Geld lenen mogelijkheden

Home » Geld lenen mogelijkheden
geld lenen mogelijkheden

saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers

Snel beschikbaar

Bekijk CapitalboxOfficiële online aanbieders van alle gangbare kredieten en leningen. Mogelijkheden vanaf 100 euro. Ook zonder BKR toetsing mogelijk. Voordeligste aanbieders van doorlopend krediet – minilening – persoonlijke lening – hypotheek – zakelijk lenen.Minilening (klein bedrag lenen)

Met een minilening ben je verzekerd van snel geld op je rekening. Na goedkeuring wordt het geldbedrag direct naar je overgemaakt. Uitbetaling binnen 12-24 uur. Het lenen van een klein bedrag (Ferratum) met een flitslening van €100 tot €2500. Er vindt géén BKR toetsing plaats en je kunt een aanvraag indienen die snel afgehandeld wordt. Let wel op dat er kosten aan verbonden zijn. Je dient een garantstelling te nemen en hier kunnen kosten voor worden gerekend. Je aanvraag wordt snel behandeld en bijzonder snel naar je overgemaakt. Er wordt vaak gevraagd naar een alternatief voor Ferratum is Saldodipje.

Video uitleg minilening

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Rente bij de minilening

LeenbedragBetalen
€100€100,49
€200€200,99
€300€301,48
€400€401,97
€500€502,47
€1000€1011,50

Algemene info over minilening

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening 
Snel geld op je rekeningVrij te besteden
Géén BKR toetsingOok lenen met schulden
Simpele aanvraagGeen persoonlijk contact
Snelle goedkeuringPer iDeal terug betalen
Geen lastige vragenSnelle aflossing
Geen papierwerkAfhandeling per email
Ook aanvragen in het weekend


Prepaid creditcard

Een prepaid creditcard is handig voor op vakantie, online winkelen, boeken van een hotelkamer en nog veel meer. Het betreft hier een prepaid creditcard van Mastercard zelf. Dus geen zogeheten reseller waar je meer kosten moet betalen. Deze kaart ziet er goed uit, is betaalbaar en heeft een goede klantenservice.

Doorlopend krediet

Iedereen kent het doorlopend krediet wel. Je krijgt na goedkeuring een krediet toegewezen waarbij je pas rente gaat betalen wanneer je geld gaat opnemen. Ideaal als appeltje voor de dorst, of voor onvoorziene omstandigheden. De aanbieder kan veranderen, er wordt regelmatig een kwaliteitscontrole uitgevoerd naar de aanbieder die je kunt bekijken. Met een doorlopend krediet heb je een variabele rente en een variabele looptijd. Bedoelt voor geld achter hand, te gebruiken wanneer je een onverwachte (grote) uitgave hebt.

Video over doorlopend krediet

Goedkoopste Doorlopend Krediet

Rente doorlopend krediet

Doorlopend
krediet
€2.500€25.000€50.000
Minimale rente:6,20%4,80%3,90%
Maximale rente:11,10%9,20%9,70%
Minimale looptijd:12 mnd.12 mnd.12 mnd.
Maximale looptijd:60 mnd.72 mnd.72 mnd.
Totaal krediet:€3.605€28.627€56.481

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is geen onbekende in Nederland. Moet je een grote uitgave doen, zoals het kopen van een auto. Een persoonlijke lening is daar voor geschikt. Je krijgt het gehele bedrag in één keer op je rekening gestort en kunt daarmee je nieuwe auto (of iets anders) betalen. Vaste rente gedurende de hele looptijd (meestal 5 jaar). Nu lage rente vanaf 3,8% op jaarbasis.

Rente persoonlijke lening

Persoonlijke lening€2.500€25.000€50.000
Minimale rente:5,30%3,70%3,30%
Maximale rente:10,15%8,70%7,70%
Minimale looptijd:1 mnd.1 mnd.1 mnd.
Maximale looptijd:144 mnd.180 mnd.180 mnd.
Totale lening:€2.995€27.511€55.022

Combinatielening

De combinatielening is niet zo bekend in Nederland, maar daarom niet minder interessant. Het is een combinatie van een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Dit krediet heeft de vaste lage rente van een persoonlijke lening, met de flexibiliteit van een doorlopend krediet. Echter niet alle kredietverstrekkers bieden deze leenvorm aan.

Lening oversluiten

Veel mensen hebben nog een oude lening in de kast liggen die wellicht jaren geleden is afgesloten met een toen veel hogere rente. Met het oversluiten van je leningen kun je dus direct besparen op de rente. Met volledige overstaphulp hoef je verder zelf niet veel te doen. Je oude krediet(en) worden afgelost en samengevoegd tot één nieuwe lening met een lagere rente. Ook geschikt voor oplossen creditcard schuld.

Hypotheek

Dat is handig voor het aanvragen of oversluiten van een hypotheek. Je vult simpelweg je gegevens in en er wordt bij vele hypotheekverstrekkers gezocht naar de laagste rente met de beste voorwaarden.

Creditcard

Met een creditcard heb je altijd geld op zak. Met een kredietfaciliteit van minimaal € 2.500 kun je kiezen om maandelijks je uitgaven te betalen, of om in maandelijkse termijnen af te lossen. Onontbeerlijk voor het huren van een auto. Keuze uit Mastercard of Visa.

Reisverzekering

De reisverzekering behoeft eigenlijk geen uitleg. Ga je op reis, zorg er dan voor dat je dit goed verzekerd doet. Je kunt de dekking zo uitgebreid maken zoals je zelf wilt. Ook geschikt voor het hele gezin met een aantrekkelijke lage premie per maand bij een doorlopende reisverzekering. Eenmalig afsluiten is ook mogelijk.

Autoverzekering

Veel consumenten hebben al jaren lang dezelfde autoverzekering. Daarom kan het helemaal geen kwaad om eens te kijken of dit niet wat voordeliger kan. Je kunt direct vele aanbieders vergelijken en kiezen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Ook hier wordt je weer terzijde gestaan met een handige overstaphulp.

Rechtsbijstandverzekering

Meestal kom je pas op het idee van een rechtsbijstandverzekering wanneer het leed reeds geschied is. Niet verstandig. Kijk er daarom nu naar en bij komende problemen wordt je professioneel bijgestaan. Geschikt voor vele conflicten en je kunt kiezen welke onderwerpen je mee wilt nemen in de offerte.

Zakelijk geld lenen (bedrijfslening)

Zakelijk geld lenen is in deze tijd voor een groot aantal ondernemers erg lastig. Of dit nu een kleine ondernemer is, zoals een ZZP´er, of een middelgrote onderneming met personeel. Vaak krijgen zij bij de bank het deksel op de neus en moeten dan noodgedwongen op zoek naar alternatieven.

Bedrijfskrediet voor alle ondernemers

Gelukkig is er goed nieuws. De bedrijfsleningen (b2businesslening) die hier worden aangeboden zijn geschikt voor alle ondernemers, groot en klein. Zeker ook mogelijk voor startende ondernemers die pas 12 maanden actief zijn is een bedrijfslening hier mogelijk. Zakelijk lenen vanaf €2.000 tot maximaal €250.000. Voldoende zakelijke kredietruimte (Kredietvooruit) voor alle ondernemers die in Nederland gevestigd zijn.

Uitleg zakelijk geld lenen (video)

Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing

Vraag & antwoord

✅ Welke geld lenen mogelijkheden zijn er?

Gelukkig zijn er in Nederland volop mogelijkheden voor het aangaan van een lening. Er zijn veel aanbieders en dat is voor de consument altijd gunstig. Kies uit een: doorlopend krediet, persoonlijk lening, of een minilening. Ook het vergelijken van hypotheken behoort tot de mogelijkheden.

Welke leningen kan ik hier aanvragen?

De mogelijkheden voor lenen zijn uitgebreid. Je kunt terecht voor een minilening voor het lenen van een klein bedrag tot 2500 euro zonder BKR toetsing. Een doorlopend krediet als appel(tje) voor de dorst. Maar ook een persoonlijke lening met vaste lage rente, een hypotheekaanbieder waarbij je meerdere hypotheken kunt vergelijken.

Ook voor de ondernemers is er een ruime keus uit aanbieders. Zakelijk geld lenen op een simpele manier zonder gedoe en poespas. Zakelijk aanbieders hier gevonden voeren geen BKR toetsing uit, behoeven geen jaarcijfers of onderpand en betalen binnen 24 uur uit tot maximaal 250.000 euro.

Kan ik ook geld lenen zonder BKR toetsing?

Ja, je kunt ook lenen zonder dat er een BKR toetsing en registratie wordt uitgevoerd. Hiervoor kies je voor een minilening. Simpel geld lenen tot maximaal 2500 euro.

Aanvragen in het kort

Hoe vraag ik een lening aan?

  1. Kies je krediet.
  2. Start de online aanvraag.
  3. Selecteer je gewenste leenbedrag.
  4. Beantwoord de vragen.
  5. Upload de gevraagde documenten.
  6. Verstuur je aanvraag online.
  7. Wacht op de vrijblijvende offerte.
  8. Bij akkoord tekenen en terug sturen per email.
  9. Ontvang betaling op je rekening.