Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Minilening spoed zonder papierwerk

Minilening spoed zonder papierwerk

Wat is een spoed mini lening?

Een spoed mini lening (minilening spoed) is de wens van de consument om op een snelle manier een klein bedrag (tot 2500 euro) te kunnen lenen. Een rappe lening staat binnen 24 uur op je rekening en heeft soepele voorwaarden. Voor veel cliënten een belangrijke voorwaarde. 

Stel je hebt dringend een relatief klein bedrag nodig om even snel wat zaken te kunnen betalen, maar je hebt geen zin in een heleboel papierwerk. In dit geval kun je kiezen voor een minilening, hierbij kun je snel een bedrag lenen tot wel 2500 euro en dat zonder ingewikkelde contracten.

Ook het spoed aspect komt goed aan bod, want als je kiest voor een snelle uitbetaling dan kan de minilening zelfs al binnen 10 minuten op je rekening staan. Bij sommige aanbieders is deze spoed uitbetaling optioneel en wanneer je er voor kiest moet je er voor betalen, andere minikrediet verstrekkers hebben dit reeds in hun aanvraag verwerkt en er valt dus niets te kiezen.

Direct aanvragen?

Saldodipje snel
Snel op je rekening
Van €100 tot €2500
Flexibel aflossen
Snel & betrouwbaar

Snel pinnen

Bekijk Saldodipje
Rente op de minilening

Minilening:€500€1000
Minimale rente:9,38%9,72%
Maximale rente:9,38%9,72%
Minimale looptijd
maanden:
11
Maximale looptijd maanden:12
Totaal krediet:€503,70€1011,50

Minilening spoed zonder papierwerk

Haastige spoed kost altijd geld, ook als je een minilening gaat aanvragen die je snel dezelfde dag wil laten uitbetalen. Heb je geen spoed bij je aanvraag, dan kun je al snel een fors bedrag besparen. Wat betreft het papierwerk, waar je dus schijnbaar niet zo van houdt, daar hoef je je in dit geval geen zorgen over te maken.

Geen moeilijke contracten

Je krijgt geen moeilijke contracten voorgeschoteld, het enige wat je dient aan te leveren is wat informatie over jezelf, je maandelijkse inkomsten en een bewijs van je identiteit en je woonadres. Heb je al deze gegevens bij elkaar gezocht dan kun je alles per email opsturen naar de kredietverstrekker. Vervolgens worden alle papieren bekeken en als alles in orde is wordt er meteen tot uitbetaling over gegaan, met recht snel geld lenen.

Snel geld lenen zonder loonstrook

Heb je voor de aanvraag niet de beschikking over een loonstrook dan hoeft dit op zich geen probleem te zijn. Voor je identificatie moet je natuurlijk een kopie van je paspoort of rijbewijs opsturen per email, daarnaast wordt je verzocht om een kopie te maken van een recent bankafschrift.

Zoek een afschrift op waar een storting van je salaris op staat, hiermee kun je dan ook laten zien dat je een regelmatig inkomen hebt.

Wil je snel geld lenen zonder bkr toetsing dan kun je er het beste voor zorgen dat je alle papieren die gevraagd gaan worden al op je computer hebt staan, je kunt het dan wanneer er om gevraagd wordt meteen versturen, dit versnelt het hele proces aanzienlijk.

Spelregels – wanneer – voordelen

1.Minimaal 18 jaar
2.Regelmatig inkomen
3.Woonachtig en ingeschreven in Nederland
4.Bankrekening op je eigen naam
5.Mobiele telefoon voor het versturen van documenten en het ontvangen van sms´jes
6.Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
7.Je bent in staat om het geleende
terug te betalen
8.Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
9.Je stemt er mee in dat er geen
BKR controle wordt uitgevoerd
10.Je stemt er mee in dat na goedkeuring het aangevraagde bedrag direct naar je wordt overgemaakt.
Wanneer een
minilening?
 
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen zonder BKRSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening 
Snel geld op je rekeningVrij te besteden
Géén BKR toetsingOok lenen met schulden
Simpele aanvraagGeen persoonlijk contact
Snelle goedkeuringPer iDeal terug betalen
Geen lastige vragenSnelle aflossing
Geen papierwerkAfhandeling per email
Ook aanvragen in het weekend

Geld lenen met bkr

Als je je zorgen maakt over een negatieve BKR registratie die je ooit hebt opgelopen vanwege een betaalachterstand dan hoef je je bij de aanvraag van een minilening geen zorgen over te maken, je kunt zonder problemen geld lenen met BKR.

Er wordt bij aanvraag van een klein bedrag tot 2500 euro géén toetsing bij het BKR gedaan.

Ook een achterstand op je mobiele telefoon rekening is geen beletsel voor het succesvol aanvragen. Een achterstand bij een telefoon provider wordt in een apart register bijgehouden, dit register heet Preventel en houdt uitsluitend gegevens over achterstallige telefoonrekeningen bij. Ook dit register wordt niet geraadpleegd bij je aanvraag. Zo zie je dat een minilening spoed zonder papierwerk zeker wel mogelijk is.

Spoed mini lening

Bij beide aanbieders van een mini lening kun je er van uitgaan dat zij deze niet alleen met spoed behandelen, maar ook het uitbetalen zal zeer spoedig plaats vinden. Bij leenbedrijf Ferratum kun je uitgaan van een tijdsbestek tussen de 12- en 24 uur. Dan ga ik er gemakshalve wel van uit dat het hier een werkdag betreft.

Voor wat betreft het aangaan van een kredietje bij Saldodipje kun je grofweg uitgaan van 24 uur, de volgende dag dus. Het goedkeuren gaat bijzonder snel en ook met uitbetalen laten zij er geen gras over groeien.

Video met uitleg minilening

Ferratum Minilening - Hoe start je een aanvraag?

Stap voor stap hulp bij aanvragen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €2500
2. Kies de looptijd. Maximaal 4 maanden
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen zonder BKR toetsing,
poespas of lastige vragen

Garantstelling (uitleg)

Voor een minilening met spoed dien je bij de aanvraag een garantstelling te kiezen. Dit kan een betaalde- of een kosteloze garantstelling zijn. Hieronder zie je in een overzicht hoe je kiest en welke voorwaarden er zijn voor beiden. Kies je voor de kosteloze garantstelling, dan betaal je naast de rente totaal geen andere kosten meer.

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:
1. Legitimatie.
2. Recent bankafschrift.
3. Loonstrook.
4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
5. Ten minste 25 jaar oud.
6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

De betaalde garantstelling is eigenlijk de gemakkelijkste oplossing. Je vraagt deze direct aan wanneer je bezig bent met het aanvragen van de minilening.

Het grote nadeel is natuurlijk dat dit een betaalde optie is. De kosten voor deze garantstelling zijn afhankelijk van het aangevraagde bedrag en de gewenste looptijd. Het wordt duidelijk aangegeven tijdens je online aanvraag.

In het kort

Hoe krijg ik een spoed mini lening?

  1. Kies gewenste bedrag €100 – €2500.
  2. Kies de looptijd 15-, 30-, 45-, of 62 dagen.
  3. Upload je legitimatiebewijs.
  4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
  5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
  6. Verstuur je aanvraag online.
  7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.

Antwoord op vragen

✅ Waar kan ik een minilening met spoed én zonder papierwerk aanvragen?

Heb je voldoende over het onderwerp gelezen en wil je direct een klein bedrag aanvragen? Kom dan naar de pagina die een vergelijkend overzicht biedt van de aanbieders van een minilening van dit moment.

Waarom een minilening met spoed?

Voor consumenten die op zoek zijn naar het lenen van een klein bedrag is spoed vaak van het grootste belang. Ze zijn niet op zoek naar een lening uit luxe overwegingen. Daarbij kan de minilening een uitkomst zijn. Na goedkeuring binnen 12/24 uur geld op je rekening.

Waarom geen papierwerk?

Iedereen die er mee te maken heeft, die heeft een hekel aan stapels papierwerk die opgestuurd moeten worden. Gelukkig is dit hier niet het geval. Je hoeft slechts je legitimatiebewijs en een loonstrook op te sturen. Een kind kan de was doen. Je doet een aanvraag voor een minilening dan ook in minder dan 5 minuten. Zeker als je de stap voor stap hulp raadpleegt.

Hoeveel kan ik maximaal aanvragen?

Het minimaal aan te vragen bedrag is 100 euro en het maximale bedrag is 2500 euro. Vraag je een eerste keer aan, dan is het maximale 800 euro. Afhankelijk van je inkomen kan dit ook gewijzigd worden.

Wat is geld lenen zonder BKR

Geld lenen zonder BKR houdt in dat er bij een aanvraag voor een lening geen toetsing bij het BKR wordt uitgevoerd. Dit is bij een flitslening het geval, daar wordt dus geen toetsing gedaan. Ook na het verstrekken van het aangevraagde geldbedrag wordt de lening niet geregistreerd. Het heeft dus geen invloed op bijvoorbeeld de hoogte van een hypotheekaanvraag.