Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

Advies voor lenen kleine en grote bedragen

Mijn advies voor het lenen van een klein (of groot) bedrag is om een termijn te kiezen die zo ver mogelijk in de toekomst ligt. Dus bijvoorbeeld, kies voor je kleine lening niet een termijn van 30 dagen om af te lossen, maar kies voor 2-, of 3 maanden. Kom je namelijk je betaalverplichting niet na, dan volgen er problemen. Kies voor grotere bedragen met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet een termijn tot 120 maanden (10 jaar).

Voorschot salaris

Het zijn wellicht geen alledaagse bedragen 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen, maar toch is er juist naar dit soort kleine bedragen een hoop vraag. Sowieso is een klein bedrag lenen in korte tijd zeer populair geworden. Overgewaaid uit de Verenigde Staten bestaat hier nu ook het voorschot op je salaris, ofwel de minilening. Met dit systeem kun je dus een bescheiden bedrag (tot €2500) lenen om je financieel te overbruggen tot je salaris weer gestort wordt. Waar kun je deze minilening aanvragen en hoe werkt dat precies? Lees verder en het wordt allemaal uitgelegd.

Officiele aanbieders minilening en pluslening

Saldodipje minilening

Saldodipje klein

Mini lening
€100 tot maximaal €2500
Rente: Vanaf 6,17%
Aflossen: 1 – 4 maanden
Uitbetaling binnen 24 uur
Ruime goedkeuring

Meer info Saldodipje

Santander lenen

1500 Santander

Kleine lening
€1.500 tot €50.000
Rente: Vanaf 8,7%
Aflossen: 24 – 72 maanden
Uitbetaling direct na goedkeuring
BKR toetsing

Meer info Santander

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen700 euro lenen - 750 euro lenen
700 euro lenen – 750 euro lenen

700 euro lenen

Misschien twijfel je nog welk bedrag je precies wil aanvragen. Zoals het er nu naar uit ziet heb je maar 700 euro nodig, maar je weet het nog niet zeker. Een goed moment om er nog eens goed over na te denken en je alvast wat te oriënteren op de mogelijkheden. Heb je eenmaal een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan zul je je aan die 700 euro moeten houden, of wat later weer een nieuwe aanvraag indienen met een ander bedrag dit keer. Met een flitslening van 700 euro leen je snel en vertrouwd zonder bkr toetsing en zonder gedoe en papierwerk. Een ideale oplossing voor snel wat geld op je pinpas.

Kenmerken minilening:
€100 – €2500
Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
Binnen 12 uur tot 24 uur geld
Ruime goedkeuring

750 euro lenen

Voor een lening van 750 euro dien je aan de spelregels te voldoen om hier een goedkeuring voor te krijgen. 750 euro kun je voor uiteenlopende redenen nodig hebben. Bijvoorbeeld, je auto is kapot en dient dringend gerepareerd te worden, je moet immers naar je werk. Ook de wasmachine of de televisie kan het begeven en ook dit dient vervangen te worden. Zo zijn er legio aanleidingen te verzinnen die een reden geven om 750 euro te gaan lenen. Gelukkig kan het lenen van een bescheiden bedrag met een minilening, ook wel voorschotje genoemd.

Meer redenen voor een voorschot

Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin

Hoe werkt het aanvragen?

In deze moderne tijd ben je met het aanvragen van een minilening natuurlijk niet veel tijd kwijt, altijd druk en haast heb je natuurlijk geen zin in lastige contracten, telefoontjes en allerlei gedoe. Dit gaat heel simpel, je vult het online vragenformulier in minder dan 5 minuten in, je verstuurt de documenten die gevraagd worden (per e-mail) en dat is het eigenlijk wel.

Vervolgens bekijkt de geldverstrekker je aanvraag en bij goedkeuring wordt dit nog dezelfde dag naar jouw rekening overgemaakt en kun je meteen weer pinnen. Uitbetaling van de lening gaat met spoed tussen de 12 uur en 24 uur. Ik heb het dan wel over werkdagen, in het weekend kan het iets langer duren vanwege de verwerkingssnelheid van de banken.

Een minilening wordt ook wel flitskrediet, voorschotje of minikrediet genoemd.

Spelregels flitslening

Minimaal 18 jaar
Regelmatig inkomen
Woonachtig en ingeschreven in Nederland
Bankrekening op je eigen naam
Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.

Voor- en nadelen minilening

Voordelen

 • Snelste lening in Nederland
 • Leen zonder papierwerk en gedoe
 • Leen snel een bedrag van €100 tot €2500
 • Binnen 10 minuten bevestiging
 • In 24 uur op je rekening
 • Ook lenen met schulden
 • In 5 minuten aangevraagd

Nadelen

 • Niet geschikt voor grote bedragen
 • Korte looptijd (max. 4 maanden)
 • Vrij hoge rente
 • Garantsteller verplicht
 • Kans op boete bij te laat aflossen

Welke documenten moet ik opsturen?

Ook dit gedeelte heb je zo gepiept. Heb je een scanner thuis of op je werk staan dan kun je de gevraagde papieren inscannen. Heb je dit niet, geen nood, je maakt er gewoon scherpe duidelijke foto´s van met je mobiele telefoon. Vervolgens verstuur je deze en het hele zaakje is geklaard. De minimale papieren die je moet opsturen zijn een geldig identiteitsbewijs, een recent bankafschrift en eventueel een loonstrookje. Vaak kun je met een bankafschrift waar je salarisstorting op staat al af, dan zou een loonstrookje niet nodig zijn. Je ziet, het zijn zaken die je zo voor elkaar hebt.

Garantsteller

Naast de te betalen rente van maximaal 9,87%, dien je bij je aanvraag een garantsteller te kiezen. Dit kan zijn een garantsteller zonder omkijken en papierwerk (extern), echter voor deze optie moet je betalen. Je kunt ook opteren voor een kosteloze garantstelling. Hier komen echter wel wat paperassen om de hoek kijken. In onderstaand overzicht wordt tot in detail uitgelegd wat de verschillen zijn. Bekijk ook een volledig overzicht van de kosten voor de garantsteller.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Geld lenen zonder bkr

Vaak wordt er ook gesteld dat mensen met een negatieve bkr registratie nergens meer terecht kunnen voor een lening van wat dan ook. Dit is niet helemaal waar, want met een voorschot op je salaris ofwel een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing. Deze toetsing wordt namelijk niet uitgevoerd, dus hoe je daar bekend bent is in dit geval niet belangrijk. Wil je meer weten over bkr coderingen? Ik heb daar in het verleden (nog steeds actueel) over geschreven. Hieronder alvast een overzicht van coderingen die je beletten om te gaan lenen. Voor ondernemers zijn er ook mogelijkheden voor een zakelijke lening zonder bkr toets.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.

Ik wil een hoger bedrag lenen

Is je geldbehoefte groter dan de gestelde bedragen van 650, 700 en 750 euro dan moet je gaan kijken naar een andere kredietvorm. Met een minilening leen je alleen kleine bedragen. Heb je dus meer nodig, zeg vanaf 2500 euro dan kun je gaan kijken voor een regulier krediet zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ook deze kun je op vrij eenvoudige wijze online aanvragen.

Hulp nodig bij aanvragen? In 7 stappen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Video klein bedrag lenen uitgelegd (00:51)

Minilening - 7 korte stappen voor aanvragen.

Saldodipje vriendelijk

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro.

Voorwaarden Saldodipje:
 1. Je bent tussen de 18- en 70 jaar.
 2. Je hebt niet teveel andere schulden.
 3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
 4. Het aanvragen gaat volledig online.
 5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
 6. Je kiest zelf je garantsteller.

Over Saldodipje heb ik mijn ervaringen in een artikel verwerkt. Met veel informatie over kosten en looptijden bij dit bedrijf.

Welke alternatieve bedragen kan ik lenen?

Volledig overzicht van alle aan te vragen bedragen:
€100, €150, €200, €250, €300, €350, €400, €450, €500, €600, €700, €800, €900, €1000, €1100, €1200, €1300, €1400, €1500, €1600, €1700, €1800, €1900, €2000, €2100, €2200, €2300, €2400, €2500. Verder met persoonlijke lening tot maximaal €100.000.


Veel gestelde vragen

Waar kan ik snel 700 of 750 euro lenen?

Er zijn in Nederland verschillende officiële aanbieders die kleine bedragen tot 2500 euro uitlenen. De bedragen van 700 euro en 750 komen ook in aanmerking voor een minilening (voorschot salaris).

Welke andere bedragen kan ik lenen?

Aan jou de keus. Het minimale aan te vragen bedrag is 100 euro en het maximale is 2500 euro. Alle bedragen daar tussenin zijn beschikbaar.

Is er een bkr toetsing?

Nee, er is geen bkr toetsing en registratie bij het aanvragen en uitbetalen van een minilening. Het hebben van een negatieve notering is dan ook geen bezwaar.

Hoe snel staat het bedrag op mijn rekening?

Na goedkeuring van je aanvraag wordt het gevraagde bedrag binnen 12 uur tot 24 uur naar je overgemaakt en kun je dus snel weer pinnen.


Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Geld lenen 18 jaar

Je wilt dus een klein bedrag lenen vanaf 18 jaar en je wil weten of je er dan voor in aanmerking komt en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Misschien…

Doorlopend krediet 6000 euro

Doorlopend krediet 6000 euro
Doorlopend krediet 6000 euro

Met een doorlopend krediet 6000 euro heb je niet een enorm bedrag tot je beschikking, maar het kan wel nuttig zijn om dit krediet achter de hand te hebben voor als je eens een onverwachte uitgave moet doen. Het is toch een bedrag wat je normaal gesproken niet op je rekening hebt staan. Maar waar kun je het bedrag nog meer voor gebruiken en zijn er voorwaarden bij het aanvragen die bepaalde uitgaven niet toestaan? Lees verder hoe je 6000 euro op een gemakkelijke manier online aanvraagt en wanneer je bij goedkeuring dit geld dan tot je beschikking hebt.

Geld lenen voor Valentijnsdag

Geld lenen voor Valentijnsdag
Geld lenen voor Valentijnsdag

Het is een steeds groter worden fenomeen, natuurlijk ook geholpen door de middenstand, Valentijnsdag. Op 14 februari geven we elk jaar weer onze geliefden een mooi en verrassend cadeau. Het hoeft natuurlijk geen duur cadeau te zijn, ook een leuke attentie of een leuke kaart kan soms volstaan. Maar stel dat je pas een nieuwe partner hebt en deze op Valentijnsdag extra in het zonnetje wil zetten waarbij de kosten slechts bijzaak zijn. Dan kan het voorkomen dat je zelf niet genoeg geld hebt om dit te bekostigen en op zoek gaat naar geld lenen voor Valentijnsdag. Het kan op een vrij eenvoudige wijze tot wel 1000 euro.