Home » Geld lenen » Geld lenen met negatieve BKR registratie

Geld lenen met negatieve BKR registratie

Wat is geld lenen met negatieve bkr?

Een negatieve bkr houdt in dat je in het verleden niet aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan. Je kredietverstrekker heeft hier van een melding gedaan bij het bkr. Omdat je een negatieve notering hebt kun je geen geld lenen, dat is te zeggen, bij reguliere kredietaanbieders. Je kunt uitsluitend nog terecht voor het lenen van een klein bedrag zonder bkr toetsing. Negatieve bkr noteringen: A1, A2, A3 en H, jonger dan 5 jaar.

Geld lenen met negatieve bkr registratie

Geld lenen met negatieve bkr registratie is geen oplossing waar je vrijwillig voor kiest, het is een uit nood geboren mogelijkheid om een service te verlenen voor mensen die niet terecht kunnen voor een ´gewone´ lening omdat zij een negatieve bkr registratie hebben. Het beperkt ook gelijk aanzienlijk de mogelijkheden, want voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kom je niet meer in aanmerking zolang de melding niet is verdwenen. Hoe deze negatieve melding weer verdwijnt daar heb ik ook regelmatig over geschreven. Echter nu heb ik het over het verkrijgen van een krediet voor diegenen met een huidige registratie.

Direct aanvragen?


Spoedlening

Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk AanbiederGeld lenen met negatieve bkr registratie

Wat zijn de gevolgen van een bkr melding?

Een vermelding heeft een aantal gevolgen die pas na langere tijd zijn op te lossen. Zo kun je bijvoorbeeld geen creditcard aanvragen , je kunt geen normale lening krijgen, een hypotheekaanvraag wordt ook erg lastig en bij kopen op afbetaling wordt er ook vaak getoetst bij het bkr. Zo zie je dat de vermelding grote gevolgen kan hebben voor je bestedingspatroon. Een negatieve bkr registratie blijft nog 5 jaar na het afbetalen van de schuld staan, dus je hebt er lang last van. Alleen bij het aanschaffen van een mobiel telefoonabonnement wordt niet getoetst, providers hebben daar een apart systeem voor.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.

Voorschot salaris

Gelukkig staat er nog wel één mogelijkheid voor je open en dat is de minilening, ofwel het voorschot op je salaris. Toegegeven dat het geen ideale oplossing voor het probleem is, kun je er in nood wel gebruik van maken voor het lenen van een beperkt bedrag tot ongeveer 2500 euro. Voor een minikrediet maakt een negatieve vermelding bij het Bureau Krediet Registratie niet uit, want er wordt daar niet getoetst. Wel hebben de verstrekkers een eigen systeem om je kredietwaardigheid te toetsen.

Kenmerken mini lening

Kenmerken minilening:
€100 – €2500
Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
Binnen 12 uur tot 24 uur geld
Ruime goedkeuring

Wat is een minilening? (video)

Wat is een minilening? Ontdek het hier!

Minilening voor geld lenen met bkr

Met een minilening kun je op een simpele snelle manier een bedrag lenen tot 2500 euro. Het feit dat je een bkr registratie hebt is niet zo´n probleem, je moet echter wel in staat zijn om het geleende op tijd terug te betalen. Geld lenen met bkr hoeft bij het lenen van kleine bedragen geen beletsel te zijn. Het is voor een hoop consumenten in Nederland nog de enige mogelijkheid om een lening te bemachtigen.

Spelregels

Wil je meteen geld lenen dan zul je wel aan een beperkt aan voorwaarden moeten voldoen. Zo moet je een regelmatig inkomen hebben, in Nederland woonachtig zijn en beschikken over een mobiel telefoonnummer. Dit laatste is vereist omdat de aanvraag in zijn geheel per sms wordt afgehandeld. Ook dien je een mailadres te hebben omdat er ook via de mail documenten moeten worden opgestuurd.

Welke bedragen zijn beschikbaar?

Beschikbare
bedragen
Minilening
€100€700€1700
€150€800€1800
€200€900€1900
€250€1000€2000
€300€1100€2100
€350€1200€2200
€400€1300€2300
€450€1400€2400
€500€1500€2500
€600€1600

Eerste keer aanvragen met bkr

Bij alle aanbieders is er voor een eerste aanvraag van een minilening een beperking van het beschikbare bedrag. Ook dit varieert weer onderling en schommelt tussen de 400 euro en de 800 euro. Je moet een aantal documenten laten zien die kunnen aantonen wie je bent (legitimatie), waar je woont (bankafschrift) en waar je inkomsten vandaan komt (loonstrook). Je kunt deze papieren allemaal per email toesturen, dus er is geen persoonlijk contact nodig.

help bij eerste aanvraag

Hoe snel kan ik mijn lening krijgen?

Goede vraag: Kan ik snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening? In sommige gevallen behoort dit tot de mogelijkheden. Vraag vroeg in de ochtend aan en lever de benodigde documenten direct aan.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Verschil pluslening en mini lening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €2500.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 4 maanden.

Geld lenen tips (video)

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Geld lenen zonder BKR

lenen zonder bkr in 10 minuten

Geld lenen zonder BKR Wat is geld lenen zonder bkr? Geld lenen zonder BKR is het aangaan van een lening zonder dat er een kredietwaardigheidstoets wordt uitgevoerd. Dus wanneer je…

Lening geweigerd bij de bank

lening geweigerd

Lening geweigerd bij de bank Het zal je maar gebeuren, lening geweigerd bij de bank. Daar zit je dan met je mooie plannen voor een krediet waar je eigenlijk al…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Creditcard vergelijken

Waarschijnlijk heb jij ook een creditcard, of ben je op zoek naar een betrouwbare kaart. Een creditcard is een wereldwijd geaccepteerd betaalmiddel. Je kunt er onder andere mee betalen in…

Kom jij in aanmerking voor gratis rechtsbijstand?

rechtsbijstand en toevoeging

Kom jij in aanmerking voor gratis rechtsbijstand
Kom jij in aanmerking voor gratis rechtsbijstand?

Heb je een conflict met bijvoorbeeld een uitkerende instantie? Wil je voorkomen dat je uitkering wordt stopgezet. Dan is het raadzaam om een advocaat te raadplegen. Rechtsbijstand door een advocaat is echter niet goedkoop. Ook als je een smalle beurs hebt kun je de hulp inroepen van een advocaat. Je kunt een deel van de kosten van een advocaat vergoed krijgen. Je hebt hoogstwaarschijnlijk recht op gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit wordt geregeld in de Wet op de rechtsbijstand. In deze wet is geregeld dat deze kan worden aangewend voor verschillende conflicten, zoals problemen met uitkering, verdachte van een strafbaar feit, onenigheid met je werkgever, afgewezen claim op je verzekeringsmaatschappij, schade aan goederen/huis, onterechte vorderingen.

CapitalBox review

capitalbox

Keuren de meeste banken lang niet alle aanvragen goed? Je kunt dan terecht bij andere zakelijke kredietverstrekkers, die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van leningen aan kleine ondernemers. Een van…

Combinatie krediet

Combinatie krediet Wat is een combinatie krediet? Wat is een combinatie krediet en hoe sluit je deze af? Het is een wat minder bekende leenvorm, maar heeft in bepaalde opzichten…