Met spoed geld lenen – Vandaag op je rekening

Met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen

Het overkomt iedereen wel eens dat je tegen het einde van de maand zonder geld komt te zitten, het is erg lastig, je moet toch even wat rekeningen betalen en ook het weekend staat weer voor de deur. Maar waar kun je met spoed geld lenen zodat je weer even wat financiële ruimte hebt om wat dingen te betalen en ook om wat geld in je zak te hebben zitten, misschien wil je in het weekend wel naar de bioscoop of gezellig uit eten. Lees hoe je snel geld kunt lenen en hoe je dit ook snel op je rekening gestort krijgt, meestal wordt het dezelfde dag al overgemaakt en in sommige gevallen zelfs binnen 10 minuten.

Met spoed geld lenen

Natuurlijk afhankelijk van het bedrag wat je nodig hebt, maar in dit geval ga ik er niet van uit dat het hier duizenden euro´s betreft, maar meer een bedrag waar je eventjes mee uit de voeten kan, zeg een bedrag van 500 euro lenen. Het is niet echt een megabedrag maar toch een veelgevraagde lening. Voor dit bedrag kun je kijken voor een voorschot op je salaris ofwel een minilening, je vraagt deze op eenvoudige wijze online aan en dit kan al vanaf 50 euro, het maximum ligt op 1500 euro. Kies je voor de optie ´snel uitbetalen´ dan staat dit bedrag dezelfde dag nog op je rekening en kun je er meteen gebruik van maken.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje


Geld lenen zonder bkr toetsing

Veel mensen maken gebruik van de minilening omdat ze vanwege een negatieve bkr notering nergens anders terecht kunnen, dan spreken we natuurlijk over het aanvragen van een grotere lening, zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Het zijn beiden natuurlijk geen mogelijkheden om even snel wat geld in je portemonnee te krijgen, maar meer bedoelt om een groter bedrag achter de hand te hebben bij een doorlopend krediet of om eenmalig iets duurs aan te schaffen met een persoonlijke lening. Echter bij deze leenvormen wordt steevast een bkr toetsing in Tiel uitgevoerd, heb je daar dan een achterstand genoteerd staan dan kun je deze vormen van krediet wel vergeten. Voor geld lenen zonder bkr kun je alleen met een minilening uit de voeten.

Waar is de spoedlening voor bedoeld

Met spoed geld lenen is voorbehouden aan consumenten die een baan hebben en tijdelijk zonder geld zitten en op zoek zijn naar een voorschot op hun salaris. Zakelijk kan de minilening niet aangewend worden. De termijn om af te lossen is ook wezenlijk anders dan bij reguliere leningen. Los je bij andere kredieten over een langere periode van soms wel jaren af met een maandelijkse aflossen, zo is dat bij een minikrediet anders geregeld, je kunt wel kiezen wat je wilt, je lost af in 15-, 30-, of 62 dagen. Let er op dat je ook in termijnen kunt aflossen, je kunt dan gebruik maken van de zogeheten ´pluslening´. Met een pluslening kun je maximaal 1500 euro aanvragen welke je dan in 2 opeenvolgende maandelijkse termijnen kunt aflossen.

Hoe snel gaat het met andere kredieten

Natuurlijk kun je met het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening ook haast hebben. Je hebt net een prima aanbieding gezien wat je al heel lang graag wilt hebben maar je hebt er op dit moment alleen niet de middelen voor en je wilt zo snel mogelijk een doorlopend krediet of een persoonlijke lening aanvragen. Heb je alle papieren die gevraagd gaan worden al ingescant op je computer staan dan helpt dit enorm bij het aanvragen, heb je dit alles in orde dan kun je binnen 2 dagen het aangevraagde bedrag op je rekening hebben staan. Toegegeven, het is niet dezelfde dag, maar binnen 2 dagen is toch ook nog best wel snel.

Meer informatie over geld lenen

Wil je meer lezen over dit onderwerp of je voor laten lichten dan kun je het beste eens kijken op de website van het Nibud, daar vind je niet alleen veel informatie, maar ook allerlei handige rekentools waarmee je zelf kunt uitrekenen voor hoeveel je maximaal kunt lenen zodat het nog verantwoord is om te doen.

Dit vind je misschien ook leuk...