Home » Geld lenen » Zakelijk geld lenen » ZZP geld lenen

ZZP geld lenen

Persoonlijke lening ZZP zonder jaarcijfers

Een persoonlijke lening ZZP zonder jaarcijfers is mogelijk bij verschillende aanbieders van een zakelijke lening hier aangeboden. Daarnaast is het niet nodig om een business plan in te dienen, er hoeft geen onderpand te worden afgegeven en in sommige gevallen wordt er geen toetsing bij het BKR uitgevoerd. Er zijn 2 oplossingen gevonden.

Direct aanvragen?

Yeaz zakelijk lenen

Yeaz

Geen aflos stress
€1.000 tot €50.000
Géén onderpand of jaarcijfers

new10

New10

Vanaf €20.000
Vrijblijvend aanbod
Van ABN-AMRO

5in5

Snel zakelijk kredietje

€500 – €5000
Geen BKR toetsing
Dezelfde dag geld

qeld zakelijke lening

Qeld

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Ook voor eenmanszaak

swishfund zakelijk

Swishfund

Vanaf €3.000
Goedkeuring binnen 24 uur
Goede klantenservice

kredietvooruit

KredietVooruit

Vanaf €3.000
Geen onderpand of jaarcijfers
Binnen 24 uur op je rekening

Bridgefund

€5.000 tot €250.000
Gratis offerte
Flexibele aflossing

Bekijk meer mogelijkhedenLening of krediet?

Het zijn termen die nogal eens door elkaar heen gebruikt worden. Het is ook allemaal zo verwarrend, de termen die gebruikt worden voor een bedrijfsfinanciering. Denk maar eens aan bedrijfslening, bedrijfskrediet, zzp lening, zakelijke lening, bedrijfslening en ga zo nog maar even door. Eigenlijk is het verschil vrij gemakkelijk uit te leggen.

Bedrijfskrediet

Wanneer er wordt gesproken over ´krediet´, in wat voor een vorm dan ook, bedrijfskrediet, zakelijk krediet enzovoort. Dan gaat het in dit geval altijd om een bedrag bij je bank of kredietverstrekker dat je negatief (rood) mag staan. Daarnaast krijg je het geldbedrag niet in 1 keer op je rekening gestort, maar kun je er gebruik van maken wanneer het je uitkomt.

Bedrijfslening

Komt de zakelijke term i.c.m. ´lening´ om de hoek kijken? Dan krijg je in bijna alle gevallen het door jou gewenste bedrag in 1 keer op je zakelijke rekening gestort en kun je dit naar eigen inzicht besteden. Dus wat het meest gunstige voor jouw bedrijf is, dat kun je het beste zelf beoordelen.

Sectoren geschikt voor financiering

BouwsectorDetail- en groothandel
BoerenBouw
FamiliebedrijvenFinanciële sector
MaakindustrieWinkeliers
Horeca en cateringSchoonmaak
StartersTechnologie
TelecomTransport en logistiek
Zakelijke dienstverleningOverige

Video met uitleg bedrijfslening


Privé lening

Met een privé lening ZZP zonder jaarcijfers zijn de regels soepel te noemen. Dus je onderneming hoeft niet jarenlang te bestaan voordat je in aanmerking komt voor het aanvragen van een bedrijfslening.

Voor het afsluiten van een lening voor persoonlijke doeleinden of een hypotheek kun je terecht bij de reguliere geldverstrekkers. Echter moet je wel vaak jaarcijfers en belastingaangiften kunnen laten zien van minimaal de afgelopen 3 jaren, of zelfs 5 jaren.

Verder is het zo dat hoe meer cijfers je kunt laten zien, hoe beter het is natuurlijk. Op deze manier kan de geldverstrekker goed inschatten of je het aangevraagde bedrag wel op tijd kunt aflossen. Dus de rente die je moet betalen is afhankelijk van het bedrag wat je wil lenen. Ergo: hoe hoger het bedrag, hoe lager de rente.

Zakelijk lenen zonder BKR

Gelukkig zijn er tegenwoordig ook zakelijke leningverstrekkers die niet meer vragen om jaarcijfers, belastingaangiften en een onderpand. Daarom worden deze aanbieders hier dan ook met trots gepresenteerd. Omdat het vooral voor startende ondernemers zo lastig is, wordt er bij voorkeur gezocht naar een zakelijk krediet zonder jaarcijfers en in wellicht nog belangrijkere mate naar een zakelijk krediet zonder BKR toetsing. 

Zo doe je dat


  1. Vul de vragen over je bedrijf in.
  2. Kies het gewenste bedrag.
  3. Bereken de maandelijkse kosten automatisch.
  4. Verstuur de online aanvraag.
  5. Benodigde tijd: 10 minuten.
  6. Wacht op goedkeuring (binnen 24 uur).

Bedrijfslening ZZP

Voor een bedrijfslening ZZP geldt het volgende: Voor het aanvragen van welk krediet dan ook, of dit nu voor persoonlijke of voor zakelijke doeleinden is mag je géén betalingsachterstand hebben. Heb je deze achterstand wel, zorg dan eerst dat deze opgeheven wordt voordat je ergens anders een krediet gaat aanvragen. Als ZZP´er mag je in tegenstelling met iemand die in loondienst is wel geld lenen met BKR.

Heb je interesse in een zakelijke lening? Bekijk dan de website waarbij je ook meteen kunt uitrekenen wat voor een ZZP lening voor jouw specifieke situatie een uitkomst zou kunnen zijn. Ook mogelijk om zakelijk te lenen  zonder jaarcijfers hoeven in te leveren.

Vraag en antwoord

Wat zijn de beste zakelijke leningaanbieders?

Eenvoudig, betrouwbaar en snel de beste zakelijke aanbieders bekijken.

Hoeveel is de rente op een zakelijke financiering?

De rente voor je zakelijke lening is afhankelijk van de looptijd en de aanbieder waar je voor kiest. Gemiddeld ligt de maandelijkse rente tussen de 1% en 3%.

Wat zijn de voorwaarden?

Je bedrijf is volledig in Nederland gevestigd. Je onderneming bestaat minimaal 12 maanden en je hebt een omzet van minimaal €48.000.

Hoe lang loopt de bedrijfslening?

Bij het vergelijken van de zakelijke kredieten zie je dat het kortlopende leningen zijn. Deze zijn beschikbaar vanaf 1 maand tot aan 18 maanden.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente