Home » Zakelijk geld lenen » Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Geld lenen zonder BKR voor ZZP

Zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers

Een zakelijke lening zonder bkr en jaarcijfers houdt in dat er bij de aanvraag van een zakelijk krediet ten eerste geen kredietwaardigheidstoets wordt verricht en ten tweede wordt er niet om jaarcijfers gevraagd. Tevens gaat dit samen met een eenvoudige aanvraag (binnen 10 minuten) en een snelle uitbetaling (binnen 24 uur). Al met al simpel en betrouwbaar zakelijk lenen.

Veel ondernemers krijgen lastig een lening

Geld lenen zonder BKR voor ZZP. Veel ondernemers hebben grote moeite om een krediet te krijgen bij de bank. Een reden kán zijn, een negatieve BKR registratie. Echter in andere gevallen vindt de bank je bedrijf niet interessant genoeg om in te investeren. Hieronder zakelijke kredietverstrekkers die dit op een andere manier benaderen.

Beste bedrijfsleningen bekijken

Qeld

Contact binnen 1 uur
€1.000 tot €200.000
Dezelfde dag geld
Flexibel aflossen
Géén jaarcijfers

Meer info

 

€5.000 – €250.000
Geen jaarcijfers
Volledig online
Geen onderpand
Aangevraagd in 10 minuten
24 uur uitbetalingVoor welke ondernemers?

✅ Eenmanszaak.
✅ ZZP´er.
✅ Midden- en Kleinbedrijf.
✅ Bedrijven met én zonder personeel .

geld lenen zonder bkr voor zzp
Geld lenen zonder BKR voor ZZP

De keerzijde

Maar er zit ook een keerzijde aan. Registratie bij het BKR heeft als doel consumenten en natuurlijk ook ondernemers tegen zichzelf in bescherming te nemen. Wie een negatieve registratie heeft, kan niet zomaar een lening afsluiten. Registratie is bedoeld om te voorkomen dat je een te grote betalingsverplichting aangaat. Ook voor zakelijk geld lenen geldt dat niemand zit te wachten op schulden die kunnen leiden tot schuldbemiddeling en je uiteindelijk doen belanden in de schuldsanering.

Video met uitleg aanvragen ZZP lening


Geld lenen voor ZZP´ers | Géén jaarcijfers nodig | Géén BKR toetsing

Zakelijk lenen zonder BKR toetsing

Je kunt overwegen om geld te lenen van een particulier: een bekende, een welvarende ondernemer of een investeringsmaatschappij die jouw ondernemingsplan wel ziet zitten. Deze vorm van investeren wordt ‘Crowdfunding’ genoemd.

Investeerders die al een succesvolle carrière hebben, kunnen jou als starter of ZZP’er helpen bij bepaalde keuzes. Ook bij de overheid bestaan mogelijkheden voor een zakelijke lening zonder BKR en jaarcijfers. Probleem van aankloppen bij de overheid is wel dat er niet alleen de wachttijd enorm is, maar ook moet je waarschijnlijk vele papieren opsturen en/of meebrengen.

ontvang het geld om je bedrijf te laten groeien

ZZP lening zonder BKR

Met een ZZP lening zonder BKR kun je op een vrij eenvoudige wijze online een lening aanvragen tot maximaal €350.000. Als je de benodigde informatie juist verstrekt dan wordt je aanvraag binnen 1 werkdag goedgekeurd en uitbetaalt. Ik zal de voordelen voor de overzichtelijkheid op een rij zetten. Daarna kun je beslissen of je hiermee verder wil gaan. Het betreft hier dus een vrijblijvende offerte die je tot niets verplicht. Je kunt op elk willekeurig moment je aanvraag beëindigen.

De voordelen

 • Zakelijk lenen van €2.000 – €350.000.
 • Simpele leentermijn tot 36 maanden.
 • Geen verzekering nodig.
 • Zeker geen verborgen kosten.
 • Weinig papierwerk.
 • Aanvraagkosten zijn er niet.
 • Eenvoudig 24/7 online aanvragen in 10 minuten
 • Kredietregistratie wordt niet verricht.
 • Jaarcijfers zijn niet nodig.
 • Voor elke ondernemer in Nederland gevestigd.

Lening voor ZZP'er met BKR

Zelfs als je een negatieve BKR-registratie hebt, kun je nog in aanmerking komen voor een lening of krediet. Het hangt er namelijk van af, waarvoor je negatief geregistreerd bent. Twee voorbeelden:

Geschikte sectoren voor zakelijk lenen

BouwsectorDetail- en groothandel
BoerenBouw
FamiliebedrijvenFinanciële sector
MaakindustrieWinkeliers
Horeca en cateringSchoonmaak
StartersTechnologie
TelecomTransport en logistiek
Zakelijke dienstverleningOverige
Dit overzicht is slechts een indicatie van sectoren die in aanmerking komen voor een zakelijk krediet.

Alternatieve zakelijke leningen

Ben je een starter en ben je op zoek naar financiering om je wens voor een eigen bedrijf uit te laten komen? Dan kan het UWV je wellicht verder helpen. Het UWV biedt namelijk een starterskrediet  aan, deze bedrijfslening kun je als werkzoekende aanvragen als je een bedrijf wilt starten maar geen, of niet voldoende kapitaal hebt. Maximaal kun je €50.000 lenen. Als starter kun je natuurlijk ook bij een bank aankloppen. Je mag dan geen negatieve BKR registratie hebben. Heb je hier interesse in? Kijk dan eens bij ABN Amro zakelijk lenen. Speciaal voor startende ondernemers.

Beoordeling

Capitalbox

Marcel

Klantvriendelijk
Snelheid goedkeuren
Snelheid uitbetalen
Bereikbaarheid klantenservice

Samenvatting

Capitalbox is een betrouwbaar bedrijf die doet wat zij belooft. Aanvragen worden binnen 24 uur beoordeeld en direct uitbetaald. Vanaf €1.000 tot maximaal €350.000.

4.9

Qeld

Marcel

Klantvriendelijk
Snelheid goedkeuren
Snelheid uitbetalen
Bereikbaarheid klantenservice

Samenvatting

Qeld is een prima bedrijf voor een zakelijk krediet. De kosten en rente worden duidelijk vermeld. Geen verrassingen achteraf. Voor elke ondernemer op zoek naar een zakelijk krediet. Een aanrader. Vanaf €1.000 tot maximaal €100.000.

4.8

Vraag & antwoord

Hoe vraag ik een bedrijfslening aan?

Heel simpel. Bekijk de beste bedrijfsleningen. Je vult online de vragen in en vervolgens wordt je door het hele proces geleid. Het neemt niet meer dan 10 minuten in beslag.

Hoeveel kan ik lenen als ZZP´er?

Je kunt zakelijk lenen vanaf €1.000 met een maximum van €350.000.

Wat is de looptijd van deze bedrijfsleningen?

De looptijd ligt tussen de 6- en 18 maanden. Kortlopende kredieten dus.

Hoe snel heb ik het geld op mijn rekening?

Goedkeuring binnen 24 uur, daarna wordt het krediet direct naar je overgemaakt.

Wordt er een BKR toetsing uitgevoerd?

Nee, er wordt niet getoetst en er wordt ook niet geregistreerd bij het BKR wanneer je een zakelijke lening ontvangt.

Moet ik een onderpand geven?

Nee, een onderpand is niet nodig. Er wordt niet naar gevraagd.

Moet ik jaarcijfers overleggen?

Nee, je hoeft geen jaarcijfers te overleggen. Echter moet je bedrijf wel minimaal 12 maanden bestaan en een omzet hebben van minimaal €48.000.


Stap voor stap aanvragen

 1. Vul de vragen over je bedrijf in.
 2. Kies het gewenste bedrag.
 3. Bereken de maandelijkse kosten automatisch.
 4. Verstuur de online aanvraag.
 5. Benodigde tijd: 10 minuten.
 6. Wacht op goedkeuring (binnen 24 uur).

Minilening

minilening

Minilening Wat is een minilening? Een minilening is het lenen van een klein bedrag vanaf €100 met een snelle uitbetaling. Je kunt dus met spoed geld lenen. Daarnaast wordt een…

Met spoed geld lenen

met spoed geld lenen

Met spoed geld lenen Hoe werkt geld lenen met spoed? Geld lenen met spoed werkt prima als zowel de aanbieder als de aanvrager snel handelen. De aanvrager heeft dit in…

Direct geld op je rekening

direct geld op je rekening

Wat is geld lenen binnen 1 uur? Geld lenen en binnen 1 uur op je rekening, wie wil dit nu niet? Direct geld lenen eenvoudig en snel opgelost met meerdere…

Snel geld lenen zonder bkr en papierwerk

snel geld lenen zonder papierwerk

Wat is per direct geld lenen zonder documenten? Per direct geld lenen zonder documenten is het aanvragen/afsluiten van een lening waarbij maar weinig papieren te hoeven worden opgestuurd. Je hebt…

Echtscheidingsconvenant opstellen

echtscheiding convenant

Een scheiding is altijd een moeilijke periode. Naast de vaak zeer emotionele periode moet er ook gedacht worden aan juridische en vaak ook financiële problemen. Het gebeurt niet zelden dat…

Snel geld lenen voor Halloween

halloween geld lenen

Snel geld lenen voor Halloween. Een jaarlijks terugkerend feest voor voornamelijk kinderen is Halloween op 31 oktober. Overgewaaid uit de Verenigde Staten en Verenigd Koninkrijk heeft dit feest snel aan…

Geld lenen voor boodschappen

geld lenen boodschappen

Nou ja, het zou je maar gebeuren, je wilt net boodschappen gaan doen en je komt er achter dat je portemonnee zo plat is als een dubbeltje. Wat doe je…