Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Geld lenen zonder bkr toetsing binnen 10 minuten

Voor geld lenen zonder bkr toetsing is het belangrijk om een aantal zaken en voorwaarden te bekijken. Aan welke voorwaarden moet je voldoen om met succes een geldlening ofwel minilening aan te vragen waarbij géén bkr toetsing wordt uitgevoerd. Of dit ook echt binnen 10 minuten kan hangt af of je alle documenten die je nodig gaat hebben alvast gereed hebt om te kunnen versturen. Verderop in dit artikel zal ik uitleggen welke papieren je nodig gaat hebben. Maar er zijn nog meer voorwaarden waar je aan moet voldoen. De meest populaire bedragen voor lenen zonder bkr zijn meestal vrij lage bedragen, dan moet je denken aan €300,-, €400,- en €500,-.  Toch ligt het maximale bedrag welke aangevraagd kan worden een stuk hoger op maar liefst €1500,-.

Geld lenen zonder bkr toetsing

Er zijn in Nederland vele duizenden consumenten die om één of andere reden een negatieve bkr registratie hebben opgelopen. Dit kan zijn door verkeerd gebruik van een creditcard, achterstand met hypotheek. te laat aflossen van een eerdere lening en zelfs een langdurige niet toegestane roodstand bij de bank. Nu kan deze grote groep mensen (tijdelijk) nergens terecht voor een lening. Als laatste redmiddel kan er dan nog wel gebruik worden gemaakt van een minilening. Dit zijn geen enorme bedragen die je kunt aanvragen, maar het kan je wel uit de brand helpen.

uitleg minilening voor klein bedrag

Minilening en pluslening

Voor aanvragen van een lening waarbij geen kredietcheck in Tiel wordt uitgevoerd kun je uitsluitend terecht bij een zogeheten minilening. Op deze manier kun je zelf bepalen welk bedrag je gaat aanvragen vanaf € 100,- tot een maximum van € 1500,-. Bij bedragen tot aan € 700,- dien je het volledige bedrag in één keer terug te betalen, maar vanaf € 800,- mag je dit in twee termijnen doen zodat je wat meer tijd hebt om het verschuldigde bedrag bij elkaar te sparen. Dit is een zogeheten ´pluslening´.

ferratum minilening

Ferratum

Minilening
€100 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €100-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Ferratum
saldodipje minilening

Saldodipje

Minilening
€50 tot maximaal €1500
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 13,99%
Kredietbedrag: €50-1500
Starttarief: Geen
Aflossen: 1-2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Nee

Saldodipje


Overzicht rentekosten minilening

LeenbedragLooptijdBetalenJKP*Rente
€ 10030 dagen€ 101,0813,99%€ 1,08
€ 20030 dagen€ 202,1613,99%€ 2,16
€ 30030 dagen€ 303,2413,99%€ 3,24
€ 40030 dagen€ 404,3213,99%€ 4,32
€ 100062 dagen€ 1016,4313,99%€ 16,43
€ 150062 dagen€ 1525,1113,99%€ 25,11

Voorschot op je salaris

Een minilening moet je zien als een voorschot op je salaris. Vandaar dat ook de termijn van aflossen niet zo lang is als bij andere traditionele leningen. Bij andere kredietvormen kun je er vaak jaren over doen om het geleende bedrag af te lossen, in dit geval ligt dit anders, namelijk binnen maximaal 2 maanden. Het minikrediet wordt dan ook wel vaak gebruikt om even tijdelijk wat spoedeisende financiële problemen op te lossen. Denk hierbij aan het even snel voldoen van wat rekeningen die niet langer kunnen wachten, of het betalen van de huur of de hypotheek. Maar ook voor de vakantie kan het lenen van een klein bedrag uitkomst bieden. Het zijn vaak de dure tijden (feestdagen) waarbij deze leenvorm uitkomst kan bieden.

voorwaarden flitskrediet

De voorwaarden

De voorwaarden waar je aan moet voldoen om succesvol een kleine lening af te sluiten zijn niet erg ingewikkeld, maar wel van belang. Lees dit dus goed vóórdat je een aanvraag gaat indienen. Hieronder lees je deze voorwaarden:
1. Je hebt een netto maandelijks inkomen van minimaal € 900,-.
2. Je bent in Nederland woonachtig
3. Je beschikt over een e-mail adres.
4. Je hebt een Nederlands bankrekeningnummer.
5. Je hebt een mobiele telefoon met een Nederlands nummer.
6. Je bent 18 jaar of ouder.
Zoals je kunt zien zijn de voorwaarden niet erg streng. Voldoe hier aan en je kunt met succes een aanvraag in gaan dienen.

garantstelling voor lenen zonder bkr

Garantstelling extern en persoonlijk

De kredietverstrekker wil zich er van vergewissen dat je het geleende bedrag ook daadwerkelijk gaat aflossen. Hiervoor dien je een garantstelling af te sluiten waarbij je keuze hebt uit 2 opties. Dit is niet vrijblijvend, je dient een keuze te maken.

Externe garantstelling

Met de eerste optie sluit je bij een extern bedrijf een verzekering af die in actie komt wanneer je je lening niet terugbetaalt. Hiervoor betaal je kosten en deze voldoe je dan ook aan dit externe bedrijf. Trouwens hoef je hier niet al teveel moeite voor te doen bij het aanvragen, want dit is verwerkt op de pagina waar je de minilening gaat aanvragen.

Persoonlijke garantstelling

Je regelt zelf iemand uit je omgeving die garant voor je wil staan. Dat houdt dus in dat wanneer jij de lening niet op tijd aflost degene die garant voor je staat deze moet betalen. Je kunt je dan afvragen of de persoon die dit voor je doet je het gewenste bedrag niet gewoon zelf kan lenen. Het ligt helemaal aan je persoonlijke situatie of er iemand is die dit voor je wil doen. Kies je toch voor de persoonlijke garantsteller dan moet deze de volgende papieren opsturen.
1. Kopie van een Nederlands geldig identiteitsbewijs van de garantsteller.
2. Afschrift van de overeenkomst die met jou wordt afgesloten.
3. Kopie van een bankafschrift niet ouder dan 3 maanden.

Hoe snel heb ik mijn geld

Heb je aan alle voorwaarden voldaan én heb je alle gevraagde papieren per e-mail opgestuurd dan is het wachten op goedkeuring van je aanvraag. Dit gaat snel en in de meeste gevallen gebeurt dit dezelfde dag nog. Na goedkeuring heb je binnen 24 uur het geld op je rekening staan. De kredietverstrekker is afhankelijk van de snelheid van de banken wat betreft de overmaking. Doe je ´s morgens vroeg een aanvraag en wordt deze snel bekeken dan kun je het dezelfde dag nog op je rekening krijgen en in sommige gevallen zelfs binnen 10 minuten.

controleren bankrekening

Verifiëren bankrekening

De uitlener wil weten dat je bent wie je zegt. Daarom is het ook verplicht om via iDeal 1 cent te betalen aan de verstrekker van de minilening. Op deze manier ziet het bedrijf van wie deze betaling afkomstig en weet dan ook zeker dat de aanvrager de juiste gegevens heeft verstrekt. Ook bij een vervolgaanvraag dien je deze controle weer uit te voeren. Dit gaat trouwens erg gemakkelijk want je krijgt een e-mail toegestuurd waarmee je direct deze betaling kunt verrichten.

Hoeveel kan ik een eerste keer lenen

Heb je nog nooit eerder een minilening zonder bkr toetsing aangevraagd dan ben je welkom om een bedrag van maximaal € 800,- aan te vragen. Voldoe je netjes aan je verplichtingen wat betreft aflossen dan heb je bij een vervolgaanvraag niet alleen het geld sneller op je rekening staan, maar kun je ook tot aan het maximale bedrag van € 1500,- aanvragen.

bkr en nibud uitleg

Het bkr en het Nibud

Voordat je gaat lenen kun je je ook eerst verdiepen in de kosten en of het wel verstandig is om geld te gaan lenen. Kijk voor meer informatie ook eens op de website van het Nibud voor tips en tools over dit onderwerp. Wil je meer weten over geld lenen zonder bkr en of je een registratie hebt dan kun je kijken bij de website van het bkr in Tiel.

Bekijk de NIBUD video

Hieronder een korte video van het NIBUD over het waarom we ongemerkt teveel geld uitgeven. Dit kan een reden zijn waarom je tegen het einde van de maand niet voldoende overhoudt en dus op zoek moet naar ´duur´ geld om de maand door te kunnen komen.

Geld en gedrag in de praktijk

Stappenplan aanvragen minilening

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1500
2. Kies de looptijd 15, 30, 45, 62 dgn.
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening

Dit vind je misschien ook leuk...