Home » Financieel nieuws » Creditcard zonder BKR toetsing

Creditcard zonder BKR toetsing

Betaalbare prepaid creditcard

Met een prepaid creditcard zonder BKR toetsing kom je in het bezit van een betaalbare creditcard die je in de gehele wereld kunt gebruiken (Visa). Het grote aantal voordelen wat je met deze prepaid kaart in huis haalt is veelzijdig en geeft je bijzonder groot gebruiksgemak. Voor de kosten hoef je het niet te laten, want deze creditcard kost je slechts €21,67 per jaar.

Betalen met een creditcard

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad bij het reserveren van een hotel, het huren van een auto, of het boeken van een vliegticket. Steevast wordt er gevraagd om betaling per creditcard. Wanneer je niet in aanmerking komt voor een reguliere creditcard, dan is de prepaid versie wellicht ook iets voor jou om aan te schaffen. Lees verder om te ontdekken wat de mogelijkheden en voordelen van deze Visa creditcard zijn.

Direct aanvragen?

prepaid creditcard

Visa prepaid creditcard

Géén BKR toetsing
Aankopen 180 dagen verzekerd
Gebruiken in het buitenland
Groene, blauwe of oranje creditcard
Geen bestedingslimiet
€21,67 per jaar

Bekijk overige mogelijkheden

Voordelen van deze geweldige creditcard

visa prepaid creditcard

Eigenlijk zijn er teveel voordelen om op te noemen. Ik kan in ieder geval niets negatiefs vinden over deze prepaid creditcard. Hieronder een opsomming van de belangrijkste voordelen voor het gebruik van deze Visa kaart:

Geen kredietcheck (BKR toetsing) en geen inkomenseis

Veel Nederlanders wordt het gebruik van een reguliere creditcard ontzegd omdat zij een negatieve melding hebben bij het BKR in Tiel. Dit kan zijn een betalingsachterstand, maar ook een teveel aan schulden.

Met de prepaid creditcard van Visa hoef je je hier helemaal niet druk over te maken. Een BKR toetsing blijft achterwege. Deze kaart is beschikbaar voor een ieder die in Nederland woonachtig is en over een Europese bankrekening met IBAN beschikt. Verder is het niet relevant hoe hoog je inkomen is. Deze inclusieve kaart is voor een ieder beschikbaar.

Je kunt geen schulden maken

Aangezien je niet meer kunt uitgeven dan wat er op de prepaid kaart staat, maak je ook geen schulden. Een gemiddelde Nederlander heeft een schuld van ongeveer €14.000. Door het gebruik van de hier aangeboden kaart houd je je schulden in de hand en heb je toch een wereldwijd te gebruiken creditcard op zak.

Veiligheid van de kaart

Onze Visa prepaid creditcard biedt precies dezelfde beveiligingsfuncties als een reguliere creditcard, zoals pincode beveiliging, verlies- en diefstalbescherming, en veel gevallen verzekering tegen fraude. Bovendien is deze prepaid creditcard niet gekoppeld aan je bankrekening, waardoor je persoonlijke financiële gegevens minder blootgesteld zijn. Daarnaast zijn vrijwel al je aankopen 180 dagen verzekerd zonder extra kosten.

Wereldwijd te gebruiken

Net als bij een reguliere creditcard wordt de Visa prepaid creditcard wereldwijd geaccepteerd bij winkels en websites die creditcards van Visa accepteren. Hierdoor kun je ze gebruiken voor aankopen in fysieke winkels, online winkels en zelfs op vakantie in het buitenland. Ook het kopen van vliegtickets en het huren van een auto in het buitenland is zonder problemen mogelijk.

Je uitgaven beheersen en beheren

Een prepaid creditcard kan helpen bij het beheren van je uitgaven. Omdat je vooraf geld op de kaart moet zetten, kun je alleen het beschikbare saldo uitgeven. Dit kan handig zijn als je een specifiek budget wilt aanhouden of je uitgaven wilt beperken. Zeker op vakantie kan dit een handig hulpmiddel zijn om bijvoorbeeld niet meer dan een vastgesteld bedrag per dag uit te geven.

Geen rente en geen kosten

Een ander groot voordeel van onze Visa creditcard is wel het feit dat je nooit rente en/of andere kosten hoeft te betalen (alleen de jaarlijkse kosten van €21,67). Bij een reguliere creditcard wordt er bij late betaling een forse rente gerekend en kunnen er ook nog andere kosten in rekening worden gebracht. Daar heb jij als prepaid gebruiker allemaal geen last van.

Gebruiksvriendelijke app gratis te gebruiken

Installeer de super app en zie in één oogopslag wat je saldo is en wat je in een bepaalde periode hebt uitgegeven. Ontvang een bericht op je mobiele telefoon wanneer je het door jou ingestelde maximum per dag hebt bereikt. Op deze manier geef je nooit onverwacht meer uit dan wat je tevoren had gepland. Dat geeft je een rustig gevoel op financieel gebied.

Voor Apple gebruikers: Hier de Apple app.

Google Play: Hier de Google app.

Contactloos betalen

Ik zelf gebruik het contactloos betalen iedere dag en ik moet zeggen, ideaal. Geen gedoe met pincodes of een kaart in een sleuf proberen te krijgen, maar gewoon even tegen de betaalterminal houden en je betaling is geregeld. Ook weer zo'n handige feature die je gratis bij deze Visa kaart aangereikt krijgt.

Geen bestedingslimiet

Hoeveel geld je per dag, per week, of per maand uitgeeft met deze kaart, dat mag je helemaal zelf bepalen. Er worden hier geen beperkingen aan gesteld. Dus ook consumenten die een hoog bestedingspatroon hebben kunnen met deze creditcard prima uit de voeten. Het maximale bedrag wat op je kaart mag staan is €10.000. Dit kun je telkens weer aanvullen tot het maximale bedrag.

Kies je kleur creditcard

En er is nog een leuke verrassing wat deze prepaid creditcard nog net even wat spannender maakt dan andere kaarten. Je kunt je eigen frisse kleur kiezen. Welke kleur past bij jouw persoonlijkheid? Is het mosgroen, is het sprekend oranje, of kies je voor rustgevend blauw? Maak je persoonlijke keus zonder extra kosten. Kijk, dat maakt deze kaart net even wat leuker dan de rest.

Geld storten op je kaart

Je kunt op 2 manieren geld op je prepaid creditcard storten. Gemakkelijk met iDeal, of per overschrijving. Doe je dit met iDeal dan zal het bedrag direct op je kaart verschijnen. Doe je dit met een bankoverschrijving dan duurt dit meestal een dag of twee. Aan jou wederom de keus hoe je dit prettig vindt om te regelen.

Alle kosten van de creditcard

Visa Prepaid
Creditcard
Kosten
Kaart kosten€65 voor 3 jaar
Opwaarderen€1
Overboeken€1
Geld pinnen4%
Betalen anders dan euro2%
Papieren afschrift€1,50
Vervangen creditcard€7,50
Wat is een Visa prepaid creditcard?

Een Visa prepaid creditcard is een betaalkaart die vooraf moet worden opgeladen met een bepaald bedrag voordat deze kan worden gebruikt voor aankopen.

Wat is het verschil prepaid creditcard en creditcard?

Bij een prepaid creditcard betaal je met een vooraf gestort saldo. Bij een creditcard kun je de betaling uitstellen.

Wat kost deze prepaid creditcard?

De Visa prepaid creditcard hier aangeboden kost €21,67 per jaar (€65 voor 3 jaar)

Kan ik een creditcard zonder BKR toetsing aanvragen?

Je kunt een prepaid creditcard aanvragen zonder BKR toetsing. Er is tevens geen inkomenseis.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente