fbpx

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening is te krijgen met een minikrediet, je vraagt deze razendsnel aan en als je dezelfde bank hebt als de geldverstrekker dan staat de lening ook supersnel op je rekening. Wat moet je hiervoor doen om dit zo snel aan te kunnen vragen. Lees het artikel en bekijk het filmpje om te zien hoe je dit zo snel mogelijk doet. Voor een extra snelle uitbetaling moet je wel extra betalen, heb je meer geduld dan kun je de kosten daarvan besparen en betaal je alleen de rente.

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening

50 euro, 100 euro en 300 euro zijn bijzonder populaire bedragen voor een zogeheten kleine lening, het zijn bedragen die je zomaar even nodig kunt hebben voor het voldoen van een kleine schuld zoals een te lang openstaande telefoonrekening of een gedeelte van de huur die je nog mist. Maar het kan ook zijn dat je op het punt staat om op vakantie te gaan en eigenlijk wel wat extra zakgeld kan gebruiken, kun je dit dan bij niemand lenen dan is de minilening in dit geval wel een uitkomst.

Kijk hier voor een minilening

Minilening

Met een minilening kun je snel en vertrouwd kleine bedragen lenen tot en met 800 euro die je ook wel weer snel moet terug geven. Deze termijn is zo kort omdat de minilening wordt gezien als een voorschot op je salaris, aangezien je elke maand je salaris krijgt moet dit voorschot daar dan ook van terugbetaald worden. Je zult zien dat er verschillende perioden door verschillende aanbieders worden gehanteerd, de één wil zijn geld terug in 30 dagen, terwijl je er bij de ander 45 dagen over mag doen. Maar zo heeft elke aanbieder van het minikrediet zo zijn eigen voorwaarden.

Geen bkr check

Het minikrediet is ook vooral populair bij mensen die niet door een eventuele bkr check komen, ga je een ´normale´ lening afsluiten zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan wordt er altijd een bkr check gedaan. Heb je een achterstand in betaling dan kan het zijn dat je een negatieve bkr notering hebt gekregen en dan kom je niet meer in aanmerking voor een reguliere lening of een hypotheek. Zelfs als je achterstand is weggewerkt duurt het nog vijf jaar voordat de melding helemaal verdwenen is. Er wordt dan wel bij de notering vermeld dat deze is ingelopen.

Lening in 10 minuten op je rekening

Bij meerdere aanbieders van een minilening is het mogelijk om je kleine lening zonder bkr binnen 10 minuten op je rekening te hebben, je moet er dan wel voor zorgen dat je de papieren die je moet toesturen alvast op je computer zet. Er wordt in ieder geval gevraagd om je legitimatiebewijs, recent bankafschrift en een loonstrookje. Het is verder ook zo dat als je dezelfde bank hebt als de kredietverstrekker het overgemaakte bedrag ´live´ op je rekening wordt bijgeschreven, dit zijn de belangrijke banken ABN AMRO en ING. Heb je een andere bank dat wordt het wel dezelfde dag overgemaakt, maar heb je het pas de volgende dag binnen.

Hoe vraag je een minilening aan

In het onderstaande filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de minilening aanvraagt. Je zult dan ook zien dat er verschillende opties te kiezen zijn, deze kosten geld maar het zorgt er wel voor dat je aanvraag voor de lening snel bekeken wordt (binnen 10 minuten) en deze wordt ook dezelfde dag naar je overgemaakt. Als je het filmpje aandachtig bekijkt kun je ook meteen goed zien welke vragen er gesteld worden, dan kun je, wanneer je zelf gaat aanvragen er alvast op voorbereid zijn en hoef je de antwoorden niet op te gaan zoeken.

Hoeveel kan ik lenen

Ga je een eerste keer aanvragen dan worden er wel maxima gesteld, deze verschillen per aanbieder en variëren van 200 euro tot 400 euro voor een eerste aanvraag. Heb je de eerste lening netjes terugbetaald dan kun je de keer daarna gewoon het maximale bedrag van 800 euro krijgen. Je krijgt na aanvraag ook een inlogcode en een wachtwoord waarmee je zelf kunt kijken wat de stand van de aanvraag van je minilening is. Na de eerste keer dat je leent word je op de hoogte gehouden. Zo kan het bedrijf je een aanbod doen voor een nieuwe lening met wellicht lagere kosten. Echter, ook dit verschilt weer per aanbieder en je hoeft natuurlijk niet op het aanbod in te gaan.