Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten?

Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt slechts een drietal documenten nog om je aanvraag in te dienen. Denk aan een legitimatiebewijs (altijd), een recent bankafschrift (soms) en een loonstrookje (niet altijd). Ook lenen zonder bankafschrift en bkr is mogelijk. Per direct geld zonder documenten uitgelegd.

Snel geld lenen zonder papierwerk

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk is voor vele Nederlanders dé ideale manier voor het aanvragen van een lening. Daarbij is het aanvragen snel gepiept (5 minuten). Daarnaast is het enige wat je hoeft te doen het online invullen van wat formulieren en daar blijft het dan bij. Er is niet altijd een bkr toetsing en registratie.

Direct aanvragen?

Saldodipje minilening
€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander
Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.000
BKR toetsing: Ja

Qeld zakelijk
Zakelijk geld lenen

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaakKredietaanbieders

AanbiederLeenbedrag v.a.Rente v.a.
Saldodipje€10011,74%
ABN AMRO€50010,5%
Santander€10007,9%
Nationale Nederlanden€10008,4%
Geldshop€10007,6%
Leningen NL€10007,4%
Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk
Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Geld lenen zonder bkr en zonder documenten

Geld lenen zonder bkr en zonder documenten is alleen maar mogelijk als je dit online regelt. Buiten het feit om dat je uitsluitend papierwerk per email opstuurt, heb je bij de meeste geldverstrekkers het geld al binnen 2 werkdagen op je rekening staan (een minilening binnen 12 uur geld), afhankelijk welke lening je neemt. Maar een uitzondering is natuurlijk de hypotheek of de tweede hypotheek, omdat hierbij een bezoek aan de notaris verplicht is. Immers moet deze dan eerst de papieren in orde maken voordat je kunt komen tekenen. Al met al kan dit, als het tegen zit, zomaar twee weken duren.

Geld lenen zonder bankafschrift

Het snel online aanvragen van een (doorlopend) krediet of persoonlijke lening is bijzonder populair. Tevens is het opsturen van een bankafschrift ook niet meer nodig, dit maakt het mogelijk voor geld lenen zonder bankafschrift. Zo was het vroeger nog gebruikelijk om een afspraak te maken bij de bank en vervolgens in je beste pak te verschijnen, om vervolgens te hopen dat de bankdirecteur een goeie bui had.

Stuk eenvoudiger

Deze tijden zijn gelukkig voorbij, want met het aanvragen van een lening online is het niet alleen een stuk eenvoudiger geworden, maar is ook persoonlijk contact geen vereiste meer. Dus je geeft op het online formulier aan hoeveel je wilt lenen, in welke termijn je het terug wenst te betalen en daar blijft het dan bij. Vervolgens word je per email op de hoogte gehouden van de voortgang van je aanvraag.

Snel geld lenen zonder BKR en loonstrook

Voor snel geld lenen zonder BKR en loonstrook is niet veel papierwerk vereist, echter denk in ieder geval aan de volgende documenten:
Allereerst is een geldig legitimatiebewijs onmisbaar, omdat dit het officiële document is dat jouw identiteit bevestigt. Daarnaast kan een recent loonstrookje worden gevraagd, hoewel dit niet altijd verplicht is. Dit document biedt inzicht in je huidige inkomenssituatie en kan een rol spelen bij de beoordeling van de aanvraag. Een ander document dat vaak nodig is, is een recent bankafschrift.

Huur en inkomsten

Maar afhankelijk van welke lening je gaat afsluiten moet op het bankafschrift te zien zijn een afschrijving van je hypotheek of huur en een bijschrijving van je inkomsten. Dus heb je dit niet op één bankafschrift staan, dan stuur je twee afschriften op. Vervolgens krijg je na het aanvragen van een offerte vanzelf een email waarin staat waar je de bovengenoemde papieren naar toe moet sturen (per e-mail). Een loonstrook is in de meeste gevallen niet vereist, in het bijzonder wanneer het een geldlening zonder BKR toetsing betreft.

Video lenen zonder documenten (1:32)

Welke leningen zijn er?

Er zijn verschillende kredietopties beschikbaar om aan diverse financiële behoeften te voldoen. Afhankelijk van jouw specifieke wensen en omstandigheden, kun je een keuze maken uit de volgende mogelijkheden: een persoonlijke lening, doorlopend krediet of flitslening. Elke optie heeft zijn eigen kenmerken en voordelen, waardoor je in staat bent het krediet te selecteren dat het beste aansluit bij jouw financiële wensen.

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet geeft je financiële speelruimte. Met de mogelijkheid om elk elk gewenst moment een bedrag naar keuze op te nemen, heb je altijd een bedrag achter de hand. Het geleende bedrag wordt op een aparte rekening beschikbaar gesteld, dus het wordt niet in één keer op je eigen privérekening gestort. Je lost maandelijks een vooraf afgesproken percentage van het openstaande bedrag af. Reeds afgeloste termijnen mogen weer opgenomen worden. Voordeel van een doorlopend krediet is dat je pas rente gaat betalen wanneer je deze gaat gebruiken. Aan te vragen vanaf €2500.

Wat kost een doorlopend krediet?

Doorlopend
krediet
Informatie
Minimum lenen€2.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente6,3%
Hoogste rente14%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd
Altijd geld achter de hand
Vanaf €2500
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening wordt aangewend voor het bekostigen van een grote uitgave. Denk hierbij aan het kopen van een auto, of het aanschaffen van een dure huishoudelijke goederen. De persoonlijke lening is verkrijgbaar vanaf €1000. Het geleende bedrag wordt in één keer op je privérekening gestort en vervolgens betaal je dit in gelijke maandelijkse termijnen af.

Wat kost een persoonlijke lening?

Persoonlijke
lening
Informatie
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente6,1%
Hoogste rente13,50%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk
BKR toetsJa

Kenmerken persoonlijke lening

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente
Vaste looptijd
Altijd direct op je rekening gestort na goedkeuring
Vanaf €1000
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Minilening

Daarnaast wordt een minilening of minikrediet vaak gebruikt ter overbrugging van het ontvangen van je salaris en kent een maximum van 1800 euro. Bovendien wordt deze vorm van lenen vaak gebruikt door consumenten die een negatieve bkr registratie hebben en willen lenen zonder bkr. Dus zie het als een voorschot op je salaris, met een korte looptijd.

Garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 1. Legitimatie.
 2. Recent bankafschrift.
 3. Loonstrook.
 4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
 5. Ten minste 25 jaar oud.
 6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Geen garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

Wat kost een minilening?

Minilening Calculator
Leenbedrag
Leentermijn
Rente bedrag
Leenbedrag incl. rente
JKP over lening

Video uitleg minilening (03:26)


Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
€100 – €1800
Maximale looptijd 62 dagen
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
Binnen 12 uur tot 24 uur geld
Ruime goedkeuring

Stap voor stap een minilening aanvragen

Om een lening aan te vragen, doorloop je een eenvoudig proces. Allereerst kies je het gewenste bedrag, variërend van €100 tot €1800. Vervolgens selecteer je de gewenste looptijd, met een maximum van 62 dagen. Daarna dien je een kopie van je legitimatiebewijs te uploaden, waarbij je de keuze hebt tussen een paspoort, of identiteitskaart. Als volgende stap kies je een garantsteller (optioneel). Om je bankrekening te verifiëren, volstaat het om een cent over te maken via iDeal. Tot slot verstuur je je aanvraag en, indien akkoord, ontvang je het geld binnen 24 uur op je rekening.

Snel geld lenen zonder BKR

Bij elke lening die wordt aangevraagd wordt een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) uitgevoerd om te kijken of er een betalingsachterstand is. Is deze er door middel van een negatieve registratie, dan kun je vaak geen nieuwe lening afsluiten met uitzondering van de minilening. Bij een flitslening wordt geen toetsing uitgevoerd en is een negatieve notering dan ook geen probleem. Dus het is de enige mogelijkheid voor snel geld lenen zonder bkr.


Zakelijk lenen zonder BKR en papierwerk

Voor de zelfstandig ondernemers onder ons, ZZP´er of zelfstandigen mét medewerkers, zijn er nu ook mogelijkheden om een bedrijfslening aan te vragen zonder bkr toetsing en stapels papierwerk. Tevens is deze nieuwe vorm van lenen in korte tijd bijzonder populair geworden, omdat deze groep ondernemers vaak niet welkom is bij grote banken en ook behoefte hebben aan financiering.

Andere voorwaarden

Ook liggen de voorwaarden bij een zakelijke lening uiteraard wel iets anders, maar zijn op zijn minst ´flexibel´ te noemen. Zo is elke ondernemer die in Nederland gevestigd is welkom. Tevens wordt er niet gevraagd naar jaarcijfers en ook een onderpand is niet nodig. heb je hier interesse in? Lees dan eens het artikel wat ik daarover geschreven heb. Het betreft hier een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers.


In 8 stappen zonder BKR en loonstrook lenen

 1. Kies gewenste leenvorm
 2. Selecteer looptijd
 3. Upload je legitimatiebewijs
 4. Kies eventueel een garantsteller
 5. Verifieer je bankrekening
 6. Verstuur je aanvraag online
 7. Wacht op de vrijblijvende offerte
 8. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld
Wat is snel geld lenen zonder bkr en papierwerk?

Snel geld lenen zonder bkr houdt in dat er bij de aanvraag voor de lening geen toetsing bij het bkr (Bureau Kredietregistratie) plaatsvindt. De term snel geld lenen zonder papierwerk betekent dat je tijdens de aanvraag van een lening niet eindeloos papieren hoeft in te vullen.

Kan ik snel geld lenen met bkr?

Het feit dat je een bkr registratie hebt, is in dit geval (minilening) geen probleem. Ook met een bkr registratie kun je nog steeds snel geld lenen tot 1800 euro.

Hoe snel kan ik een betaling verwachten?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt de lening direct naar je overgemaakt. Reken op een tijdsbestek van 12 uur tot 24 uur voor een minilening en 2 werkdagen voor een persoonlijke lening en doorlopend krediet.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente