fbpx

Korte lening zonder bkr

Korte lening zonder bkr

Korte lening zonder bkr

Met een korte lening zonder bkr kun je een relatief klein bedrag lenen tot maximaal 800 euro die je ook weer snel moet terugbetalen. De korte lening heeft een looptijd van maximaal 45 dagen en moet ook in één keer weer afgelost, deze kan niet in termijnen worden afbetaald. Een korte lening kun je het beste zien als een voorschot op je salaris omdat je in de loop van de maand even krap bij kas zit. daar staat tegenover dat een negatieve bkr registratie geen probleem is. Lees verder waar je een korte lening kunt aanvragen en welke bedragen je kunt lenen.


Korte lening zonder bkr

Welke bedragen je kunt lenen hangt ook af of je een eerste keer aanvraagt of dit al vaker hebt gedaan, bij de één kun je maximaal 500 euro lenen en bij de ander is het maximum gesteld op 200 euro. Ook is er verschil in de snelheid van uitbetalen wanneer je een minilening gaat aanvragen. Wil je echt dezelfde dag het aangevraagde bedrag op je rekening hebben dan zul je daar over het algemeen voor moeten betalen. Als je het niet erg vindt om een paar dagen te moeten wachten op je geld dan kan dit aanzienlijk in de kosten schelen.

Voordelen kort lenen

Kort lenen heeft als voordeel dat je er snel van af bent omdat je binnen maximaal 45 dagen moet aflossen, omdat de looptijd zo kort is betaal je ook niet veel rente over je minilening. De rente die wordt gehanteerd bij een korte lening is wel altijd het maximale van rond de 14%, maar omdat de looptijd zo kort is betekent dit dat het bedrag in euro goed te overzien is. Leen je bijvoorbeeld 400 euro en betaal je dit terug in 30 dagen dan is je rentebedrag €4,60. Waar je wel op moet letten zijn de kosten die je moet betalen voor eventuele extra diensten.

Wat is een minilening

Een minilening voor een klein bedrag lenen zonder bkr is geen doorlopend krediet en ook geen persoonlijk lening. De kosten van een minilening verschillen per aanbieder, dus het is raadzaam om deze te vergelijken om een idee te krijgen waar je het goedkoopste een minilening kunt afsluiten. Ook is het van belang dat je het geleende bedrag kunt terugbetalen, dit kun je zelf heel snel bepalen door je maandelijkse inkomsten te nemen en daar je vaste maandelijkse lasten van af te trekken, wat er dan onder de streep overblijft is het bedrag wat je kunt lenen. Twijfel je op de één of andere manier dan kun je het beter niet doen, als je niet op tijd terugbetaald dan volgen er allerlei vervelende procedures waar je liever niet mee te maken krijgt. Kijk voor meer informatie over geld lenen in het algemeen eens op de website van het nibud, daar vind je veel informatie en tips over dit onderwerp.