Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Het blijft toch wel handig om in je portemonnee te hebben, een creditcard. Al was het maar voor een onverwachte uitgave tijdens het winkelen, je ziet net iets leuks in de winkel en dan kom je er achter dat je helemaal geen contant geld bij je hebt, dan kan een creditcard toch wel uitkomst bieden. Er zijn echter meerdere soorten kaarten die je kunt aanvragen, ook creditcards waar geen bkr toetsing op wordt uitgevoerd, bijvoorbeeld van Visa of van Mastercard. Voor diegenen die op zoek zijn naar een hoger krediet en meer betaalgemak is er American Express, voor deze creditcard echter heb je wel een fors inkomen nodig.

Creditcard zonder bkr toetsing aanvragen

Echter voor het aanvragen van een creditcard met een bestedingslimiet mag je geen bkr notering hebben, natuurlijk moet je ook een regelmatig inkomen hebben zodat de maatschappij die de kaart uitgeeft weet dat je je uitgaven ook kunt aflossen. Maar er zijn ook wel kaarten die geen krediettoetsing hebben en door iedereen aangevraagd kunnen worden. Het grote voordeel van zo´n kaart is dat hij er uit ziet als een creditcard maar dat je alleen kunt uitgeven wat er op staat, deze kaart heeft dus geen kredietmogelijkheden.

Prepaid creditcard

Ook van deze vorm van creditcard worden er velen aangeboden in Nederland, echter sommigen kennen vrij hoge kosten om te storten, om geld op te nemen en zelfs om er mee te betalen. Voordat je één van deze kaarten aanschaft moet je hier goed op letten. Over het algemeen is er een jaarlijkse bijdrage die varieert van enkele euro´s per jaar tot wel 40- of euro op jaarbasis. Je zult zien dat de kaarten die wat duurder zijn qua jaarbijdrage meestal lagere kosten hebben voor het storten en opnemen van geld. Maak je hier veelvuldig gebruik van per jaar dan is het wellicht handiger om een kaart uit te kiezen die lage kosten heeft wat dit betreft.

Altijd bkr toetsing

Alle prepaid creditcards die in Nederland aan te vragen zijn kennen geen bkr toetsing, let wel goed op, want bij sommigen moet je een aantal jaren de jaarlijkse bijdrage vooruit betalen, is op zich niet zo erg want dan ben je er wel voor een aantal jaren van af. Bij het aanvragen van een creditcard met een kredietmogelijkheid wordt wel altijd een toetsing uitgevoerd én je moet voldoende inkomen hebben om hiervoor in aanmerking te komen. Voor meer informatie kun je ook kijken bij prepaid creditcard aanvragen.

Dit vind je misschien ook leuk...