Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 1100 euro lenen

1100 euro lenen

Waar €1100 lenen?

Exact €1100 lenen kan in Nederland op twee manieren en bij twee verschillende kredietverstrekkers. Ten eerste met een kleine persoonlijke lening waarbij je de keuze hebt dit in 48-, 60-, of 72 maanden af te lossen. Ten tweede is daar de minilening waar je voor elfhonderd euro terecht kunt. De minilening los je dan af in 62 dagen. De voordeligste oplossing qua rente en kosten is de persoonlijke lening, hierbij wordt echter een BKR toets uitgevoerd die bij de minilening achterwege blijft.

De snelste oplossing gevonden is de minilening met een 24-uur uitbetaling.

Tip: Voor direct geld op je rekening kies je voor een minilening

Leenbedrag
€1100
MinileningPersoonlijke
lening
Aflossen62 dagen72 maanden
Rente7,08%10%
Rentebedrag€9,61€350,15
Totaal aflossen€1.109,61€1450,15
BKR toetsingNeeJa
GarantstellingJaNee
AanbiederSaldodipjeSantander

Direct aanvragen?

Saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€100 tot maximaal €1800
Rente: Vanaf 13,45%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

Santander

Kleine persoonlijke lening
€2.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 9,5%
Aflossen: 24 – 120 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander

Bekijk alle mogelijkheden

Minilening zonder bkr toetsing

Zoals gezegd kun je met een bkr notering nog wel een klein bedrag lenen, het maximum hiervoor op dit moment is 1500 euro. Het voordeel van deze vorm van lenen is dat er géén bkr toetsing wordt uitgevoerd en deze verder ook niet van belang is. Ook nog openstaande leningen en eventuele online aankopen op afbetaling worden bij de aanvraag hiervan niet meegenomen. Uiteraard moet je wel enig inkomen hebben om in aanmerking te komen. Met een flitskrediet kun je geld lenen zonder bkr.

Wat is een minilening? Video

Persoonlijke lening met toetsing

Heb je geen achterstallige betalingen en/of een negatieve bkr registratie, dan zou je kunnen kiezen voor een kleine persoonlijke lening met een hogere waarde, hierbij kun je terecht vanaf €1000. Wordt je aanvraag goedgekeurd dan wordt dit bedrag direct dezelfde dag naar je overgemaakt. Het is hierbij echter wel noodzakelijk dat je een bewijs van inkomen overlegt door middel van een loonstrookje en je moet over voldoende maandelijkse inkomsten beschikken.

Snel 1100 euro lenen

Welke lening je ook gaat aanvragen, zodra de papierwinkel is afgehandeld dan krijg je snel de beschikking over je geld ofwel je kunt snel geld lenen. Opgemerkt moet worden dat je bij een persoonlijke lening rekening moet houden met ongeveer 2 werkdagen na goedkeuring en bij een klein krediet (minilening) gaat het een stuk sneller. Er wordt sneller bekeken of je in aanmerking komt (vaak dezelfde dag) en bij goedkeuring wordt het door jou gevraagde bedrag meteen op je rekening gestort. Dat kan wel eens handig zijn als het weekend voor de deur staat en je pas op het laatste moment beseft dat je kredietruimte nodig hebt.

Minilening weinig papierwerk

Houd je niet zo van het aanleveren van veel papierwerk? Dan is de minilening een redelijk alternatief voor het lenen van €1100. Bij deze leenvorm sluit je een lening af met minimaal overleggen van papierwerk.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente