Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten?

Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt slechts een drietal documenten nog om je aanvraag in te dienen. Denk aan een legitimatiebewijs (altijd), een recent bankafschrift (soms) en een loonstrookje (niet altijd). Ook lenen zonder bankafschrift en bkr is mogelijk.

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk is voor vele Nederlanders dé ideale manier voor het aanvragen van een lening. Daarbij is het aanvragen snel gepiept (5 minuten). Daarnaast is het enige wat je hoeft te doen het online invullen van wat formulieren en daar blijft het dan bij. Er is niet altijd een bkr toetsing en registratie.

Direct aanvragen?


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €1500
Aflossen tot 62 dagen
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


Nederlandse Kredietmaatschappij

Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 3,3%
De beste voorwaarden

BKR toetsing

Bekijk nu


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


Qeld

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €100.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Snel beschikbaar

Bekijk QeldSnel geld lenen zonder bkr en papierwerk
Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Geld lenen zonder bkr en zonder documenten

Geld lenen zonder bkr en zonder documenten is alleen maar mogelijk als je dit online regelt. Buiten het feit om dat je uitsluitend papierwerk per email opstuurt, heb je bij de meeste geldverstrekkers het geld al binnen 2 werkdagen op je rekening staan (een minilening binnen 12 uur tot 24 uur), afhankelijk welke lening je neemt. Maar een uitzondering is natuurlijk de hypotheek of de tweede hypotheek, omdat hierbij een bezoek aan de notaris verplicht is. Immers moet deze dan eerst de papieren in orde maken voordat je kunt komen tekenen. Al met al kan dit, als het tegen zit, zomaar twee weken duren.

Geld lenen zonder bankafschrift

Het snel online aanvragen van een (doorlopend) krediet of (persoonlijke) lening is bijzonder populair. Tevens is het opsturen van een bankafschrift ook niet meer nodig. Zo was het vroeger nog gebruikelijk om een afspraak te maken bij de bank en vervolgens in je beste pak te verschijnen, om vervolgens te hopen dat de bankdirecteur een goeie bui had.

Deze tijden zijn gelukkig voorbij, want met het aanvragen van een lening online is het niet alleen een stuk eenvoudiger geworden, maar is ook persoonlijk contact geen vereiste meer. Dus je geeft op het online formulier aan hoeveel je wilt lenen, in welke termijn je het terug wenst te betalen en daar blijft het dan bij. Vervolgens word je per email op de hoogte gehouden van de voortgang van je aanvraag.

Bovendien was het eerder ook niet mogelijk om een bedrag te lenen zonder dat er een bkr toetsing werd uitgevoerd. Heden ten dage is dat anders. Je kunt nu zelfs een krediet krijgen zonder veel papierwerk en zonder bkr toetsing en registratie.

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook

Voor snel geld lenen zonder BKR en loonstrook is niet veel papierwerk vereist, echter denk in ieder geval aan de volgende documenten:

* Legitimatiebewijs
* Recent loonstrookje (niet altijd verplicht)
* Recent bankafschrift

Maar afhankelijk van welke lening je gaat afsluiten moet op het bankafschrift te zien zijn een afschrijving van je hypotheek of huur en een bijschrijving van je inkomsten. Dus heb je dit niet op één bankafschrift staan, dan stuur je twee afschriften op. Vervolgens krijg je na het aanvragen van een offerte vanzelf een email waarin staat waar je de bovengenoemde papieren naar toe moet sturen (per e-mail).

Tips voor geld lenen (video)

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Welke leningen zijn er?

Je kunt kiezen uit een aantal opties en afhankelijk van je wensen kies je dan het krediet welke voor jou het beste uitkomt. Ik zet ze hieronder op een rij.
Persoonlijke lening – Doorlopend krediet – Flitslening

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet geeft je financiële speelruimte. Met de mogelijkheid om elk elk gewenst moment een bedrag naar keuze op te nemen, heb je altijd een bedrag achter de hand. Het geleende bedrag wordt op een aparte rekening beschikbaar gesteld, dus het wordt niet in één keer op je eigen privérekening gestort. Je lost maandelijks een vooraf afgesproken percentage van het openstaande bedrag af. Reeds afgeloste termijnen mogen weer opgenomen worden. Voordeel van een doorlopend krediet is dat je pas rente gaat betalen wanneer je deze gaat gebruiken. Aan te vragen vanaf €1000.

Wat kost een doorlopend krediet?

Doorlopend kredietKosten
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente4,5%
Hoogste rente6,9%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd
Altijd geld achter de hand
Vanaf €5000
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening wordt aangewend voor het bekostigen van een grote uitgave. Denk hierbij aan het kopen van een auto, of het aanschaffen van een dure huishoudelijke goederen. De persoonlijke lening is verkrijgbaar vanaf €1500. Het geleende bedrag wordt in één keer op je privérekening gestort en vervolgens betaal je dit in gelijke maandelijkse termijnen af.

Wat kost een persoonlijke lening?

Persoonlijke leningKosten
Minimum lenen€1.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente3,3%
Hoogste rente6,4%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk

Kenmerken persoonlijke lening

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente
En vaste looptijd
Altijd direct op je rekening gestort na goedkeuring
Vanaf €1500
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Minilening

Daarnaast wordt een minilening of minikrediet vaak gebruikt ter overbrugging van het ontvangen van je salaris en kent een maximum van 2500 euro. Bovendien wordt deze vorm van lenen vaak gebruikt door consumenten die een negatieve bkr registratie hebben en willen lenen zonder bkr. Dus zie het als een voorschot op je salaris, met een korte looptijd.

Garantstelling minilening

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Wat kost een minilening?

Bedrag
minilening
LooptijdKosten
€10030 dagen€0,49
€15030 dagen€0,74
€20030 dagen€0,99
Bedrag
LooptijdKosten
€25030 dagen€1,23
€30030 dagen€1,48
€35030 dagen€1,73
€40030 dagen€1,97
€45030 dagen€2,22
€50030 dagen€2,47
€60045 dagen€7,00
€70045 dagen€8,10
€80045 dagen€9,30
€90045 dagen€9,80
€100045 dagen€11,50
€110062 dagen€9,61
€120062 dagen€10,54
€130062 dagen€11,47
€140062 dagen€12,40
€150062 dagen€13,02

Video uitleg minilening

Minilening uitgelegd

Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
€100 – €1500
Maximale looptijd 62 dagen
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
Binnen 12 uur tot 24 uur geld
Ruime goedkeuring

Stap voor stap een minilening aanvragen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Snel geld lenen zonder BKR

Bij elke lening die wordt aangevraagd wordt een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) uitgevoerd om te kijken of er een betalingsachterstand is. Is deze er door middel van een negatieve registratie, dan kun je vaak geen nieuwe lening afsluiten met uitzondering van de minilening. Bij een flitslening wordt geen toetsing uitgevoerd en is een negatieve notering dan ook geen probleem. Dus het is de enige mogelijkheid voor snel geld lenen zonder bkr.


Zakelijk lenen zonder BKR en papierwerk

Voor de zelfstandig ondernemers onder ons, ZZP´er of zelfstandigen mét medewerkers, zijn er nu ook mogelijkheden om een bedrijfslening aan te vragen zonder bkr toetsing en stapels papierwerk. Tevens is deze nieuwe vorm van lenen in korte tijd bijzonder populair geworden, omdat deze groep ondernemers vaak niet welkom is bij grote banken en ook behoefte hebben aan financiering.

Ook liggen de voorwaarden bij een zakelijke lening uiteraard wel iets anders, maar zijn op zijn minst ´flexibel´ te noemen. Zo is elke ondernemer die in Nederland gevestigd is welkom. Tevens wordt er niet gevraagd naar jaarcijfers en ook een onderpand is niet nodig. heb je hier interesse in? Lees dan eens het artikel wat ik daarover geschreven heb. Het betreft hier een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers.


Zo doe je direct geld lenen

  1. Kies gewenste leenvorm
  2. Selecteer looptijd
  3. Upload je legitimatiebewijs
  4. Kies eventueel een garantsteller
  5. Verifieer je bankrekening
  6. Verstuur je aanvraag online
  7. Wacht op de vrijblijvende offerte
  8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld

Antwoord op vragen

Wat is snel geld lenen zonder bkr en papierwerk?

Snel geld lenen zonder bkr houdt in dat er bij de aanvraag voor de lening geen toetsing bij het bkr (Bureau Kredietregistratie) plaatsvindt. De term snel geld lenen zonder papierwerk betekent dat je tijdens de aanvraag van een lening niet eindeloos papieren hoeft in te vullen.

Kan ik snel geld lenen met bkr?

Het feit dat je een bkr registratie hebt, is in dit geval (minilening) geen probleem. Ook met een bkr registratie kun je nog steeds snel geld lenen tot 2500 euro.

Hoe snel kan ik een betaling verwachten?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt de lening direct naar je overgemaakt. Reken op een tijdsbestek van 12 uur tot 24 uur voor een minilening en 2 werkdagen voor een persoonlijke lening en doorlopend krediet.

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Geld lenen met pensioen

Geld lenen met pensioen
Geld lenen met pensioen

Wanneer je met pensioen gaat breekt er een heel andere tijd voor je aan. In de meeste gevallen heb je veel tijd over, hoewel dat vandaag de dag wel eens anders lijkt. Feit blijft dat je vaak op zoek moet naar een andere indeling van je dag of dat je op zoek gaat naar een tijdsbesteding of hobby nu je je werkzame leven achter je hebt gelaten. Los gezien van deze veranderingen verandert ook je financiële situatie en wil je naast je pensioen ook wat geld lenen. In verreweg de meeste gevallen gaat het inkomen bij pensioen achteruit. Ondanks de aanvullende AOW uitkering is het inkomen beduidend minder dan voorheen.

Geld lenen auto met 10 handige tips

autolening

Autolening? 10 handige tips Geld lenen voor een auto Autolening: 10 tips en direct berekenen en aanvragen. Het is al moeilijk genoeg om een andere auto te gaan kopen, maar…

Contant geld en vakantie naar Griekenland

griekenland geld mee

Wanneer je deze zomervakantie naar Griekenland afreist kun je het beste contant geld meenemen. Zowel reisbrancheorganisatie ANVR als het ministerie geven als advies contant geld mee te nemen, omdat het…