Home » Geld lenen » Geld lenen vandaag nog op rekening

Geld lenen vandaag nog op rekening

Vandaag geld nodig?
Vandaag geld nodig?

Nu geld nodig?

Nu geld nodig met een paar honderd euro? Snel 100 euro t/m 2500 euro en nu direct op je rekening. Vergelijk, bespaar en vraag direct aan. Bijvoorbeeld leen 300 euro en betaal in 45 dagen terug. Dus vandaag geld nodig? Hier snel geregeld zonder poespas en papierwerk.

Nu geld nodig? Er zijn 2 oplossingen voor je gevonden:
1. Vandaag geld lenen vanaf 100 euro in 3 stappen (vergelijk, bereken, vraag aan)
2. Bekijk hoe je snel geld kunt verdienen met 27 tips.

Direct aanvragen


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox

Rente minilening

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Welk bedrag kan ik lenen?

Het bedrag wat je kunt lenen is van een aantal factoren afhankelijk. Ten eerste natuurlijk je inkomen, voor een behoorlijk lening, dat wil zeggen een lening vanaf 2.500 euro heb je minimaal een inkomen van rond de 1400 euro nodig. Ten tweede beginnen over het algemeen alle leningen vanaf 2.500 euro, dit is met uitzondering van de hypotheek en de minilening.

De hypotheek is natuurlijk voor het kopen van een huis, aangezien het bedrag hiervoor een stuk hoger ligt dan voor andere leningen zie je dat het startbedrag ook aanzienlijk hoger is. Daarentegen is de minilening weer een verhaal apart, deze namelijk aan te vragen vanaf 100 euro met een maximum van 2500 euro.

Persoonlijke lening

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Rente persoonlijke lening

Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente8,7%
Hoogste rente10%
Kortste looptijd72 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk

Rentekrediet

rentekrediet Het rentekrediet is een variant op het doorlopend krediet met dien verstande dat het maandbedrag laag is omdat je alleen de rente hoeft terug te betalen. Dus het hoofddeel blijft hierdoor 100% en moet na afloop van het rentekrediet nog worden afgelost. De aflossingsvrije periode is meestal 5 jaar, daarna wordt bekeken of deze wordt voortgezet of dat je daadwerkelijk moet gaan beginnen met aflossen. Wordt de rentevrije periode verlengd dan zal dit weer voor 5 jaar zijn, tenzij je inkomen drastisch is gewijzigd. De rente die je op deze kredietvorm betaalt is niet aftrekbaar van je belastingaangifte.

Concluderend: Als je alle papieren in orde hebt kun je deze lening in 2 werkdagen op je rekening hebben

Doorlopend krediet

Met het doorlopend krediet betaal je naast een stukje aflossing ook elke maand de rente die gerekend wordt. Om die reden is het een gewilde vorm van lenen, want het heeft als grote voordeel dat geld wat je niet opneemt ook geen rentekosten heeft. Al met al heb je met dit krediet dus eigenlijk wat geld achter de hand als je dit ineens nodig hebt.

Het doorlopend krediet kent geen vaste eindtijd en de rente is variabel, op je te betalen maandbedrag heeft dit geen invloed, het betekent alleen dat je de ene keer meer aflost dan de andere keer. Het komt er op neer dat wanneer je doorlopend krediet wordt goedgekeurd je binnen 2 werkdagen over het geld beschikken.

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd (12-180 maanden)
Altijd geld achter de hand
Vanaf € 1.000
✅ BKR toetsing: Ja

Rente doorlopend krediet

Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente4,5%
Hoogste rente6,9%
Kortste looptijd56 maanden
Langste looptijd58 maanden

Geld lenen vandaag nog op rekening

Met bovenstaande voorbeelden kun je zien wanneer je geld wordt overgemaakt of ter beschikking wordt gesteld in geval van een doorlopend krediet. Daarom als je per se het geld wat je leent vandaag op je rekening wil hebben, dan zul je moeten kiezen voor een minilening. Met het kiezen van verschillende opties kan dit binnen 10 minuten naar je worden overgemaakt. Echter het nadeel met deze vorm van lenen is dat het bedrag wat je kunt aanvragen beperkt is tot 2500 euro. Een groot voordeel echter is, het vereist weinig tot geen papierwerk om een lening goedgekeurd te krijgen.

Tips voor geld lenen (video)

Ter illustratie een handige korte video die je voorziet van handige tips voor geld lenen. Zit je nog met vragen over een bepaalde lening? Of wil je gewoon wat meer informatie over kredieten? Bekijk dan zeker deze YouTube video.

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Vandaag geld nodig?

minilening klein bedrag lenen

Zoals al eerder vermeld is de minilening de enige oplossing om snel geld op je rekening te krijgen. Met een betaalde optie kan het geld dezelfde dag nog naar je rekening worden overgemaakt en heb je dan dezelfde bank dan staat dit meteen op je rekening en kun je vervolgens naar de pinautomaat. Het minimumbedrag wat je aan kunt vragen is 100 euro met een maximum van 2500 euro. Rap geld lenen kan uitsluitend met een flitslening. Is het echter de eerste keer dat je dit gaat doen dan gelden er wel maxima, bij de één 400 euro de eerste keer en bij de ander 600 euro de eerste keer.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Vaste rente lening

Ben je van plan om een nieuwe auto te gaan kopen en wil je dit snel regelen? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke lening. Want er wordt bij het aanvragen gekeken naar de te verwachten levensduur van de auto zodat de lening daar op afgestemd kan worden. Meestal ligt deze termijn op 5 jaar, maar het blijft afhankelijk wat je gaat kopen. Met een gloednieuwe auto is de levensduur natuurlijk langer dan wanneer je een auto gaat kopen die 10 jaar oud is. Met deze regel wil men je er voor behoeden dat je op een gegeven moment de auto niet meer hebt en je nog steeds aan het terugbetalen bent.

Hoeveel inkomen moet je hebben?

Je moet een netto inkomen van rond de 1400 euro per maand hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Het zelf afsluiten van een lening voor de aanschaf van een auto is meestal voordeliger dan wanneer je dit laat verzorgen door het bedrijf waar je ook je auto koopt, die moeten hier namelijk ook weer aan verdienen. Let wel, dit kan procenten schelen en heb je zelf je lening geregeld dan heb je een betere onderhandelingspositie als dat je afhankelijk bent van een lening bij het autobedrijf.

BKR toetsing

Bij elke lening die je aanvraagt wordt er een bkr toetsing uitgevoerd om te kijken of je kredietwaardig bent en geen betalingsachterstand hebt. Echter wordt er bij het aanvragen gevraagd of je toestemming geeft om een toetsing uit te voeren. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Dus heb je een negatieve bkr notering kies dan voor de minilening, hier wordt geen toetsing bij het BKR uitgevoerd.


In het kort

Vandaag geld nodig?

  1. Online vergelijken en direct aanvragen.
  2. Vandaag geld nodig? Minilening.
  3. Ook voor geld lenen zonder BKR.
  4. Geen persoonlijk contact.
  5. Meerdere mogelijkheden vanaf €100.
  6. Vandaag geld op rekening mogelijk.

Antwoord op vragen

✅ Ik heb vandaag geld nodig. Waar kan dat?

Als je echt met spoed geld nodig hebt en de mogelijkheid wil hebben om dit vandaag nog op je rekening te krijgen, kies dan voor een minilening. Dus vroeg in de ochtend aangevraagd is dezelfde dag geld.

Wat is het gemakkelijkste krediet?

Het meest simpele krediet is de flitslening. Deze vraag je in slechts 5 minuten online aan. Er is ook niet veel gedoe en papierwerk. Je hoeft slechts je legitimatie en een bankafschrift toe te sturen via email.

Kan een persoonlijke lening ook vandaag nog?

Zowel bij een persoonlijke lening en een doorlopend krediet is de doorlooptijd iets langer. Reken op 2- tot 3 werkdagen.