Home » Geld lenen » Lenen zonder BKR toetsing » Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Officieel onmogelijk maar toch oplossing

Officieel is geld lenen zonder BKR toetsing onmogelijk in Nederland. Kredietverstrekkers zijn verplicht de ‘klant' te toetsen en te registreren. De enige oplossing is een minilening, hierbij wordt geen BKR toets uitgevoerd.

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing is het lenen van een bedrag zonder tussenkomst van een bank of tussenpersoon. Bestemd voor particulieren én ondernemers die een snelle kleine financiële injectie kunnen gebruiken.

Je zou het maar hebben als particulier, je wilt geld lenen maar je hebt een negatieve  registratie. Gelukkig is er nog wel een uitweg, want je kunt als particulier geld lenen zonder BKR toetsing. Zo´n (mini) krediet is natuurlijk niet vergelijkbaar met een ´gewone lening´ zoals een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Hierbij wordt namelijk altijd een toets uitgevoerd. Een eventuele notering daar haalt dan een flinke streep door de rekening omdat het een belangrijke reden voor afkeur is.

Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkheden


Particulier geld lenen zonder bkr toetsing

Er is een groot verschil tussen particulier en zakelijk lenen zonder bkr toetsing. Ten eerste wordt een particuliere lening bij het BKR aangemeld en een zakelijke aanvraag en lening niet. Ten tweede gelden er totaal andere regels voor het aanvragen. Ten slotte is ook de besteding van het bedrag heel anders. Particulieren lenen voor een vakantie, voor een auto, voor een verbouwing of voor het kopen van een huis. Bij zakelijk lenen moet je meer denken aan het aanschaffen van apparatuur en het huren van bedrijfsruimte.

Kredietverstrekkers

Particulier geld lenen zonder bkr toetsingEr zijn een (beperkt) aantal kredietverstrekkers in Nederland actief die bij het aanvragen van een kleine lening geen BKR toetsing aanvragen. Bij deze kun je dus in aanmerking komen voor het lenen van een bescheiden bedrag. Je moet dan denken aan een bedrag wat begint bij 100 euro, met een maximum van 500 euro. Hier kunnen particulieren en ondernemers gebruik van maken. Daar staat tegenover dat lenen voor ondernemers vaak anders wordt behandeld. Het grote voordeel van deze aanbieders is dat het snel geld lenen zonder papierwerk en bkr is. Dus dit houdt in dat je enerzijds bijna geen papieren hoeft aan te leveren en anderzijds niet wordt lastig gevallen met een kredietwaardigheidstoets. 


Bedragen en aflossen

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77
De aanbiders

Saldodipje

Bij de kredietverstrekker voor kleine bedragen bij uitstek kun je gebruik maken van Saldodipje. Een vriendelijk bedrijf waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. De voorwaarden voor het aanvragen van een spoedlening zijn duidelijk en je kunt er zonder gedoe aan voldoen. Je kunt er terecht vanaf het bescheiden bedrag van 100 euro.

Voorwaarden Saldodipje:
  1. Je bent 18 jaar of ouder.
  2. Je hebt niet teveel andere schulden.
  3. Je betaalt vanaf 6,17% rente.
  4. Het aanvragen gaat volledig online.
  5. Vul alle gegevens naar waarheid in.
  6. Je kiest zelf je garantsteller.

Waarom particulier lenen?

Het begrip particulier geld lenen zonder BKR schept natuurlijk ook wel wat verwarring. Je kunt denken dat er bedoelt wordt dat je van een particulier geld gaat lenen. Dit kan natuurlijk wel als je bij familie of vrienden terecht kunt, het is per slot van rekening de goedkoopste oplossing om het zo te regelen. Ook zou je je werkgever kunnen vragen of hij of zij genegen is om je een voorschot op je salaris te geven.

Met het aangaan van een minilening of minikrediet doe je eigenlijk hetzelfde, maar je betaalt dan wel kosten en rente. Wellicht hoef je dit bij je werkgever niet te betalen.
Maar met de term die hier boven beschreven wordt gaan we er eigenlijk van uit dat je als particulier zijnde een lening wil afsluiten. Ik zal je uitleggen hoe je dit kunt doen.

Voorschot salaris

Voorschot op salaris

Ben je in de ongelukkige positie dat je vanwege een eerdere betalingsachterstand niet kunt lenen dan ben je aangewezen op een minilening ook wel minikrediet genoemd. Hierbij kun je voor een korte periode een bescheiden bedrag lenen, je moet het eigenlijk zien als een voorschot op je salaris.

Een minilening kun je aanvragen vanaf 100 euro. Maar let wel op, je moet deze snel in maximaal 2 keer terug betalen, de maximale termijn die hier voor gesteld is ligt op dit moment op 62 dagen.

Geld lenen zonder BKR geldt voor de volgende bedragen: €100, €200, €300, €400, €500, €600, €700, €800, €900, €1000, €1100, €1200, €1300, €1400 en €1500.

Waar kan ik een minikrediet voor gebruiken?

Ook kan het zo maar zijn dat je ineens een rekening tegenkomt die al betaald had moeten zijn, in zo´n geval kan een minilening een uitkomst zijn. Maar je kunt ook tijdelijk krap bij kas zitten. Je moet boodschappen doen of de auto voltanken, of je hebt een uitgave te doen die je niet voorzien had. Er moet iets gerepareerd worden wat niet kan wachten, of staan er wellicht dure dagen voor de deur waarbij je van alles moet kopen. In dit soort gevallen kan met spoed particulier geld lenen zonder BKR toetsing uitkomst bieden. Ook als je op vakantie gaat en wat extra zakgeld wil hebben is het een prima oplossing.

Over het flitskrediet

Bij het aanvragen van een flitskrediet hoeven geen ingewikkelde contracten te worden ingevuld, ook persoonlijk contact is niet nodig. Je vraagt deze online aan in minder dan 5 minuten, je stuurt per email de papieren op die gevraagd worden en de rest wordt zeer gemakkelijk per email of sms afgehandeld. Dus ideaal voor het geld lenen binnen 1 uur op je rekening.

Ook is het mogelijk om het geld nog dezelfde dag over te laten maken naar jouw rekening. In sommige gevallen moet je hier extra voor betalen, maar in andere gevallen ziet het bij de prijs inbegrepen. je vraagt zo´n lening natuurlijk niet voor niets aan, je wil deze dan ook zo snel mogelijk op je rekening hebben.

BKR verwijderen

BKR registratie verwijderen

Ter informatie over de werkwijze van het bkr zijn er een aantal feiten die je moet weten. Je krijgt er een registratie of een toetsing bij het aanvragen van een lening, een creditcard, kopen op afbetaling of het aanvragen van een hypotheek. Heb je nu een betalingsachterstand bij één van deze vormen dan komt daar een melding van.

Is de achterstand weer ingelopen dan wordt dit ook weer gemeld. De melding van achterstand wordt na herstel na vijf jaar verwijderd. Je kunt trouwens de gegevens van jezelf opvragen bij het BKR in Tiel. Tegenwoordig is dit gratis. Wil je meer weten over BKR coderingen en wat ze precies betekenen? Lees dan het artikel over BKR uitleg coderingen, daar wordt alles in detail uitgelegd.

Het lenen van een klein bedrag door middel van een minilening of flitskrediet is het beste geschikt om op korte termijn aan wat verplichtingen te kunnen voldoen. Vanwege de korte looptijd is het minder geschikt voor het doen van grote dure uitgaven.

Geld lenen zonder BKR video

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente