Home » Geld lenen » Doorlopend krediet » 70000 euro lenen begint met gratis offerte

70.000 euro lenen

Bereken snel wat je kunt lenen

€70.000 lenen kan betrouwbaar en zonder gedoe met een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Dus heb je het bedrag in één keer nodig vanwege een dure aanschaf? In dat geval kies je voor een persoonlijke lening. Heb je daarentegen behoefte aan geld achter de hand wat je niet direct in 1 keer gaat gebruiken? Dan kun je het beste een doorlopend krediet aanvragen. Zeventigduizend euro lenen kan met de ongelofelijk lage rente van 3,3% met een looptijd van maximaal 10 jaar. Bij het doorlopend krediet betaal je (bij gebruik) 4,5% rente. Voor beiden geldt: Na goedkeuring direct beschikbaar.

Dit kost 70.000 lenen

Met dit kostenplaatje zie je precies wat deze grote lening kost. Dus naast het maandbedrag ook de kosten voor wat betreft de rente en ook het totale bedrag wat je af dient te lossen. Met andere woorden, een totaal overzicht voor direct geld lenen zonder gedoe of poespas.

€70.000Maand
termijn
RenteKosten
Looptijd
48 maanden
(4 jaar)
€1.5573,3%€4.745
Looptijd
72 maanden
(6 jaar)
€1.0713,3%€7.144
Looptijd
96 maanden
(8 jaar)
€8293,3%€9.592
Looptijd
120 maanden
(10 jaar)
€6843,3%€12.088

Direct aanvragen?

Heb je nu direct geld nodig? Direct een lening aanvragen biedt je de mogelijkheid om zonder al teveel informatie tot je te nemen meteen een keuze kunt maken. Eerst vergelijken, daarna een kosteloze vrijblijvende offerte aanvragen. Dus voldoende tijd om er over na te denken.

Santander lenen

Santander
Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €1.000
BKR toetsing: Ja

Saldodipje minilening
€100 – €1500
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 24 uur geld
Direct beschikbaar

De Nederlandse Kredietmaatschappij
Persoonlijke lening

Doorlopend krediet
Vanaf €5.000
Rente vanaf 6,5%
De beste voorwaarden

Qeld zakelijk
Zakelijk geld lenen

Voor alle ondernemers
€1.000 tot €200.000
Binnen 24 uur uitbetaling
Géén onderpand of jaarcijfers
Ook voor eenmanszaak

Bij goedkeuring wordt het aangevraagde bedrag snel naar je overgemaaktPersoonlijke lening

De persoonlijke lening van €70.000 is een gebalanceerde lening waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Want wanneer je aan alle voorwaarden en vereisten voldoet, dan wordt het bedrag dat je hebt aangevraagd na goedkeuring direct op je rekening overgemaakt. Deze lening los je af in vaste gelijke maandelijkse termijnen, dus net zolang totdat het volledige bedrag inclusief rente is voldaan.

Vaste rente en looptijd

De rente die je betaalt bij een persoonlijke lening staat gedurende de hele looptijd van de lening vast. Dit is bij de af te lossen maandtermijn eveneens het geval. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en weet je precies wanneer je deze lening hebt afgelost. Bijvoorbeeld extra aflossen op een persoonlijke lening is mogelijk, echter eenmaal afgeloste termijnen kunnen niet weer worden opgenomen.

Wat weet je over de persoonlijke lening? (video)

Persoonlijke lening fiscaal aftrekbaar

Wanneer je een persoonlijke lening afsluit en je gebruikt het geld (aantoonbaar) voor aanschaf, verbouwen of verbeteren van de eerste woning, dan is de rente hiervan fiscaal aftrekbaar voor de inkomstenbelasting in box 1 (werk en woning).

Looptijden persoonlijke lening

De looptijden van een persoonlijke lening zijn als volgt. Ten eerste de kortst gevonden lening heeft een looptijd van 6 maanden en ten tweede de langst lopende 120 maanden. Aan de ene kant een voordeel van de 120 maanden looptijd is dat het maandbedrag erg laag is. Dat voorkomt dat je in de problemen komt met aflossen. Aan de andere kant zit je er erg lang aan vast. Immers wanneer je de lening gebruikt voor een product wat korter mee gaat dan de maximale looptijd. Je bent dan namelijk nog aan het aflossen, echter het doel van de lening bezit je niet meer. Ten slotte, probeer altijd om een restschuld te voorkomen.

Top 10 aanbieders persoonlijke lening

Met deze top-10 aanbieders van een persoonlijke lening kun je een goede indicatie van je kansen vergelijken. Dus je hoeft niet zelf alle verstrekkers stuk voor te stuk te gaan bekijken. Want dit hebben wij al voor je gedaan. Zodoende hebben we het een stuk gemakkelijker voor je gemaakt om je keuze te bepalen. In vergelijking met alle kredietinstanties, kan er maar 1 de goedkoopste zijn. Ook deze vind je in onderstaand overzicht terug.

Persoonlijke
lening
€70.000
Rente
laagste/hoogste
De Nederlandse
Kredietmaatschappij
3,3% – 6,4%
Directa4,0% – 6,4%
ABN Amro3,5% – 7,1%
Geldshop3,5% – 9,0%
Frisia3,4% – 14%
Nationale Nederlanden3,5% – 8,7%
Freo3,4% – 6,5%
Rabobank5,3% – 9,15%
ING bank4,0% – 9,7%
Defam3,4% – 9,2%

Waar kun je een persoonlijke lening voor gebruiken?

Welk leendoel heb jij voor ogen bij het aanvragen van een persoonlijke lening? Ga je een nieuwe auto te kopen (autolening), of heb je je zinnen gezet op een verbouwing van je huis? Door middel van een persoonlijke lening kun je je dromen realiseren, zoals je altijd al graag hebt willen doen. Eerst vergelijken, dan een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

LeendoelPersoonlijke lening
KeukenBoot
AutoleningRestschuld
AmbtenarenOversluiten
Tiny houseVerbouwing
CamperStudie
CaravanVakantiehuis

Kenmerken persoonlijke lening

Kenmerken persoonlijke lening:
Vaste rente.
Vaste looptijd.
Altijd direct op je rekening gestort na goedkeuring.
Vanaf €2.500.
BKR toetsing (afwijzing bij registratie).
Geen afsluitkosten.

Stappenplan aanvragen persoonlijke lening

  1. Selecteer gewenst bedrag van €1500 tot €150.000.
  2. Verstuur gevraagde documenten zoals legitimatie en loonstroken.
  3. Wacht op email met gratis offerte.
  4. Accepteer de offerte.
  5. Wacht op uitbetaling (48 uur)

Rekenvoorbeelden persoonlijke lening

Onderstaand een rekenvoorbeeld die exact de kosten, rente en looptijd laat zien. Bijvoorbeeld genomen de meest populaire bedragen van ten eerste €5.000, ten tweede €10.000 en ten slotte €15.000.

Bedrag€5.000€10.000€15.000
Maandbedrag€56€110€152
Rente6,6%5,9%4,1%
Looptijd
maanden
120120120
Totale kosten€6.785€13.170€18.241

Doorlopend krediet

Afsluiten van een doorlopend krediet van €70.000 is lenen met een flexibel karakter. Kortom, voldoe je aan de eisen en voorwaarden van de geldverstrekker (voldoende inkomen en geen negatieve BKR registratie), dan wordt het geld aan je beschikbaar gesteld (dus niet op je rekening gestort). Vervolgens kun je dan bedragen die je nodig hebt naar je eigen privérekening overboeken.

Variabele rente en looptijd

In vaste maandelijkse termijnen (1% van de leen som) ga je dit krediet terugbetalen. Echter eenmaal afgeloste termijnen kun je weer opnemen. Want dit kan prettig zijn als je eens voor een financiële tegenvaller komt te staan. Daarentegen is de rente variabel en kan dus stijgen, maar ook dalen. De looptijd is flexibel. Dus je kunt altijd boetevrij extra aflossen op een doorlopend krediet. Daarnaast is de rente bij deze kredietvorm aftrekbaar in box 1 (werk en inkomen), echter alleen wanneer deze exclusief aangewend wordt voor de verbouwing van de eerste woning.

Looptijden doorlopend krediet

De looptijden voor het doorlopend krediet liggen tussen de 56 maanden en 87 maanden. Echter zijn dit slechts indicaties, gezien het feit dat deze leenvorm een theoretische looptijd heeft. Dit komt omdat je tussentijds reeds afgeloste termijnen weer kunt opnemen.

Top 10 aanbieders doorlopend krediet

Met deze top-10 van aanbieders van een doorlopend krediet krijg je een goed beeld over de mogelijkheden en onderlinge verschillen. Echter zul je zien dat sommige kredietverstrekkers qua rente dicht bij elkaar in de buurt zitten. Echter kunnen wel de voorwaarden sterk van elkaar afwijken. Ook voor geld lenen zonder documenten geldt: goed vergelijken.

Doorlopend krediet
€70.000
Laag/hoog
rente
1. Kredietgroep Nederland4,5% – 6,9%
2. Becam5,8% – 8,6%
3. ABN Amro5,8% – 8,7%
4. Geldshop6,1% – 7,9%
5. Frisia6,1% – 7,8%
6. Nationale Nederlanden6,3% – 9,1%
7. Directa7,1% – 8,9%
8. Rabobank7,8% – 9,0%
9. ING bank8,4% – 9,4%
10. Freo8,7% – 9,5%

Voor welke leendoelen kan ik een doorlopend krediet gebruiken?

Natuurlijk zijn er vele doelen te bedenken waar een lening voor gebruikt kan worden. Echter om alvast een inzicht te geven, hieronder de meest populaire. Maar staat jouw doel er niet bij? Dan niet getreurd, want dit is slechts één van de indicatoren om een goedkeuring te verkrijgen. Met andere woorden, de kredietverstrekker probeert een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de aanvrager. Immers gaat deze een langdurige verbinding met je aan. Hoewel op afstand en zonder persoonlijk contact.

LeendoelDoorlopend krediet
KeukenBoot
AutoleningRestschuld
AmbtenarenOversluiten
Tiny houseVerbouwing
CamperStudie
CaravanGeld achter de hand

Kenmerken doorlopend krediet

Kenmerken doorlopend krediet:
Variabele rente
Variabele looptijd
Altijd geld achter de hand
Vanaf €5.000
BKR toetsing (afwijzing bij registratie)
Geen afsluitkosten

Stappenplan aanvragen doorlopend krediet

Rekenvoorbeelden doorlopend krediet

Middels een rekenvoorbeeld laten we je zien wat de kosten zijn van een doorlopend krediet met verschillende populaire bedragen. Daarentegen zijn niet alle leenmogelijkheden opgenomen. Dus het is slechts een overzicht van populaire aanvragen voor geld lenen zonder gedoe.

Bedrag€5.000€10.000€15.000
Maandbedrag€100€200€300
Rente6,9%5,8%4,7%
Looptijd
maanden
585756
Totale kosten€5.800€11.400€16.800

Andere beschikbare grote bedragen

Met dit overzicht van andere beschikbare bedragen, zowel hoger als lager, proberen we de consument een inzicht te geven in de mogelijkheden. Dus wanneer je op zoek bent naar een ander bedrag, dan kun je onderstaand tabel bekijken. Echter hangt goedkeuring natuurlijk af van je inkomen en vaste lasten. Aan de andere kant kun je altijd een vrijblijvende offerte opvragen die je vervolgens inzicht geeft van alle kosten. Kortom, het is slim om meerdere offertes te bekijken.

€100 tot
€10.000
€10.000 tot
€50.000
€50.000 tot
€150.000
€500€10.000€50.000
€1.000€15.000€60.000
€1.500€20.000€70.000
€2.500€25.000€80.000
€5.000€30.000€90.000
€7.500€40.000€100.000
€9.000€45.000€150.000

€70.000 lenen zonder BKR toetsing

Het aanvragen van een lening van €70.000 zonder bkr toetsing is in Nederland helaas niet mogelijk. Immers bedragen boven de €250 met een looptijd langer dan 1 maand dienen door kredietverstrekkers altijd bkr getoetst en geregistreerd te worden. Maar een oplossing kan zijn om dit bedrag in het buitenland te lenen. Echter zul je tegen diverse problemen oplopen voor wat betreft het aantonen van je inkomen en het controleren van je betaalgedrag.

Geld lenen tips video

Met deze informatieve video over geld lenen word je stap voor stap geïnformeerd naar alle mogelijkheden. Dus weet je nog niet precies wat je wil, dan kun je zelf bekijken wat in jouw geval de beste oplossing is. Ten slotte is het belangrijk om altijd de rente goed te vergelijken. Daar staat tegenover dat ook de voorwaarden van groot belang zijn.


Wat kost een lening van €70.000?

De laagste rente op dit moment gevonden is 3,3%. Met een maandtermijn van €1.071 los je in 72 maanden (6 jaar) af. Aflossen in 120 maanden (10 jaar) 3,3% rente en maandtermijnen van €684.

Waar kan ik €70.000 lenen?

Wil je een vrijblijvende offerte per email ontvangen? Dan kun je alle aanbieders bekijken.

Waar kan ik de €70.000 lening voor gebruiken?

Je kunt dit voor vele doeleinden inzetten. Ontdek de meest gebruikelijke leendoelen.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente