Home » Financieel nieuws » Reviews » Qeld zakelijk geld lenen

Qeld zakelijk geld lenen

Qeld biedt zakelijke leningen aan die variëren van €1.000 tot €200.000. Met een eenvoudig en snel online aanvraagproces kunnen ondernemers binnen 24 uur goedkeuring ontvangen en het geld op dezelfde dag op hun rekening hebben.

Qeld heeft geen opstartkosten en geen bindende looptijd, waardoor het toegankelijk is voor alle soorten bedrijven. Met een minimale omzetvereiste van €50.000 en een minimale bedrijfsduur van één jaar, biedt Qeld een betrouwbare en snelle oplossing voor zakelijke leningen.

Direct aanvragen?

qeld zakelijke lening

Qeld

€1.000 tot €200.000
Ook voor eenmanszaak
Snel geregeld

Bekijk andere zakelijke mogelijkheden


Over Qeld

Qeld is een bedrijf dat stelt ondernemers te respecteren en ze een handje te willen helpen bij het succesvol maken van hun bedrijf. Dit doen ze in de vorm van het uitgeven van zakelijke leningen. Het bedrijf is dan ook opgericht door een ondernemer (Emil Sunvisson) die moeite had bij het verkrijgen van een lening voor het ontwikkelen van zijn ideeën.

Afgewezen door de bank

De reguliere banken accepteerden hem niet als klant en zelfs een kleine zakelijke lening werd geweigerd. Dit probleem wilde hij zelf gaan oplossen voor andere ondernemers zoals hij, en zo besloot hij Qeld op te richten. Inmiddels is het bedrijf erg goed bezig en is het uitgebreid met tientallen medewerkers. De doelstelling is het geld lenen aan ondernemers op een laagdrempelige, voordelige en transparante manier. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees hieronder dan hoe het lenen van geld in zijn werk gaat.

Feiten over Qeld

Feiten over Qeld
Online aanvraag1 minuut
Minimaal aanvragen€1.000
Maximaal aanvragen€200.000
RenteVanaf 1%
*Qeld score
Vrijblijvende offerteJa
Dezelfde dag uitbetalingJa
* Qeld score gebaseerd op risico en bedrag en looptijd

Wie kan zakelijk geld lenen bij Qeld?

Elke in Nederland gevestigde ondernemer komt in aanmerking voor een zakelijke lening bij Qeld. Dit geldt voor voor Besloten Vennootschap (B.V.), Vennootschap onder Firma (V.O.F.), Naamloze Vennootschap (N.V.), Eenmanszaak en Zelfstandige zonder Personeel (ZZP). Kortom, zakelijk geld lenen is voor ALLE ondernemers beschikbaar.

Wat kost een bedrijfslening?

Afhankelijk van de score die je te zien krijgt nadat je je bedrijf hebt aangemeld bij Qeld wordt de rente bepaalt. De minimale rente kan 1% bedragen. Aan de hand van de score kan het risico worden ingeschat. Hoe lager het risico voor Qeld, des te lager de rente.

Hoe werkt het aflossen?

Elke 10e van de maand dient er te worden afgelost. Je kijgt 2 weken van tevoren per email een factuur toegestuurd die voor de 10e van de lopende maand dient te worden voldaan. 

Zakelijk lenen zonder jaarcijfers

Wanneer je besluit een zakelijke lening aan te vragen bij Qeld, moet je een paar gegevens aanleveren. Het gaat hierbij om wat persoonlijke gegevens als naam, telefoonnummer en e-mailadres, maar ook om gegevens van je bedrijf. Denk hierbij aan het KvK-nummer. Dit moet dus allemaal wel goed geregeld zijn en je moet geregistreerd staan bij de Nederlandse Kamer van Koophandel. Jaarcijfers zijn overbodig en ook zijn er mogelijkheden voor een zakelijke lening zonder bkr.

Qeld bekijkt en evalueert

Qeld bekijkt en evalueert jouw aanvraag dan, zodat ze kunnen inschatten of je in staat bent om de lening terug te kunnen betalen. Af en toe worden er leningen verstrekt aan bedrijven met schulden, maar over het algemeen werkt het natuurlijk in je voordeel wanneer je financiën goed op orde zijn en je je kosten volledig kunt betalen met je inkomsten. 

Geen moeilijke vragen

Qeld vraagt niet om hele ingewikkelde cijfers en stelt geen moeilijke vragen. Maar zorg er wel voor dat je een idee hebt van de uitgaven en inkomsten van je bedrijf. Ook wordt er bij enkele kredietbeoordelaars informatie opgevraagd over je bedrijf, maar dit regelt Qeld volledig zelf en hier hoef je niks voor te doen.

Zakelijk lenen zonder onderpand

De voorwaarden van een lening bij Qeld bestaan met name uit het feit dat de financiën van je bedrijf relatief gezond moeten zijn. Een onderpand voor je zakelijke financiering is dus niet nodig, maar uit je jaarcijfers moet wel blijken dat je op de lange termijn de lening waarschijnlijk terug zal kunnen betalen. Qeld werkt met een maandbedrag dat je elke maand terugbetaalt, en baseert dit op de geldstroom van en naar jouw bedrijf (cashflow).

Je weet precies waar je aan toe bent

Zo weet je precies waar je elke maand en toe bent en krijg je niet opeens een factuur van bepaalde verborgen kosten. Uiteindelijk betaal je natuurlijk wel een vorm van rente aan Qeld, maar hoeveel dit is, is sterk afhankelijk van je bedrijf en de grootte van de lening. 

BTW vrij lenen

Alle geleende bedragen zijn vrijgesteld van BTW-kosten. Je kunt ook zelf bepalen binnen hoeveel maanden je de lening terug wil betalen. Uiteraard is het voordeliger om het geld zo snel mogelijk terug te geven, maar dit is natuurlijk niet zomaar altijd mogelijk. Uiteindelijk scheelt het ook niet ontzettend veel geld als je de lening snel aflost, dus Qeld geeft je alle tijd en ruimte om de lening rustig aan af te betalen. Dit is wel zo fijn voor de rust binnen het bedrijf.

Snel en gemakkelijk lenen, zonder veel papierwerk

Iedereen die in Nederland woont en wiens bedrijf staat ingeschreven bij de KvK, kan een lening aanvragen bij Qeld. Het hele proces is dus erg laagdrempelig, en er zitten weinig voorwaarden aan verbonden. De hoeveelheid papierwerk is zeer beperkt, en Qeld is grotendeels zelf verantwoordelijk voor het checken en beoordelen van de gezondheid van jouw bedrijf.

Aanvragen in 2 simpele stappen

Stap 1: Vul je gegevens in

Vul je gegenvs in

Stap 2: Geef aanvullende informatie

geef aanvullende informatie

Beoordeling gaat bijzonder snel

Ook is het fijn dat het lenen bij Qeld snel zakelijk geld lenen is, zodat je het geld gelijk kunt gaan investeren of uitgeven om schulden af te betalen. Wanneer je een lening aanvraagt, gaan de medewerkers van Qeld naar jouw aanvraag kijken en deze wel of niet goedkeuren. Dit gaat ontzettend snel en is vaak dezelfde werkdag of de dag erna al geregeld.

Vrijblijvende offerte en dezelfde dag geld

Besluit Qeld om geld aan jouw bedrijf te lenen, dan krijg je een vrijblijvende offerte opgestuurd per email. Bekijk deze offerte goed en daarna kun je besluiten om hem wel of niet te accepteren, nee zeggen kan dus altijd nog. Wanneer je de offerte geaccepteerd hebt, bevestig je dit met je iDIN (online identificeren via je eigen bank). Dan staat het bedrag dezelfde dag nog op je rekening, wat natuurlijk ideaal is.

Conclusie: Wel of niet lenen?

Qeld is voor veel bedrijven die moeite hebben met de geldstroom een hele geschikte manier om snel aan een bepaald bedrag te komen om weer even verder te kunnen. Wel moet je bedrijf er enigszins goed voor staan, dus bedrijven met torenhoge schulden worden vaak niet goedgekeurd voor het krijgen van een lening. Houd hier dus rekening mee wanneer je bedrijf financieel niet zo lekker gaat.

Snel en simpel

Het grote voordeel van een bedrijfslening bij Qeld is dat alles heel snel en makkelijk verloopt. Geen ingewikkeld papierwerk of moeilijke contracten. Je aanvraag wordt binnen een dag bekeken en beoordeeld, en vervolgens kun je zelf kiezen of je de offerte wel of niet goed genoeg vindt. Wel moet je ervoor zorgen dat je ingeschreven bent bij de KvK en officieel in Nederland woonachtig bent. Is dit allemaal geregeld, dan is Qeld een ideale manier om jouw bedrijf verder te helpen en op de weg naar succes te brengen.

Zonder gedoe aanvragen in een paar minuten

Zonder veel gedoe een zakelijke lening regelen is voor bijna alle ondernemers de belangrijkste factor om met Qeld in zee te gaan. Binnen 1 minuut is je online aanvraag voltooid en kun je weer verder met je dagelijkse bezigheden. Een groot voordeel in vergelijking met het aanvragen van een zakelijke financiering bij bijvoorbeeld een reguliere bank.

Video over Qeld

Wanneer wordt de lening overgemaakt?

Als je aanvraag op een werkdag voor 17.00 uur wordt goedgekeurd én je hebt je identiteit bevestigd, dan wordt het geld dezelfde dag naar je overgemaakt.

Zijn er verborgen kosten?

Nee, Qeld is transparant over de kosten. Er zijn geen verborgen addertjes onder het gras.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente