Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 1400 euro lenen zonder BKR toetsing

1400 euro lenen zonder BKR toetsing

Betrouwbaar (mini) geld lenen

Ok, je bent dus op zoek naar een gemakkelijke en betrouwbare manier om €1400 op je rekening te krijgen, het liefst vandaag nog. Ook heb je geen zin in allerlei toestanden en papierwerk om dit voor elkaar te krijgen. Het is maar goed dat er in Nederland een minilening bestaat, deze kan je precies aan het bedrag van €1400 helpen en met een beetje goede wil kan dit vandaag nog op je rekening staan, zonder dat er een BKR toetsing wordt uitgevoerd.

Tip: Vraag vroeg in de ochtend aan, dan wordt je aanvraag snel beoordeeld.

Bereken je 1400 lening

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Meteen 1400 regelen?

Saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€100 tot maximaal €1800
Rente: Vanaf 13,45%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

Santander

Kleine persoonlijke lening
€2.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 9,5%
Aflossen: 24 – 120 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander

Bekijk alle mogelijkheden

Met spoed geld lenen

Als de nood hoog is en je snel wat extra financiële ruimte nodig hebt, biedt de minilening uitkomst. Vanaf €100 kun je zonder BKR toetsing een bedrag lenen, met een maximum van €1400. Het mooie is dat dit bedrag in sommige gevallen binnen 1 uur op je rekening kan staan. Deze optie is uitermate geschikt voor diegenen die met spoed behoefte hebben aan een (kleine) lening. In sommige gevallen staat het geld al dezelfde dag op je rekening.

Minilening uitgelegd

De minilening is geschikt voor diegenen die behoefte hebben aan een kleine financiering voor een korte periode. Dit wordt veelal gezien als een voorschotlening op je salaris, ook wel ‘payday' genoemd. De kenmerken van een kleine lening zijn dat je bedragen kunt lenen tussen de €100 en €1800. Verder is het aanvragen een fluitje van een cent en binnen 5 minuten gepiept. Een ander bijzonder aspect van een flitskrediet is dat er weinig papierwerk voor nodig is om succesvol aan te kunnen vragen. Het is in Nederland de snelste manier van geld lenen.

Tip: Leen niet meer dan wat je kunt terugbetalen.

Voorwaarden

Om een lening aan te vragen, dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen: je moet een inwoner van Nederland zijn, in het bezit zijn van een geldig ID-document, beschikken over een Nederlands telefoonnummer, tussen de 18 en 75 jaar oud zijn, en een Nederlands bankrekeningnummer hebben dat op jouw eigen naam staat.

Waar kan ik terecht voor €1400?

Het bedrag van €1400 wat je wil lenen is een te laag bedrag voor een persoonlijke lening, deze begint immers vanaf €2500. De enige manier om een dergelijk bedrag te bemachtigen is het het aanvragen via Saldodipje. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van minileningen, doet dit al tientallen jaren in vele landen in Europa. Dus zit je verlegen om een bedrag tot €1800, dan ben je bij Saldodipje van harte welkom.

Zoveel kun je een eerste keer maximaal lenen

Heb je nog nooit een minilening aangevraagd? Dan is er een maximum bedrag gesteld wat je aan kunt vragen. Dit bedrag is €800. Echter wordt dit bedrag niet altijd toegekend, het is afhankelijk van je inkomen en vaste lasten of je dit kunt krijgen. Ziet het geautomatiseerde systeem een ander bedrag, dan zal je een ander voorstel worden gedaan.

Tip: Je maximale leenbedrag wordt automatisch berekend.

Welke kleine leningen zijn beschikbaar?

Saldodipje voorziet in zowel minileningen als plusleningen. De minilening stelt je in staat om een bedrag tussen €100 en €500 te lenen, met een terugbetalingstermijn van 30 dagen. Voor hen die grotere uitgaven gepland hebben en behoefte hebben aan een langere periode voor terugbetaling, is er de pluslening. Deze lening heeft een looptijd van 62 dagen. In tegenstelling tot de minilening, kun je bij de pluslening het geleende bedrag in twee termijnen van 31 dagen terugbetalen. Het bedrijf biedt plusleningen aan met een leenbedrag tussen €1100 en €1800 en een leentermijn van 62 dagen.

Garantstelling

Bij het afronden van je aanvraag dien je een garantsteller te kiezen, dit kan een vriend/vriendin, een kennis, of een familielid zijn. Kies je daarentegen geen garantstelling dan zal de kredietverstrekker je een verhoging van de leensom opleggen. Dit houdt in dat je een hoger bedrag moet terug betalen en dit maakt de minilening fors duurder. Echter wanneer je opteert voor een garantsteller, dan betaal je uitsluitend de leensom + de rente terug.

Mini lenen zonder BKR toetsing loonstrook

Bij het aanvragen van een lening zonder BKR toetsing en loonstrook, biedt een minilening een handige optie. Met deze lening kun je een bedrag van €1400 lenen zonder dat er een controle plaatsvindt bij het Bureau Kredietregistratie. Dit kan voordelig zijn voor mensen die om bepaalde redenen niet in aanmerking komen voor reguliere leningen. Het stelt je in staat om snel en relatief eenvoudig toegang te krijgen tot het gewenste bedrag.

In een paar stappen geregeld

Het proces bij aanvragen is eenvoudig en overzichtelijk. Als eerste kies je het bedrag dat het beste bij je past, variërend van €100 tot €1800. Daarna bepaal je de looptijd, met een maximum van 62 dagen. Het uploaden van je legitimatiebewijs is belangrijk, je kunt hierbij kiezen uit paspoort, of ID-kaart. Als extra optie kun je ook een garantsteller selecteren. Verder vragen we je om je bankrekening te verifiëren door een symbolische 1 cent te versturen via iDeal. Zodra alles compleet is, hoef je alleen nog maar je aanvraag te verzenden. Bij goedkeuring kun je binnen 12 uur tot 24 uur het geld op je rekening verwachten.

Lenen zonder papierwerk en gedoe

Per direct geld lenen zonder gedoe en ingewikkeld papierwerk. We begrijpen dat eenvoud en gemak belangrijk is. Daarom is het proces zo soepel mogelijk gemaakt, zodat je snel en zonder al te veel moeite toegang kunt krijgen tot de financiële ondersteuning die je nodig hebt. Het gehele proces bij aanvragen en goedkeuren is geautomatiseerd, dus dit gaat snel en zonder poespas. Je zult verbaasd staan hoe snel met spoed geld lenen vandaag gaat.

Tip: Je hebt slechts 2 documenten nodig.

Video over per direct geld lenen zonder documenten

Aflossen van de lening

Je kunt een minilening op verschillende manieren terugbetalen. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden hoe je dit kunt doen:

Via je account bij Saldodipje

 • Log in met je mobiele telefoonnummer, vaste pincode en geboortedatum.
 • Selecteer de betalingsoptie op het startscherm.
 • Kies tussen IDEAL of Trustly voor de betaling.
 • Je kunt ook betalen via het Help Centrum door op ‘Maak een betaling' te klikken.
 • Voer je mobiele telefoonnummer in ter verificatie.
 • Voer de eenmalige code in die naar je e-mailadres is verstuurd.
 • Selecteer de lening en betaal het gewenste bedrag.

Via Live chat optie

 • Start een Livechat via de Chat-knop.
 • Klik op ‘Klik hier om te betalen'.
 • Voer je mobiele telefoonnummer in ter verificatie.
 • Voer de eenmalige code in die naar jouw e-mailadres is verstuurd.
 • Geef aan dat je een betaling wilt uitvoeren.
 • Betaal het gewenste bedrag terug via de betaallink.

Let op: Het is helaas niet mogelijk om een betaling te verrichten via een bankoverschrijving.

Beschikbare mini bedragen

€100 t/m €600 €700 t/m €1500
€100€700
€150€800
€200€900
€250€1000
€300€1100
€350€1200
€400€1300
€450€1400
€500€1500
€600

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente