fbpx

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Geld voor je onderneming leen je bij de bank of bij een kredietverstrekker, echter moet je dan wel jaarcijfers overleggen. Om je kredietaanvraag te kunnen beoordelen, vragen deze instanties je om allerlei gegevens van je onderneming. Ook moet je meestal voldoen aan verschillende voorwaarden voordat je in aanmerking komt voor een lening of financiering. Vind je dit lastig of ben je bang dat je dit veel tijd gaat kosten, overweeg dan eens een alternatieve vorm van een zakelijk krediet af te sluiten zonder jaarcijfers te hoeven overleggen.

Sluit een microlening af

Een microlening is een speciale ondernemerslening die je afsluit via de overheid. Om hiervoor in aanmerking te komen, presenteer je jouw bedrijfsplannen aan een speciaal geselecteerde jury. En ja, er komt ook wel wat papierwerk bij kijken. Met een microlening draagt de overheid bij aan een gunstig ondernemersklimaat. Kom je ervoor in aanmerking, dan profiteer je van zeer gunstige voorwaarden.

Atlantis Financiers

Atlantis Financiers

 Bedrijfskrediet 

Informatie over product:
Effectief rentepercentage: Vanaf 2,5%
Kredietbedrag: € 5.000 tot € 250.000
Starttarief: Geen
Aflossen: Variabel
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 20 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Atlantis Financiers
b2business lening

b2business

 Bedrijfskrediet 
Informatie over product:
Gemiddeld rentepercentage: 2,9%
Kredietbedrag: € 2.000 - € 100.000
Starttarief: 2,95%
Aflossen: Gelijke maandelijkse termijnen
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
b2business
Particulier geld lenen:


1. Lenen zónder BKR toets Géén BKR check!


2. Doorlopend krediet en persoonlijke lening BKR toetsing!

Bridgefund

Bridgefund

 Bedrijfskrediet 

Informatie over product:
Effectief rentepercentage: Variabel
Kredietbedrag: € 2.500 tot € 250.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 3-18 maanden
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Pin voorschot

Ga voor online krediet

Dit zijn leningen van kleine bedragen voor ondernemers, en ook voor particulieren trouwens. Kleine online leningen hebben als voordeel dat de controle op je kredietwaardigheid niet gebeurt. En er komt geen papieren tijger bij kijken. Op deze manier kun je best snel geld lenen zonder dat je je jaarcijfers hoeft te overleggen. Soms is een online krediet al binnen vijf minuten geregeld. Als het meezit, heb je nog dezelfde werkdag geld op je bedrijfsrekening staan. Deze vorm van krediet is een hele snelle methode voor als je een klein bedrag nodig hebt. Voor starters en kleine ondernemingen een hele interessante optie. Ook als je aanvraag van een lening eerder geweigerd is door de bank kun je hier nog steeds terecht.

Denk ook eens aan Crowdfunding

Vooral populair op sociale media is inzamelen van geld via derden. Dit kunnen sponsors zijn maar ook ‘het publiek’. Door je plannen of ideeën te delen of te presenteren op sociale media kunnen sponsoren of investeerders jouw idee financieel ondersteunen. Je kunt er een tegenprestatie tegenover zetten. Of je kunt afspreken dat je de ‘funding’ als lening ziet en deze op een later moment terugbetaalt.

Leen geld van een bekende

Soms is een familielid of hele goede vriend bereid je te helpen en mee te investeren in jouw idee of onderneming. Maak hierover wel goede afspraken en leg deze vast op papier. Spreek ook een rentepercentage af en legt vast op welke termijn je het geleende geld terugbetaalt. Want je wilt je familie of vrienden wel te vriend houden.

Zakelijk krediet zonder jaarcijfers

Kortom, afhankelijk van je onderneming is er ook voor jouw bedrijf een vorm van zakelijk lenen te vinden die bij jou past. Voor het lenen van grote bedragen kun je natuurlijk altijd terecht bij de bank, een geldverstrekker of de overheid. Soms is een kleine lening online al voldoende. Het is natuurlijk altijd slim om eerst goed advies in te winnen en alle mogelijkheden tegen elkaar af te wegen. Ook blijft het voor zelfstandigen mogelijk om een zakelijk krediet af te sluiten zonder bkr toetsing. Op deze manier blijven problemen die zich in het verleden in de privé sfeer hebben afgespeeld buiten beeld.

Bekijk hier een zakelijke lening met online goedkeuring.