fbpx

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP. Veel ondernemers hebben grote moeite om een krediet te krijgen bij de bank. Een reden kán zijn, een negatieve BKR registratie. Echter in andere gevallen vindt de bank je bedrijf niet interessant genoeg om in te investeren. Hieronder zakelijke kredietverstrekkers die dit op een andere manier benaderen.

Géén BKR check
Géén onderpand nodig
Géén jaarcijfers nodig
Binnen 24 uur goedgekeurd
Simpel en snel

B2Business
Geen aanvraagkosten
€2.000 - €100.000
Géén onderpand
Géén jaarcijfers
Géén businessplan
Géén BKR toetsing
Uitbetaling binnen 24 uur!
Bridgefund
Duidelijke voorwaarden
Vanaf €5.000
Geen jaarverslag nodig
Geen businessplan vereist
Snelle uitbetaling
 
 

Liever een privé krediet? Kijk op Privékrediet.

Geld lenen zonder BKR toetsing? Kijk op minilening NU.

De hier getoonde zakelijke leningen zijn geschikt voor:
✅ Eenmanszaak.
✅ ZZP´er.
✅ Midden- en Kleinbedrijf.
✅ Bedrijven met én zonder personeel .

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Voor de meeste vormen van financiering heb je een positieve registratie bij het BKR nodig. Niet alle geldverstrekkers zijn er bij aangesloten, bijvoorbeeld warenhuizen die krediet verlenen of gemeentelijke energiebedrijven. Als zij je krediet verstrekken, gebeurt dit vaak zonder toetsing. Deze instanties of bedrijven zijn niet verplicht om informatie over verstrekte kredieten door te geven. Je zou denken dat dit aantrekkelijk is.

Maar er zit ook een keerzijde aan. Registratie bij het BKR heeft als doel consumenten en natuurlijk ook ondernemers tegen zichzelf in bescherming te nemen. Wie een negatieve registratie heeft, kan niet zomaar een lening afsluiten. Registratie is bedoeld om te voorkomen dat je een te grote betalingsverplichting aangaat. Niemand zit te wachten op schulden die kunnen leiden tot schuldbemiddeling en je uiteindelijk doen belanden in de schuldsanering.

Geld lenen zonder BKR-toetsing

Je kunt overwegen om geld te lenen van een particulier: een bekende, een welvarende ondernemer of een investeringsmaatschappij die jouw ondernemingsplan wel ziet zitten. Deze vorm van investeren wordt ‘Crowdfunding’ genoemd. Investeerders die al een succesvolle carrière hebben, kunnen jou als starter of ZZP’er helpen bij bepaalde keuzes. Ook bij de overheid bestaan mogelijkheden om geld te lenen zonder BKR-toetsing:
1. Microkrediet: een zakelijke lening van € 30.000 tot € 50.000 voor kleine zelfstandigen.
2. Starterskrediet via het UWV: deze uitkering kun je als werkzoekende aanvragen als je een bedrijf wilt starten maar geen kapitaal hebt. Maximaal kun je € 50.000 lenen.

ontvang het geld om je bedrijf te laten groeien

Bedrijfslening voor bedrijfsfinanciering

Met een bedrijfslening kun je op een vrij eenvoudige wijze online een lening aanvragen tot maximaal € 100.000. Als je de benodigde informatie juist verstrekt dan wordt je aanvraag binnen 1 werkdag goedgekeurd. Ik zal de voordelen voor de overzichtelijkheid op een rij zetten. Daarna kun je beslissen of je hiermee verder wil gaan.

Leningen van € 2.000 – € 100.000.
Simpele leentermijn tot 18 maanden.
Geen verzekering nodig.
Geen verborgen kosten.
Geen papierwerk.
Geen aanvraagkosten.
Vraag op ieder moment online aan.
Doorloop het aanvraagformulier in minder dan 5 minuten.
Geen krediet registratie.
Beslissingen gebaseerd op cash flow.

Bekijk hier een zakelijke lening

Een negatieve BKR-registratie en toch een lening

Zelfs als je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je nog in aanmerking komen voor een lening of krediet. Het hangt er namelijk van af, waarvoor je negatief geregistreerd bent. Twee voorbeelden:

Studiefinancieringen

Het BKR registreert afgesloten leningen en betalingsachterstanden op leningen. Het gaat hier om leningen die iemand bij een bank of kredietverstrekker heeft afgesloten. Omdat studiefinancieringen meestal via DUO worden afgesloten, het overheidsorgaan dat informatie niet deelt met BKR of de bank, heb je geen negatieve registratie als het gaat om studiefinanciering. De overheid ziet een studielening namelijk als een investering in je toekomst en niet als een schuld. Sluit je een lening af bij een bank of kredietverstrekker om je studie te bekostigen, dan is deze instantie wel wettelijk verplicht dit bij het BKR te melden. Het BKR houdt ook betalingsachterstanden bij.

Hypotheek

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Eigenlijk geldt voor een hypotheek hetzelfde als bij een lening: een negatieve registratie in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Die negatieve registratie vindt pas plaats op het moment dat je een betalingsachterstand hebt. Zolang je maandelijks op tijd aflost of betaalt, is een hypotheek geen belemmering voor het afsluiten van een lening of het aanvragen van krediet. Wel kan het bepalend zijn voor het maximumbedrag dat je kunt lenen of rood staan.

Over het BKR

Het Bureau Krediet Registratie in Tiel registreert leningen en hypotheken. Koop je iets op krediet of leen je geld, dan is de kredietverstrekker wettelijk verplicht dit te melden. Ook de mogelijkheid om op een rekening in het rood te staan, kan meetellen. Op het moment dat je een lening of krediet aanvraagt, toets de kredietverstrekker bij het BKR hoe je er financieel voorstaat. Op basis van onder andere deze informatie kan de bank besluiten een lening wel of niet te verstrekken. Heb je een lening afgesloten, maar heb je geen betalingsachterstanden? Dan werkt de registratie in het Centraal Krediet Informatiesysteem in jouw voordeel.

Tip: Bekijk hier meer informatie over deze aanbieder.