Minilening met bkr

Minilening met bkr

Minilening met bkr

Een minilening met bkr betekent dat je een klein bedrag kunt lenen terwijl je een bkr registratie hebt. Met zo´n registratie is het lastig om een reguliere lening af te sluiten omdat bij een lening met een groter bedrag zoals een doorlopend krediet er altijd een toetsing bij het bkr wordt uitgevoerd. Met een minilening met bkr heb je daar geen last van omdat die toetsing simpelweg niet wordt gedaan. Je kunt dus gewoon een klein bedrag tot wel 800 euro lenen.Minilening met bkr

Er zijn verschillende bedragen die je op deze manier kunt lenen, vanaf 100 euro tot een maximum van 800 euro. Je kunt zelf aangeven welk bedrag je wilt lenen, het moet echter wel een rond bedrag zijn, dus 100, 200, 300, enzovoort. Het aanvragen doe je binnen 5 minuten online en het enige wat je hoeft te doen is het invullen van het online vragenformulier. Heb je dit succesvol afgerond dan verstuur je het formulier en vervolgens word je per email of per telefoon op de hoogte gehouden van de voortgang van je aanvraag. Snel geld lenen en binnen 10 minuten op je rekening.

Hoe vraag ik een minilening aan

In bovenstaande alinea is al beschreven hoe je de eerste stap zet bij het aanvragen van een minilening zonder bkr, je hebt het aanvraagformulier verzonden en dat is bevestigd per email. Nu zul je een aantal documenten per email naar het bedrijf toe moeten gaan sturen om te bewijzen wie je bent, waar je woont en wat je maandelijkse inkomsten zijn. Je moet dan opsturen een kopie van je legitimatiebewijs en een recent bankafschrift waar bij voorkeur ook op staat dat je salaris gestort wordt. Als de kredietverstrekker hiermee akkoord gaat is dit eigenlijk het enige wat je hoeft te doen.

Geld lenen zonder bkr

Bij geld lenen zonder bkr moet je natuurlijk wel goed de kosten in de gaten houden, maar gelukkig is er voor diegenen die om wat voor een reden dan ook een bkr registratie hebben opgelopen toch nog een mogelijkheid om bij hoge nood een redelijk bedrag te kunnen lenen. Vergelijk verschillende minilening aanbieders want de kosten die je moet maken verschillen onderling nogal. Vergeet ook niet dat je een minilening ook weer vrij snel moet aflossen, dit kan niet in termijnen maar moet in één keer, je kunt kiezen uit 15, 30, of 45 dagen.
Doe ook de checklist over geld lenen en kijk of je de lening aan kunt.

Dit vind je misschien ook leuk...