Geld lenen vandaag nog op rekening

Geld lenen vandaag nog op rekening

Geld lenen vandaag nog op rekening

Stel, je wil geld lenen vandaag nog op rekening, waar kun je terecht en wat naar wat voor een lening ben je op zoek. Hopelijk kan dit artikel je meer duidelijkheid verschaffen op de vraag wat voor jou de beste lening is. Er zijn in Nederland veel verschillende soorten en ik zal ze stuk voor stuk proberen te vergelijken en daarbij te vermelden of het mogelijk is om je geldlening vandaag nog op je rekening te krijgen. Logisch is dat voor grotere bedragen er meer tijd nodig is om te bepalen of je hier voor in aanmerking komt. Loonstrookjes moeten worden bekeken en je krediet historie zal worden nageplozen. Dit geldt echter niet voor alle leningen die beschikbaar zijn. Lees verder om te ontdekken welke kredieten bijzonder snel op je rekening kunnen staan.

ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.

financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 6,4 %
Kredietbedrag: vanaf €5.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 12-120 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Kredietgroep Nederland

Let op! BKR toetsing!Welk bedrag kan ik lenen?

Het bedrag wat je kunt lenen is van een aantal factoren afhankelijk. Ten eerste natuurlijk je inkomen, voor een behoorlijk lening, dat wil zeggen een lening vanaf 2.500 euro heb je minimaal een inkomen van rond de 1400 euro nodig. Over het algemeen beginnen alle leningen vanaf 2.500 euro, dit is met uitzondering van de hypotheek en de minilening. De hypotheek is natuurlijk voor het kopen van een huis, aangezien het bedrag hiervoor een stuk hoger ligt dan voor andere leningen zie je dat het startbedrag ook aanzienlijk hoger is. De minilening is weer een verhaal apart, deze is aan te vragen vanaf 100 euro met een maximum van 1500 euro.

Rentekrediet

rentekredietHet rentekrediet is een variant op het doorlopend krediet met dien verstande dat het maandbedrag laag is omdat je alleen de rente hoeft terug te betalen. Het hoofddeel blijft hierdoor 100% en moet na afloop van het rentekrediet nog worden afgelost. De aflossingsvrije periode is meestal 5 jaar, daarna wordt bekeken of deze wordt voortgezet of dat je daadwerkelijk moet gaan beginnen met aflossen. Wordt de rentevrije periode verlengd dan zal dit weer voor 5 jaar zijn. De rente die je op deze kredietvorm betaalt is niet aftrekbaar van je belastingaangifte.
Als je alle papieren in orde hebt kun je deze lening in 2 werkdagen op je rekening hebben

Doorlopend krediet

Met het doorlopend krediet betaal je naast een stukje aflossing ook elke maand de rente die gerekend wordt. Het is een gewilde vorm van lenen, want het heeft als grote voordeel dat geld wat je niet opneemt ook geen rentekosten heeft. Je hebt met dit krediet dus eigenlijk wat geld achter de hand als je dit ineens nodig hebt. Het doorlopend krediet kent geen vaste eindtijd en de rente is variabel, op je te betalen maandbedrag heeft dit geen invloed, het betekent alleen dat je de ene keer meer aflost dan de andere keer.
Wanneer je doorlopend krediet wordt goedgekeurd kun je binnen 2 werkdagen over het geld beschikken.

Geld lenen vandaag nog op rekening

Met bovenstaande voorbeelden kun je zien wanneer je geld wordt overgemaakt of ter beschikking wordt gesteld in geval van een doorlopend krediet. Wil je per se het geld wat je leent vandaag op je rekening dan zul je moeten kiezen voor een minilening, met het kiezen van verschillende opties kan dit binnen 10 minuten naar je worden overgemaakt. Het nadeel met deze vorm van lenen is dat het bedrag wat je kunt aanvragen beperkt is tot 1500 euro.

Vandaag geld nodig?

minilening klein bedrag lenenZoals al eerder vermeld is de minilening de enige oplossing om snel geld op je rekening te krijgen. Met een betaalde optie kan het geld dezelfde dag nog naar je rekening worden overgemaakt en heb je dan dezelfde bank dan staat dit meteen op je rekening en kun je vervolgens naar de pinautomaat. Het minimumbedrag wat je aan kunt vragen is 100 euro met een maximum van 1500 euro. Is het de eerste keer dat je dit gaat doen dan gelden er wel maxima, bij de één 400 euro de eerste keer en bij de ander 600 euro de eerste keer.

Autolening

Ben je van plan om een nieuwe auto te gaan kopen en wil je dit snel regelen, dan moet je kiezen voor een persoonlijk lening. Er wordt bij het aanvragen gekeken naar de te verwachten levensduur van de auto zodat de lening daar op afgestemd kan worden. Meestal ligt deze termijn op 5 jaar, maar het blijft afhankelijk wat je gaat kopen. Met een gloednieuwe auto is de levensduur natuurlijk langer dan wanneer je een auto gaat kopen die 10 jaar oud is. Met deze regel wil men je er voor behoeden dat je op een gegeven moment de auto niet meer hebt en je nog steeds aan het terugbetalen bent.

Je moet een netto inkomen van rond de 1400 euro per maand hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Het zelf afsluiten van een lening voor de aanschaf van een auto is meestal voordeliger dan wanneer je dit laat verzorgen door het bedrijf waar je ook je auto koopt, die moeten hier namelijk ook weer iets aan verdienen. Let op, dit kan procenten schelen en heb je zelf je lening geregeld dan heb je een betere onderhandelingspositie als dat je afhankelijk bent van een lening bij het autobedrijf.

BKR toetsing

Bij elke lening die je aanvraagt wordt er een bkr toetsing uitgevoerd om te kijken of je kredietwaardig bent en geen betalingsachterstand hebt. Er wordt bij het aanvragen gevraagd of je toestemming geeft om een toetsing uit te voeren. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden. Heb je een negatieve bkr notering kies dan voor de minilening, hier wordt geen toetsing bij het BKR uitgevoerd.

Dit vind je misschien ook leuk...