Home » Klein bedrag lenen » Flitskrediet wat is dat?

Flitskrediet wat is dat?

Wat is een flitskrediet

Wat is een flitskrediet

Een flitskrediet is een kortlopende lening (maximaal 124 dagen) en kan nooit meer zijn dan €2500. Tevens wordt er bij een aanvraag voor een flitskrediet geen BKR toetsing uitgevoerd. De kosten voor een garantstelling kunnen bij een flitskrediet vermeden worden door een persoonlijke garantstelling. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. De rente op een flitskrediet is vanaf 6,17% op jaarbasis. Hieronder een overzicht van de rentekosten op een flitskrediet.

Flitskrediet aanvragen


ferratum minilening

Ferratum spoed
Binnen 24 uur geld
€100 – €2500
Tot 4 maanden
Géén BKR toetsing!

Direct beschikbaar

Bekijk Ferratum


saldodipje minilening

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Vanaf €100
Flexibel aflossen
Zonder BKR toetsing

Snel pinnen

Bekijk SaldodipjeTable Of Contents


Rente en looptijden

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Geld lenen zonder BKR en documenten

Een flitskrediet is dus eigenlijk geld lenen zonder BKR en zonder documenten. Ik zal dat uitleggen. Omdat het hier een kortlopende lening betreft wordt er om te beginnen geen toetsing omtrent de kredietwaardigheid uitgevoerd. Dit is voor een hoop mensen een fijn idee, omdat ze simpelweg nergens anders terecht kunnen. Verder worden er niet veel documenten gevraagd. Eigenlijk alleen maar je legitimatie en een recente loonstrook, dat is alles.

Hoe aan te vragen

Er zijn schijnbaar toch nog veel consumenten die het wat eng vinden om online een lening of een flitskrediet zonder BKR af te sluiten. Het kan zijn dat je worstelt met de vragen die gesteld worden. Maar het kan ook voorkomen dat je gewoon niet zo handig bent in het online regelen van financiële zaken.

Het maakt niet uit of je een aanvraag indient op je laptop, op je tablet, of op je mobiele telefoon. De website in kwestie laat je op alle apparaten duidelijk zien wat je moet doen en welke stappen je moet ondernemen om zo een aanvraag in te dienen.

Voor het gemak heb ik speciaal hiervoor een video op YouTube gezet zodat je kunt zien hoe het werkt en welke documenten er vereist zijn. In 1:47 minuten krijg je zo een aardig idee hoe dit werkt.

Hoe vraag je aan? (video)

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Is een flitskrediet veilig?

Een flitskrediet (ook wel minilening genoemd) is net zo veilig als welke andere lening je dan ook afsluit. Het is volledig anoniem en de website waar je een aanvraag kunt starten is goed beveiligd. De helpdesk van de desbetreffende aanbieder is in het Nederlands. Dus mocht je vragen hebben dan wordt je gewoon in je eigen taal vriendelijk te woord gestaan. Een ander veilig aspect is dat je gegevens niet wordt gedeeld met andere partijen zoals het BKR in Tiel. Je aanvraag blijft echt alleen maar tussen de aanbieder en jezelf.

Veiligheid staat bij de aanbieders van een flitskrediet hoog in het vaandel. Je wordt vriendelijk in het Nederlands te woord gestaan

Is het verstandig?

Of het verstandig is om een flitskrediet aan te vragen is een vraag die je jezelf moet stellen. Wil je snel geld lenen, of kun je wachten totdat je volgende salaris gestort wordt? Ook dien je jezelf af te vragen of je het geleende bedrag wel op tijd kunt aflossen. Denk je dat je hierbij verder in de problemen raakt? Doe het dan niet en probeer een andere oplossing te vinden. Zeker als je geen persoonlijke garantstelling kunt organiseren kunnen de kosten die je hiervoor moet maken aardig oplopen.

Vraag jezelf af of het echt noodzakelijk is om een klein bedrag te gaan lenen

Stappenplan aanvraag indienen

Heb je alle voors en tegens tegen elkaar afgewogen en heb je besloten om een aanvraag te starten? Hieronder vind je een handig stappenplan die je door de hele aanvraag heen kan helpen. Zo kun je alvast zien welke vragen je kunt verwachten en welke documenten je per email op dient te sturen.

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 124 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen