Home » Financieel nieuws » Creditcard zonder BKR toetsing

Creditcard zonder BKR toetsing

FINANCIEEL VERTROUWD SINDS 2014

Met deze Mastercard prepaid creditcard zonder BKR toetsing kom je in het bezit van een betaalbare creditcard die je in de gehele wereld kunt gebruiken. Het huren van een auto, het reserveren van een hotelkamer of het betalen van online abonnementen zijn slechts enkele voordelen van deze Mastercard kaart. Deze creditcard kost €19,90 per jaar.

Direct aanvragen?

Mastercard prepaid creditcard

Géén BKR toetsing
Geen inkomenseis
Wereldwijd gebruiken
Kies zelf je kleur
€19,90 per jaar

Niet beschikbaar

Bekijk overige mogelijkheden

Betalen met de prepaid kaart

Iedereen heeft er wel eens mee te maken gehad bij het reserveren van een hotel, het huren van een auto, of het boeken van een vliegticket. Steevast wordt er gevraagd om betaling per creditcard. Wanneer je niet in aanmerking komt voor een reguliere creditcard, dan is de prepaid versie wellicht ook iets voor jou om aan te schaffen. Lees verder om te ontdekken wat de mogelijkheden en voordelen van deze Mastercard creditcard zijn.

Voordelen van deze prepaid creditcard

Eigenlijk zijn er teveel voordelen om op te noemen. Ik kan in ieder geval niets negatiefs vinden over deze prepaid creditcard. Hieronder een opsomming van de belangrijkste voordelen voor het gebruik van deze Mastercard kaart:

Iedereen wonend in Nederland kan deze kaart aanvragen

Geen kredietcheck (BKR toetsing) en geen inkomenseis

Veel Nederlanders wordt het gebruik van een reguliere creditcard ontzegd omdat zij een negatieve melding hebben bij het BKR in Tiel. Dit kan zijn een betalingsachterstand, maar ook een teveel aan schulden.

Met de prepaid creditcard van Mastercard hoef je je hier helemaal niet druk over te maken. Een BKR toetsing blijft achterwege. Deze kaart is beschikbaar voor een ieder die in Nederland woonachtig is en over een Europese bankrekening met IBAN beschikt. Verder is het niet relevant hoe hoog je inkomen is. Deze inclusieve kaart is voor een ieder beschikbaar.

Je kunt geen schulden maken

Aangezien je niet meer kunt uitgeven dan wat er op de prepaid kaart staat, maak je ook geen schulden. Een gemiddelde Nederlander heeft een schuld van ongeveer €14.000. Door het gebruik van de hier aangeboden kaart houd je je schulden in de hand en heb je toch een wereldwijd te gebruiken creditcard op zak.

Veiligheid van de kaart

Onze Mastercard prepaid creditcard biedt precies dezelfde beveiligingsfuncties als een reguliere creditcard, zoals pincode beveiliging, verlies- en diefstalbescherming, en veel gevallen verzekering tegen fraude. Bovendien is deze prepaid creditcard niet gekoppeld aan je bankrekening, waardoor je persoonlijke financiële gegevens minder blootgesteld zijn. Daarnaast zijn vrijwel al je aankopen 180 dagen verzekerd zonder extra kosten.

Wereldwijd te gebruiken, zowel online als in winkels

Wereldwijd te gebruiken

Net als bij een reguliere creditcard wordt de prepaid creditcard wereldwijd geaccepteerd bij winkels en websites die creditcards van Mastercard accepteren. Hierdoor kun je ze gebruiken voor aankopen in fysieke winkels, online winkels en zelfs op vakantie in het buitenland. Ook het kopen van vliegtickets en het huren van een auto in het buitenland is zonder problemen mogelijk.

Je uitgaven beheersen en beheren

Een prepaid creditcard kan helpen bij het beheren van je uitgaven. Omdat je vooraf geld op de kaart moet zetten, kun je alleen het beschikbare saldo uitgeven. Dit kan handig zijn als je een specifiek budget wilt aanhouden of je uitgaven wilt beperken. Zeker op vakantie kan dit een handig hulpmiddel zijn om bijvoorbeeld niet meer dan een vastgesteld bedrag per dag uit te geven.

Geen rente en geen kosten

Een ander groot voordeel van onze Mastercard creditcard is wel het feit dat je nooit rente en/of andere kosten hoeft te betalen (alleen de jaarlijkse kosten van €19,90). Bij een reguliere creditcard wordt er bij late betaling een forse rente gerekend en kunnen er ook nog andere kosten in rekening worden gebracht. Daar heb jij als prepaid gebruiker allemaal geen last van.

mastercard

Gebruiksvriendelijke app gratis te gebruiken

Installeer de super app en zie in één oogopslag wat je saldo is en wat je in een bepaalde periode hebt uitgegeven. Ontvang een bericht op je mobiele telefoon wanneer je het door jou ingestelde maximum per dag hebt bereikt. Op deze manier geef je nooit onverwacht meer uit dan wat je tevoren had gepland. Dat geeft je een rustig gevoel op financieel gebied.

Voor Apple: Hier de Apple app

Google Play: Hier de Google app

Contactloos betalen

Ik zelf gebruik het contactloos betalen iedere dag en ik moet zeggen, ideaal. Geen gedoe met pincodes of een kaart in een sleuf proberen te krijgen, maar gewoon even tegen de betaalterminal houden en je betaling is geregeld. Ook weer zo'n handige feature die je gratis bij deze Mastercard kaart aangereikt krijgt.

Je kunt maximaal €15.000 op de kaart storten

Geen bestedingslimiet

Hoeveel geld je per dag, per week, of per maand uitgeeft met deze kaart, dat mag je helemaal zelf bepalen. Er worden hier geen beperkingen aan gesteld. Dus ook consumenten die een hoog bestedingspatroon hebben kunnen met deze creditcard prima uit de voeten. Het maximale bedrag wat op je kaart mag staan is €15.000. Dit kun je telkens weer aanvullen tot het maximale bedrag.

Kies je kleur creditcard

En er is nog een leuke verrassing wat deze prepaid creditcard nog net even wat spannender maakt dan andere kaarten. Je kunt je eigen kleur kiezen. Welke kleur past bij jouw persoonlijkheid? Is het zwart of goud? Maak je persoonlijke keus zonder extra kosten. Kijk, dat maakt deze kaart net even wat leuker dan de rest.

Opwaarderen met iDeal of overschrijving

Geld storten op je kaart

Je kunt op 2 manieren geld op je prepaid creditcard storten. Gemakkelijk met iDeal, of per overschrijving. Doe je dit met iDeal dan zal het bedrag direct op je kaart verschijnen. Doe je dit met een bankoverschrijving dan duurt dit meestal een dag of twee. Aan jou wederom de keus hoe je dit prettig vindt om te regelen.

Alle kosten van de creditcard

Mastercard Prepaid
Creditcard
Kosten
Kaart kosten€19,90 per jaar
Opwaarderen1,75%
OverboekenGratis
Geld pinnen€5
Betalen anders dan euro2,75%
Vervangen creditcard€7,50
Wat is een Mastercard prepaid creditcard?

Een Mastercard prepaid creditcard is een betaalkaart die vooraf moet worden opgeladen met een bepaald bedrag voordat deze kan worden gebruikt voor aankopen.

Wat is het verschil prepaid creditcard en creditcard?

Bij een prepaid creditcard betaal je met een vooraf gestort saldo. Bij een creditcard kun je de betaling uitstellen.

Wat kost deze prepaid creditcard?

De Mastercard prepaid creditcard hier aangeboden kost €19,90 per jaar.

Kan ik een creditcard zonder BKR toetsing aanvragen?

Je kunt een prepaid creditcard aanvragen zonder BKR toetsing. Er is tevens geen inkomenseis.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente