Home » Geld lenen » Geld lenen vandaag nog op rekening

Geld lenen vandaag nog op rekening

Met spoed geld nodig vandaag?

Als je met spoed geld nodig hebt vandaag, kan dit een angstaanjagende situatie zijn. Misschien heb je dringend geld nodig om een (onverwachte) rekening te betalen, je huur te betalen of om een noodgeval te bestrijden. Er zijn verschillende manieren waarop je met spoed geld vandaag kunt krijgen.

Goedkoop geld lenen

Ten eerste kun je proberen om een lening te krijgen van een familielid of vriend. Als je geluk hebt, zullen ze je geld geven zonder dat je het terug hoeft te betalen. Een goede oplossing voor goedkoop geld lenen. Als je deze optie niet hebt, kun je een minilening of persoonlijke lening aanvragen. Hoewel het langer duurt voordat je geld krijgt, is het mogelijk om geld te ontvangen voordat je rekeningen vervallen.

Zelf geld gaan verdienen

Ten tweede kun je proberen om met spoed geld te verdienen. Dit kan betekenen dat je een korte klus aanneemt of dat je je spullen verkoopt op Marktplaats of Bol. Als je geen voorraad hebt, kun je ook proberen om een baan te vinden. Er zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar (korte) termijnwerknemers.

Snelste oplossing

Nu geld nodig met een paar honderd euro? Snel 100 euro t/m 1800 euro en nu direct op je rekening. Vergelijk, bespaar en vraag direct aan. Bijvoorbeeld leen 300 euro en betaal in 45 dagen terug. Dus met spoed geld nodig vandaag? Hier snel geregeld zonder poespas en papierwerk.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja


Kredietverstrekkers

AanbiederLeen
bedrag
vanaf
Rente
vanaf
Saldodipje€10011,74%
ABN AMRO€50010,5%
Santander€10007,9%
Nationale Nederlanden€10008,4%
Geldshop€10007,6%
Leningen NL€10007,4%

Vandaag geld nodig?

Met spoed geld lenen vandaag doe je met een snelle minilening, de enige oplossing om vlug geld op je rekening te krijgen. Met een betaalde optie kan het geld dezelfde dag nog naar je rekening worden overgemaakt en heb je dan dezelfde bank, dan staat dit meteen op je rekening en kun je vervolgens naar de pinautomaat. Het minimumbedrag wat je aan kunt vragen is 100 euro met een maximum van 1800 euro. Rap geld lenen kan uitsluitend met een flitslening. Is het echter de eerste keer dat je dit gaat doen dan geldt er een maximum van 800 euro.

Bereken je minilening

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Welk bedrag kan ik lenen?

Het bedrag wat je kunt lenen is van een aantal factoren afhankelijk. Ten eerste natuurlijk je inkomen, voor een behoorlijk lening, dat wil zeggen een lening vanaf 2.500 euro heb je minimaal een inkomen van rond de 1400 euro nodig. Ten tweede beginnen over het algemeen alle leningen vanaf 2.500 euro, dit is met uitzondering van de hypotheek en de minilening.

De hypotheek is natuurlijk voor het kopen van een huis, aangezien het bedrag hiervoor een stuk hoger ligt dan voor andere leningen zie je dat het startbedrag ook aanzienlijk hoger is. Daarentegen is de minilening weer een verhaal apart, deze is namelijk aan te vragen vanaf 100 euro met een maximum van 1500 euro.

Vaste rente lening persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening ben je verzekerd van een vaste rente en een vaste looptijd gedurende de gehele periode. Een persoonlijke lening is een goedkope vorm van financiering voor particulieren. Met een recente lage rente vanaf 3,4% en een looptijd van gemiddeld 5 jaar betaal je een lage maandelijkse aflossing. Geschikt voor een aanschaf die in één keer betaald moet worden.

Bijvoorbeeld een autolening

Ben je bijvoorbeeld van plan om een nieuwe auto te gaan kopen met een autolening en wil je dit snel regelen? Dan kun je kiezen voor een persoonlijke lening. Want er wordt bij het aanvragen gekeken naar de te verwachten levensduur van de auto zodat de lening daar op afgestemd kan worden. Meestal ligt deze termijn op 5 jaar, maar het blijft afhankelijk wat je gaat kopen. Met een gloednieuwe auto is de levensduur natuurlijk langer dan wanneer je een auto gaat kopen die 10 jaar oud is. Met deze regel wil men je er voor behoeden dat je op een gegeven moment de auto niet meer hebt en je nog steeds aan het terugbetalen bent.

Kosten persoonlijke lening

Persoonlijke lening
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente5,4%
Hoogste rente10,00%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk
BKR toetsJa

Flexibele lening doorlopend krediet

Met het doorlopend krediet betaal je naast een stukje aflossing ook elke maand de rente die gerekend wordt. Om die reden is het een gewilde vorm van lenen, want het heeft als grote voordeel dat geld wat je niet opneemt ook geen rentekosten heeft. Al met al heb je met dit krediet dus eigenlijk wat geld achter de hand als je dit ineens nodig hebt.

Geen vaste looptijd

Het doorlopend krediet kent geen vaste eindtijd en de rente is variabel, op je te betalen maandbedrag heeft dit geen invloed, het betekent alleen dat je de ene keer meer aflost dan de andere keer. Het komt er op neer dat wanneer je doorlopend krediet wordt goedgekeurd je binnen 2 werkdagen over het geld beschikken.

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd
Altijd geld achter de hand
Vanaf €5.000
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Kosten doorlopend krediet

Doorlopend kredietOverzicht
Minimum lenen€2.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente4,5%
Hoogste rente6,9%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
Vandaag geld nodig?

Geld lenen vandaag nog op rekening

Met bovenstaande voorbeelden kun je zien wanneer je geld wordt overgemaakt of ter beschikking wordt gesteld in geval van een doorlopend krediet. Daarom als je per se het geld wat je leent vandaag op je rekening wil hebben, dan zul je moeten kiezen voor een minilening. Met het kiezen van verschillende opties kan dit binnen 10 minuten naar je worden overgemaakt. Echter het nadeel met deze vorm van lenen is dat het bedrag wat je kunt aanvragen beperkt is tot 2500 euro. Een groot voordeel echter is, het vereist weinig tot geen papierwerk om een lening goedgekeurd te krijgen.

Met spoed geld nodig video (02:27)

Spoed geld nodig vandaag? Ter illustratie een handige korte video die je voorziet van handige tips voor snel geld lenen. Zit je nog met vragen over een bepaalde lening? Of wil je gewoon wat meer informatie over kredieten? Bekijk dan zeker deze YouTube video.


Hoeveel inkomen moet je hebben?

Je moet een netto inkomen van rond de 1400 euro per maand hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Het zelf afsluiten van een lening voor de aanschaf van een auto is meestal voordeliger dan wanneer je dit laat verzorgen door het bedrijf waar je ook je auto koopt, die moeten hier namelijk ook weer aan verdienen. Let wel, dit kan procenten schelen en heb je zelf je lening geregeld dan heb je een betere onderhandelingspositie als dat je afhankelijk bent van een lening bij het autobedrijf.

BKR toetsing

Bij elke lening die je aanvraagt wordt er een bkr toetsing uitgevoerd om te kijken of je kredietwaardig bent en geen betalingsachterstand hebt. Echter wordt er bij het aanvragen gevraagd of je toestemming geeft om een toetsing uit te voeren. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Dus heb je een negatieve bkr notering kies dan voor de minilening, hier wordt geen toetsing bij het BKR uitgevoerd.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.


Zo doe je dat

  1. Geef leenvorm aan
  2. Kies gewenste bedrag
  3. Selecteer de gewenste looptijd
  4. Upload je legitimatiebewijs en documenten
  5. Kies eventueel je garantsteller (minilening)
  6. Verifieer je bankrekening
  7. Verstuur je aanvraag
  8. Wacht op de vrijblijvende offerte
  9. Bij akkoord direct geld op je rekening

Antwoord op vragen

Ik heb vandaag geld nodig. Waar kan dat?

Als je echt met spoed geld nodig hebt en de mogelijkheid wil hebben om dit vandaag nog op je rekening te krijgen, kies dan voor een minilening. Dus vroeg in de ochtend aangevraagd is dezelfde dag geld.

Wat is het gemakkelijkste krediet?

Het meest simpele krediet is de flitslening. Deze vraag je in slechts 5 minuten online aan. Er is ook niet veel gedoe en papierwerk. Je hoeft slechts je legitimatie en een bankafschrift toe te sturen via email.

Kan een persoonlijke lening ook vandaag nog?

Zowel bij een persoonlijke lening en een doorlopend krediet is de doorlooptijd iets langer. Reken op 2- tot 3 werkdagen.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente