met een lening.

Geld lenen voor bekeuring
Geld lenen voor bekeuring

Klein bedrag lenen

Eigenlijk vallen zowat alle bekeuringen die je kan krijgen voor wat het lenen van geld betreft om je bekeuring te kunnen betalen onder het lenen van een klein bedrag. Hier wordt mee bedoelt dat de lening de 1500 euro niet overstijgt. Met andere woorden kun je prima terecht voor een minilening of wel een voorschot op je salaris. Hiermee kun je voor een korte periode tot maximaal 62 dagen een geldbedrag lenen, op deze manier kun je de bekeuring betalen en vervolgens bij je volgende salaris de lening aflossen. Je kunt terecht vanaf 50 euro met een maximum van 1500 euro. Het hebben van een BKR registratie is geen bezwaar, je kunt dus geld lenen zonder BKR.

Geld lenen voor bekeuring

Op deze website vind je een overzichtspagina die speciaal is ingericht voor het aanvragen van kleine bedragen tot 2500 euro. Natuurlijk kun je ook terecht voor een groter bedrag voor als je bijvoorbeeld het betalen van je bekeuring gelijk wil combineren met het opknappen van je auto of voor de aanschaf van een duurder artikel zoals een televisie of een andere auto. Voor dit soort zaken kun je kiezen voor een flexibel doorlopend krediet of een persoonlijke lening, deze vraag je aan vanaf 1500 euro. Let wel op dat voor deze soorten leningen er een BKR toets wordt uitgevoerd terwijl dit bij een minilening niet het geval is.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk is het veel verstandiger om je netjes aan de verkeersregels te houden zodat je überhaupt geen bekeuring krijgt. Denk na wat je doet op de weg, dit geldt trouwens niet alleen voor bestuurders van een auto, maar net zo goed voor brommers, motors en voetgangers. Je ziet dat de overtredingen financieel zwaar worden aangepakt en per slot van rekening weet iedereen dat je niet mag bellen in de auto, maar ook niet op de fiets en op de brommer, bespaar jezelf die 230 euro en koop er liever iets leuks voor.

Tip: Je kunt ook kijken of een spoedlening iets voor jou kan betekenen.

Andere verkeersboetes in Nederland

Als de bestuurder tijdens het rijden een mobiele telefoon vasthoudt: 240 euro.
Het niet plaatsen van een gevarendriehoek bij een stilstaand motorvoertuig terwijl geen knipperend waarschuwingslicht wordt gevoerd – 140 euro.
Geen autogordel dragen – 140 euro.
Door rood rijden – 240 euro.
Niet rijden bij een groen verkeerslicht – 140 euro.
Als weggebruiker niet stoppen voor rood knipperlicht bij overweglichten – 240 euro.
Als weggebruiker niet stoppen voor rood (knipper)licht bij bruglichten – 240 euro.
Als bestuurder van een motorvoertuig, als bromfietser of snorfietser onnodig geluid veroorzaken met dat voertuig – 380 euro.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Saldodipje is momenteel de meest betrouwbare officiële aanbieder om direct geld op je rekening te krijgen. Een snelle lening is mogelijk vanaf €100…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen voor Pinksteren

Geld lenen voor Pinksteren
Geld lenen voor Pinksteren

Pinksteren is een periode waarbij veel mensen er op uit trekken voor een lekker lang weekend, een bezoek aan een pretpark of dierentuin. Niet alleen zal ik je in dit artikel uitleggen waar je kunt geld lenen voor Pinksteren, wellicht een klein bedrag als voorschot op je salaris, maar ook waar Pinksteren vandaan komt en wat de betekenis er van is. Het zijn een hoop dure dagen die snel achter elkaar vallen, nog maar net bijgekomen van Moederdag en Koningsdag of het lange weekend van Pinksteren staat alweer voor de deur. De kinderen zijn ook lekker vrij en je vindt het toch ook leuk deze op een gezellig dagje uit of een lang weekend in een vakantiehuis te trakteren. Maar ja, het kost wel allemaal geld, zeker in de vakantieperiode betaal je overal de hoofdprijs, dus het kan dan wel eens van pas komen om eventjes wat extra geld achter de hand te hebben. Je wil toch ook niet dat je midden in je korte vakantie zonder geld komt te zitten.