fbpx

Minilening 30 dagen

Minilening 30 dagen

Minilening 30 dagen

Met een minilening 30 dagen kun je een klein bedrag lenen, je moet dit dan in 30 dagen aflossen waarbij je rekening moet houden dat je dit niet in termijnen kunt doen zoals gebruikelijk bij andere vormen van lenen. Het voordeel is dat je er snel van af bent en je niet al teveel rente hoeft te betalen. Een voorbeeld van de kosten van rente voor verschillende bedragen kun je verderop in dit bericht lezen, ook zijn er verschillende opties te kiezen die niet gratis zijn, maar wellicht toch prettig om te nemen, het ligt maar net aan je persoonlijke voorkeur. Je kunt snel een bedrag tot maximaal 800 euro lenen.


Minilening 30 dagen

Voor het aanvragen van een minilening moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen als je deze goedgekeurd wil krijgen. Je moet beschikken over een regelmatig inkomen van minimaal 900 euro netto per maand, verder mag je niet jonger zijn dan 18 jaar en niet ouder dan 72 jaar. Uiteraard moet je beschikken over een Nederlands bankrekeningnummer, een werkend email adres en ook een mobiele telefoon met een Nederlands nummer. Voldoe je aan deze bovenstaande voorwaarden dan is de kans op goedkeuring van een minilening 30 dagen zeer groot.

Wanneer heb ik de minilening binnen

De snelheid waarmee je de aangevraagde lening binnen krijgt kun je zelf nog enigszins sturen. Heb je haast met de minilening en wil je echt snel geld lenen dan kies je voor de betaalde optie ´snel uitbetalen´, deze optie kost geld en is niet bij elke aanbieder aanwezig. Bij sommige aanbieders van de minilening is het snel uitbetalen reeds in de aanvraagprijs verwerkt, hier heb je dus niet te kiezen wat je voorkeuren zijn. Wil je je geld snel uitbetaald hebben dan maakt het dus niet uit welke aanbieder je kiest.

Hoeveel rente betaal ik

De rente die je betaalt over je minilening is afhankelijk van de hoogte van het geleende bedrag en de afgesproken termijn waarin deze afgelost moet worden. Hieronder vind je enkele voorbeelden van populaire kleine bedragen die vaak aangevraagd worden.
Leen je €200,- en 30 dagen aflossen – rente: €2,33
Leen je €300,- en 30 dagen aflossen – rente: €3,50
Leen je €400,- en 30 dagen aflossen – rente: €4,67
Leen je €500,- en 30 dagen aflossen – rente: €5,83
Zoals je ziet is de te betalen rente slechts een laag bedrag, immers de looptijd is kort en het geleende bedrag laag. Het enige waar je dus op moet letten is of je de lening op tijd kunt terug betalen en of je niet teveel kosten betaalt.

Geld lenen zonder bkr

Goed nieuws voor mensen die een vervelende registratie bij het bkr hebben, er wordt bij de aanvraag van een minilening geen toetsing bij het bkr gedaan, dus ook diegenen die normaal niet in aanmerking komen voor een lening maken toch nog een goeie kans om een klein bedrag te kunnen lenen. Let met geld lenen zonder bkr wel op dat je op tijd aflost, doe je dit niet dan kun je er de volgende keer niet meer terecht.