Home » Geld lenen » Geld lenen met negatieve BKR registratie

Geld lenen met negatieve BKR registratie

Geld lenen met negatieve bkr registratie
Geld lenen met negatieve bkr registratie

Wat is negatieve bkr?

Een negatieve bkr houdt in dat je in het verleden niet aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan. Je kredietverstrekker heeft hier van een melding gedaan bij het bkr. Omdat je een negatieve notering hebt kun je geen geld lenen, dat is te zeggen, bij reguliere kredietaanbieders. Je kunt uitsluitend nog terecht voor het lenen van een klein bedrag zonder bkr toetsing. Negatieve bkr noteringen: A1, A2, A3 en H, jonger dan 5 jaar.

Geld lenen met negatieve bkr registratie

Geld lenen met negatieve bkr registratie is geen oplossing waar je vrijwillig voor kiest, het is een uit nood geboren mogelijkheid om een service te verlenen voor mensen die niet terecht kunnen voor een ´gewone´ lening omdat zij een negatieve bkr registratie hebben. Het beperkt ook gelijk aanzienlijk de mogelijkheden, want voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kom je niet meer in aanmerking zolang de melding niet is verdwenen. Hoe deze negatieve melding weer verdwijnt daar heb ik ook regelmatig over geschreven. Echter nu heb ik het over het verkrijgen van een krediet voor diegenen met een huidige registratie.

Direct aanvragen


ferratum minilening

Ferratum spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Tot 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Ferratum


saldodipje minilening

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Vanaf €100
Flexibel aflossen
Zonder BKR toetsing

Snel pinnen

Bekijk SaldodipjeTable Of Contents


BedragRente
13,99%
Looptijd
dagen
€100€1,0830
€200€2,1630
€300€3,2430
€400€4,3230
€500€5,4130
€600€9,7645
€700€11,3945
€800€13,0245
€900€13,5945
€1000€15,0245
€1100€18,2962
€1200€19,8462
€1300€21,7062
€1400€23,2562
€2500€25,1162
Looptijd 62 dagen, in 2 termijnen aflossen

Wat zijn de gevolgen van een bkr melding?

Een vermelding heeft een aantal gevolgen die pas na langere tijd zijn op te lossen. Zo kun je bijvoorbeeld geen creditcard aanvragen , je kunt geen normale lening krijgen, een hypotheekaanvraag wordt ook erg lastig en bij kopen op afbetaling wordt er ook vaak getoetst bij het bkr. Zo zie je dat de vermelding grote gevolgen kan hebben voor je bestedingspatroon. Een negatieve bkr registratie blijft nog 5 jaar na het afbetalen van de schuld staan, dus je hebt er lang last van. Alleen bij het aanschaffen van een mobiel telefoonabonnement wordt niet getoetst, providers hebben daar een apart systeem voor.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.
✅ Alternatief: Minilening.

Voorschot salaris

Gelukkig staat er nog wel één mogelijkheid voor je open en dat is de minilening, ofwel het voorschot op je salaris. Toegegeven dat het geen ideale oplossing voor het probleem is, kun je er in nood wel gebruik van maken voor het lenen van een beperkt bedrag tot ongeveer 2500 euro. Voor een minikrediet maakt een negatieve vermelding bij het Bureau Krediet Registratie niet uit, want er wordt daar niet getoetst. Wel hebben de verstrekkers een eigen systeem om je kredietwaardigheid te toetsen.

Kenmerken mini lening

Kenmerken minilening:
Kleine bedragen €100 – €2500
✅ Maximale looptijd 4 maanden
Direct op je rekening gestort
Snelle aanvraag en uitbetaling
✅ Binnen 12 – 24 uur geld
Geen BKR toetsing

Wat is een minilening? (video)

Wat is een minilening? Ontdek het hier!

Minilening voor geld lenen met bkr

Met een minilening kun je op een simpele snelle manier een bedrag lenen tot 2500 euro. Het feit dat je een bkr registratie hebt is niet zo´n probleem, je moet echter wel in staat zijn om het geleende op tijd terug te betalen. Geld lenen met bkr hoeft bij het lenen van kleine bedragen geen beletsel te zijn. Het is voor een hoop consumenten in Nederland nog de enige mogelijkheid om een lening te bemachtigen.

Spelregels

Wil je meteen geld lenen dan zul je wel aan een beperkt aan voorwaarden moeten voldoen. Zo moet je een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro netto per maand hebben, in Nederland woonachtig zijn en beschikken over een mobiel telefoonnummer. Dit laatste is vereist omdat de aanvraag in zijn geheel per sms wordt afgehandeld. Ook dien je een mailadres te hebben omdat er ook via de mail documenten moeten worden opgestuurd.

Welke bedragen zijn beschikbaar?

2500 lenenEr zijn verschillende aanbieders van een minikrediet en deze hanteren niet alleen verschillende voorwaarden, maar ook de aangeboden bedragen verschillen onderling. Zo kun je bij de één tot maximaal 600 euro lenen en bij de ander tot maximaal 2500 euro. Ook de termijnen voor terugbetalen zijn niet gelijk, zo zie je een aanbieder waarbij je uitsluitend kunt kiezen uit 15- of 30 dagen, maar een andere heeft de optie 15-, 30- of 62 dagen. Vaak is het zo dat hoe langer de lening loopt en hoe hoger het aan te vragen bedrag is, de kosten die je moet betalen navenant mee stijgen.

€50 – €100 – €200 – €300 – €400 – €500 – €600 – €700 – €800 – €900 – €1000 – €1100 – €1200 – €1300 – €1400 – €2500

Eerste keer aanvragen met bkr

Bij alle aanbieders is er voor een eerste aanvraag van een minilening een beperking van het beschikbare bedrag. Ook dit varieert weer onderling en schommelt tussen de 400 euro en de 600 euro. Je moet een aantal documenten laten zien die kunnen aantonen wie je bent (legitimatie), waar je woont (bankafschrift) en waar je inkomsten vandaan komt (loonstrook). Je kunt deze papieren allemaal per email toesturen, dus er is geen persoonlijk contact nodig.

Hoe snel kan ik mijn lening krijgen?

help bij eerste aanvraag Goede vraag: Kan ik snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening? In sommige gevallen behoort dit tot de mogelijkheden. Vraag vroeg in de ochtend aan en lever de benodigde documenten fluks aan.

Het wordt wat eentonig maar ook dit is per aanbieder verschillend. Als je een minilening afsluit bij Ferratum dan heb je binnen 24 uur je gevraagde bedrag op je rekening staan, nadeel van Ferratum is dat je een verplichte garantieverzekering moet nemen en die kost geld. Heb je niet echt haast dan kun je kiezen voor Cashper (gestopt), deze heeft de mogelijkheid om zonder extra kosten de minilening aan te vragen, je hebt dan binnen 4 dagen je geld binnen. Cashper heeft ook de mogelijkheid om het geld dezelfde dag over te maken, maar net als de andere aanbieder moet je hier extra voor betalen. Beide aanbieders voeren zoals eerder vermeld geen bkr toetsing uit.

Aanbieders in Nederland

Saldodipje

saldodipje minilening Er is nu een relatief nieuwe aanbieder voor het verkrijgen van een voorschot op je salaris. Deze aanbieder noemt zichzelf Saldodipje en laat qua naam niets aan de verbeelding over. Eigenlijk is het hetzelfde pakket als bij Ferratum, met ongeveer dezelfde voorwaarden en kosten. Er kunnen kleine verschillen in het aanbod zitten. Bij Saldodipje dien je ook een garantsteller te kiezen, dit kan een garantstelling zijn zonder kosten en er is ook een betaalde (simpele) variant. Hieronder voorbeeld.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

Ferratum

ferratum minilening Ferratum is een oude bekende op het gebied van de mini lening. Met jarenlange ervaring op de Nederlandse markt is het gespecialiseerd in het uitlenen van kleine bedragen, maken veel Nederlanders gebruik van deze service. De service die Ferratum biedt is uitstekend te noemen, niet alleen snel, maar ook nog eens bijzonder simpel. Je kunt er terecht voor bedragen vanaf 100 euro, met een maximum van 2500 euro. Ferratum is ideaal voor een lening zonder kredietcheck. Tevens biedt Ferratum een pluslening aan. Hieronder zie je de verschillen tussen een minilening en een pluslening.

Verschil pluslening en mini lening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €2500.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 4 maanden.

Benodigde tijd: 5 minuten.

Hoe een minilening aan te vragen?

 1. Kies gewenste bedrag

  €100 – €2500

 2. Kies de looptijd

  15, 30, 45, 62 dagen

 3. Upload je legitimatiebewijs

  Paspoort, rijbewijs, ID kaart

 4. Kies je garantsteller

  Kosteloos of betaald

 5. Verifieer je bankrekening

  Verstuur 1 cent met iDeal

 6. Verstuur je aanvraag

  Knop verzenden verschijnt op je scherm

 7. Wacht op akkoord

  Binnen 12 uur tot 24 uur geld op je rekening ontvangen

Geld lenen tips (video)

Tips voor geld lenen - Alles wat je moet weten voordat je een lening gaat afsluiten.