Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Geld lenen negatieve BKR

Geld lenen negatieve BKR

Wat is geld lenen met negatieve bkr?

Een negatieve bkr houdt in dat je in het verleden niet aan je betalingsverplichtingen hebt voldaan. Je kredietverstrekker heeft hier van een melding gedaan bij het bkr. Omdat je een negatieve notering hebt kun je geen geld lenen, dat is te zeggen, bij reguliere kredietaanbieders. Oplossing: Je kunt  terecht voor het lenen van een klein bedrag zonder bkr toetsing. Negatieve bkr noteringen: A1, A2, A3 en H, jonger dan 5 jaar. Echter, een persoonlijke lening, een doorlopend krediet, of een hypotheek biedt op dit moment geen mogelijkheden.

Is er een oplossing?

Geld lenen met negatieve bkr registratie is geen oplossing waar je vrijwillig voor kiest, het is een uit nood geboren mogelijkheid om een service te verlenen voor mensen die niet terecht kunnen voor een ´gewone´ lening omdat zij een negatieve bkr registratie hebben. Het beperkt ook gelijk aanzienlijk de mogelijkheden, want voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening kom je niet meer in aanmerking zolang de melding niet is verdwenen. Hoe deze negatieve melding weer verdwijnt daar heb ik ook regelmatig over geschreven. Echter nu heb ik het over het verkrijgen van een krediet voor diegenen met een huidige registratie.

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkhedenGeld lenen met negatieve bkr registratie

Wat zijn de gevolgen van een bkr melding?

Een vermelding heeft een aantal gevolgen die pas na langere tijd zijn op te lossen. Zo kun je bijvoorbeeld geen creditcard aanvragen, je kunt geen normale lening krijgen, een hypotheekaanvraag wordt ook erg lastig en bij kopen op afbetaling wordt er ook vaak getoetst bij het bkr. Zo zie je dat de vermelding grote gevolgen kan hebben voor je bestedingspatroon. Een negatieve bkr registratie blijft nog 5 jaar na het afbetalen van de schuld staan, dus je hebt er lang last van. Alleen bij het aanschaffen van een mobiel telefoonabonnement wordt niet getoetst, providers hebben daar een apart systeem voor.

Met de volgende BKR coderingen kun je GEEN doorlopend krediet of persoonlijke lening aanvragen:
H (jonger dan 5 jaar).
A1, A2, A3, A4 en A5.

Voorschot salaris

Gelukkig staat er nog wel één mogelijkheid voor je open en dat is de minilening, ofwel het voorschot op je salaris. Toegegeven dat het geen ideale oplossing voor het probleem is, kun je er in nood wel gebruik van maken voor het lenen van een beperkt bedrag tot ongeveer 1500 euro. Voor een minikrediet maakt een negatieve vermelding bij het Bureau Krediet Registratie niet uit, want er wordt daar niet getoetst. Wel hebben de verstrekkers een eigen systeem om je kredietwaardigheid te toetsen.

Kenmerken mini lening

Kenmerken minilening:
€100 – €1800.
Maximale looptijd 62 dagen.
Direct op je rekening gestort.
Snelle aanvraag en uitbetaling.
Binnen 12 uur tot 24 uur geld.
Ruime goedkeuring.

Wat is een minilening? (video)


Minilening voor geld lenen met bkr

Met een minilening kun je op een simpele snelle manier een bedrag lenen tot 1500 euro. Het feit dat je een bkr registratie hebt is niet zo´n probleem, je moet echter wel in staat zijn om het geleende op tijd terug te betalen. Geld lenen met bkr hoeft bij het lenen van kleine bedragen geen beletsel te zijn. Het is voor een hoop consumenten in Nederland nog de enige mogelijkheid om een lening te bemachtigen.

Spelregels

Wil je meteen geld lenen dan zul je wel aan een beperkt aan voorwaarden moeten voldoen. Zo moet je een regelmatig inkomen hebben, in Nederland woonachtig zijn en beschikken over een mobiel telefoonnummer. Dit laatste is vereist omdat de aanvraag in zijn geheel per sms wordt afgehandeld. Ook dien je een mailadres te hebben omdat er ook via de mail documenten moeten worden opgestuurd.

Welke bedragen zijn beschikbaar?

€100 t/m €600 €700 t/m €1500
€100€700
€150€800
€200€900
€250€1000
€300€1100
€350€1200
€400€1300
€450€1400
€500€1500
€600

Eerste keer aanvragen met bkr

Bij alle aanbieders is er voor een eerste aanvraag van een minilening een beperking van het beschikbare bedrag. Ook dit varieert weer onderling en schommelt tussen de 400 euro en de 800 euro. Je moet een aantal documenten laten zien die kunnen aantonen wie je bent (legitimatie), waar je woont (bankafschrift) en waar je inkomsten vandaan komt (loonstrook). Je kunt deze papieren allemaal per email toesturen, dus er is geen persoonlijk contact nodig.

help bij eerste aanvraag

Hoe snel kan ik mijn lening krijgen?

Goede vraag: Kan ik snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening? In sommige gevallen behoort dit tot de mogelijkheden. Vraag vroeg in de ochtend aan en lever de benodigde documenten direct aan.

Garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

  1. Legitimatie.
  2. Recent bankafschrift.
  3. Loonstrook.
  4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
  5. Ten minste 25 jaar oud.
  6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Geen garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

Verschil pluslening en mini lening

Minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 tot maximaal €1000.
Bedragen van €100 tot en met €500 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 30 dagen.
Bedragen van €600 tot en met €1000 dienen in 1 keer te worden afgelost binnen 45 dagen.

Pluslening is het lenen van een groter bedrag vanaf €1100 tot maximaal €1800.
Al deze bedragen mogen in meerdere termijnen worden afgelost, maar altijd binnen 62 dagen.

Moeilijk, maar wel mogelijk

Het is moeilijker om geld te lenen als u een negatieve BKR-registratie heeft, omdat dit aangeeft dat u in het verleden problemen heeft gehad met het terugbetalen van leningen. Sommige geldverstrekkers weigeren in dat geval een lening, terwijl andere wel bereid zijn om geld te lenen, maar tegen hogere rentetarieven.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente