Home » Geld lenen » Direct geld op je rekening

Direct geld op je rekening

Direct geld op je rekening
Direct geld op je rekening

Direct geld op je rekening (binnen 24 uur), wie wil dit nu niet? Het kost echter uiteindelijk meer geld om geld eerder in handen te hebben, dan wanneer je wacht en ervoor spaart. Toch kan dit snelle geld de rente waard zijn, wanneer je bijvoorbeeld een goede aanbieding ziet voor een vakantie, elektronica, nieuwe auto of een verbouwing voor het huis die niet lang geldig is.

Op deze manier kun je door een lening geld besparen. Of misschien komen er hoge kosten van het ziekenhuis of de dierenarts of dreig je je huis uit gezet te worden. In sommige gevallen heb je onmiddellijk geld nodig.

Direct aanvragen?


saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers

Snel beschikbaar

Bekijk Capitalbox
Strenge voorwaarden banken

Dan is je eerste idee waarschijnlijk om een lening bij een bank aan te vragen, maar dat is niet simpel. Herken je dit?

Bekijk hoeveel u kunt lenen, beantwoord de volgende vragen: wat is uw netto inkomen, wat zijn uw woonlasten, heeft u een vast contract, heeft u een partner, heeft u een koophuis, heeft u kinderen onder de 21 jaar?

Als je dit dan hebt ingevuld terwijl je weinig salaris hebt en ook geen partner of kinderen, verschijnt al snel: “Maximale kredietbedrag: 0 euro. Maximale termijnbedrag: 0 euro”. Met een bijstand- of werkloosheidsuitkering kun je al automatisch niets lenen.

Snelheid bij banken niet optimaal

Ook je leeftijd maakt uit voor het aanvragen van een lening. Ben je jonger dan 18 of ouder dan 65 jaar, dan kun je een lening bij een bank soms wel vergeten. Maar stel dat je wel iets kunt lenen, dan is de snelheid bij grote banken (ABN Amro) niet optimaal. Het lenen gaat in verschillende stappen. Eerst doe je de aanvraag, daarna wordt deze beoordeeld. Hier kunnen een paar werkdagen overheen gaan. Je zit dus een paar dagen in de spanning of je wel de lening krijgt. En als dat niet zo is, moet je opnieuw een lening ergens anders aanvragen.

Krediet vertraagd of geblokkeerd

Je kunt alleen het bedrag lenen dat de bank vindt passen bij jouw situatie. Kom je in aanmerking voor een lening, dan kan dus zijn dat je alsnog tekort komt. Heb je een doorlopend krediet (flexibel krediet), dan betekent dit niet dat je ook snel geld op je rekening hebt.

Dit duurt soms wel vijf werkdagen. Ook als je een betalingsachterstand hebt kan het zijn dat je opname uit het doorlopende krediet wordt geblokkeerd. Dit is natuurlijk logisch, maar als je snel geld nodig hebt vervelend. Als je ouder wordt kan het zijn dat je steeds minder geld kunt lenen.

Doorlopend krediet kenmerken

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd (12-180 maanden)
Altijd geld achter de hand
Vanaf € 2.500
✅ BKR toetsing: Ja

Aanvraag wordt beoordeeld

Maar niet alleen de grotere banken zoals Rabobank, ING, SNS bank, ABN Amro en Nationale Nederlanden hanteren een procedure van een aantal dagen voor de aanvraag.

Ook online bij de wat minder bekende banken heb je al gauw met hetzelfde probleem te maken. Zo heeft Geldshop onlangs het nieuwe lenen ingesteld. Dit houdt in dat zij de aanvraag nu ook eerst gaan beoordelen zodat mensen meer verantwoord gaan lenen.

Ribank N.V moet de aanvraag eerst goedkeuren en dan moet je de stukken getekend terugzenden. Bij Freo of Directa geldt dezelfde procedure. Voor het oversluiten of samenvoegen van leningen geldt dezelfde procedure, echter is de kans dat je aanvraag wordt goedgekeurd een stuk groter. Uiteraard wel afhankelijk van je inkomen en je betaalgedrag.

Persoonlijke lening kenmerken

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente (vanaf 3,9%)
✅ Vaste looptijd (12- tot 180 maanden)
Direct op je rekening gestort (3 werkdagen)
Vanaf € 2.500 (maximum verschilt)
BKR toetsing: Ja (altijd, afwijzing bij registratie)

Geld lenen tips (video)

In deze video met geld lenen tips, wordt duidelijk uitgelegd hoe je het beste een lening kunt aanvragen. Met deze handige tips over lenen kom je goed beslagen ten ijs.


Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Geld binnen 3 dagen of 24 uur

Welke optie heb je dan over? Bij Frisia kun je direct een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten en heb je geld binnen drie (werk)dagen. Maar als je dat nog niet snel genoeg vindt, zijn er verschillende kredietverstrekkers online waarbij je direct, binnen 24 uur op werkdagen, geld op je rekening hebt. Dit wordt ook wel een minilening of flitskrediet genoemd. Ook bij minileningen kunnen er voorwaarden worden gesteld. Bijvoorbeeld dat je 21 jaar of ouder bent, minstens 900 euro per maand verdient en in Nederland woont. Voor een minilening kun je terecht bij Saldodipje of Ferratum. Ook met een negatieve BKR kun je daar terecht.

Wel of geen minilening?

Veel mensen zijn bang geworden voor flitskredieten omdat daar negatieve publiciteit over is geweest dat het mensen in de schulden heeft gebracht door een te positieve reclame waardoor de lening tegenvalt en de rente hoger was dan gedacht. Men kan het dan niet meer terugbetalen en komt steeds dieper in de schulden terecht.

Het is logisch dat men daarom negatief denkt over flitsleningen. Maar de ene flitskrediet aanbieder is de ander niet. Er zijn ook serieuze aanbieders die jou willen helpen als je op een bepaald tijdstip ineens geld nodig hebt. Dat kan iedereen immers wel een keer gebeuren.

Minilening in 7 korte simpele stappen (video)

Minilening - 7 korte stappen voor aanvragen.

Minilening kenmerken

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 – €2500
✅ Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 – 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Geld lenen kost geld

“Geld lenen kost geld”, maar hoeveel precies? Als je geld leent, moet je van tevoren goed bekijken hoe hoog de rente precies is. Saldodipje, Ferratum en Cashper vragen 13,99% rente op hun minilening. Het is dan soms echter wel zo dat je kunt kiezen tussen een garantsteller die je kent (persoonlijke garantsteller), of een anonieme garantsteller.

Beschikbare bedragen

€100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €2500.

Garantsteller: extern of persoonlijk?

Veel mensen kiezen voor een externe (anonieme) garantsteller en dan moet je rekening houden met kosten. Kun je het bedrag niet op tijd terugbetalen? Dan moet je ook vertragingsrente en incassokosten (reken daarvoor minimaal 15-40 euro, afhankelijk van het aantal aanmaningen) betalen.

De minilening is ook wel bekend als flitslening, flitskrediet, minikrediet of voorschotje.

Hoe snel terugbetalen?

Hoe snel kun jij het geld terugbetalen? Hoe snel dit moet verschilt per bedrag dat je wilt gaan lenen en de aanbieder. Maximaal kun je 2500 euro lenen (bij Ferratum) en dan is de terugbetalingstermijn 62 dagen. Let erop dat dit in twee delen is, waarvan de eerste al na een maand. Voor Saldodipje geldt hetzelfde. Bij Cashper kun je maximaal 1000 euro lenen, de termijn van het hele bedrag is dan wel 30 dagen. Voor kleine bedragen (50-100 euro) geldt een termijn van 15 of tegen extra kosten 30 dagen. Voor een bedrag tussen deze uitersten geldt 45 dagen.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Verantwoord snel geld lenen

Het is dus mogelijk om binnen 24 uur, dus eigenlijk direct geld op je rekening hebben staan. De kosten hiervoor zijn hoger dan bij een andere lening, maar als je goed op de voorwaarden let hoeft dit niet te betekenen dat je langdurig in de schulden zal raken. De aanbieders voor een voorschot op je salaris hebben immers ook veel positieve recensies van mensen die deze op een verantwoorde manier afsloten. Heb je snel geld nodig voor een noodgeval of tijdelijke aanbieding en kun je niets lenen van vrienden of familie, wees dan niet afgeschrikt om een minilening af te sluiten.

Veelgestelde vragen

✅ Welke lening kan ik direct op mijn rekening krijgen?

Voor de lening met de snelste uitbetaling kies je voor een voorschot op je salaris met het lenen van een klein bedrag tot 2500 euro zonder bkr toetsing en registratie. Uitbetaling binnen 12-24 uur.

Heb je meer geduld en/of een groter bedrag dan 2500 euro nodig? Kies dan voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Beide zijn aan te vragen vanaf 2.500 euro. De wachttijd voor deze leningen is ongeveer 3 werkdagen, maar kan ook langer duren.

Kan ik ook binnen 1 uur uitbetaald krijgen?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt het bedrag direct naar je rekening overgemaakt. Echter is dit proces niet in 1 uur af te ronden. De snelst mogelijke oplossing is binnen 12 uur.

Is snel geld lenen vertrouwd?

Alle aanbieders op geldlenenperdirect.nl beschikken over een vergunning. Je kunt er dus voetstoots vanuit gaan dat zij werken volgens de regels en geen verborgen kosten zullen rekenen.

Welke bedragen zijn beschikbaar als ik haast heb?

Kies je voor de snelste lening? Dan hebben we het over kleine bedragen. Minimaal 100 euro en maximaal 2500 euro.

Direct geld op je rekening?

  1. Doorlopend krediet: 4 werkdagen
  2. Persoonlijke lening: 4 werkdagen
  3. Hypotheek: 2 weken
  4. Minilening: Binnen 24 uur
  5. Gemiddeld het snelst: Online aanvragen
  6. Gemiddeld het langzaamst: Persoonlijk bij de bank