Home » Geld lenen » Klein bedrag lenen » Minilening spoed zonder papierwerk

Minilening spoed zonder papierwerk

Waar een spoed minilening aanvragen?

Een minilening met spoed kun je in Nederland bij slechts 1 kredietverstrekker aanvragen en dat is Saldodipje. Hier krijg je de mogelijkheid om binnen 12 uur een bedrag tot €1500 euro op je rekening te ontvangen. Tevens is er voor deze leenvorm weinig papierwerk nodig. Het is geld lenen met spoed.

Voorbeeld: Je hebt dringend een klein bedrag nodig om even snel wat rekeningen te kunnen betalen, maar je hebt geen zin in een heleboel papierwerk. In dit geval kun je kiezen voor een minilening, hierbij kun je snel een bedrag lenen vanaf 100 euro en dat zonder ingewikkelde contracten.

Direct aanvragen?

Minilening
Snel op je rekening
Van €100 tot €1800
Snel & betrouwbaar
Ruime goedkeuring

Snel pinnen

Bekijk alle mogelijkhedenRente op de minilening

Minilening:€500€1500
Rente11,92%11,66%
Looptijd30 dagen62 dagen
Totaal€504,65€1520,77

Minilening spoed zonder papierwerk

Haastige spoed kost altijd geld, ook als je een minilening gaat aanvragen die je snel dezelfde dag wil laten uitbetalen. Heb je geen spoed bij je aanvraag, dan kun je al snel een fors bedrag besparen. Wat betreft het papierwerk, waar je dus schijnbaar niet zo van houdt, daar hoef je je in dit geval geen zorgen over te maken.

Geen moeilijke contracten

Je krijgt geen moeilijke contracten voorgeschoteld, het enige wat je dient aan te leveren is wat informatie over jezelf, je maandelijkse inkomsten en een bewijs van je identiteit en je woonadres. Heb je al deze gegevens bij elkaar gezocht dan kun je alles per email opsturen naar de kredietverstrekker. Vervolgens worden alle papieren bekeken en als alles in orde is wordt er meteen tot uitbetaling over gegaan, met recht snel geld lenen.

Snel geld lenen zonder loonstrook

Heb je voor de aanvraag niet de beschikking over een loonstrook dan hoeft dit op zich geen probleem te zijn. Voor je identificatie moet je natuurlijk een kopie van je paspoort of rijbewijs opsturen per email, daarnaast wordt je verzocht om een kopie te maken van een recent bankafschrift.

Zoek een afschrift op waar een storting van je salaris op staat, hiermee kun je dan ook laten zien dat je een regelmatig inkomen hebt.

Wil je snel geld lenen zonder bkr toetsing dan kun je er het beste voor zorgen dat je alle papieren die gevraagd gaan worden al op je computer hebt staan, je kunt het dan wanneer er om gevraagd wordt meteen versturen, dit versnelt het hele proces aanzienlijk.

Spelregels – wanneer – voordelen

Minimaal 18 jaar
Regelmatig inkomen
Woonachtig in Nederland
Bankrekening op je eigen naam
Mobiele telefoon
Geen openstaande minilening die nog afgelost moet worden
Je bent in staat om het geleende terug te betalen
Je kiest zelf een garantsteller. Gratis of betaald
Wanneer een
minilening?
Auto reparatieOnverwachte uitgave
Televisie kapotZakgeld vakantie
BoodschappenSalaris te laat
Pinpas leegVoorschot
VerjaardagWeekend weg
Lenen met ruime goedkeuringSnel geld nodig
Lenen zonder gedoeLenen zonder papierwerk
Wasmachine kapotInrichten tuin
Voordelen minilening
Snel geld op je rekeningVrij te besteden
Ruime goedkeuringOok lenen met schulden
Simpele aanvraagGeen persoonlijk contact
Snelle goedkeuringPer iDeal terug betalen
Geen lastige vragenSnelle aflossing
Geen papierwerkAfhandeling per email
Ook aanvragen in het weekend

Geld lenen met bkr

Als je je zorgen maakt over een negatieve BKR registratie die je ooit hebt opgelopen vanwege een betaalachterstand dan hoef je je bij de aanvraag van een minilening geen zorgen over te maken, je kunt zonder problemen geld lenen met BKR.

Er wordt bij aanvraag van een klein bedrag tot 1500 euro géén toetsing bij het BKR gedaan.

Ook een achterstand op je mobiele telefoon rekening is geen beletsel voor het succesvol aanvragen. Een achterstand bij een telefoon provider wordt in een apart register bijgehouden, dit register heet Preventel en houdt uitsluitend gegevens over achterstallige telefoonrekeningen bij. Ook dit register wordt niet geraadpleegd bij je aanvraag. Zo zie je dat een minilening spoed zonder papierwerk zeker wel mogelijk is.

Spoed mini lening

Bij beide aanbieders van een mini lening kun je er van uitgaan dat zij deze niet alleen met spoed behandelen, maar ook het uitbetalen zal zeer spoedig plaats vinden. Bij leenbedrijf Ferratum kun je uitgaan van een tijdsbestek tussen de 12- en 24 uur. Dan ga ik er gemakshalve wel van uit dat het hier een werkdag betreft.

Voor wat betreft het aangaan van een kredietje bij Saldodipje kun je grofweg uitgaan van 24 uur, de volgende dag dus. Het goedkeuren gaat bijzonder snel en ook met uitbetalen laten zij er geen gras over groeien.

Minilening in 7 stappen video


Stap voor stap hulp bij aanvragen

Stappenplan aanvragen minilening

Benodigde tijd: 5 minuten
1. Kies gewenste bedrag
€100 - €1800
2. Kies de looptijd. Maximaal 62 dagen
3. Upload je legitimatiebewijs
Paspoort/rijbewijs/IDkaart
4. Kies je garantsteller
Gratis of betaald
5. Verifieer je bankrekening
Verstuur 1 cent met iDeal
6. Verstuur je aanvraag
7. Bij akkoord binnen 24 uur geld op je rekening
Snel geld lenen met ruime goedkeuring

Garantstelling (uitleg)

Voor een minilening met spoed dien je bij de aanvraag een garantstelling te kiezen. Dit kan een betaalde- of een kosteloze garantstelling zijn. Hieronder zie je in een overzicht hoe je kiest en welke voorwaarden er zijn voor beiden. Kies je voor de kosteloze garantstelling, dan betaal je naast de rente totaal geen andere kosten meer.

Garantstelling

Voor de kosteloze versie van de garantstelling dien je het volgende aan te leveren:
Van de garantsteller:

 1. Legitimatie.
 2. Recent bankafschrift.
 3. Loonstrook.
 4. Is de garantsteller getrouwd, dan dient ook de partner mee te tekenen.
 5. Ten minste 25 jaar oud.
 6. Woonachtig in Europa.

Alle gegevens kunnen per e-mail (klantenservice@saldodipje.nl) worden verzonden. Kun je een bekende of familielid vragen om persoonlijk voor je garant te staan? Je betaalt dan bij het aanvragen van een snelle minilening uitsluitend de rente.

Geen garantstelling

Als je niet kiest voor een garantsteller, dan betaal je na ontvangst van je minilening een verhoging om de kosten te dekken. Deze verhoging is afhankelijk van het aangevraagde bedrag.

In het kort

Hoe krijg ik een spoed mini lening?

 1. Kies gewenste bedrag €100 – €1500.
 2. Kies de looptijd.
 3. Upload je legitimatiebewijs.
 4. Kies je garantsteller, gratis of betaald.
 5. Verifieer je bankrekening met iDeal.
 6. Verstuur je aanvraag online.
 7. Bij akkoord binnen 12-24 uur geld.

Antwoord op vragen

Waar kan ik een minilening met spoed én zonder papierwerk aanvragen?

Heb je voldoende over het onderwerp gelezen en wil je direct een klein bedrag aanvragen? Kom dan naar de pagina die een vergelijkend overzicht biedt van de aanbieders van een minilening van dit moment.

Waarom een minilening met spoed?

Voor consumenten die op zoek zijn naar het lenen van een klein bedrag is spoed vaak van het grootste belang. Ze zijn niet op zoek naar een lening uit luxe overwegingen. Daarbij kan de minilening een uitkomst zijn. Na goedkeuring binnen 12/24 uur geld op je rekening.

Waarom geen papierwerk?

Iedereen die er mee te maken heeft, die heeft een hekel aan stapels papierwerk die opgestuurd moeten worden. Gelukkig is dit hier niet het geval. Je hoeft slechts je legitimatiebewijs en een loonstrook op te sturen. Een kind kan de was doen. Je doet een aanvraag voor een minilening dan ook in minder dan 5 minuten.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente