Home » Geld lenen » Met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Hier 6 gemakkelijke stappen voor het met spoed geld lenen zonder BKR toetsing. Leen op eenvoudige wijze een bedrag tot 2500 euro. Keuze uit verschillende aanbieders met meerdere mogelijkheden. Lees onder de aanbieders verder hoe de 6 stappen te volgen en krijg het gewenste bedrag snel op je rekening.

Direct aanvragen?

ferratum spoed
 • Ferratum spoed
 • Binnen 24 uur geld
 • €100 – €2500
 • 30, 45, 62 dagen
 • Géén BKR toetsing!
Direct beschikbaar
saldodipje snel
 • Saldodipje snel
 • Snel op je rekening
 • Vanaf €100
 • Flexibel aflossen
 • Zonder BKR toetsing
Snel pinnen
met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

In 6 stappen een spoedlening aanvragen

 1. Kies gewenste bedrag tussen de €100 – €2500.
  2. Kies de gewenste looptijd van maximaal 4 maanden.
  3. Upload je legitimatiebewijs, paspoort of IDkaart.
  4. Selecteer de garantsteller, kosteloos of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening, verstuur 1 cent met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag online.
  Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening/pinpas.

Immers, het overkomt iedereen wel eens dat je tegen het einde van de maand zonder geld komt te zitten, het is erg lastig, je moet toch even wat rekeningen betalen en ook het weekend staat weer voor de deur.

Maar waar kun je met spoed geld lenen zodat je weer even wat financiële ruimte hebt om wat dingen te betalen en ook om wat geld in je zak te hebben zitten, misschien wil je in het weekend wel naar de bioscoop of gezellig uit eten.Spoedlening tariefberekening

BedragRenteVergoeding
€1008,86%€ 0,70
€2009,52%€ 1,50
€3009,74%€ 2,30
€ 4009,52%€ 3,00
€ 5009,38%€ 3,70
€ 6009,86%€ 7,00
€ 7009,78%€ 8,10
€ 8009,83%€ 9,30
€ 9009,18%€ 9,80
€10009,72%€ 11,50
€ 11009,67%€ 13,00
€ 12009,61%€ 14,10
€ 13009,63%€ 15,30
€ 14009,64%€ 16,50
€ 25009,71%€ 17,80

Uitgebreide informatie over minilening

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.

Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening 
Snel geld op je rekeningVrij te besteden
Géén BKR toetsingOok lenen met schulden
Simpele aanvraagGeen persoonlijk contact
Snelle goedkeuringPer iDeal terug betalen
Geen lastige vragenSnelle aflossing
Geen papierwerkAfhandeling per email
Ook aanvragen in het weekend

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 – €2500
✅ Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 – 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Garantstelling minilening

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Bankafschrift met financiële positie.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente vanaf 6,17%.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Veelgestelde vragen minilening

Doe je een eerste aanvraag Saldodipje? Dan kun je maximaal 800 euro lenen. Er wordt beoordeeld of je dit bedrag op tijd kunt kunt aflossen. Zo niet dan kan dit een lager bedrag zijn.

Bij het aanvragen dien je een garantstelling te kiezen. Dit kan een persoonlijke garantstelling zijn (kosteloos), of een externe garantstelling (betaalt).

Een minilening gaat tot en met 1000 euro in maximaal 45 dagen aflossen en een pluslening gaat tot 2500 euro in maximaal 4 maanden aflossen.

Is je goedkeuring van een minilening of pluslening op een werkdag (maandag t/m vrijdag), dan kun je een betaling verwachten tussen de 12- en 24 uur. In het weekend wordt niet uitbetaald.

Log in op je account bij Saldodipje en vervolgens kies je de betaalknop. De gemakkelijkste manier om af te betalen is via iDeal. Betalen via bankoverschrijving is ook mogelijk.

Zodra je eerdere minilening of pluslening is afgelost kun je een nieuwe lening aanvragen. Je kunt geen nieuwe minilening aanvragen als er nog een eerdere lening loopt.

Geld lenen met spoed

Natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat je nodig hebt, maar in dit geval ga ik er niet van uit dat het hier duizenden euro´s betreft, maar meer een bedrag waar je eventjes mee uit de voeten kan, zeg een bedrag van 500 euro lenen. Dus het is niet echt een megabedrag maar toch een veelgevraagde lening.

Voor dit bedrag kun je kijken voor een voorschot op je salaris ofwel een minilening, je vraagt deze op eenvoudige wijze online aan en dit kan al vanaf 50 euro, het maximum ligt op 2500 euro. Kies je voor de optie ´snel uitbetalen´ dan staat dit bedrag dezelfde dag nog op je rekening en kun je er meteen gebruik van maken. Tenzij je en hoger bedrag nodig hebt, dan kies je voor een andere kredietvorm.

Particulier met spoed geld lenen

Particulier geld lenen. Ben je op zoek naar een particuliere lening? Er zijn volop mogelijkheden om dit te realiseren. Eigenlijk hebben we het hier over snel geld lenen zonder tussenkomst van een bank als particulier. Waardoor deze vorm van lenen met de komst van het internet bijzonder populair is geworden, omdat de rente een stuk lager is dan bij een bank. Dit is natuurlijk gunstig voor de Nederlandse consument. Dus met een laagste rente gevonden van 3,6% is dit een enorm verschil met de rente die banken hanteren.

Geboden mogelijkheden: Doorlopend krediet, persoonlijke lening en minilening.

Wat is particulier geld lenen?

Particulier geld lenen is het aangaan van een kredietovereenkomst anders dan bij een bank. Je leent als privé persoon en bent dan ook hoofdelijk aansprakelijk. Dit geldt voor zowel een consumptief krediet als voor een zakelijk krediet. Waardoor lenen zonder tussenkomst van een bank of tussenpersoon per saldo een lagere rente oplevert.

Waar kan ik terecht?

Tot en met 2500 euro

Bijvoorbeeld voor een snelle lening (tot 2500 euro) zonder gedoe en zonder poespas kun je het beste terecht bij Ferratum. Aangezien dit bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van vlotte leningen. Gelukkig is er in Nederland meer keus, want je kunt je ook wenden tot Saldodipje. Wat minder bekend dan Ferratum, maar biedt ongeveer dezelfde service.

Ferratum

ferratum minilening
Bij Ferratum kies je voor een minilening, of voor een pluslening. In onderstaand overzicht zie je het verschil tussen beiden. Dus de spelregels zijn als volgt: Voor kleine bedragen tot en met 1000 euro wordt er gebruik gemaakt van de minilening. Voor hogere bedragen van 1100 euro tot 2500 euro hebben we het over een pluslening.

Voorwaarden Ferratum:

 1. Je hebt een regelmatig inkomen
 2. Je hebt een Nederlandse bankrekening
 3. Je beschikt over een mobiele telefoon
 4. Er loopt geen andere minilening
 5. Je bent in staat het geleende af te lossen

Saldodipje

saldodipje minilening
Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro. Ook bij Saldodipje wordt geen bkr toetsing uitgevoerd.

Voorwaarden Saldodipje:

 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar
 2. Je hebt niet teveel andere schulden
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente
 4. Het aanvragen gaat volledig online
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in
 6. Je kiest zelf je garantsteller

Vanaf 2500 euro

Voor een groter krediet (doorlopend krediet) kun je bijvoorbeeld terecht bij Santander, of bij Geldshop (lening op maat). Let wel dat je hier pas terecht kunt vanaf grotere bedragen van minimaal 1.500 euro. Echter vindt er bij deze aanbieders ALTIJD een kredietwaardigheidstoets plaats.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Al met al maken veel mensen gebruik van de minilening omdat ze vanwege een negatieve bkr notering nergens anders terecht kunnen en dan spreken we natuurlijk over het aanvragen van een grotere lening, zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Het zijn beiden natuurlijk geen mogelijkheden om even snel wat geld in je portemonnee te krijgen, maar meer bedoeld om een groter bedrag achter de hand te hebben bij een doorlopend krediet, of om eenmalig iets duurs aan te schaffen met een persoonlijke lening. Verder is het proces van goedkeuren en uitbetalen ook iets langer.

Echter bij deze leenvormen wordt steevast een bkr toetsing in Tiel uitgevoerd, heb je daar dan een achterstand genoteerd staan dan kun je deze vormen van krediet wel vergeten. Voor het geld lenen zonder BKR kun je alleen met een minilening uit de voeten.

Waar is de spoedlening voor bedoeld?

Met spoed geld lenen is voorbehouden aan particulieren die een regelmatig inkomen  hebben en tijdelijk zonder geld zitten en tevens op zoek zijn naar een voorschot op hun salaris. Voor snel zakelijk geld lenen kan de minilening niet aangewend worden, simpelweg omdat het maximale bedrag hier veel te laag voor is. De termijn om af te lossen is ook wezenlijk anders dan bij reguliere leningen.

Los je bij andere kredieten over een langere periode van soms wel jaren af met een maandelijkse aflossing, zo is dat bij een minikrediet anders geregeld, je kunt wel kiezen wat je wil, je lost af in maximaal 4 maanden. Let er op dat je ook in termijnen kunt aflossen, je kunt dan gebruik maken van de zogeheten ´pluslening´.

Ten slotte: Met een pluslening kun je maximaal 2500 euro aanvragen welke je dan in 2 opeenvolgende maandelijkse termijnen kunt aflossen.

Doorlopend krediet en persoonlijke lening

Natuurlijk kun je met het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening ook haast hebben. Je hebt net een prima aanbieding gezien welke je al heel lang graag wilt hebben, maar je hebt er op dit moment alleen niet de middelen voor en je wilt zo snel mogelijk een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aanvragen.

Doorlopend krediet tariefberekening

Doorlopend
krediet
€2.500€25.000€50.000
Minimale rente:6,20%4,80%3,90%
Maximale rente:11,10%9,20%9,70%
Minimale looptijd:12 mnd.12 mnd.12 mnd.
Maximale looptijd:60 mnd.72 mnd.72 mnd.
Totaal krediet:€3.605€28.627€56.481

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd (12-180 maanden)
Altijd geld achter de hand
Vanaf € 2.500
✅ BKR toetsing: Ja

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Persoonlijke lening tariefberekening

Persoonlijke lening€2.500€25.000€50.000
Minimale rente:5,30%3,70%3,30%
Maximale rente:10,15%8,70%7,70%
Minimale looptijd:1 mnd.1 mnd.1 mnd.
Maximale looptijd:144 mnd.180 mnd.180 mnd.
Totale lening:€2.995€27.511€55.022

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Heb je papieren gereed

Heb je alle papieren die gevraagd gaan worden al ingescant op je computer staan dan helpt dit enorm bij het aanvragen, als je dit alles in orde hebt dan kun je binnen 2 dagen het aangevraagde bedrag op je rekening hebben staan. Tenzij dit in een weekend of feestdag valt. Toegegeven, het is niet dezelfde dag, maar binnen 2 dagen is toch ook nog best wel snel.

Meer informatie over geld lenen

Wanneer je meer wil lezen over dit onderwerp of je voor laten lichten, dan kun je het beste eens kijken op de website van het Nibud, daar vind je niet alleen veel informatie, maar ook allerlei handige rekentools waarmee je zelf kunt uitrekenen voor hoeveel je maximaal kunt lenen zodat het nog verantwoord is om te doen.


Vraag & antwoord

✅ Wat is een spoedlening en waar vraag ik dat aan?

Wanneer je geld wil lenen met spoed, dan heb je dus echt haast. Het snelste op je rekening heb je een minilening. Binnen 12 uur tot 24 uur op je rekening, met een snelle en simpele aanvraag. Vanaf €100 tot maximaal €2500. Een persoonlijke lening of een doorlopend krediet duurt gemiddeld 2 werkdagen. Kijk hier voor een volledig overzicht van de aanbieders.

Wat kan ik maximaal lenen met een spoedlening?

Met een spoedlening binnen 12/24 uur kun je maximaal 2500 euro lenen. Heb je iets meer tijd dan kun je terecht voor een persoonlijke lening, of een doorlopend krediet tot 100.000 euro. Bij deze kredieten duurt het over het algemeen een week voordat het geld op je rekening staat.

Kan ik beter online aanvragen, of beter bij een bank?

Naast het feit dat banken vaak een hogere rente rekenen dan online aanbieders, duurt het vaak ook langer voordat het geld tot je beschikking komt.

Wat is lenen zonder BKR toetsing?

Geld lenen zonder BKR toetsing houdt in dat er bij de aanvraag geen kredietwaardigheid wordt getoetst bij het BKR in Tiel. Dit is alleen mogelijk met een minilening. Alle andere kredieten (doorlopend en persoonlijk) worden ALTIJD getoetst bij het BKR en kan tot een afwijzing leiden.