Ferratum en Saldodipje storing

storing ferratum en saldodipje
Storing Ferratum en Saldodipje

Update: nieuwe storing bekend (error en drukke klantenservice)
Storing melden kan hier.

Onderaan deze pagina kan een minilening worden aangevraagd.


Ferratum is open voor het aanvragen van een minilening 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Echter wanneer je vragen hebt en je wil de klantenservice bereiken dan zijn de openingstijden als volgt:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wanneer de klantenservice van Ferratum geopend is, kan er gebruik worden gemaakt van de live chat, voor het beantwoorden van je vragen.
ferratum live chat
Saldodipje is open voor het aanvragen van een minilening 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Echter wanneer je vragen hebt en je wil de klantenservice bereiken dan zijn de openingstijden als volgt:
Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Wanneer de klantenservice van Saldodipje geopend is, kan er gebruik worden gemaakt van de live chat, voor het beantwoorden van je vragen.
saldodipje live chat

Woensdag 29-01-2020. De problemen van gisteren (dinsdag) lijken ook vandaag nog aan te houden.

1. Een bestaande klant zegt dat zij een afwijzing voor een minilening heeft gekregen, terwijl zij een aantal eerdere leningen zonder problemen kreeg goedgekeurd. Onbekend is of het hier een storing betreft, of een afkeuring vanwege een wijziging in de persoonlijke situatie.

2. Een klant van Ferratum zegt dat zij een lening heeft aangevraagd, maar geen respons krijgt van het bedrijf. Er was geen foutmelding op de website.

3. Het kan zijn dat het op dit moment zo druk is vanwege een achterstand dat de responstijd van zowel Ferratum als Saldodipje langer is dan gebruikelijk.

Later vandaag meer updates!!!

Aantal storingsmeldingen: 15

Dinsdag 28-01-2020. Een mevrouw meldt dat zij bij het aanvragen van een lening de melding krijgt dat er reeds een aanvraag loopt. Volgens haar klopt dit niet (2x door verschillende klanten gemeld). Dit houdt in dat zij nu geen aanvraag kan indienen. Op de chat heeft zij naar eigen zeggen meer dan 100 wachtenden voor zich.

Een andere klant zegt dat hij bij de aanvraag een error krijgt en ook de melding dat de klantenservice niet bereikbaar is.

Klant meldt dat hij wel een lening kon aanvragen, alleen niet een link via email ontvangen heeft om een testbetaling te doen.

Aantal storingsmeldingen: 73

Ferratum
Minilening - Klein bedrag lenen
Kredietbedrag: €100-1500
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 1 - 2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!
Saldodipje
Voorschot - Snel geld lenen
Kredietbedrag: €100-1500
Effectief rentepercentage: 13,99%
Aflossen: 1 - 2 maanden
Voorwaarden:
Minimale leeftijd: 19 jaar
Boetevrij extra aflossen: Ja
 
Géén BKR toetsing!

Maandag 27-01-2020. Naar het zich laat aanzien zijn de storingen bij Ferratum en Saldodipje verholpen. Ook de klantenservice is weer bereikbaar. Er is de afgelopen dagen hard gewerkt om de bestaande en nieuwe klanten weer van dienst te kunnen zijn.


Zaterdag 25-01-2020. Voor zover bekend zijn de storingen van gisteren (vrijdag) nog niet verholpen. Later volgen updates.

Storingen: Kan niet inloggen, kan geen aanvraag indienen, kan geen garantsteller selecteren, foutmelding bij aanvragen.

Openingstijden van Ferratum en Saldodipje zijn van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00. Vandaag en morgen zal het dus extra lastig zijn om met de klantenservice in contact te komen.

Aantal storingsmeldingen: 295

Vrijdag 24-01-2020. Klant meldt ons dat zij sinds vanmorgen geen nieuwe minilening kan aanvragen terwijl ze daar wel voor in aanmerking komt. Ze zegt dat er telkens een foutmelding op het scherm verschijnt. Onbekend is tot nu toe of dit een incidentele storing is, of een storing in het systeem van de website(s).

Verschillende klanten melden dat het lastig is om de klantenservice te bereiken. Vanwege de vermoedelijke storing is het nu drukker dan normaal. Er wordt naar het probleem gekeken.

Klant meldt dat er geen externe garantsteller kan worden geselecteerd.

Aantal storingsmeldingen: 275


20-01-2020. Op dit moment zijn er geen storingen meer bekend. Het probleem met het inloggen is verholpen. Klanten die in 2019 een minilening hebben gekregen en deze willen aflossen kunnen terecht op een speciale pagina. Dit alles heeft te maken met een update van de website, toen zijn er een aantal storingen ontstaan. Voor zover bekend zijn deze nu verholpen.

14-01-2020. Er is een storing bekend waarbij klanten die eerder een minilening van Ferratum of Saldodipje hebben afgenomen, niet kunnen inloggen. De storing is hardnekkig en geeft veel problemen voor bestaande klanten. De storing is ontstaan na een update van de websites van beide aanbieders. Er wordt gewerkt aan een oplossing voor het probleem.

02-01-2020. Vanaf vandaag zullen de websites van Ferratum en Saldodipje een update ondergaan. Het is dan ook tijdelijk niet mogelijk om een minilening aan te vragen. Waarschijnlijk is de storing cq. update van korte duur. Wanneer beide websites weer beschikbaar zijn voor het lenen van een klein bedrag, dan zal dit bericht worden bijgewerkt.

Dit vind je misschien ook leuk...