Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

700 euro lenen - 750 euro lenen
700 euro lenen – 750 euro lenen

Het zijn wellicht geen alledaagse bedragen 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen, maar toch is er juist naar dit soort kleine bedragen een hoop vraag. Sowieso is een klein bedrag lenen in korte tijd zeer populair geworden. Overgewaaid uit de Verenigde Staten bestaat hier nu ook het voorschot op je salaris, ofwel de minilening. Met dit systeem kun je dus een relatief gering bedrag lenen om je financieel te overbruggen tot je salaris weer gestort wordt. Waar kun je deze minilening aanvragen en hoe werkt dat precies? Lees verder en het wordt allemaal uitgelegd.

Officiële aanbieders minilening en pluslening

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje700 euro lenen

Misschien twijfel je nog welk bedrag je precies wil aanvragen. Zoals het er nu naar uit ziet heb je maar 700 euro nodig, maar je weet het nog niet zeker. Een goed moment om er nog eens goed over na te denken en je alvast wat te oriënteren op de mogelijkheden. Heb je eenmaal een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan zul je je aan die 700 euro moeten houden, of wat later weer een nieuwe aanvraag indienen met een ander bedrag dit keer. Met een flitslening van 700 euro leen je snel en vertrouwd zonder bkr toetsing en zonder gedoe en papierwerk. Een ideale oplossing voor snel wat geld op je pinpas.

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 – €2500
✅ Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 – 24 uur geld
Geen BKR toetsing

750 euro lenen

Voor een lening van 750 euro dien je aan de spelregels te voldoen om hier een goedkeuring voor te krijgen. 750 euro kun je voor uiteenlopende redenen nodig hebben. Bijvoorbeeld, je auto is kapot en dient dringend gerepareerd te worden, je moet immers naar je werk. Ook de wasmachine of de televisie kan het begeven en ook dit dient vervangen te worden. Zo zijn er legio aanleidingen te verzinnen die een reden geven om 750 euro te gaan lenen. Gelukkig kan het lenen van een bescheiden bedrag met een minilening, ook wel voorschotje genoemd.

Meer redenen voor een voorschot

Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin

Hoe werkt het aanvragen?

In deze moderne tijd ben je met het aanvragen van een minilening natuurlijk niet veel tijd kwijt, altijd druk en haast heb je natuurlijk geen zin in lastige contracten, telefoontjes en allerlei gedoe. Dit gaat heel simpel, je vult het online vragenformulier in minder dan 5 minuten in, je verstuurt de documenten die gevraagd worden (per e-mail) en dat is het eigenlijk wel.

Vervolgens bekijkt de geldverstrekker je aanvraag en bij goedkeuring wordt dit nog dezelfde dag naar jouw rekening overgemaakt en kun je meteen weer pinnen. Uitbetaling van de lening gaat met spoed tussen de 12 uur en 24 uur. Ik heb het dan wel over werkdagen, in het weekend kan het iets langer duren vanwege de verwerkingssnelheid van de banken.

Spelregels flitslening

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.

Voor- en nadelen minilening

Voordelen

 • Snelste lening in Nederland
 • Geen BKR toetsing en registratie
 • Leen zonder papierwerk en gedoe
 • Leen snel een bedrag van €100 tot €2500
 • Binnen 10 minuten bevestiging
 • In 24 uur op je rekening
 • Ook lenen met schulden
 • In 5 minuten aangevraagd

Nadelen

 • Niet geschikt voor grote bedragen
 • Korte looptijd (max. 4 maanden)
 • Vrij hoge rente
 • Garantsteller verplicht
 • Kans op boete bij te laat aflossen

Welke documenten moet ik opsturen?

Ook dit gedeelte heb je zo gepiept. Heb je een scanner thuis of op je werk staan dan kun je de gevraagde papieren inscannen. Heb je dit niet, geen nood, je maakt er gewoon scherpe duidelijke foto´s van met je mobiele telefoon. Vervolgens verstuur je deze en het hele zaakje is geklaard. De minimale papieren die je moet opsturen zijn een geldig identiteitsbewijs, een recent bankafschrift en eventueel een loonstrookje. Vaak kun je met een bankafschrift waar je salarisstorting op staat al af, dan zou een loonstrookje niet nodig zijn. Je ziet, het zijn zaken die je zo voor elkaar hebt.

Garantsteller

Naast de te betalen rente van 13,99%, dien je bij je aanvraag een garantsteller te kiezen. Dit kan zijn een garantsteller zonder omkijken en papierwerk (extern), echter voor deze optie moet je betalen. Je kunt ook opteren voor een kosteloze garantstelling. Hier komen echter wel wat paperassen om de hoek kijken. In onderstaand overzicht wordt tot in detail uitgelegd wat de verschillen zijn. Bekijk ook een overzicht van de kosten voor de garantstellers.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Geld lenen zonder bkr

Vaak wordt er ook gesteld dat mensen met een negatieve bkr registratie nergens meer terecht kunnen voor een lening van wat dan ook. Dit is niet helemaal waar, want met een voorschot op je salaris ofwel een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing. Deze toetsing wordt namelijk niet uitgevoerd, dus hoe je daar bekend bent is in dit geval niet belangrijk. Wil je meer weten over bkr coderingen? Ik heb daar in het verleden (nog steeds actueel) over geschreven. Hieronder alvast een overzicht van coderingen die je beletten om te gaan lenen. Voor ondernemers zijn er ook mogelijkheden voor een zakelijke lening zonder bkr toets.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Ik wil een hoger bedrag lenen

Is je geldbehoefte groter dan de gestelde bedragen van 650, 700 en 750 euro dan moet je gaan kijken naar een andere kredietvorm. Met een minilening leen je alleen kleine bedragen. Heb je dus meer nodig, zeg vanaf 2500 euro dan kun je gaan kijken voor een regulier krediet zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ook deze kun je op vrij eenvoudige wijze online aanvragen. Je vindt op deze website een pagina die een overzicht geeft van de meest relevante opties voor snel geld lenen.

Hulp nodig bij aanvragen? In 7 stappen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Video met de stappen uitgelegd

Minilening - 7 korte stappen voor aanvragen.

Ferratum voor spoed

ferratum minilening Ferratum is niet meer actief in Nederland. Kies voor een andere aanbieder: Saldodipje.

Bij Ferratum kies je voor een minilening, of voor een pluslening. In onderstaand overzicht zie je het verschil tussen beiden. Dus de spelregels zijn als volgt: Voor kleine bedragen tot en met 1000 euro wordt er gebruik gemaakt van de minilening. Voor hogere bedragen van 1100 euro tot 2500 euro hebben we het over een pluslening.

Voorwaarden Ferratum:

 1. Je hebt een regelmatig inkomen.
 2. Je hebt een Nederlandse bankrekening.
 3. Je beschikt over een mobiele telefoon.
 4. Er loopt geen andere minilening.
 5. Je bent in staat het geleende af te lossen.

Meer weten over hoe Ferratum reilt en zeilt? Lees mijn uitgebreide review over Ferratum money.


Saldodipje vriendelijk

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro. Ook bij Saldodipje wordt geen bkr toetsing uitgevoerd.

Voorwaarden Saldodipje:
 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar.
 2. Je hebt niet teveel andere schulden.
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
 4. Het aanvragen gaat volledig online.
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
 6. Je kiest zelf je garantsteller.

Over Saldodipje heb ik mijn ervaringen in een artikel verwerkt. Met veel informatie over kosten en looptijden bij dit bedrijf.


Gestelde vragen

Waar kan ik snel 700 of 750 euro lenen?

Er zijn in Nederland verschillende officiële aanbieders die kleine bedragen tot 2500 euro uitlenen. De bedragen van 700 euro en 750 komen ook in aanmerking voor een minilening (voorschot salaris).

Welke andere bedragen kan ik lenen?

Aan jou de keus. Het minimale aan te vragen bedrag is 100 euro en het maximale is 2500 euro. Alle bedragen daar tussenin zijn beschikbaar.

Is er een bkr toetsing?

Nee, er is geen bkr toetsing en registratie bij het aanvragen en uitbetalen van een minilening. Het hebben van een negatieve notering is dan ook geen bezwaar.

Hoe snel staat het bedrag op mijn rekening?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt het gevraagde bedrag binnen 12 uur tot 24 uur naar je overgemaakt en kun je dus snel weer pinnen.