Direct geld lenen met negatieve bkr

Direct geld lenen met negatieve bkr

Direct geld lenen met negatieve bkr

Direct geld lenen met negatieve bkr is geen oplossing waar je vrijwillig voor kiest, het is een uit nood geboren mogelijkheid om een service te verlenen voor mensen die niet terecht kunnen voor een ´gewone´ lening omdat zij een negatieve bkr registratie hebben. Het beperkt ook gelijk aanzienlijk de mogelijkheden, want voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kom je niet meer in aanmerking zolang de melding niet is verdwenen. Hoe deze negatieve melding weer verdwijnt daar heb ik ook regelmatig over geschreven. Echter nu heb ik het over het verkrijgen van een krediet voor diegenen met een huidige registratie.

Wat zijn de gevolgen van een negatieve bkr

Een vermelding heeft een aantal gevolgen die pas na langere tijd zijn op te lossen. Zo kun je bijvoorbeeld geen creditcard aanvragen (wel een prepaid creditcard), je kunt geen normale lening krijgen, een hypotheekaanvraag wordt ook erg lastig en bij kopen op afbetaling wordt er ook vaak getoetst bij het bkr. Zo zie je dat de vermelding grote gevolgen kan hebben voor je bestedingspatroon. Een negatieve bkr registratie blijft nog 5 jaar na het afbetalen van de schuld staan, dus je hebt er lang last van. Alleen bij het aanschaffen van een mobiel telefoonabonnement wordt niet getoetst, providers hebben daar een apart systeem voor. Update: Nu ook registratie bij een mobiel abonnement.

Direct geld lenen met negatieve bkr

1500 lenenGelukkig staat er nog wel één mogelijkheid voor je open en dat is de minilening. Toegegeven dat het geen ideale oplossing voor het probleem is, kun je er in nood wel gebruik van maken voor het lenen van een beperkt bedrag tot ongeveer 1500 euro. Voor een minikrediet maakt een negatieve vermelding bij het Bureau Krediet Registratie niet uit, want er wordt daar niet getoetst. Wel hebben de verstrekkers een eigen systeem om je kredietwaardigheid te toetsen.

Voorwaarden meteen geld lenen

Wil je meteen geld lenen dan zul je wel aan een beperkt aan voorwaarden moeten voldoen. Zo moet je een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro netto per maand hebben, in Nederland woonachtig zijn en beschikken over een mobiel telefoonnummer. Dit laatste is vereist omdat de aanvraag in zijn geheel per sms wordt afgehandeld. Ook dien je een mailadres te hebben omdat er ook via de mail documenten moeten worden opgestuurd.

Welke bedragen kan ik krijgen

Er zijn verschillende aanbieders van een minikrediet en deze hanteren niet alleen verschillende voorwaarden, maar ook de aangeboden bedragen verschillen onderling. Zo kun je bij de één tot maximaal 600 euro lenen en bij de ander tot maximaal 1500 euro. Ook de termijnen voor terugbetalen zijn niet gelijk, zo zie je een aanbieder waarbij je uitsluitend kunt kiezen uit 15- of 30 dagen, maar een andere heeft de optie 15-, 30- of 62 dagen. Vaak is het zo dat hoe langer de lening loopt en hoe hoger het aan te vragen bedrag is, de kosten die je moet betalen navenant meestijgen.

Een eerste minikrediet zonder bkr aanvragen

help bij eerste aanvraagBij alle aanbieders is er voor een eerste aanvraag van een minilening een beperking van het beschikbare bedrag. Ook dit varieert weer onderling en schommelt tussen de 200 euro en de 400 euro. Je moet een aantal documenten laten zien die kunnen aantonen wie je bent (legitimatie), waar je woont (bankafschrift) en waar je inkomsten vandaan komt (loonstrook). Je kunt deze papieren allemaal per email toesturen, dus er is geen persoonlijk contact nodig.

Hoe snel kan ik mijn lening krijgen

Het wordt wat eentonig maar ook dit is per aanbieder verschillend. Als je een minilening afsluit bij Ferratum dan heb je binnen 24 uur je gevraagde bedrag op je rekening staan, nadeel van Ferratum is dat je een verplichte garantieverzekering moet nemen en die kost geld. Heb je niet echt haast dan kun je kiezen voor Cashper (gestopt), deze heeft de mogelijkheid om zonder extra kosten de minilening aan te vragen, je hebt dan binnen 4 dagen je geld binnen. Cashper heeft ook de mogelijkheid om het geld dezelfde dag over te maken, maar net als de andere aanbieder moet je hier extra voor betalen. Beide aanbieders voeren zoals eerder vermeld geen bkr toetsing uit.

Nieuwe aanbieder Saldodipje

saldodipjeEr is nu een relatief nieuwe aanbieder voor het verkrijgen van een voorschot op je salaris. Deze aanbieder noemt zichzelf Saldodipje en laat qua naam niets aan de verbeelding over. Eigenlijk is het hetzelfde pakket als bij Ferratum, met ongeveer dezelfde voorwaarden en kosten. Er kunnen kleine verschillen in het aanbod zitten.

Dit vind je misschien ook leuk...