Geld lenen mogelijkheden

Welkom op de pagina die een overzicht geeft van de geld lenen mogelijkheden waarnaar je wellicht naar zoekt. Wat vind je hier? Scroll naar beneden om het product te vinden waar je naar op zoek bent.

Ferratum minilening

Ferratum

 Minilening 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee
Ferratum

Géén BKR toetsing 🙂


Alternatief voor Ferratum is Saldodipje.financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 6,4 %
Kredietbedrag: vanaf €5.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 12-120 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Kredietgroep Nederland

Let op! BKR toetsing!

b2business lening

b2business

 Bedrijfskrediet 
Informatie over product:
Gemiddeld rentepercentage: 2,9%
Kredietbedrag: € 2.000 - € 100.000
Starttarief: 2,95%
Aflossen: Gelijke maandelijkse termijnen
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
b2business
Nationaal bespaarcentrum

Bespaarcentrum

 Goedkope hypotheek 
Vergelijk 600 aanbieders
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: n.v.t.
Kredietbedrag: n.v.t.
Starttarief: n.v.t.
Aflossen: n.v.t.
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: n.v.t.
Hypotheek

Een overzicht van de producten die op deze pagina worden weergegeven.

Minilening

Het lenen van een klein bedrag van € 100 tot € 1500. Er vindt géén BKR toetsing plaats en je kunt een aanvraag indienen die snel afgehandeld wordt. Let wel op dat er kosten aan verbonden zijn. Je dient een verplichte garantstelling te nemen en hier worden kosten voor gerekend.

Prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is handig voor op vakantie, online winkelen, boeken van een hotelkamer en nog veel meer. Het betreft hier een prepaid creditcard van Mastercard zelf. Dus geen zogeheten reseller waar je meer kosten moet betalen. Deze kaart ziet er goed uit, is betaalbaar en heeft een goede klantenservice.

Doorlopend krediet

Iedereen kent deze leenvorm wel. Je krijgt na goedkeuring een krediet toegewezen waarbij je pas rente gaat betalen wanneer je geld gaat opnemen. Ideaal als appeltje voor de dorst, of voor onvoorziene omstandigheden. De aanbieder kan veranderen, er wordt regelmatig een kwaliteitscontrole uitgevoerd naar de aanbieder die je kunt bekijken. Met een doorlopend krediet heb je een variabele rente en een variabele looptijd. Bedoelt voor geld achter hand, te gebruiken wanneer je een onverwachte (grote) uitgave hebt.

Persoonlijke lening

Ook geen onbekende in Nederland. Moet je een grote uitgave doen, zoals het kopen van een auto. Een persoonlijke lening is daar voor geschikt. Je krijgt het gehele bedrag in één keer op je rekening gestort en kunt daarmee je nieuwe auto (of iets anders) betalen. Vaste rente gedurende de hele looptijd (meestal 5 jaar). Nu lage rente vanaf 3,8% op jaarbasis.

Combinatielening

Niet zo bekend, maar daarom niet minder interessant. Het is een combinatie van een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Dit krediet heeft de vaste lage rente van een persoonlijke lening, met de flexibiliteit van een doorlopend krediet. Echter niet alle kredietverstrekkers bieden deze leenvorm aan.

Lening oversluiten

Veel mensen hebben nog een oude lening in de kast liggen die wellicht jaren geleden is afgesloten met een toen veel hogere rente. Met het oversluiten van je leningen kun je dus direct besparen op de rente. Met volledige overstaphulp hoef je verder zelf niet veel te doen. Je oude krediet(en) worden afgelost en samengevoegd tot één nieuwe lening met een lagere rente. Ook geschikt voor oplossen creditcard schuld.

Hypotheek

Dat is handig voor het aanvragen of oversluiten van een hypotheek. Je vult simpelweg je gegevens in en er wordt bij vele hypotheekverstrekkers gezocht naar de laagste rente met de beste voorwaarden.

Creditcard

Met een creditcard heb je altijd geld op zak. Met een kredietfaciliteit van minimaal € 2.500 kun je kiezen om maandelijks je uitgaven te betalen, of om in maandelijkse termijnen af te lossen. Onontbeerlijk voor het huren van een auto. Keuze uit Mastercard of Visa.

Reisverzekering

Dit behoeft eigenlijk geen uitleg. Ga je op reis, zorg er dan voor dat je dit goed verzekerd doet. Je kunt de dekking zo uitgebreid maken zoals je zelf wilt. Ook geschikt voor het hele gezin met een aantrekkelijke lage premie per maand bij een doorlopende reisverzekering. Eenmalig afsluiten is ook mogelijk.

Autoverzekering

Veel consumenten hebben al jaren lang dezelfde autoverzekering. Daarom kan het helemaal geen kwaad om eens te kijken of dit niet wat voordeliger kan. Je kunt direct vele aanbieders vergelijken en kiezen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Ook hier wordt je weer terzijde gestaan met een handige overstaphulp.

Rechtsbijstandverzekering

Meestal kom je pas op het idee van een rechtsbijstandverzekering wanneer het leed reeds geschied is. Niet verstandig. Kijk er daarom nu naar en bij komende problemen wordt je professioneel bijgestaan. Geschikt voor vele conflicten en je kunt kiezen welke onderwerpen je mee wilt nemen in de offerte.