Home » Geld lenen » Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk is voor vele Nederlanders dé ideale manier voor het aanvragen van een lening. Daarbij is het aanvragen snel gepiept (5 minuten). Daarnaast is het enige wat je hoeft te doen het online invullen van wat formulieren en daar blijft het dan bij. Uiteraard is er geen bkr toetsing en registratie.

Op zich is dit bij het online regelen van een lening niet ongewoon, echter aan de ene kant zul je toch wat documenten moeten laten zien die kunnen aantonen wie je bent, wat je verdient en waar je woont, hier kom je nu eenmaal niet onder uit. Maar aan de andere kant is het aanleveren van deze papieren zo gedaan, want je kunt alles per email toesturen, ook kun je er een foto van maken met je mobiele telefoon.

Direct aanvragen?


ferratum minilening

Ferratum spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Ferratum


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox


Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk
Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

Table Of Contents


Geld lenen zonder bkr en zonder documenten

Geld lenen zonder bkr en zonder documenten is alleen maar mogelijk als je dit online regelt. Buiten het feit om dat je uitsluitend papierwerk per email opstuurt, heb je bij de meeste geldverstrekkers het geld al binnen 2 werkdagen op je rekening staan (een minilening binnen 12 uur tot 24 uur), afhankelijk welke lening je neemt. Maar een uitzondering is natuurlijk de hypotheek of de tweede hypotheek, omdat hierbij een bezoek aan de notaris verplicht is. Immers moet deze dan eerst de papieren in orde maken voordat je kunt komen tekenen. Al met al kan dit, als het tegen zit, zomaar twee weken duren.

Ten slotte is per direct geld lenen zonder documenten bijzonder populair geworden in Nederland.

Geld lenen zonder bankafschrift

Het snel online aanvragen van een krediet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Tevens is het opsturen van een bankafschrift ook niet meer nodig. Zo was het vroeger nog gebruikelijk om een afspraak te maken bij de bank en vervolgens in je beste pak te verschijnen, om vervolgens te hopen dat de bankdirecteur een goeie bui had.

Deze tijden zijn gelukkig voorbij, want met het aanvragen van een lening online is het niet alleen een stuk eenvoudiger geworden, maar is ook persoonlijk contact geen vereiste meer. Dus je geeft op het online formulier aan hoeveel je wilt lenen, in welke termijn je het terug wenst te betalen en daar blijft het dan bij. Vervolgens word je per email op de hoogte gehouden van de voortgang van je aanvraag.

Bovendien was het eerder ook niet mogelijk om een bedrag te lenen zonder dat er een bkr toetsing werd uitgevoerd. Heden ten dage is dat anders. Je kunt nu zelfs een krediet krijgen zonder veel papierwerk en zonder bkr toetsing en registratie.

Welke papieren moet ik dan nog opsturen?

Veel papierwerk is er niet, echter denk in ieder geval aan de volgende documenten:
* Legitimatiebewijs
* Recent loonstrookje (niet altijd verplicht)
* Recent bankafschrift
Maar afhankelijk van welke lening je gaat afsluiten moet op het bankafschrift te zien zijn een afschrijving van je hypotheek of huur en een bijschrijving van je inkomsten. Dus heb je dit niet op één bankafschrift staan, dan stuur je twee afschriften op. Vervolgens krijg je na het aanvragen van een offerte vanzelf een email waarin staat waar je de bovengenoemde papieren naar toe moet sturen (per e-mail).

Welke leningen zijn er?

Je kunt kiezen uit een aantal opties en afhankelijk van je wensen kies je dan het krediet welke voor jou het beste uitkomt. Ik zet ze hieronder op een rij.
* Persoonlijke lening
* Doorlopend krediet
* Hypotheek
* Tweede hypotheek
* Flitslening

Tips voor geld lenen (video)

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd (12-180 maanden)
Altijd geld achter de hand
Vanaf € 2.500
✅ BKR toetsing: Ja

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

De persoonlijke lening en het doorlopend krediet zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 2.500 euro met een maximum van 100.000 euro. De persoonlijke lening is van toepassing als je in één keer een grote uitgave moet doen, Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een nieuwe auto, het kopen van een caravan, enzovoort.
Met het doorlopend krediet zorgt daarentegen voor extra bestedingsruimte, dus je hebt dan geld achter de hand voor als eens een onverwachte uitgave hebt.

Kenmerken persoonlijke lening

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Hypotheek

Een hypotheek wordt natuurlijk gebruikt voor het kopen van een huis en kent andere voorwaarden dan alle ander leningen, ook omdat de looptijd een stuk langer is. Vervolgens is de rente voor een hypotheek een stuk lager dan bij leningen die een consumptief karakter hebben. Ook zijn er meerdere websites actief die de hypotheekrente voor je kunnen vergelijken, want zelfs met de huidige lage rentestand valt er met vergelijken toch nog wel te besparen.

Bespaarcentrum hypotheken

Nationaal bespaarcentrum

Bespaarcentrum

 Goedkope hypotheek 
Vergelijk 600 aanbieders
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: n.v.t.
Kredietbedrag: n.v.t.
Starttarief: n.v.t.
Aflossen: n.v.t.
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: n.v.t.
Hypotheek

Alternatief voor Bespaarcentrum is Hypotheekadviseur.

Tweede hypotheek

Daarentegen wordt de tweede hypotheek vaak gebruikt voor het onderhouden, opknappen of verbeteren van een huis en is een aanvulling op de eerste hypotheek. Maar een nadeel van een tweede hypotheek is wel dat je er voor naar de notaris moet, wat weer een hoop extra kosten met zich meebrengt. Dus afhankelijk van het bedrag wat je nodig hebt zou je ook kunnen kiezen voor een persoonlijke lening. Voordeel: je hoeft niet naar de notaris. Nadeel is dat je een persoonlijke lening sneller dient af te lossen dan een tweede hypotheek.

Minilening

Daarnaast wordt een minilening of minikrediet vaak gebruikt ter overbrugging van het ontvangen van je salaris en kent een maximum van 2500 euro. Bovendien wordt deze vorm van lenen vaak gebruikt door consumenten die een negatieve bkr registratie hebben en willen lenen zonder bkr. Dus zie het als een voorschot op je salaris, met een korte looptijd.


Garantstelling minilening

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Tariefberekening minilening

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Video uitleg minilening

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Kenmerken minilening

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 – €2500
✅ Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 – 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Stap voor stap een minilening aanvragen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 124 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Geld lenen zonder BKR registratie

Bij elke lening die wordt aangevraagd wordt een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie uitgevoerd om te kijken of er een betalingsachterstand is. Is deze er door middel van een negatieve registratie, dan kun je vaak geen nieuwe lening afsluiten met uitzondering van de minilening. Bij een flitslening wordt geen toetsing uitgevoerd en is een negatieve notering dan ook geen probleem. Dus het is de enige mogelijkheid voor geld lenen zonder bkr.


Zakelijk lenen zonder BKR en papierwerk

Voor de zelfstandig ondernemers onder ons, ZZP´er of ondernemers mét medewerkers, zijn er nu ook mogelijkheden om een bedrijfslening aan te vragen zonder bkr toetsing en stapels papierwerk. Tevens is deze nieuwe vorm van lenen in korte tijd bijzonder populair geworden, omdat deze groep ondernemers vaak niet welkom is bij grote banken en ook behoefte hebben aan financiering.

Ook liggen de voorwaarden bij een zakelijke lening uiteraard wel iets anders, maar zijn op zijn minst ´flexibel´ te noemen. Zo is elke ondernemer die in Nederland gevestigd is welkom. Tevens wordt er niet gevraagd naar jaarcijfers en ook een onderpand is niet nodig. heb je hier interesse in? Lees dan eens het artikel wat ik daarover geschreven heb. Het betreft hier een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers.

Zakelijke lening aanvragen

b2business lening

b2business

 Bedrijfskrediet 
Informatie over product:
Gemiddeld rentepercentage: 2,9%
Kredietbedrag: € 2.000 - € 100.000
Starttarief: 2,95%
Aflossen: Gelijke maandelijkse termijnen
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
b2business


Alternatief voor B2Business is Qeld.

Zit je na het lezen nog met vragen? Ik kan me dat goed voorstellen, financieren is namelijk een gecompliceerd onderwerp. Speciaal om die reden kun je kijken bij ´veelgestelde vragen´. Ik weet zeker dat je daar het antwoord op je vraag zult vinden.


Hoe aan te vragen

Benodigde tijd: 5 minuten.

Hoe geld lenen zonder bkr en papierwerk

 1. Kies je krediet

  Kies een minilening zonder bkr toetsing. Een persoonlijke lening of doorlopend krediet met bkr toetsing.

 2. Selecteer het gewenste bedrag

  Minilening vanaf €100. Persoonlijke lening en doorlopend krediet vanaf €1.500.

 3. Beantwoord de vragen

  Vragen zullen gaan over je woonsituatie, je persoonlijke omstandigheden, je inkomsten, je vaste lasten en eventuele andere schulden.

 4. Verzend benodigde paperassen

  Bij minilening: Legitimatie en overzicht inkomsten. Bij overigen: Legitimatie, loonstrook, bankafschrift.

 5. Je aanvraag versturen

  Heb je alles goed en naar waarheid ingevuld? Verstuur dan je aanvraag en wacht op je vrijblijvende offerte. Je krijgt direct een bevestiging van je aanvraag toegestuurd via e-mail.

 6. Teken de offerte

  Heb je de offerte ontvangen en ben je het er mee eens? Teken deze dan en stuur terug. Hoe sneller je dit doet, hoe sneller je het gewenste bedrag op je rekening hebt staan.

 7. Je lening ontvangen

  Wanneer de kredietverstrekker je getekende offerte heeft ontvangen, zal deze direct tot uitbetaling overgaan. Houd dus je rekening goed in de gaten.


Antwoord op vragen

✅ Wat is snel geld lenen zonder bkr en papierwerk?

Snel geld lenen zonder bkr houdt in dat er bij de aanvraag voor de lening geen toetsing bij het bkr (Bureau Kredietregistratie) plaatsvindt. De term snel geld lenen zonder papierwerk betekent dat je tijdens de aanvraag van een lening niet eindeloos papieren hoeft in te vullen.

Kan ik snel geld lenen met bkr?

Het feit dat je een bkr registratie hebt, is in dit geval (minilening) geen probleem. Ook met een bkr registratie kun je nog steeds snel geld lenen tot 2500 euro.

Hoe snel kan ik een betaling verwachten?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt de lening direct naar je overgemaakt. Reken op een tijdsbestek van 12 uur tot 24 uur.