Home » Geld lenen » Met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen

Hoe werkt geld lenen met spoed?

Geld lenen met spoed (met of zonder BKR) werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in de hand door snel alle benodigde informatie (legitimatie, inkomen, e.d.) aan te leveren. De kredietverstrekker aan de andere kant kan de aangeleverde data dus snel verwerken. In het geval van een spoedlening volgt dan uitbetaling binnen 12 uur tot 24 uur.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

De snelste oplossing

De snelste oplossing is een minilening. Met deze leenvorm heb je vergeleken met andere leenvormen het geld het snelste op je rekening staan. Met een 5 minuten aanvraag en een 12 uur uitbetaling is dit de snelste uitkomst in Nederland.

Hoe werkt geld lenen met spoed

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Hier 6 gemakkelijke stappen voor het met spoed geld lenen zonder BKR toetsing. Leen op simpele wijze een bedrag tot 1800 euro. Huidige kredietverstrekkers met meerdere mogelijkheden. Lees onder de aanbieder verder hoe de 6 stappen te volgen en krijg het gewenste bedrag snel en eenvoudig op je rekening. Direct geld lenen met bkr spoed.

In 6 stappen een spoedlening aanvragen

 1. Kies gewenste bedrag tussen de €100 – €1800.
  2. Kies de gewenste looptijd van maximaal 62 dagen.
  3. Upload je legitimatiebewijs, paspoort of ID-kaart.
  4. Selecteer de garantsteller, kosteloos of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening, verstuur 1 cent met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag online.
  Bij akkoord binnen 12 tot 24 uur geld op je rekening/pinpas.

Iedereen zit wel eens op zwart zaad

Immers, het overkomt iedereen wel eens dat je tegen het einde van de maand zonder geld komt te zitten, het is erg lastig, je moet toch even wat rekeningen betalen en ook het weekend staat weer voor de deur.

Maar waar kun je met spoed geld lenen zodat je weer even wat financiële ruimte hebt om wat dingen te betalen en ook om wat geld in je zak te hebben zitten, misschien wil je in het weekend wel naar de bioscoop of gezellig uit eten.

Wat kost geld lenen met spoed?

AanbiederLeen
bedrag
vanaf
Rente
vanaf
Saldodipje€10011,74%
ABN AMRO€50010,5%
Santander€10007,9%
Nationale Nederlanden€10008,4%
Geldshop€10007,6%
Leningen NL€10007,4%

Uitgebreide informatie over minilening

Zijn de vragen waar je mee zit nog niet beantwoord? Lees dan alle informatie over de minilening die je zoekt. Aan de hand van vraag en antwoord, video's, voorbeelden en tabellen. 

Kenmerken minilening:
€100 – €1800.
Maximale looptijd 62 dagen.
Direct op je rekening gestort.
Snelle aanvraag en uitbetaling.
Binnen 12 uur tot 24 uur geld.
Ruime goedkeuring.

Garantstelling minilening

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Bankafschrift met financiële positie.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente vanaf 6,17%.

met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Geld lenen met BKR spoed

Geld lenen met BKR spoed is een kleine korte lening voor de consument die opgezadeld is met een slechte kredietwaardigheid. Het geeft de aanvrager de mogelijkheid om voor een beperkte periode een financieel lastige tijd te kunnen overbruggen.

Natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat je nodig hebt, maar in dit geval ga ik er niet van uit dat het hier duizenden euro´s betreft, maar meer een bedrag waar je eventjes mee uit de voeten kan, zeg een bedrag van 500 euro lenen. Dus het is niet echt een megabedrag maar toch een veelgevraagde lening.

Zo doe je dat video (2:27)


Particulier met spoed geld lenen

Particulier geld lenen. Ben je op zoek naar een particuliere lening? Er zijn volop mogelijkheden om dit te realiseren. Eigenlijk hebben we het hier over snel geld lenen zonder tussenkomst van een bank als particulier. Waardoor deze vorm van lenen met de komst van het internet bijzonder populair is geworden, omdat de rente een stuk lager is dan bij een bank. Dit is natuurlijk gunstig voor de Nederlandse consument. Dus met een laagste rente gevonden van 3,6% is dit een enorm verschil met de rente die banken hanteren.

Geboden mogelijkheden: Doorlopend krediet, persoonlijke lening en minilening.

Wat is particulier geld lenen?

Particulier geld lenen is het aangaan van een kredietovereenkomst anders dan bij een bank. Je leent als privé persoon en bent dan ook hoofdelijk aansprakelijk. Dit geldt voor zowel een consumptief krediet als voor een zakelijk krediet. Waardoor lenen zonder tussenkomst van een bank of tussenpersoon per saldo een lagere rente oplevert.

Waar kan ik terecht?

Tot en met 1800 euro

Bijvoorbeeld voor een snelle kleine lening (tot 1800 euro) zonder gedoe en zonder poespas kun je het beste terecht bij Saldodipje. Aangezien dit bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van vlotte leningen en al vele jaren aanwezig is op de Nederlandse markt.

Saldodipje

Saldodipje minilening
Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantenservice hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht bedragen vanaf €100 tot €1800. Bij Saldodipje krijg je een ruime goedkeuring.

Voorwaarden Saldodipje:

 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar
 2. Je hebt niet teveel andere schulden
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente
 4. Het aanvragen gaat volledig online
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in
 6. Je kiest zelf je garantsteller

Vanaf 2500 euro

Voor een groter krediet (doorlopend krediet) kun je bijvoorbeeld terecht bij Santander, of bij Geldshop (lening op maat). Let wel dat je hier pas terecht kunt vanaf grotere bedragen van minimaal 1.500 euro. Echter vindt er bij deze aanbieders ALTIJD een kredietwaardigheidstoets plaats.

Waar is de spoedlening voor bedoeld?

Met spoed geld lenen is voorbehouden aan particulieren die een regelmatig inkomen  hebben en tijdelijk zonder geld zitten en tevens op zoek zijn naar een voorschot op hun salaris. Voor snel zakelijk geld lenen kan de minilening niet aangewend worden, simpelweg omdat het maximale bedrag hier veel te laag voor is. De termijnen om af te lossen zijn ook wezenlijk anders dan bij reguliere leningen.

Los je bij andere kredieten over een langere periode van soms wel jaren af met een maandelijkse aflossing, zo is dat bij een minikrediet anders geregeld, je kunt wel kiezen wat je wil, je lost af in maximaal 4 maanden. Let er op dat je ook in termijnen kunt aflossen, je kunt dan gebruik maken van de zogeheten ´pluslening´.

Ten slotte: Met een pluslening kun je maximaal 1500 euro aanvragen welke je dan in 62 dagen kunt aflossen.

Doorlopend krediet en persoonlijke lening

Natuurlijk kun je met het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening ook haast hebben. Je hebt net een prima aanbieding gezien welke je al heel lang graag wilt hebben, maar je hebt er op dit moment alleen niet de middelen voor en je wilt zo snel mogelijk een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aanvragen.

Doorlopend krediet tariefberekening

Doorlopend kredietOverzicht
Minimum lenen€2.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente4,5%
Hoogste rente6,9%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd
Altijd geld achter de hand
Vanaf €5.000
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.

Persoonlijke lening tariefberekening

Persoonlijke lening
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente5,4%
Hoogste rente10,00%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk
BKR toetsJa

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente.
Vaste looptijd.
Altijd direct op je rekening gestort na goedkeuring.
Vanaf €2.500.
BKR toetsing (afwijzing bij registratie).
Geen afsluitkosten.

Heb je papieren gereed

Heb je alle papieren die gevraagd gaan worden al ingescant op je computer of je mobiele telefoon staan dan helpt dit enorm bij het aanvragen, als je dit alles in orde hebt dan kun je binnen 2 dagen het aangevraagde bedrag op je rekening hebben staan. Tenzij dit in een weekend of feestdag valt. Toegegeven, het is niet dezelfde dag, maar binnen 2 dagen is toch ook nog best wel snel.


Vraag & antwoord

Wat is een spoedlening en waar vraag ik dat aan?

Wanneer je geld wil lenen met spoed, dan heb je dus echt haast. Het snelste op je rekening heb je een minilening. Binnen 12 uur tot 24 uur, met een snelle en simpele aanvraag. Vanaf €100 tot maximaal €100.000. Kijk hier voor een volledig overzicht van de aanbieders.

Wat kan ik maximaal lenen met een spoedlening?

Met een spoedlening binnen 12/24 uur kun je maximaal €100.000 lenen. Dit kan met een persoonlijke lening, een doorlopend krediet en met een minilening.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente