fbpx

ZZP geld lenen

ZZP geld lenen

ZZP geld lenen

Wil je als ZZP geld lenen dan moet het onderscheid gemaakt worden of het hier een zakelijke lening betreft of een privé lening. Als ZZP´er is het een stuk lastiger om een zakelijk krediet te krijgen, voor het succesvol aanvragen van een persoonlijke lening zijn er meer mogelijkheden. Waarom heb je meer succes als je het niet voor zakelijke doeleinden aanvraagt, want wat is het verschil dan eigenlijk. Lees verder om te ontdekken waar je het beste een krediet kunt aanvragen en waar je op moet letten wat betreft de voorwaarden en de rente.

Atlantis Financiers

Atlantis Financiers

 Bedrijfskrediet 

Informatie over product:
Effectief rentepercentage: Vanaf 2,5%
Kredietbedrag: € 5.000 tot € 250.000
Starttarief: Geen
Aflossen: Variabel
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 20 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Atlantis Financiers
b2business lening

b2business

 Bedrijfskrediet 
Informatie over product:
Gemiddeld rentepercentage: 2,9%
Kredietbedrag: € 2.000 - € 100.000
Starttarief: 2,95%
Aflossen: Gelijke maandelijkse termijnen
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
b2business
Particulier geld lenen:


1. Lenen zónder BKR toets Géén BKR check!


2. Doorlopend krediet en persoonlijke lening BKR toetsing!

Bridgefund

Bridgefund

 Bedrijfskrediet 

Informatie over product:
Effectief rentepercentage: Variabel
Kredietbedrag: € 2.500 tot € 250.000
Starttarief: Geen
Aflossen: 3-18 maanden
BKR toetsing: Nee
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
Pin voorschot

ZZP geld lenen

Omdat de overheid in de gaten heeft dat het voor kleine ondernemers en dan met name ZZP´ers bijzonder moeilijk is om een zakelijk krediet te krijgen heeft zij een speciale website in het leven geroepen die zakelijke kredieten verstrekt zonder winstoogmerk, bij deze leningen staat de overheid garant als je aan bepaalde voorwaarden voldoet. Er zijn twee verschillende zakelijke kredieten:

Microkrediet

Dit krediet kan tot maximaal 50.000 euro worden aangevraagd, de rente is aan de hoge kant, maar je kunt extra aflossen. Dit krediet is zowel beschikbaar voor startende als voor bestaande ondernemers.

MKB-krediet

Het MKB-krediet kun je pas aanvragen vanaf 50.000 euro tot een maximum van 250.000 euro. Dit krediet kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zo kun je het ook gebruiken als hypothecaire zekerheid, dat kan met het microkrediet niet.
De rente ligt een stuk lager dan bij het microkrediet, ten tijde van schrijven ligt het verschil op rond de 2%.

Geld lenen voor privé

Voor het afsluiten van een lening voor persoonlijke doeleinden of een hypotheek kun je terecht bij de reguliere geldverstrekkers, vaak moet je wel jaarcijfers en belastingaangiften kunnen laten zien van minimaal de afgelopen 3 jaren. Hoe meer cijfers je kunt laten zien, hoe beter het is natuurlijk. Op deze manier kan de geldverstrekker goed inschatten of je het aangevraagde bedrag wel op tijd kunt aflossen. De rente die je moet betalen is afhankelijk van het bedrag wat je wilt lenen, hoe hoger het bedrag, hoe lager de rente.

Aanbieder
Minilening
Minimaal
Maximaal
Vrijblijvende
offerte

Géén BKR toetsing!

In 5 minuten aangevraagd!

Binnen 24 uur geld!

Saldodipje

€50
€1500

Rente 13,99%

Ferratum

€100
€1500

Rente 13,99%

Bureau Krediet Registratie

Voor het aanvragen van welk krediet dan ook, of dit nu voor persoonlijke of voor zakelijke doeleinden is mag je géén betalingsachterstand hebben. Heb je deze achterstand wel, zorg dan eerst dat deze opgeheven wordt voordat je ergens anders een krediet gaat aanvragen. Als ZZP´er mag je in tegenstelling met iemand die in loondienst is geen geld lenen met bkr.

Heb je interesse in een zakelijke lening? Bekijk dan de website waarbij je ook meteen kunt uitrekenen wat voor een zzp lening voor jouw specifieke situatie een uitkomst zou kunnen zijn. Ook mogelijk om zakelijk te lenen  zonder jaarcijfers hoeven in te leveren.