Home » Geld lenen » Geld lenen mogelijkheden

Geld lenen mogelijkheden

VERTROUWD GELD LENEN SINDS 2014

Spring direct naar:
Minilening zonder BKR ⬇️
Persoonlijke lening ⬇️
Doorlopend krediet ⬇️
Zakelijke lening ⬇️
Prepaid creditcard ⬇️
Hypotheek offertes ⬇️

Officiële kredietverstrekkers. Mogelijkheden vanaf €100. Ook zonder BKR toetsing mogelijk. Voordeligste aanbieders en betrouwbaar snel geld lenen.

Minilening

minilening

Minilening zonder BKR

Geld lenen zonder BKR
€100 – €1800
Binnen 24 uur geld
Meer info over Minilening

Persoonlijke lening

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Van €2.500 tot €50.000
Meer info over Santander

Doorlopend krediet

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet

Vanaf €5.000
Meer info over DNK

Zakelijke financiering

Yeaz zakelijk lenen

Yeaz

€1.000 tot €50.000
Aflossingsvrij mogelijk
Meer info over Yeaz

new10

New10

Vanaf €20.000
Van ABN-AMRO
Meer info over New10

5in5

Snel zakelijk kredietje

€500 – €5000
Geen BKR toetsing
Meer info over 5in5

qeld zakelijke lening

Qeld

€1.000 tot €200.000
Ook voor eenmanszaak
Meer info over Qeld

swishfund zakelijk

Swishfund

Vanaf €3.000
Goede klantenservice
Meer info over Swishfund

kredietvooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand of jaarcijfers
Meer info over KredietVooruit

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Flexibele aflossing
Meer info over Bridgefund

Prepaid creditcard

mastercard

Mastercard prepaid creditcard

Géén BKR toetsing
Géén inkomenseis
Nu inclusief je eigen IBAN
Meer info over Mastercard Prepaid

Hypotheek

Hypotheken vergelijken

Laagste hypotheekrente
Vergelijk álle banken in Nederland
Meer info Hypotheekadviseur

Informatie over de aanbieders

Informatie Minilening

Met een minilening heb je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een klein bedrag te lenen, variërend van €100 tot €1.800. Voor nieuwe klanten is het initiële leenbedrag beperkt tot maximaal €800. Het proces is simpel, zonder een BKR-toetsing en het geld staat binnen 24 uur op je rekening.

De eenvoudige procedures en het ontbreken van complexe contracten hebben ervoor gezorgd dat meer dan 2 miljoen klanten over de hele wereld tevreden zijn.

In slechts vier eenvoudige stappen kun je snel geld lenen. Om een succesvolle aanvraag te doen, heb je een geldig identiteitsbewijs nodig, waarbij ook buitenlandse documenten worden geaccepteerd. Daarnaast dien je informatie te verstrekken over je arbeidssituatie (fulltime of parttime), bruto maandinkomen, maandelijks terugkerende uitgaven inclusief kosten van andere leningen, startdatum van dienstverband, IBAN, bankkaart en e-dentifier.

Het aanbod omvat een minilening tot €1.000 en een pluslening tot €1.800, waarbij je enkel je telefoon nodig hebt om je online kredietaanvraag in te dienen. Bovendien krijg je 14 dagen de tijd om je lening te herroepen.

Informatie Santander

Santander lenen

Met de Santander persoonlijke lening heb je de mogelijkheid om bedragen te lenen tussen €2.500 en €50.000. Sinds 1992 heeft Santander al meer dan 2 miljoen leningen verstrekt, en het aanvraagproces is nu nog eenvoudiger met de mogelijkheid om online aan te vragen met een 24/7 bereikbaarheid.

Je ontvangt een vrijblijvende offerte per e-mail, zonder dat persoonlijk contact nodig is. Deze lening is geschikt voor diverse doeleinden, zoals het financieren van grote aankopen, het oversluiten van leningen en het bekostigen van een verbouwing.

Met meer dan 700 reviews op Trustpilot en een handige Santander app beschikbaar voor alle klanten, is het een betrouwbare optie. Bovendien kun je online berekenen hoeveel je kunt lenen en is er ook een optie voor een autolening. Het contract kan gemakkelijk online worden ondertekend met iDIN. Het is belangrijk op te merken dat Santander geen doorlopend krediet aanbiedt.

Informatie Nederlandse Kredietmaatschappij

de nederlandse kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij (DNK) biedt een uitgebreid scala aan leningen, waaronder persoonlijke leningen en doorlopende kredieten zoals de Flex en Zeker lening.

Met leenmogelijkheden variërend van €5.000 tot €150.000 kunnen klanten geld lenen tegen de laagste rente en beste voorwaarden. Het proces is volledig online en klanten ontvangen binnen 24 uur een offerte. Met een rente die begint bij 6,5%, onafhankelijk vergelijken en afsluiten van leningen.

Een opmerkelijk positief aspect is dat 99% van de klanten De Nederlandse Kredietmaatschappij een positieve review geeft op Trustpilot.

Het gehele proces is volledig digitaal, zonder tussenkomst van adviseurs, en aanvragen worden aangeboden bij gerenommeerde financiële instellingen zoals Defam, Qander, BNP Paribas, GreenLoans, Lender & Spender, en Lloyds Bank. Maar 1 keer je gegevens invullen en van 5 verschillende banken in 1 overzicht het voordeligste aanbod ontvangen.Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kun je zonder gedoe geld lenen.

Informatie Yeaz

Yeaz zakelijk lenen

Yeaz biedt zakelijke leningen aan van €1.000 tot €50.000, met de mogelijkheid om alleen rente te betalen. Ze werken nauw samen met gerenommeerde instanties zoals iDIN en de Kamer van Koophandel.

Bij een aanvraag volgt een analyse van zowel je zakelijke als privé banktransacties, waardoor ze snel en accuraat kunnen handelen. Met Yeaz heb je het geld de volgende werkdag op je rekening en ontvang je binnen 15 minuten een aanbod.

Het indienen van een businessplan is niet vereist, en je kunt boetevrij extra aflossen. De rentetarieven beginnen vanaf 1,5%. Yeaz is operationeel in maar liefst 11 landen.

Informatie New10

new10

New10, onderdeel van ABN AMRO, biedt zakelijke leningen aan vanaf €20.000, waarbij je zelf online kunt checken of je in aanmerking komt.

Je ontvangt een vrijblijvend aanbod op maat, volledig online, met gunstige rentetarieven variërend van 4,3% tot 12%. Bovendien kun je zelf bepalen of je kosteloos extra aflost op je financiering.

Binnen 15 minuten ontvang je een vrijblijvend aanbod op maat, zonder dat een businessplan nodig is. De looptijd van de lening varieert van 3 maanden tot 60 maanden.

Informatie 5in5

5in5

Met 5in5 kunnen ondernemers en bedrijven een zakelijke lening aanvragen van €500 tot €5.000 door middel van een simpel aanvraagproces, zonder minimale omzetvereisten.

Het geld wordt nog dezelfde dag op je rekening gestort, zonder BKR-toetsing, waardoor alle ondernemers, inclusief starters, een kans krijgen.

De aflossingstermijn varieert van 15 tot maximaal 150 dagen, en aflossen kan eenvoudig via iDeal. Naast de dagrente betaal je ook een afsluitprovisie.

Informatie Qeld

qeld zakelijk lenen

Qeld biedt zakelijke leningen aan vanaf €1.000 tot €200.000, zonder opstartkosten en zonder bindende looptijd, waardoor alle ondernemers een kans krijgen.

Het aanvraagproces is volledig vrijblijvend. Met een flexibele looptijd van 6 tot 18 maanden en de mogelijkheid om op elk moment af te lossen zonder extra kosten, biedt Qeld optimale flexibiliteit.

Na goedkeuring wordt het bedrag nog dezelfde dag overgemaakt, wat heeft bijgedragen aan het succesvol aanvragen van leningen door al meer dan 40.000 ondernemers.

Informatie Swishfund

swishfund zakelijk

Swishfund biedt financiering aan van €3.000 tot 1 miljoen euro met een flexibele looptijd van 6 tot 12 maanden. Het aanvraagproces is buitengewoon snel, waarbij in slechts 2 minuten een aanvraag kan worden ingediend en binnen 24 uur alles is geregeld, inclusief goedkeuring.

Deze financiering is beschikbaar voor Nederlandse bv's, maatschappen, vof's en eenmanszaken. De aanvraag verloopt in 4 eenvoudige stappen. Om in aanmerking te komen, moet de jaaromzet minimaal €50.000 bedragen en moet het bedrijf minimaal 1 jaar actief zijn zonder faillissement in de afgelopen 3 jaar.

Verder zijn een KvK-registratie, een zakelijke Nederlandse bankrekening, en niet meer dan 3 vorderingen via een incassobureau in de laatste 3 maanden vereist.

Informatie KredietVooruit

kredietvooruit

KredietVooruit biedt een snel en eenvoudig kortlopend krediet aan, variërend van €3.000 tot €250.000. Het aanvragen van het krediet is kosteloos en vrijblijvend, met een beslissing die binnen 24 uur wordt genomen.

KredietVooruit hanteert een beoordeling op basis van de huidige bedrijfsprestaties en staat boetevrij vervroegd aflossen toe.

De aflossing is gebaseerd op de binnenkomende betalingen, met terugbetaling via een vast percentage van de dagelijkse PIN- en/of online omzet.

Informatie Bridgefund

bridgefund zakelijk

Bridgefund maakt zakelijk lenen eenvoudig en moeiteloos, met leningen variërend van €5.000 tot €250.000 en de keuze tussen een eenmalig vast bedrag of toegang tot een doorlopend krediet.

Het geld kan dezelfde dag nog worden uitbetaald, en de aanvraag neemt slechts 5 minuten in beslag. Er is geen businessplan of jaarcijfers nodig, waardoor het proces persoonlijk en betrokken blijft.

Met financiering in 3 simpele stappen en rentetarieven vanaf 0,7% per maand, biedt Bridgefund een snelle en voordelige oplossing voor zakelijke leningen.

Informatie Mastercard prepaid

De Mastercard prepaid creditcard is een handige optie voor personen van 18 jaar en ouder, wereldwijd geaccepteerd bij hotels, autoverhuurbedrijven en zelfs voor gaming en online abonnementen.

Met geen inkomenseis en geen BKR-toetsing is deze kaart toegankelijk voor elke Nederlander. Het biedt extra gemoedsrust met aflevergarantie en een uitgebreide aankoopverzekering die bijna al je aankopen 180 dagen verzekert tegen verlies, diefstal en schade. Het is eenvoudig om geld online op de kaart te storten, en met een handige app heb je altijd een duidelijk overzicht van je transacties.

De kaart heeft een geldigheidsduur van 3 jaar en vereist slechts een jaarlijkse bijdrage van €19,90. Je kunt de prepaid kaart direct aanvragen en zelfs kiezen uit verschillende kleuren, zoals zwart of goud.

Met 24/7 fraudepreventie en de mogelijkheid tot contactloos betalen, wordt het gebruik van deze kaart nog veiliger en handiger. Bovendien wordt de kaart de volgende werkdag opgestuurd, waardoor je snel kunt beginnen met genieten van de voordelen ervan.

Informatie hypotheekadviseur

De Hypotheekadviseur biedt een efficiënte oplossing voor het vinden van een voordelige en gunstige hypotheek. Door het aanvragen van een vrijblijvende offerte wordt je aanvraag naar maar liefst 30 hypotheekverstrekkers gestuurd, waardoor je veel tijd bespaart tijdens je zoektocht.

Met altijd actuele hypotheekrentes en een breed scala aan hypotheekvormen, zoals Annuïteiten en Lineair, en rentevaste periodes van 1 tot en met 30 jaar, biedt de Hypotheekadviseur veel flexibiliteit en keuzemogelijkheden.

Bovendien ondersteunt het ook de Nationale Hypotheek Garantie (NHG), waardoor je geniet van extra zekerheid. Op dit moment biedt Aegon de laagste rente aan, met 4,24%. Met 43 vestigingen verspreid door heel Nederland, is de Hypotheekadviseur een betrouwbare partner voor het vinden van de perfecte hypotheekoplossing.

Wat is een minilening?

Een minilening is een financiële optie waarbij je een klein bedrag kunt lenen, variërend van €100 tot €1800, zonder dat er een BKR-toetsing wordt uitgevoerd. Het proces is volledig online en vereist minimale documentatie. Binnen 24 uur na aanvraag wordt het geleende bedrag op je rekening gestort, waardoor het een snelle en handige oplossing is.

Een doorlopend krediet geeft je een op te nemen limiet vanaf €2.500

Wat is een doorlopend krediet?

Een doorlopend krediet is een flexibele vorm van lenen waarbij je een kredietlimiet krijgt, vanaf €2.500, dat je naar eigen behoefte kunt opnemen. Wat uniek is aan een doorlopend krediet, is dat je geld kunt opnemen wat je reeds hebt afgelost, waardoor je continu toegang hebt tot een bepaald bedrag. Hoewel deze kredietvorm tegenwoordig bijna niet meer wordt aangeboden, blijft De Nederlandse Kredietmaatschappij een betrouwbare keuze voor een doorlopend krediet.

Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en vaste rente

Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een lening waarbij je een vast bedrag leent, vanaf €2.500, tegen een vooraf overeengekomen vaste rente. Dit type lening biedt financiële stabiliteit doordat de rente gedurende de gehele looptijd hetzelfde blijft. Het geleende bedrag kan naar eigen inzicht worden gebruikt, waardoor het ideaal is voor het financieren van grote uitgaven zoals een auto, een verbouwing of een bruiloft. De looptijd van een persoonlijke lening varieert van 1 jaar tot maximaal 10 jaar.

Je kunt bestaande schulden oversluiten voor een lagere rente

Wat is een lening oversluiten?

Lening oversluiten is een oplossing waarbij je een bestaande lening aflost door een nieuwe lening af te sluiten bij een andere kredietverstrekker of onder andere voorwaarden bij dezelfde verstrekker.

Het doel van lening oversluiten kan verschillen, maar vaak wordt het gedaan om te profiteren van gunstigere rentetarieven, betere voorwaarden, of om meerdere leningen samen te voegen tot één overzichtelijke lening.

Door leningen over te sluiten kun je mogelijk besparen op maandelijkse kosten, de looptijd van de lening verkorten of juist verlengen, afhankelijk van je financiële doelen en situatie.

zaken doen

Voor wie is zakelijk financieren geschikt?

Gelukkig is er goed nieuws. De bedrijfsleningen die hier worden aangeboden zijn geschikt voor alle ondernemers, groot en klein. Zeker ook mogelijk voor startende ondernemers die pas 12 maanden actief zijn is een bedrijfslening hier mogelijk. Zakelijk lenen vanaf €1.000 tot maximaal 1 miljoen euro. Voldoende zakelijke kredietruimte voor alle ondernemers die in Nederland gevestigd zijn.

Welke geld lenen mogelijkheden zijn er?

Persoonlijke lening, doorlopend krediet, minilening, zakelijke financiering, prepaid creditcard en hypotheek.

Kan ik ook geld lenen zonder BKR toetsing?

Ja, je kunt ook lenen zonder dat er een BKR toetsing en registratie wordt uitgevoerd. Hiervoor kies je voor een minilening. Simpel geld lenen van €100 tot €1.800. Ook zakelijk kun je lenen zonder BKR toets, van €500 tot €5.000.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente