50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening is te krijgen met een minikrediet, je vraagt deze razendsnel aan en als je dezelfde bank hebt als de geldverstrekker dan staat de lening ook supersnel op je rekening. Wat moet je hiervoor doen om dit zo snel aan te kunnen vragen. Lees het artikel en bekijk het filmpje om te zien hoe je dit zo snel mogelijk doet. Voor een extra snelle uitbetaling moet je wel extra betalen, heb je meer geduld dan kun je de kosten daarvan besparen en betaal je alleen de rente.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje


Minilening tariefberekening

Minilening:€500€1000€1500
Totaal krediet:€508,13€1015,02€1525,11
Minimale rente:13,99%13,99%13,99%
Maximale rente:13,99%13,99%13,99%
Minimale looptijd
maanden:
111
Maximale looptijd maanden:122

50 euro, 100 euro, 300 euro lenen, snel op je rekening

50 euro, 100 euro en 300 euro zijn bijzonder populaire bedragen voor een zogeheten kleine lening, het zijn bedragen die je zomaar even nodig kunt hebben voor het voldoen van een kleine schuld zoals een te lang openstaande telefoonrekening of een gedeelte van de huur die je nog mist. Maar het kan ook zijn dat je op het punt staat om op vakantie te gaan en eigenlijk wel wat extra zakgeld kan gebruiken, kun je dit dan bij niemand lenen dan is de minilening in dit geval wel een uitkomst.

Minilening

Met een minilening kun je snel en vertrouwd kleine bedragen lenen tot en met 1500 euro die je ook wel weer snel moet terug geven. Deze termijn is zo kort omdat de minilening wordt gezien als een voorschot op je salaris, aangezien je elke maand je salaris krijgt moet dit voorschot daar dan ook van terugbetaald worden. Je zult zien dat er verschillende perioden door verschillende aanbieders worden gehanteerd, de één wil zijn geld terug in 30 dagen, terwijl je er bij de ander 62 dagen over mag doen. Maar zo heeft elke aanbieder van het minikrediet zo zijn eigen voorwaarden.

Geen bkr check

Het flitskrediet is ook vooral populair bij mensen die niet door een eventuele bkr check komen, ga je een ´normale´ lening afsluiten zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet dan wordt er altijd een bkr check gedaan. Heb je een achterstand in betaling dan kan het zijn dat je een negatieve bkr notering hebt gekregen en dan kom je niet meer in aanmerking voor een reguliere lening of een hypotheek. Zelfs als je achterstand is weggewerkt duurt het nog vijf jaar voordat de melding helemaal verdwenen is. Er wordt dan wel bij de notering vermeld dat deze is ingelopen.

Lening in 10 minuten op je rekening

Bij meerdere aanbieders van een minilening is het mogelijk om je kleine lening zonder bkr binnen 10 minuten op je rekening te hebben, je moet er dan wel voor zorgen dat je de papieren die je moet toesturen alvast op je computer zet. Er wordt in ieder geval gevraagd om je legitimatiebewijs, recent bankafschrift en een loonstrookje. Het is verder ook zo dat als je dezelfde bank hebt als de kredietverstrekker het overgemaakte bedrag ´live´ op je rekening wordt bijgeschreven, dit zijn de belangrijke banken ABN AMRO en ING. Heb je een andere bank dat wordt het wel dezelfde dag overgemaakt, maar heb je het pas de volgende dag binnen.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Hoe vraag je een minilening aan

In het onderstaande filmpje wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de minilening aanvraagt. Je zult dan ook zien dat er verschillende opties te kiezen zijn, deze kosten geld maar het zorgt er wel voor dat je aanvraag voor de lening snel bekeken wordt (binnen 10 minuten) en deze wordt ook dezelfde dag naar je overgemaakt. Als je het filmpje aandachtig bekijkt kun je ook meteen goed zien welke vragen er gesteld worden, dan kun je, wanneer je zelf gaat aanvragen er alvast op voorbereid zijn en hoef je de antwoorden niet op te gaan zoeken.

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Hoeveel kan ik lenen

Ga je een eerste keer aanvragen dan worden er wel maxima gesteld, deze verschillen per aanbieder en variëren van 200 euro tot 400 euro voor een eerste aanvraag. Heb je de eerste lening netjes terugbetaald dan kun je de keer daarna gewoon het maximale bedrag van 1500 euro krijgen. Je krijgt na aanvraag ook een inlogcode en een wachtwoord waarmee je zelf kunt kijken wat de stand van de aanvraag van je minilening is. Na de eerste keer dat je leent word je op de hoogte gehouden. Zo kan het bedrijf je een aanbod doen voor een nieuwe lening met wellicht lagere kosten. Echter, ook dit verschilt weer per aanbieder en je hoeft natuurlijk niet op het aanbod in te gaan.

Dit vind je misschien ook leuk...