Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 250 euro lenen

250 euro lenen

Leen €250 met een minilening

€250 lenen kan in Nederland uitsluitend met een minilening. Met een looptijd van 30 dagen en een rentepercentage van 6,17% betaal je aan het einde van de looptijd €251,23 terug. Daarnaast dien je, al dan niet betaalt, een garantstelling af te sluiten. Dus een minilening geeft je in feite een snel kortlopend voorschot op je eerstkomende salaris.

Informatie

€250Informatie
Looptijd30 dagen
Rente6,17%
Rentekosten€1,23
Totaal aflossen€251,23
Termijnen1
Geregeld in5 minuten
GoedkeuringRuim
Uitbetaling24 uur

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden

De voordelen van een flitslening

Met het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1500 heb je de mogelijkheid om op eenvoudige wijze wat extra financiële ruimte te creëren voor een korte periode. Dit kan je helpen om tot aan je volgende salaris de touwtjes aan elkaar te knopen. Een voorschot op je salaris is minder geschikt als je voor langere periode over kredietruimte wil beschikken. In dat geval is een doorlopend krediet beter geschikt. 

Krap bij kas

Veel Nederlanders hebben grote moeite om tegen het einde van de maand de eindjes aan elkaar te knopen en zitten daarom regelmatig krap bij kas. Vandaar dat er een grote behoefte is ontstaan aan kortlopende leningen met relatief kleine bedragen. Het geeft de gemiddelde consument de unieke mogelijkheid om dit op een eenvoudige manier op te lossen. Met Saldodipje wordt dit probleem ondervangen.

Klein bedrag lenen

In principe komt iedereen in aanmerking voor het aangaan van een klein bedrag lening. De voorwaarden zijn simpel, duidelijk en te begrijpen voor iedereen. Ten eerste dien je over een regelmatig inkomen te beschikken. Ten tweede moet je in Nederland woonachtig zijn en ten derde mag je geen andere minilening hebben openstaan. Met andere woorden, je vorige lening (mocht je die hebben) moet volledig en op tijd zijn afbetaald.

Video met info over het lenen van kleine bedragen

Wil jij precies weten hoe het lenen van een klein bedrag in elkaar steekt? Bekijk dan onderstaande video van 1:52 om dit snel te ontdekken. Zie de mogelijkheden en voorwaarden.

Ruime goedkeuring

Bij Saldodipje wordt een ruimhartig goedkeuringsbeleid gehanteerd. Geen ingewikkelde krediet controles en geen stapels papierwerk. Het doel is om op een laagdrempelige wijze het flitskrediet aan de Nederlandse consument aan te bieden. De minilening kan dan ook al jaren rekenen op een warme belangstelling onder de Nederlandse bevolking.

Garantstelling

De verplichte garantstelling is een onderdeel waar veel consumenten mee worstelen. Hoe werkt dit precies en waarom is dit verplicht?

De garantstelling is eigenlijk een verzekering die je moet afsluiten om te voorkomen dat je het geleende niet terugbetaald. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, bijvoorbeeld omdat je geen geld hebt om af te kunnen lossen, dan zorgt deze verzekering ervoor dat de kredietverstrekker toch zijn uitgeleende geld terug krijgt. Aan jou de keus om te kiezen voor een garantstelling die niets kost, of om de externe garantsteller te nemen. Aan de laatste zijn wel kosten verbonden, maar is een stuk eenvoudiger te organiseren.

Bekijk hieronder een volledige uitleg van de garantstelling.

Kosteloze garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren. Van de garantsteller:

  • Legitimatie.
  • Recent bankafschrift.
  • Loonstrook.
  • Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
  • Ten minste 25 jaar oud.
  • Woonachtig in Nederland.

De benodigde documenten dienen binnen 5 dagen na uitbetaling van de minilening aangeleverd te worden. Vervolgens betaal je uitsluitend de rente. Tip: Doe dit op tijd, anders kan er een boete volgen.

Externe garantsteller

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze tegelijkertijd aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Een nadeel is dat dit een betaalde optie is, want de kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Maar alle kosten worden duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag. Global Guarantee (PDF nieuw venster) verzorgt deze garantstelling.

Kan ik €250 lenen met spoed?

Je kunt het bedrag van €250 binnen 24 uur op je rekening hebben staan. Voldoe aan de simpele voorwaarden en je kunt snel over dit bedrag beschikken.

Kan ik lenen zonder BKR toetsing?

Bij het aanvragen van een minilening, ongeacht het bedrag wordt geen ingewikkelde kredietcheck uitgevoerd. In principe komt iedereen in aanmerking voor het lenen van een klein bedrag.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente