fbpx

Geld nodig verhuur jezelf als freelancer op Fiverr

Geld nodig verhuur jezelf als freelancer op Fiverr

Geld nodig verhuur jezelf als freelancer op Fiverr

Als vervolg op het eerdere artikel om op simpele wijze geld te kunnen verdienen met lees je nu: Geld nodig verhuur jezelf als freelancer op Fiverr. Wat geld verdienen is nog nooit zo makkelijk geweest en het grote voordeel is dat je de deur niet uit hoeft en ook met niemand persoonlijk contact hoeft te hebben.

Geld nodig verhuur jezelf als freelancer op Fiverr

Ook het geld wat je verdient wordt automatisch op je account bijgeschreven, dus je hoeft je geen zorgen te maken of je opdrachtgevers je uiteindelijk wel gaan betalen, het is allemaal goed geregeld. Het vaste bedrag wat klanten betalen voor een opdracht is ten tijde van schrijven $5,50, jij krijgt van dit bedrag $4,00. Het leuke is dat je verschillende extra´s kunt verkopen, zoals spoedlevering of elke andere extra die je kunt verzinnen. Elke extra kost minimaal $5,00. Dat kan dus best aardig aantikken.

Verkoop setjes met zelf gemaakte foto´s

Denk eens goed na wat je op afstand zou kunnen leveren, niet alleen voor mensen uit Nederland, maar zaken die mensen uit de rest van de wereld ook leuk zouden kunnen vinden. Ik heb wat voorbeelden voor je op een rij gezet die je zo kunt gaan beginnen.
Heb je een fototoestel?

Typische Hollandse foto´s

Maak typische Hollandse foto´s en verkoop een set van deze foto´s inclusief de rechten. Zo zou je meerdere setjes van 10 foto´s kunnen maken met verschillende onderwerpen. Een hoop mensen die Fiverr bezoeken, maar ook daar buiten zijn op zoek naar foto´s die ze op hun website of in een folder kunnen gebruiken.

Fikse bedragen

Normaal moet je deze foto´s kopen en daar soms fikse bedragen voor betalen. Met een setje van 10 foto´s (kunnen er ook meer of minder zijn, wat je zelf wil) kopen je klanten dus niet alleen de foto´s. maar ook de rechten om deze te gebruiken zoals zij dat zelf willen. Vind je uiteindelijk dat je niet genoeg verkoopt, maak de setjes dan wat groter, of lever ze tijdelijk met een bonus van extra foto´s, dat is een leuke trigger om het te gaan bestellen.

Schrijf artikelen in een taal die je machtig bent

Kun je goed foutloos in een taal schrijven? Er is veel vraag naar goed geschreven artikelen, in welke taal dan ook. Let er wel op dat je de taal goed beheerst, anders krijg je klachten en gaat je rating omlaag, dit heeft dan weer tot gevolg dat minder mensen bij je durven bestellen omdat je negatieve reacties hebt gekregen.

Minimaal 300 woorden in een artikel

Probeer artikelen te leveren van minimaal 300 woorden en zorg er dan voor dat wanneer je een bestelling aflevert dat het iets meer is dan wat je belooft te doen, zo laat je een positieve indruk achter en hebben je klanten het idee dat ze iets voor niets krijgen. Dat vindt iedereen leuk.

Vertalen

Beheers je meerdere talen goed dan zou je kunnen gaan vertalen, dit lijkt mooi om te doen, maar er is een enorm aanbod van mensen bij Fiverr die dit al doen, het is namelijk makkelijker om te doen dan het schrijven van een artikel, je hoeft zelf niets te verzinnen, maar alleen de aangeleverde teksten te vertalen. Echter, ben je hier goed in en heb je al meerdere ´gigs´ staan, waarom zou je de vertaal optie er niet bij zetten, baat het niet, dan schaadt het niet zou ik zeggen.

Andere aanbiedingen

Natuurlijk zijn er nog tientallen andere dingen te verzinnen die je ook zou kunnen aanbieden, laat je gedachten er eens rustig over gaan en kijk eens rond op de website van Fiverr wat er al wordt aangeboden en wat je nog niet veel ziet. Natuurlijk zijn de ´gigs´ met weinig concurrentie het beste om te doen. Je zult zien dat de makkelijkste opdrachten een enorm aanbod kennen. Je moet dan maar zien of je tussen al dat aanbod nog kunt opvallen.

Lees verder

Het artikel: Geld nodig verhuur jezelf als freelancer op Fiverr is er één uit een reeks van artikelen die je tips geeft over het verdienen van geld zonder dit te moeten gaan lenen. Hieronder een overzicht van andere artikelen die je verder kunnen helpen.

Klusjes doen als je geld nodig hebt
Ik heb geld nodig lees hier hoe