Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

Advies voor lenen kleine en grote bedragen

Mijn advies voor het lenen van een klein (of groot) bedrag is om een termijn te kiezen die zo ver mogelijk in de toekomst ligt. Dus bijvoorbeeld, kies voor je kleine lening niet een termijn van 30 dagen om af te lossen, maar kies voor 2-, of 3 maanden. Kom je namelijk je betaalverplichting niet na, dan volgen er problemen. Kies voor grotere bedragen met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet een termijn tot 120 maanden (10 jaar).

Voorschot salaris

Het zijn wellicht geen alledaagse bedragen 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen, maar toch is er juist naar dit soort kleine bedragen een hoop vraag. Sowieso is een klein bedrag lenen in korte tijd zeer populair geworden. Overgewaaid uit de Verenigde Staten bestaat hier nu ook het voorschot op je salaris, ofwel de minilening. Met dit systeem kun je dus een bescheiden bedrag (tot €1500) lenen om je financieel te overbruggen tot je salaris weer gestort wordt. Waar kun je deze minilening aanvragen en hoe werkt dat precies? Lees verder en het wordt allemaal uitgelegd.

Direct aanvragen?

Saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€100 tot maximaal €1800
Rente: Vanaf 13,45%
Aflossen: tot 62 dagen
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

Santander

Kleine persoonlijke lening
€2.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 9,5%
Aflossen: 24 – 120 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander

Bekijk alle mogelijkheden700 euro lenen - 750 euro lenen

700 euro lenen

Misschien twijfel je nog welk bedrag je precies wil aanvragen. Zoals het er nu naar uit ziet heb je maar 700 euro nodig, maar je weet het nog niet zeker. Een goed moment om er nog eens goed over na te denken en je alvast wat te oriënteren op de mogelijkheden. Heb je eenmaal een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan zul je je aan die 700 euro moeten houden, of wat later weer een nieuwe aanvraag indienen met een ander bedrag dit keer. Met een flitslening van 700 euro leen je snel en vertrouwd zonder bkr toetsing en zonder gedoe en papierwerk. Een ideale oplossing voor snel wat geld op je pinpas.

Kenmerken minilening:
€100 – €1800.
Maximale looptijd 62 dagen.
Direct op je rekening gestort.
Snelle aanvraag en uitbetaling.
Binnen 12 uur tot 24 uur geld.
Ruime goedkeuring.

750 euro lenen

Voor een lening van 750 euro dien je aan de spelregels te voldoen om hier een goedkeuring voor te krijgen. 750 euro kun je voor uiteenlopende redenen nodig hebben. Bijvoorbeeld, je auto is kapot en dient dringend gerepareerd te worden, je moet immers naar je werk. Ook de wasmachine of de televisie kan het begeven en ook dit dient vervangen te worden. Zo zijn er legio aanleidingen te verzinnen die een reden geven om 750 euro te gaan lenen. Gelukkig kan het lenen van een bescheiden bedrag met een minilening, ook wel voorschotje genoemd.

Meer redenen voor een voorschot

Wanneer een
minilening?
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin

Hoe werkt het aanvragen?

In deze moderne tijd ben je met het aanvragen van een minilening natuurlijk niet veel tijd kwijt, altijd druk en haast heb je natuurlijk geen zin in lastige contracten, telefoontjes en allerlei gedoe. Dit gaat heel simpel, je vult het online vragenformulier in minder dan 5 minuten in, je verstuurt de documenten die gevraagd worden (per e-mail) en dat is het eigenlijk wel.

Vervolgens bekijkt de geldverstrekker je aanvraag en bij goedkeuring wordt dit nog dezelfde dag naar jouw rekening overgemaakt en kun je meteen weer pinnen. Uitbetaling van de lening gaat met spoed tussen de 12 uur en 24 uur. Ik heb het dan wel over werkdagen, in het weekend kan het iets langer duren vanwege de verwerkingssnelheid van de banken.

Een minilening wordt ook wel flitskrediet, voorschotje of minikrediet genoemd.

Spelregels flitslening

Minimaal 18 jaar
Regelmatig inkomen
Woonachtig in Nederland
Bankrekening op je eigen naam
Mobiele telefoon
Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
Je bent in staat om het geleende terug te betalen
Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald

Voor- en nadelen minilening

Voordelen

Nadelen

Welke documenten moet ik opsturen?

Ook dit gedeelte heb je zo gepiept. Heb je een scanner thuis of op je werk staan dan kun je de gevraagde papieren inscannen. Heb je dit niet, geen nood, je maakt er gewoon scherpe duidelijke foto´s van met je mobiele telefoon. Vervolgens verstuur je deze en het hele zaakje is geklaard. De minimale papieren die je moet opsturen zijn een geldig identiteitsbewijs, een recent bankafschrift en eventueel een loonstrookje. Vaak kun je met een bankafschrift waar je salarisstorting op staat al af, dan zou een loonstrookje niet nodig zijn. Je ziet, het zijn zaken die je zo voor elkaar hebt.

Garantsteller

Naast de te betalen rente van maximaal 9,87%, dien je bij je aanvraag een garantsteller te kiezen. Dit kan zijn een garantsteller zonder omkijken en papierwerk (extern), echter voor deze optie moet je betalen. Je kunt ook opteren voor een kosteloze garantstelling. Hier komen echter wel wat paperassen om de hoek kijken. In onderstaand overzicht wordt tot in detail uitgelegd wat de verschillen zijn.

Garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 1. Legitimatie.
 2. Recent bankafschrift.
 3. Loonstrook.
 4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
 5. Ten minste 25 jaar oud.
 6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Geen garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

Geld lenen zonder bkr

Vaak wordt er ook gesteld dat mensen met een negatieve bkr registratie nergens meer terecht kunnen voor een lening van wat dan ook. Dit is niet helemaal waar, want met een voorschot op je salaris ofwel een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing. Deze toetsing wordt namelijk niet uitgevoerd, dus hoe je daar bekend bent is in dit geval niet belangrijk. Wil je meer weten over bkr coderingen? Ik heb daar in het verleden (nog steeds actueel) over geschreven. Hieronder alvast een overzicht van coderingen die je beletten om te gaan lenen. Voor ondernemers zijn er ook mogelijkheden voor een zakelijke lening zonder bkr toets.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.

Ik wil een hoger bedrag lenen

Is je geldbehoefte groter dan de gestelde bedragen van 650, 700 en 750 euro dan moet je gaan kijken naar een andere kredietvorm. Met een minilening leen je alleen kleine bedragen. Heb je dus meer nodig, zeg vanaf 2500 euro dan kun je gaan kijken voor een regulier krediet zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ook deze kun je op vrij eenvoudige wijze online aanvragen.

Hulp nodig bij aanvragen? In 7 stappen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1800
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Video klein bedrag lenen uitgelegd (0:51)


Saldodipje vriendelijk

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro.

Voorwaarden Saldodipje:
 1. Je bent 18 jaar of ouder.
 2. Je hebt niet teveel andere schulden.
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
 4. Het aanvragen gaat volledig online.
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
 6. Je kiest zelf je garantsteller.

Over Saldodipje heb ik mijn ervaringen in een artikel verwerkt. Met veel informatie over kosten en looptijden bij dit bedrijf.

Welke alternatieve bedragen kan ik lenen?

Volledig overzicht van alle aan te vragen bedragen:
€100, €150, €200, €250, €300, €350, €400, €450, €500, €600, €700, €800, €900, €1000, €1100, €1200, €1300, €1400, €1500, €1600, €1700, €1800, €1900, €2000, €2100, €2200, €2300, €2400, €1500. Verder met persoonlijke lening tot maximaal €100.000.

Veel gestelde vragen

Waar kan ik snel 700 of 750 euro lenen?

Er zijn in Nederland officiële aanbieders die kleine bedragen tot 1500 euro uitlenen. De bedragen van 700 euro en 750 komen ook in aanmerking voor een minilening (voorschot salaris).

Welke andere bedragen kan ik lenen?

Aan jou de keus. Het minimale aan te vragen bedrag is 100 euro en het maximale is 2500 euro. Alle bedragen daar tussenin zijn beschikbaar.

Is er een bkr toetsing?

Nee, er is geen bkr toetsing en registratie bij het aanvragen en uitbetalen van een minilening. Het hebben van een negatieve notering is dan ook geen bezwaar.

Hoe snel staat het bedrag op mijn rekening?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt het gevraagde bedrag binnen 12 uur tot 24 uur naar je overgemaakt en kun je dus snel weer pinnen.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente