fbpx

Snel geld lenen zonder papierwerk

Snel geld lenen zonder papierwerk

Snel geld lenen zonder papierwerk

Snel geld lenen zonder papierwerk is de ideale manier voor het aanvragen van een lening. Het enige wat je hoeft te doen is het online invullen van wat formulieren en daar blijft het dan bij. Op zich is dit bij het online regelen van een lening niet ongewoon, echter zul je toch wat documenten moeten laten zien die kunnen aantonen wie je bent, wat je verdient en waar je woont, hier kom je nu eenmaal niet onder uit. Maar aan de andere kant is het aanleveren van deze papieren zo gedaan, want je kunt alles per email toesturen.

Snel geld lenen zonder papierwerk

Het online aanvragen van een krediet heeft de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Was het eerder nog gebruikelijk om een afspraak te maken bij de bank en vervolgens in je beste pak te verschijnen om vervolgens te hopen dat de bankdirecteur een goeie bui heeft. Deze tijden zijn gelukkig voorbij, want met het aanvragen van een lening online is het niet alleen een stuk eenvoudiger geworden, maar is ook persoonlijk contact geen vereiste meer. Je geeft op het online formulier aan hoeveel je wilt lenen, in welke termijn je het terug wenst te betalen en daar blijft het dan bij. Vervolgens word je per email op de hoogte gehouden van de voortgang van je aanvraag.

Welke papieren moet ik dan nog opsturen

Het zijn er niet zo veel, maar denk in ieder geval aan de volgende documenten:
* Geldig legitimatiebewijs (rijbewijs is geen legitimatie)
* Recent loonstrookje
* Recent bankafschrift
Afhankelijk van welke lening je gaat afsluiten moet op het bankafschrift te zien zijn een afschrijving van je hypotheek of huur en een bijschrijving van je inkomsten. Heb je dit niet op één bankafschrift staan, dan stuur je twee afschriften op. Je krijgt na het aanvragen van een offerte vanzelf een email waarin staat waar je de bovengenoemde papieren naar toe moet sturen.

Welke leningen zijn er

Je kunt kiezen uit een aantal opties, afhankelijk van je wensen kies je dan het krediet welke voor jou het beste uitkomt, ik zet ze hieronder op een rij.
* Persoonlijke lening
* Doorlopend krediet
* Hypotheek
* Tweede hypotheek
* Minilening

Persoonlijke lening en doorlopend krediet

De persoonlijke lening en het doorlopend krediet zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer 2.500 euro met een maximum van 100.000 euro. De persoonlijke lening is van toepassing als je in één keer een grote uitgave moet doen, denk hierbij aan een nieuwe auto, het kopen van een caravan, enzovoort.
Met het doorlopend krediet zorg je voor extra bestedingsruimte, je hebt dan geld achter de hand voor als eens een onverwachte uitgave hebt.

Hypotheek

Een hypotheek wordt natuurlijk gebruikt voor het kopen van een huis en kent andere voorwaarden dan alle ander leningen, ook omdat de looptijd een stuk langer is. De rente voor een hypotheek ligt een stuk lager dan bij leningen die een consumptief karakter hebben. Er zijn meerdere websites actief die de hypotheekrente voor je kunnen vergelijken, want zelfs met de huidige lage rentestand valt er met vergelijken toch nog wel te besparen.

Tweede hypotheek

Een tweede hypotheek wordt vaak gebruikt voor het onderhouden, opknappen of verbeteren van een huis en is een aanvulling op de eerste hypotheek. Nadeel van een tweede hypotheek is wel dat je er voor naar de notaris moet, wat weer een hoop extra kosten met zich meebrengt. Afhankelijk van het bedrag wat je nodig hebt zou je ook kunnen kiezen voor een persoonlijke lening. Voordeel: je hoeft niet naar de notaris, nadeel: je moet een persoonlijke lening sneller aflossen dan een tweede hypotheek.

Minilening

Een minilening of minikrediet wordt gebruikt ter overbrugging van het ontvangen van je salaris en kent een maximum van rond de 800 euro. Deze vorm van lenen wordt vaak gebruikt voor mensen die een negatieve bkr registratie hebben en willen lenen zonder bkr.

Lenen zonder papierwerk

Ten slotte, snel geld lenen zonder papierwerk is alleen maar mogelijk als je dit online regelt, buiten het feit om dat je uitsluitend papierwerk per email opstuurt heb je bij de meeste geldverstrekkers het geld al binnen 2 dagen op je rekening staan, onafhankelijk welke lening je neemt. Uitzondering is natuurlijk de hypotheek of de tweede hypotheek, omdat hierbij een bezoek aan de notaris verplicht is. Deze moet dan eerst de papieren in orde maken voordat je kunt komen tekenen. Dit kan, als het tegen zit, zomaar twee weken duren.

Geld lenen zonder bkr registratie

Er wordt bij elke lening die je aanvraagt een toetsing bij het Bureau Krediet Registratie uitgevoerd om te kijken of er een betalingsachterstand is, is deze er dan kun je vaak geen nieuwe lening afsluiten met uitzondering van de minilening, hierbij wordt geen toetsing uitgevoerd en is een negatieve notering dan ook geen probleem. Het is de enige mogelijkheid voor geld lenen zonder bkr.