fbpx

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Je zou het maar hebben als particulier, je wilt geld lenen maar je hebt een negatieve bkr registratie. Gelukkig is er nog wel een uitweg, want je kunt als particulier geld lenen zonder bkr toetsing. Zo´n krediet is natuurlijk niet vergelijkbaar met een ´gewone lening´ zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening, hierbij wordt namelijk altijd een bkr toetsing uitgevoerd, een eventuele notering daar haalt dan een flinke streep door de rekening omdat het een belangrijke reden voor afkeur is.

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Er is een groot verschil tussen particulier en zakelijk lenen. Ten eerste wordt een particuliere lening bij het bkr aangemeld en een zakelijke aanvraag en lening niet. Ten tweede gelden er totaal andere regels voor het aanvragen, ten slotte is ook de besteding van het bedrag heel anders. Particulieren lenen voor een vakantie, voor een auto, voor een verbouwing of voor het kopen van een huis, terwijl je bij zakelijk lenen meer moet denken aan het aanschaffen van apparatuur en het huren van bedrijfsruimte.

Nu meteen een particuliere lening zonder bkr aanvragen

Geldverstrekkers zonder bkr toetsing

Er zijn een aantal geldverstrekkers in Nederland actief die bij het aanvragen van een kleine lening geen bkr toetsing aanvragen, bij deze kun je dus in aanmerking komen voor het lenen van een bescheiden bedrag. Je moet dan denken aan een bedrag wat begint bij 100 euro, met een maximum van rond de 800 euro. Hier kunnen uitsluitend particulieren gebruik van maken, lenen voor ondernemers wordt door andere bedrijven behandeld.

Waarom particulier lenen

Het begrip particulier geld lenen zonder bkr schept natuurlijk ook wel wat verwarring, je kunt denken dat er bedoelt wordt dat je van een particulier geld gaat lenen. Dit kan natuurlijk wel als je bij familie of vrienden terecht kunt, het is per slot van rekening de goedkoopste oplossing om het zo te regelen. Ook zou je je werkgever kunnen vragen of hij of zij genegen is om je een voorschot op je salaris te geven. Met het aangaan van een minilening of minikrediet doe je eigenlijk hetzelfde, maar je betaalt dan wel kosten en rente, wellicht hoef je dit bij je werkgever niet te betalen.
Maar met de term die hier boven beschreven wordt gaan we er eigenlijk van uit dat je als particulier zijnde een lening wil afsluiten. Ik zal je uitleggen hoe je dit kunt doen.

Minilening aanvragen

Ben je in de ongelukkige positie dat je vanwege een eerdere betalingsachterstand niet kunt lenen dan ben je aangewezen op een minilening ook wel minikrediet genoemd. Hierbij kun je voor een korte periode een bescheiden bedrag lenen, je moet het eigenlijk zien als een voorschot op je salaris. Een minilening kun je aanvragen vanaf 100 euro.
Maar let wel op, je moet deze snel in één keer terug betalen, de maximale termijn die hier voor gesteld is ligt op dit moment op 45 dagen.

Waar kan ik een minikrediet voor gebruiken

Het kan zo maar zijn dat je ineens een rekening tegenkomt die al betaald had moeten zijn, in zo´n geval kan een minilening een uitkomst zijn. Maar je kunt ook tijdelijk krap bij kas zitten, je moet boodschappen doen of de auto voltanken, of je hebt een uitgave te doen die je niet voorzien had, er moet iets gerepareerd worden wat niet kan wachten, of staan er wellicht dure dagen voor de deur waarbij je van alles moet kopen. In dit soort gevallen kan particulier geld lenen zonder bkr uitkomst bieden. Ook als je op vakantie gaat en wat extra zakgeld wil hebben is het een prima oplossing.

Over de minilening

Bij het aanvragen van een minilening hoeven geen ingewikkelde contracten te worden ingevuld, ook persoonlijk contact is niet nodig. Je vraagt deze online aan in minder dan 5 minuten, je stuurt per email de papieren op die gevraagd worden en de rest wordt zeer gemakkelijk per email of sms afgehandeld. Ook is het mogelijk om het geld nog dezelfde dag over te laten maken naar jou rekening. In sommige gevallen moet je hier extra voor betalen, maar in andere gevallen ziet het bij de prijs inbegrepen. je vraagt zo´n lening natuurlijk niet voor niets aan, je wil deze dan ook zo snel mogelijk op je rekening hebben.

BKR toetsing verwijderen

Ter informatie over de werkwijze van het bkr zijn er een aantal feiten die je moet weten. Je krijgt er een registratie of een toetsing bij het aanvragen van een lening, een creditcard, kopen op afbetaling of het aanvragen van een hypotheek. Heb je nu een betalingsachterstand bij één van deze vormen dan komt daar een melding van. Heb je de achterstand weer ingelopen dan wordt dit ook weer gemeld. De melding van achterstand wordt na herstel na vijf jaar verwijderd. Je kunt trouwens de gegevens van jezelf opvragen bij het bkr. Maar let op, dit is niet gratis.

Begrippenlijst

Particulier geld lenen: Een geldlening die wordt afgesloten door een particulier.
Geld lenen zonder bkr: Een particuliere lening afsluiten die niet wordt getoetst.
Doorlopend krediet: Financiële bestedingsruimte vanaf 2.500 euro.
Persoonlijke lening: Geldbedrag voor éénmalige aanschaf.
Minilening: Klein bedrag lenen voor een korte periode.

Dit vind je misschien ook leuk...