Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Snel geld lenen binnen 10 minuten

Snel geld lenen binnen 10 minuten

Wil je snel geld lenen binnen 10 minuten op je rekening én zonder bkr, dan moet je uitkijken naar een minilening waarbij je op een snelle en makkelijke manier een geldbedrag kan lenen. Je kunt het hele proces online afronden in 5 minuten. Daarna word je gevraagd om een aantal papieren per email toe te sturen.

Doe je dit snel, dan staat ook de minilening snel op je rekening, tevens is het geen probleem als je een negatieve bkr registratie hebt, je kunt dan nog steeds voor een minilening terecht.

Snel geld lenen binnen 10 minuten op je rekening

Direct aanvragen?

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje

Informatie over de rente

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50


Snel geld lenen binnen 10 minuten zonder bkr

Bij een bank (bijvoorbeeld de Rabobank) kun je helaas niet terecht voor een bedrag van 900 euro. Wel als je een creditcard hebt of toestemming hebt om rood te staan op je betaalrekening, echter zijn aan het rood staan op je rekening en geld lenen op je creditcard hoge kosten verbonden die je wellicht op een andere manier kunt besparen.

Een andere oplossing kan zijn dat wanneer je een prepaid creditcard hebt je daar geld van kunt opnemen. Met een prepaid creditcard kun je echter alleen maar opnemen wat je zelf op de kaart hebt staan, je kunt dus niet rood staan.


Uitleg aanvragen video

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Hoe snel kan ik 900 euro lenen?

Hoe snel (met spoed) je het geld op je rekening krijgt hangt voornamelijk af hoe snel je de papieren die aan je gevraagd worden weer terugstuurt, als je het slim wil aanpakken dan scan je alvast de volgende documenten in op je computer: legitimatiebewijs, recent bankafschrift en bewijs van inkomsten, bewijs van inkomsten mag ook een bijschrijving op het bankafschrift zijn, dan vang je dus met één document twee vliegen in één klap.

Doe je dit snel dan zal je aanvraag ook snel bekeken worden en kan de minilening dezelfde dag nog op je rekening gestort worden.
leen 600 met een minilening

Is een bkr registratie een probleem?

Bij het aanvragen van een minilening van 900 euro wordt geen bkr toetsing uitgevoerd, heb je dus een bkr notering dan kun je gewoon succesvol een minilening aanvragen, lenen met bkr. Je moet echter wel in staat zijn om dit minikrediet te kunnen aflossen, dus je kunt bij jezelf nagaan hoeveel je aan het einde van de maand overhoudt om terug te kunnen betalen. Een minilening is eigenlijk een voorschotje op je salaris, maar aan de andere kant ook een spoedlening zonder bkr toetsing.

minilening versus pluslening

Meer informatie over snel geld lenen

Wil je voordat je een lening gaat afsluiten meer informatie over het onderwerp, kijk dan eens op de website van het NIBUD, daar vind je naast veel relevante informatie ook verschillende rekentools die je kunnen helpen bij het bepalen van de hoogte van een lening, want ook snel geld lenen kost geld.

Pluslening (nieuw)

Tegenwoordig kun je naast de reguliere minilening ook nog eens kiezen voor een pluslening. Met zijn flexibelere aflosregeling en hogere aan te vragen bedragen is dit voor veel consumenten een welkome aanvulling op het reeds bestaande assortiment aan minileningen. Ik heb er uitgebreid over geschreven in het artikel, minilening en de voorwaarden. Lees hier precies wat het verschil is en aan welke voorwaarden je dient te voldoen om een pluslening aan te kunnen vragen.

Verschil minilening en pluslening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €2500.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 4 maanden.

Snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening

Natuurlijk wil je niet alleen maar snel geld lenen, je wil dit ook (als het even kan) binnen 10 minuten op je rekening hebben. Dat kan met alle kleine bedragen die je met een minilening kunt aanvragen. Dit geldt dus voor de volgende bedragen die gaan over snel geld lenen zonder gedoe en toestanden:

€100 – €150 – €200 – €250 – €300 – €350 – €400 – €450 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €1500 – €1600 – €1700 – €1800 – €1900 – €2000 – €2100 – €2200 – €2300 – €2400 – €2500.

Op deze manier zie je dat snel geld lenen binnen 10 minuten zonder BKR voor een hele hoop kleine bedragen geldt. Geld lenen zonder BKR gemakkelijk gemaakt.

Garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Stap voor stap uitleg bij aanvragen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Vraag en antwoord

Hoe werkt binnen 10 minuten op je rekening?

Je vraagt een bepaald geldbedrag aan (van 100- tot 2500 euro). Wordt je aanvraag goedgekeurd? Het bedrag wordt direct naar je overgemaakt. Op een werkdag tussen 09:00 en 17:00 wordt dit dus ´live´ op je rekening bijgeschreven.

Hoe kan ik aanvragen?

Een aanvraag voor het lenen van een klein bedrag kun je uitsluitend online indienen. Je blijft volledig anoniem en er is geen persoonlijk contact.

Is dit hetzelfde als geld lenen zonder BKR binnen 10 minuten?

Inderdaad. het wordt op internet nog wel eens anders beschreven, maar het idee blijft hetzelfde. Ergo, het snel lenen van een relatief klein bedrag binnen 10 minuten.

Wat is geld lenen zonder BKR?

Geld lenen zonder BKR betekent dat er bij de aanvraag niet wordt gekeken naar je verleden aldaar. Ook bij een goedkeuring van je aanvraag zal dit NIET gemeld worden in Tiel. Vandaar ook dat deze leenvorm wordt geassocieerd met anoniem geld lenen.

Welke aanbieders zijn er in Nederland?

Het aantal aanbieders die je van dienst kunnen zijn voor een lening zonder bkr toetsing is beperkt. Op dit moment is dat Saldodipje.

Welke papieren moet ik aanleveren?

Gelukkig wordt er niet veel papierwerk van je gevraagd en wordt het simpel gehouden. Slechts je legitimatiebewijs en een bankafschrift of een loonstrookje volstaat voor een succesvolle aanvraag.


In het kort uitgelegd

Hoe kan ik snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening?

  1. Kies gewenste bedrag €100 – €2500.
  2. Bekijk de looptijd.
  3. Upload je legitimatiebewijs.
  4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag online.
  7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.