Home » Doorlopend krediet » 7500 euro lenen met een doorlopend krediet

7500 euro lenen met een doorlopend krediet

7500 euro lenen met een doorlopend krediet
7500 euro lenen met een doorlopend krediet

7500 euro lenen met een doorlopend krediet is slechts een voorbeeld van een bedrag wat je kunt aanvragen met een krediet waarmee je de vrijheid hebt wat betreft de termijn van aflossen en nog wat andere voordelen. Je moet bij het aanvragen rekening houden met het feit dat het minimum bedrag veelal 5000 euro is, aan de andere kant ligt het maximale bedrag wat aangevraagd kan worden ruim boven de 100.000 euro, maar zulke hoge bedragen zijn niet weggelegd voor mensen met een modaal inkomen. Wat zijn de meest populaire bedragen en wat is de rente op dit moment.

financieringen

Kredietgroep Nederland

 Persoonlijke lening & Doorlopend krediet 
Informatie over product:
Effectief rentepercentage: 3,9 - 6,4 %
Kredietbedrag: vanaf €5.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 12-120 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 18 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Kredietgroep Nederland

Let op! BKR toetsing!


Alternatief voor Kredietgroep Nederland is Santander.

Doorlopend krediet:€2.500€25.000
Minimale rente:6,20%4,80%
Maximale rente:11,10%9,20%
Minimale looptijd:1212
Maximale looptijd:6072
Totaal krediet:€3.605€28.627

7500 euro lenen met een doorlopend krediet

Zoals al gezegd is 7500 euro lenen een populair bedrag, eigenlijk zijn meerdere bedragen rond de 10.000 euro vrij gewild in Nederland, dit komt omdat bij relatieve lage bedragen je niet elke maand een enorm bedrag aan rente hoeft op te hoesten. Natuurlijk is dit afhankelijk van de inkomsten die je hebt, maar de meeste mensen zijn wat dit betreft toch op zoek naar een leuk geldbedrag achter de hand voor als het eens een keertje tegen zit en je snel geld nodig hebt. Ook een doorlopend krediet van 5000 euro wordt vaak aangevraagd.

Snel geld nodig

Heb je snel geld nodig dan is dat bij online aanvragen zeker goed te doen, je vult het aanvraagformulier in een paar minuten in. Wel belangrijk is dat wanneer je haast hebt je er voor zorgt dat je alle documenten die gevraagd gaan worden alvast fotografeert of inscant, wanneer er dan gevraagd wordt om deze toe te sturen dan kun je dit meteen doen. De volgende documenten moet je sowieso insturen: Kopie van je paspoort (geen rijbewijs), recent loonstrookje, recent bankafschrift waar bij voorkeur een storting van je salaris op vermeld wordt, afhankelijk waar het krediet aangevraagd wordt kunnen er aanvullende documenten gevraagd worden. Heb je dit allemaal in orde dan zal een goedgekeurd krediet meteen tot je beschikking worden gesteld.

Mag ik een bkr registratie hebben

Daar kunnen we kort over zijn, nee, dit mag niet voor 7500 euro lenen met een doorlopend krediet of welk ander bedrag dan ook. Met deze vorm van lenen is het niet toegestaan om een betalingsachterstand te hebben, heb je dit en vraag je een doorlopend krediet aan dan zal deze zeker afgekeurd worden, zonde van je tijd dus. Er is wat dat betreft nog wel een escape en dat is een minilening, hierbij is een negatieve registratie niet belangrijk.