1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

Het blijft een lastig verhaal als je een bedrag wilt lenen dat wat hoger is dan een klein bedrag van rond de 300 euro, maar wat kun je doen voor 1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing. Normaal ligt het bedrag wat je kan lenen met een minilening iets lager en voor bijvoorbeeld een doorlopend krediet is het bedrag weer aan de lage kant. Waar kun je dan terecht, natuurlijk ligt het er sterk aan of je wil dat er een bkr toetsing wordt uitgevoerd. Heb je zo´n registratie in negatieve zin, dan valt het doorlopend krediet sowieso al af, daar wordt toch echt een toetsing uitgevoerd en bij een negatieve uitslag onverbiddelijk afgewezen. Echter is de uitslag positief, dan ben je natuurlijk een stuk goedkoper uit met een doorlopend krediet. Er zijn wel wat oplossingen om toch met een doorlopend krediet 1100 euro te lenen. Ook met de minilening kun je aan dit bedrag komen.

ferratum minilening

Ferratum Spoed

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje

1100 euro lenen met of zonder bkr toetsing

Zoals gezegd kun je met een bkr notering nog wel een klein bedrag lenen, echter is het maximum hiervoor op dit moment slechts 800 euro. Dit betekent dat je 300 euro tekort komt. Wat je kunt doen is het volgende, woon je samen met een partner, dan zou je kunnen overwegen om twee van deze minileningen aan te gaan, bijvoorbeeld 2 keer 550 euro.

Het voordeel van deze vorm van lenen is dat er géén toetsing wordt uitgevoerd en deze verder ook niet van belang is. Ook nog openstaande leningen en eventuele online aankopen op afbetaling worden bij de aanvraag hiervan niet meegenomen. Uiteraard moet je wel voldoende inkomen hebben om in aanmerking te komen. Je moet minimaal 900 euro netto per maand verdienen om succesvol aan te kunnen vragen.

Doorlopend krediet met toetsing

Heb je geen achterstallige betalingen dan zou je kunnen kiezen voor een doorlopend krediet met een hogere waarde, laten we zeggen 5.000 euro. Wordt je aanvraag goedgekeurd dan wordt dit bedrag aan je beschikbaar gesteld op een aparte doorlopend krediet rekening. het mooie hier van is dat je alleen rente betaalt over de bedragen die je laat overboeken naar je privérekening. Neem je hier dan 1100 euro van op dan betaal je slechts rente over dat bedrag. Lijkt me zeker de moeite waard, omdat een minikrediet toch wat hogere kosten en rente kent.

Snel 1100 euro lenen

Welke lening je ook gaat aanvragen, zodra de papierwinkel is afgehandeld dan krijg je snel de beschikking over je geld. Opgemerkt moet worden dat je bij een doorlopend krediet rekening moet houden met ongeveer 2 werkdagen na goedkeuring en bij een klein krediet (minilening) gaat het een stuk sneller. Er wordt sneller bekeken of je in aanmerking komt (vaak dezelfde dag) en bij goedkeuring wordt het door jou gevraagde bedrag meteen op je rekening gestort. Dat kan wel eens handig zijn als het weekend voor de deur staat en je pas op het laatste moment beseft dat je kredietruimte nodig hebt.

Gegevens opvragen

Weet je niet of je een bkr registratie hebt of wil je gewoon weten wat er over jou geregistreerd staat, dan kun je bij elke bank terecht om deze op te vragen. Maar je kunt dit ook rechtstreeks bij het bkr zelf doen. Kijk dan bij: BKR opvragen gegevens.

Dit vind je misschien ook leuk...