Home » Geld lenen » Specifiek doel » Geld lenen voor meubels

Geld lenen voor meubels

Geld lenen voor meubels
Geld lenen voor meubels

Iedereen heeft het wel eens, een drang om nieuwe meubels aan te gaan schaffen omdat je je oude meubilair zat bent of vanwege het feit dat je net naar een nieuwe woning bent verhuisd. Maar ja, meubels zijn niet goedkoop, al helemaal niet wanneer je een nogal dure smaak hebt wat dat betreft. Het kan dan ook heel goed voorkomen dat je wil geld lenen voor meubels. Maar wat moet je precies lenen en welke kredietvorm komt hier voor in aanmerking. Laten we beginnen bij het begin en eens kijken hoeveel je nodig hebt om er weer netjes bij te kunnen zitten, zonder dat je helemaal los gaat en teveel geld gaat uitgeven, want vergeet natuurlijk niet de rente die je moet betalen.


Saldodipje minilening

Saldodipje spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Aflossen max. 4 maanden
Ruime goedkeuring
Meer info

Direct beschikbaar

Bekijk Saldodipje


kredietgroep nederland

Kredietgroep Nederland
Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
Vanaf €1.000
Rente vanaf 3,9%
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Kredietgroep


Santander lenen

Santander
Aflossen: 12-120 maanden
Persoonlijke lening
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.500
Meer info

BKR toetsing

Bekijk Santander


capitalbox

Zakelijk geld lenen
Voor alle ondernemers
€1.000 tot €350.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Meer info

Snel beschikbaar

Bekijk CapitalboxGeld lenen voor meubels

Bij meubels denk ik meteen aan een bankstel (duur) nieuwe tafel en stoelen, nieuw tapijt, televisiemeubel, kasten en ga zo maar door. Geen van deze voorbeelden is goedkoop en met name met een bankstel kun je enorme bedragen uitgeven, zeker als het design betreft, of als je een zeer groot en ruim bankstel wil hebben. Natuurlijk aan jou de keus waar je voor kiest, neem het op in je begroting en maak een eenvoudige rekensom om te ontdekken wat voor een bedrag je wil lenen voor je meubelkeus.

MinileningDoorlopend kredietPersoonlijke lening
Minimaal €100Minimaal €2500Minimaal €2500
Maximaal €2500Maximaal €50.000Maximaal €50.000
Aflossen in 2 maandenVariabele looptijdAflossen in 60 maanden
Vaste renteVariabele renteVaste rente
Extra kostenNaast rente geen extra kostenNaast rente geen extra kosten
Géén BKR toestingWel BKR toetsingWel BKR toetsing

10.000 euro genoeg?

Je zou zeggen dat het ronde bedrag van 10.000 euro voldoende zou moeten zijn om in één keer al je meubilair te vervangen. Maar is dat dan ook het bedrag wat je wil gaan lenen, het kan zijn dat je wat spaargeld hebt dat je ook in kunt brengen zodat je een geringer bedrag hoeft aan te vragen. Aan de andere kant staat de rente aan de lage kant dus dat kan in je overweging meegenomen worden. Als je niet in een kasteel woont dan zou je kunnen zeggen dat het bedrag van 10.000 euro voldoende moet zijn om je droom te kunnen realiseren.

Welk krediet moet ik nemen

Nu komen we natuurlijk bij de crux van het verhaal, welk krediet komt hiervoor in aanmerking. Eigenlijk heb je keuze uit drie opties, een doorlopend krediet, persoonlijke lening of een tweede hypotheek. Om met die laatste maar te beginnen, een tweede hypotheek aanvragen voor een relatief laag bedrag lijkt een omslachtige manier om aan je geldbehoefte te voorzien.

Persoonlijke leningKosten
Minimum lenen€1.500
Maximum lenen€100.000
Laagste rente3,4%
Hoogste rente6,4%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden
DoelElk

Waarschijnlijk moet er voor naar de notaris worden gegaan, de hele papierwinkel moet in gang worden gezet en vergeet ook niet dat er bij een tweede hypotheek veel kosten om de hoek komen kijken die je bij een andere kredietvorm niet hebt. Ook duurt het zeker meerdere weken voordat alles rond zal zijn. Voordeel is dat het geleende bedrag van 10.000 euro wordt uitgesmeerd over een zeer lange periode, je merkt er in je maandelijkse lasten dan ook niet veel van.

Doorlopend krediet

Het is een makkelijke oplossing voor het verkrijgen van extra kredietruimte. de rente is variabel en op dit moment laag. Eenmaal afgeloste bedragen kun je gerust weer opnemen en ook de termijn van aflossen is flexibel. Het kan een oplossing zijn, echter is het doorlopend krediet hier eigenlijk niet voor gemaakt. Extra geld achter de hand hebben is eigenlijk de achterliggende gedachte van deze leenvorm.

Doorlopend kredietKosten
Minimum lenen€1.000
Maximum lenen€100.000
Laagste rente4,5%
Hoogste rente6,9%
Kortste looptijd12 maanden
Langste looptijd120 maanden

Persoonlijke lening

Je krijgt het aangevraagde bedrag in één keer op je rekening gestort, de rente staat gedurende de gehele looptijd vast en eenmaal afgeloste termijnen kun je niet meer opnemen. Voordeel is dat je precies weet waar je aan toe bent, je weet precies wat je per maand moet gaan aflossen en ook weet je exact wanneer de gehele lening is afgelost. Eigenlijk is dit de meest voor de hand liggende lening die je kunt gebruiken voor het aanschaffen van nieuwe meubels. Natuurlijk is deze vorm voor alles geschikt wat je in één keer moet betalen, denk ook aan een nieuwe auto, caravan, camper, boot en ga zo maar door.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Online bankieren uitgelegd

Online bankieren uitgelegd
Online bankieren uitgelegd

Als iets vandaag de dag een grote vlucht heeft genomen, dan is het wel online bankieren. Online bankieren werd bij de introductie ervan argwanend bekeken en veel mensen waren het erover eens dat dit slechts een hype was. Hoe anders is de hedendaagse realiteit! Online bankieren is populairder dan ooit en voorziet duidelijk in een behoefte. Gemak dient immers de mens en tijd is kostbaar. Online bankieren is voor veel mensen dan ook een uitkomst en door een groot aantal bankzaken zelf te regelen hou je nu eenmaal tijd over.

Bijzondere bijstand en de voorwaarden

bijzondere bijstand

Heb je een laag inkomen en geen vermogen? Word je plotseling geconfronteerd met hoge kosten? Wellicht kom je dan in aanmerking voor door de gemeente verstrekte bijzondere bijstand. Bijzondere bijstand…

Lage rente goed voor particulieren

lage rente particulieren

Ben je voornemens om geld te gaan lenen? Natuurlijk heb je dan baat bij een zo laag mogelijke rente. Met de huidige rentestand betaal je uiteraard nog steeds rente, echter is deze op het moment gunstig laag voor particulieren.

Krediet aanvragen waar kan ik terecht

Krediet aanvragen waar kan ik terecht
Krediet aanvragen waar kan ik terecht

Er zijn niet alleen veel verschillende kredieten, maar er zijn ook legio mogelijkheden voor het aanvragen van een krediet. Je moet jezelf hierbij een aantal zaken afvragen. Hoe snel heb je een krediet nodig en waar ga je het voor gebruiken? Lees in het artikel hoe je dit snel en probleemloos kunt doen.