650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

Het zijn wellicht geen alledaagse bedragen 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen, maar toch is er juist naar dit soort kleine bedragen een hoop vraag. Sowieso is een klein bedrag lenen in korte tijd zeer populair geworden. Overgewaaid uit de Verenigde Staten bestaat hier nu ook het voorschot op je salaris, ofwel de minilening. Met dit systeem kun je dus een relatief klein bedrag lenen om je financieel te overbruggen tot je salaris weer gestort wordt. Waar kun je deze minilening aanvragen en hoe werkt dat precies? Lees verder en het wordt allemaal uitgelegd.

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

Misschien twijfel je nog welk bedrag je precies wil aanvragen. Zoals het er nu naar uit ziet heb maar 700 euro nodig, maar je weet het nog niet zeker. Een goed moment om er nog eens goed over na te denken en je alvast wat te oriënteren op de mogelijkheden. Heb je eenmaal een vrijblijvende offerte aangevraagd, dan zul je je aan dat bedrag moeten houden, of wat later weer een nieuwe aanvraag indienen met een ander bedrag dit keer.

Hoe werkt het aanvragen

In deze moderne tijd ben je met het aanvragen van een minilening natuurlijk niet veel tijd kwijt, altijd druk en haast heb je natuurlijk geen zin in lastige contracten, telefoontjes en allerlei gedoe. Dit gaat heel simpel, je vult het online vragenformulier in minder dan 5 minuten in, je verstuurt de documenten die gevraagd worden (per e-mail) en dat is het eigenlijk wel. Vervolgens bekijkt de geldverstrekker je aanvraag en bij goedkeuring wordt dit nog dezelfde dag naar jouw rekening overgemaakt en kun je meteen weer pinnen.

Welke documenten moet ik opsturen

Ook dit gedeelte heb je zo gepiept. Heb je een scanner thuis of op je werk staan dan kun je de gevraagde papieren inscannen. Heb je dit niet, geen nood, je maakt er gewoon scherpe duidelijke foto´s van met je mobiele telefoon. Vervolgens verstuur je deze en het hele zaakje is geklaard. De minimale papieren die je moet opsturen zijn een geldig identiteitsbewijs, een recent bankafschrift en eventueel een loonstrookje. Vaak kun je met een bankafschrift waar je salarisstorting op staat al af, dan zou een loonstrookje niet nodig zijn. Je ziet, het zijn zaken die je zo voor elkaar hebt.

Geld lenen zonder bkr

Vaak wordt er ook gesteld dat mensen met een bkr registratie nergens meer terecht kunnen voor een lening van wat dan ook. Dit is niet helemaal waar, want met een voorschot op je salaris ofwel een minilening kun je geld lenen zonder bkr toetsing. Deze toetsing wordt namelijk niet uitgevoerd, dus hoe je daar bekend bent is in dit geval niet belangrijk.

Maar ik wil een groter bedrag lenen

Is je geldbehoefte groter dan de gestelde bedragen van 650, 700 en 750 euro dan moet je gaan kijken naar een andere kredietvorm. Met een minilening leen je alleen kleine bedragen. Heb je dus meer nodig, zeg vanaf 2500 euro dan kun je gaan kijken voor een regulier krediet zoals een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Ook deze kun je op vrij eenvoudige wijze online aanvragen. Je vindt op deze website een pagina die een overzicht geeft van de meest gangbare kredieten.

Dit vind je misschien ook leuk...