fbpx

400 euro lenen binnen 10 minuten

400 euro lenen binnen 10 minuten

400 euro lenen binnen 10 minuten

Waar kun je snel en makkelijk 400 euro lenen binnen 10 minuten. Kom je 400 euro tekort en heb je dit snel nodig voor het betalen van een rekening of gewoon wat extra zakgeld omdat je op vakantie gaat of een feestje hebt, kijk dan snel voor een minilening voor dit bedrag die ook nog eens binnen 10 minuten of in ieder geval dezelfde werkdag op je rekening kan staan. Met het lenen van een klein bedrag kun je na terugbetaling elke keer weer terecht voor een bedrag tot maximaal 1500 euro. Lees hoe je dit minikrediet aanvraagt en wat je precies moet doen.

400 euro lenen binnen 10 minuten

Kom je geld tekort en doet je pinpas het niet meer, dan kan het een uitkomst zijn om voor een korte periode een klein bedrag te lenen. Het kan zijn dat je een rekening bent vergeten te betalen en die nu meteen betaalt moet worden, kun je dan wachten tot het einde van de maand of moet je wel 400 euro lenen binnen 10 minuten. Je kunt trouwens ook andere bedragen aanvragen, je kunt terecht voor een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Wil je het snel binnen 10 minuten geregeld hebben dan moet het wel een werkdag zijn (nu ook op zaterdag), je aanvraag wordt dan snel bekeken en dezelfde dag wordt het door jou gevraagde bedrag al overgemaakt op je eigen rekening.

saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje
ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum

leen een klein bedrag

Klein bedrag lenen

Er zijn maar een beperkt aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen om een klein bedrag van 400 euro te kunnen lenen. Je moet een inkomen van minimaal 900 euro per maand hebben en je moet de lening binnen de afgesproken tijd kunnen terug betalen. Verder moet je opsturen een geldig legitimatiebewijs en een bewijs van je woonadres, bijvoorbeeld een bankafschrift, natuurlijk moet je ook in Nederland woonachtig zijn en beschikken over een Europese bankrekening. De verstrekkers van een dergelijke lening in Nederland zijn Ferratum en Saldodipje. Ik het deze aanbieders uitgebreid onder de loep genomen en daar een review over geschreven.

lenen zonder bkr

Geld lenen zonder bkr

Voor 400 euro lenen binnen 10 minuten maakt het niet uit als je een negatieve bkr hebt want er wordt bij het aanvragen van een kleine lening geen bkr check gedaan. Er wordt echter wel een credit check gedaan die kijkt of er elders problemen zijn die er voor kunnen zorgen dat je de minilening niet kunt terug betalen. Dit weet je zelf natuurlijk het beste, maar het wordt bij het aanvragen van het minikrediet niet om gevraagd.

kosten minilening

Kosten van een minilening

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het accepteren van een minilening, het aanvragen echter kost niets en je kunt later, voordat je de lening afneemt nog beslissen om het toch maar niet te doen, hiervoor hoef je verder geen kosten te betalen.

meer informatie

Maximaal bedrag

Met een minilening zonder bkr check kun je maximaal 1500 euro aanvragen. Heb je echter een groter bedrag nodig en heb je geen bkr registratie dan kun je natuurlijk kiezen voor een reguliere lening. Ook deze kun je simpel online afsluiten en is aan te vragen vanaf 2.500 euro. Ook is er een mogelijkheid om een lening van 1000 euro af te sluiten. Kijk voor een reguliere lening naar een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Voor meer informatie over het lenen van geld, handige tips en verschillende rekenvoorbeeld kun je ook eens kijken op de website van het NIBUD.