Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 50 euro, 100 euro, 300 euro lenen

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen

Snel en eenvoudig 100 euro lenen? Vandaag nog geregeld en binnen 24 uur op je rekening. Zonder gedoe en papierwerk kun je snel elk klein bedrag regelen. Tevens geen BKR toetsing en 100 euro lenen met spoed is zeker mogelijk. Simpele aanvraag in 5 minuten gedaan. Handel het hele proces af met je mobiele telefoon.

Beschikbare bedragen: €50 – €100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €2500.

Wat heb je nodig? 50 euro? 100 euro? 300 euro? Contant geld snel op je rekening of pinpas.

Direct 100 euro lenen?

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje

100 euro lenen
100 euro lenen


Wat is een minilening? (video)

Wat is een minilening? Ontdek het hier!

Kleine lening

100 euro is een populair bedrag voor een zogeheten kleine lening. Het is een bedrag dat je zomaar even nodig kunt hebben voor het voldoen van een kleine schuld zoals een te lang openstaande telefoonrekening of een gedeelte van de huur die je nog mist. Maar het kan ook zijn dat je op het punt staat om op vakantie te gaan en eigenlijk wel wat extra zakgeld kan gebruiken, kun je dit dan bij niemand lenen dan is een 100 euro minilening in dit geval wel een uitkomst.

Niet veel papierwerk

Een groot voordeel van deze vorm van lenen is dat het simpel aan te vragen is, zonder dat je al teveel paperassen hoeft in te vullen, of toe te sturen. Dit houdt het hele proces goed overzichtelijk en dit maakt het tevens zo snel.

Over de garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Snel een klein bedrag lenen

Met een minilening kun je snel en vertrouwd kleine bedragen lenen tot en met 2500 euro die je ook wel weer snel moet terug geven. Deze termijn is zo kort omdat de minilening wordt gezien als een voorschot op je salaris, aangezien je elke maand je salaris krijgt moet dit voorschot daar dan ook van terugbetaald worden. Je zult zien dat er verschillende perioden door verschillende aanbieders worden gehanteerd, de één wil zijn geld terug in 30 dagen, terwijl je er bij de ander 62 dagen over mag doen. Maar zo heeft elke aanbieder van het minikrediet zo zijn eigen voorwaarden.

Tegenwoordig kun je naast de reguliere minilening ook nog eens kiezen voor een pluslening. Met zijn flexibelere aflosregeling en hogere aan te vragen bedragen is dit voor veel consumenten een welkome aanvulling op het reeds bestaande assortiment aan minileningen. Ik heb er uitgebreid over geschreven in het artikel, minilening en de voorwaarden. Lees hier precies wat het verschil is en aan welke voorwaarden je dient te voldoen om een pluslening aan te kunnen vragen.

Lenen zonder bkr controle

Het flitskrediet is ook vooral populair bij mensen die niet door een eventuele bkr check komen, ga je een ´normale´ lening afsluiten zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan wordt er altijd een bkr check gedaan. Heb je een achterstand in betaling dan kan het zijn dat je een negatieve bkr notering hebt gekregen en dan kom je niet meer in aanmerking voor een reguliere lening of een hypotheek. Zelfs als je achterstand is weggewerkt duurt het nog vijf jaar voordat de melding helemaal verdwenen is. Er wordt dan wel bij de notering vermeld dat deze is ingelopen.

Snel op je rekening

Bij meerdere aanbieders van een minilening is het mogelijk om je kleine lening zonder bkr snel op je rekening te hebben, je moet er dan wel voor zorgen dat je de papieren die je moet toesturen alvast op je computer zet. Er wordt in ieder geval gevraagd om je legitimatiebewijs, recent bankafschrift en een loonstrookje. Het is verder ook zo dat als je dezelfde bank hebt als de kredietverstrekker het overgemaakte bedrag ´live´ op je rekening wordt bijgeschreven, dit zijn de belangrijke banken ABN Amro en ING. Heb je een andere bank dat wordt het wel dezelfde dag overgemaakt, maar heb je het pas de volgende dag binnen.

Stappenplan minilening

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Hoe vraag je 100 euro aan?

In onderstaande video wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de minilening aanvraagt. Je zult dan ook zien dat er verschillende opties te kiezen zijn, deze kosten geld maar het zorgt er wel voor dat je aanvraag voor de lening snel bekeken wordt (binnen 10 minuten) en deze wordt ook dezelfde dag naar je overgemaakt. Als je het filmpje aandachtig bekijkt kun je ook meteen goed zien welke vragen er gesteld worden, dan kun je, wanneer je zelf gaat aanvragen er alvast op voorbereid zijn en hoef je de antwoorden niet op te gaan zoeken.

Video met uitleg minilening

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Kan ik meer lenen dan 100 euro?

Ga je een eerste keer aanvragen dan worden er wel maxima gesteld, deze verschillen per aanbieder en variëren van 600 euro tot 800 euro voor een eerste aanvraag. Heb je de eerste lening netjes terugbetaald dan kun je de keer daarna gewoon het maximale bedrag van 2500 euro krijgen.

Inlogcode en wachtwoord

Je krijgt na aanvraag ook een inlogcode en een wachtwoord waarmee je zelf kunt kijken wat de stand van de aanvraag van je minilening is. Na de eerste keer dat je leent word je op de hoogte gehouden. Zo kan het bedrijf je een aanbod doen voor een nieuwe lening met wellicht lagere kosten. Echter, ook dit verschilt weer per aanbieder en je hoeft natuurlijk niet op het aanbod in te gaan.

In het kort

  1. Kies gewenste bedrag €100 – €2500.
  2. Looptijd tot 4 maanden.
  3. Upload je legitimatiebewijs.
  4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag online.
  7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.
✅ Waar kan ik snel een klein bedrag lenen?

Er zijn in Nederland verschillende aanbieders die gespecialiseerd zijn in het uitlenen van kleine bedragen tot 2500 euro. Deze kredietverstrekkers hebben een officiële vergunning en zijn reeds jaren actief in Nederland.

Kan ik ook 100 euro aanvragen?

Je bent welkom voor het aanvragen van elk bedrag tot maximaal 2500 euro.

Is een BKR notering een bezwaar?

Wanneer je een klein bedrag gaat lenen voert de kredietverstrekker GEEN bkr toetsing uit. Dus ook wanneer je een negatieve notering hebt ben je nog steeds welkom.

Hoe snel staat het geld op mijn rekening?

Na goedkeuring wordt het door jou gevraagde bedrag binnen 12 uur tot 24 uur naar je rekening overgemaakt.

Kan ik vertrouwd lenen?

De op GeldlenenPerdirect.nl aangeboden kredietverstrekkers beschikken allen over een vergunning, zijn al jaren in Nederland actief en bieden duidelijke voorwaarden.