Home » Zakelijk geld lenen » Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

geld lenen zonder bkr voor zzp
Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP. Veel ondernemers hebben grote moeite om een krediet te krijgen bij de bank. Een reden kán zijn, een negatieve BKR registratie. Echter in andere gevallen vindt de bank je bedrijf niet interessant genoeg om in te investeren. Hieronder zakelijke kredietverstrekkers die dit op een andere manier benaderen.

Bedrijfslening aanvragen

 • Contact binnen 1 uur
 • €1.000 tot €100.000
 • Dezelfde dag geld
 • Flexibel aflossen
 • Géén jaarcijfers
Direct beschikbaar

capitalbox
 • Geen kredietcheck
 • €1.000 tot €350.000
 • Dezelfde dag geld
 • Géén onderpand
 • Géén jaarcijfers
Vaak gekozen

OfferteVrijblijvend
Boekhouderofferte
Zakelijke koffieofferte
Callcenterofferte
Webdesignofferte
Factoringofferte
Payrollingofferte


Voor welke ondernemers?

✅ Eenmanszaak.
✅ ZZP´er.
✅ Midden- en Kleinbedrijf.
✅ Bedrijven met én zonder personeel .

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Voor de meeste vormen van financiering heb je een positieve registratie bij het BKR nodig. Niet alle geldverstrekkers zijn er bij aangesloten, bijvoorbeeld warenhuizen die krediet verlenen of gemeentelijke energiebedrijven. Als zij je krediet verstrekken, gebeurt dit vaak zonder toetsing. Deze instanties of bedrijven zijn niet verplicht om informatie over verstrekte kredieten door te geven. Je zou denken dat dit aantrekkelijk is. Kies daarom voor een privé lening ZZP zonder jaarcijfers, hier kun je snel mee aan de slag.

De keerzijde

Maar er zit ook een keerzijde aan. Registratie bij het BKR heeft als doel consumenten en natuurlijk ook ondernemers tegen zichzelf in bescherming te nemen. Wie een negatieve registratie heeft, kan niet zomaar een lening afsluiten. Registratie is bedoeld om te voorkomen dat je een te grote betalingsverplichting aangaat. Ook voor zakelijk geld lenen geldt dat niemand zit te wachten op schulden die kunnen leiden tot schuldbemiddeling en je uiteindelijk doen belanden in de schuldsanering.

Video met uitleg aanvragen ZZP lening


Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing

Zakelijk lenen zonder BKR toetsing

Je kunt overwegen om geld te lenen van een particulier: een bekende, een welvarende ondernemer of een investeringsmaatschappij die jouw ondernemingsplan wel ziet zitten. Deze vorm van investeren wordt ‘Crowdfunding’ genoemd.

Investeerders die al een succesvolle carrière hebben, kunnen jou als starter of ZZP’er helpen bij bepaalde keuzes. Ook bij de overheid bestaan mogelijkheden voor een zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers. Probleem van aankloppen bij de overheid is wel dat er niet alleen de wachttijd enorm is, maar ook moet je waarschijnlijk vele papieren opsturen en/of meebrengen.

ontvang het geld om je bedrijf te laten groeien

ZZP lening zonder BKR

Met een ZZP lening zonder BKR kun je op een vrij eenvoudige wijze online een lening aanvragen tot maximaal € 250.000. Als je de benodigde informatie juist verstrekt dan wordt je aanvraag binnen 1 werkdag goedgekeurd. Ik zal de voordelen voor de overzichtelijkheid op een rij zetten. Daarna kun je beslissen of je hiermee verder wil gaan. Het betreft hier dus een vrijblijvende offerte die je tot niets verplicht. Je kunt op elk willekeurig moment je aanvraag beëindigen.

De voordelen

Leningen van € 2.000 – € 100.000.
Simpele leentermijn tot 18 maanden.
Geen verzekering nodig.
Geen verborgen kosten.
Geen papierwerk.
Geen aanvraagkosten.
Vraag op ieder moment online aan.
Doorloop het aanvraagformulier in minder dan 10 minuten.
Geen krediet registratie.
Beslissingen gebaseerd op cash flow.
Geen jaarcijfers nodig.

Lening voor ZZP’er met BKR

Zelfs als je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je nog in aanmerking komen voor een lening of krediet. Het hangt er namelijk van af, waarvoor je negatief geregistreerd bent. Twee voorbeelden:


BouwsectorDetail- en groothandel
BoerenBouw
FamiliebedrijvenFinanciële sector
MaakindustrieWinkeliers
Horeca en cateringSchoonmaak
StartersTechnologie
TelecomTransport en logistiek
Zakelijke dienstverleningOverige
Dit overzicht is slechts een indicatie van sectoren die in aanmerking komen voor een zakelijk krediet.

Studiefinanciering

Het BKR registreert afgesloten leningen en betalingsachterstanden op leningen. Het gaat hier om leningen die iemand bij een bank of kredietverstrekker heeft afgesloten. Omdat studiefinancieringen meestal via DUO worden afgesloten, het overheidsorgaan dat informatie niet deelt met BKR of de bank, heb je geen negatieve registratie als het gaat om studiefinanciering.

De overheid ziet een studielening namelijk als een investering in je toekomst en niet als een schuld. Sluit je een lening af bij een bank of kredietverstrekker om je studie te bekostigen, dan is deze instantie wel wettelijk verplicht dit bij het BKR te melden. Het BKR houdt ook betalingsachterstanden bij.

Hypotheek

Eigenlijk geldt voor een hypotheek hetzelfde als bij een lening: een negatieve registratie in het Centraal Krediet Informatiesysteem. Die negatieve registratie vindt pas plaats op het moment dat je een betalingsachterstand hebt.

Klop je als zelfstandig ondernemer aan voor een hypotheek? Dan volgt er altijd een toetsingsinkomen zelfstandig ondernemer.

Zolang je maandelijks op tijd aflost of betaalt, is een hypotheek geen belemmering voor het afsluiten van een lening of het aanvragen van krediet. Wel kan het bepalend zijn voor het maximumbedrag dat je kunt lenen of rood staan.

Wat doet het BKR?

Het Bureau Krediet Registratie in Tiel registreert leningen en hypotheken. Koop je iets op krediet of leen je geld, dan is de kredietverstrekker wettelijk verplicht dit te melden. Ook de mogelijkheid om op een rekening in het rood te staan, kan meetellen.

Op het moment dat je een lening of krediet aanvraagt, toets de kredietverstrekker bij het BKR hoe je er financieel voorstaat. Op basis van onder andere deze informatie kan de bank besluiten een lening wel of niet te verstrekken. Heb je een lening afgesloten, maar heb je geen betalingsachterstanden? Dan werkt de registratie in het Centraal Krediet Informatiesysteem in jouw voordeel.

Zakelijke lening starter zonder BKR toetsing

Ben je een starter en ben je op zoek naar financiering om je wens voor een eigen bedrijf uit te laten komen? Dan kan het UWV je wellicht verder helpen. Het UWV biedt namelijk een starterskrediet  aan, deze bedrijfslening kun je als werkzoekende aanvragen als je een bedrijf wilt starten maar geen, of niet voldoende kapitaal hebt. Maximaal kun je € 50.000 lenen.

Als starter kun je natuurlijk ook bij een bank aankloppen. Je mag dan geen negatieve BKR registratie hebben. Heb je hier interesse in? Kijk dan eens bij ABN Amro zakelijk lenen. Speciaal voor startende ondernemers.

Beoordeling

B2business lening

Marcel

Klantvriendelijk
Snelheid goedkeuren
Snelheid uitbetalen
Bereikbaarheid klantenservice

Samenvatting

B2business is een betrouwbaar bedrijf die doet wat zij belooft. Aanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld en direct uitbetaald. Vanaf €1.000 tot maximaal €350.000.

4.9

Krediet vooruit

Marcel

Klantvriendelijk
Snelheid goedkeuren
Snelheid uitbetalen
Bereikbaarheid klantenservice

Samenvatting

Krediet Vooruit is een prima bedrijf voor een zakelijk krediet. De kosten en rente worden duidelijk vermeld. Geen verrassingen achteraf. Voor elke ondernemer op zoek naar een zakelijk krediet. Een aanrader. Vanaf €3.000 tot maximaal €250.000.

4.8

Vraag & antwoord

Hoeveel kan ik lenen als ZZP´er?

Je kunt zakelijk lenen vanaf €1.000 met een maximum van €350.000.

Wat is de looptijd van deze bedrijfsleningen?

De looptijd ligt tussen de 6- en 18 maanden. Kortlopende kredieten dus.

Hoe snel heb ik het geld op mijn rekening?

Goedkeuring binnen 24 uur, daarna wordt het krediet direct naar je overgemaakt.

Wordt er geen BKR toetsing uitgevoerd?

Nee, er wordt niet getoetst en er wordt ook niet geregistreerd bij het BKR wanneer je een zakelijke lening ontvangt.

Moet ik een onderpand geven?

Nee, een onderpand is niet nodig. Er wordt niet naar gevraagd.

Moet ik jaarcijfers overleggen?

Nee, je hoeft geen jaarcijfers te overleggen. Echter moet je bedrijf wel minimaal 12 maanden bestaan en een omzet hebben van minimaal €48.000.

Hoe vraag ik een bedrijfslening aan?

Heel simpel. Je vult online de vragen in en vervolgens wordt je door het hele proces geleid. Het neemt niet meer dan 10 minuten in beslag.


Stap voor stap aanvragen

 1. Vul de vragen over je bedrijf in.
 2. Kies het gewenste bedrag.
 3. Bereken de maandelijkse kosten automatisch.
 4. Verstuur de online aanvraag.
 5. Benodigde tijd: 10 minuten.
 6. Wacht op goedkeuring (binnen 24 uur).