fbpx

Minilening spoed zonder papierwerk

Minilening spoed zonder papierwerk

Minilening spoed zonder papierwerk

Stel je hebt dringend een relatief klein bedrag nodig om even snel wat zaken te kunnen betalen, maar je hebt geen zin in een heleboel papierwerk. In dit geval kun je kiezen voor een minilening, hierbij kun je snel een bedrag lenen tot wel 800 euro en dat zonder ingewikkelde contracten. Ook het spoed aspect komt goed aan bod, want als je kiest voor een snelle uitbetaling dan kan de minilening zelfs al binnen 10 minuten op je rekening staan. Bij sommige aanbieders is deze spoed uitbetaling optioneel en wanneer je er voor kiest moet je er voor betalen, andere minikrediet verstrekkers hebben dit reeds in hun aanvraag verwerkt en er valt dus niets te kiezen.

Minilening spoed zonder papierwerk

Haastige spoed kost altijd geld, ook als je een minilening gaat aanvragen die je snel dezelfde dag wil laten uitbetalen. Heb je geen spoed bij je aanvraag, dan kun je al snel een fors bedrag besparen. Wat betreft het papierwerk, waar je dus schijnbaar niet zo van houdt, daar hoef je je in dit geval geen zorgen over te maken, je krijgt geen moeilijke contracten voorgeschoteld, het enige wat je dient aan te leveren is wat informatie over jezelf, je maandelijkse inkomsten en een bewijs van je identiteit en je woonadres. Heb je al deze gegevens bij elkaar gezocht dan kun je alles per email opsturen naar de kredietverstrekker. Vervolgens worden alle papieren bekeken en als alles in orde is wordt er meteen tot uitbetaling over gegaan.

Snel geld lenen zonder loonstrook

Heb je voor de aanvraag niet de beschikking over een loonstrook dan hoeft dit op zich geen probleem te zijn. Voor je identificatie moet je natuurlijk een kopie van je paspoort of rijbewijs opsturen per email, daarnaast wordt je verzocht om een kopie te maken van een recent bankafschrift, zoek een afschrift op waar een storting van je salaris op staat, hiermee kun je dan ook laten zien dat je een regelmatig inkomen hebt. Wil je snel geld lenen zonder bkr toetsing dan kun je er het beste voor zorgen dat je alle papieren die gevraagd gaan worden al op je computer hebt staan, je kunt het dan wanneer er om gevraagd wordt meteen versturen, dit versnelt het hele proces aanzienlijk.

Geld lenen met bkr

Als je je zorgen maakt over een negatieve bkr registratie die je ooit hebt opgelopen vanwege een betaalachterstand dan hoef je je bij de aanvraag van een minilening geen zorgen over te maken, je kunt zonder problemen geld lenen met bkr. Er wordt bij aanvraag van een klein bedrag tot 800 euro géén toetsing bij het bkr gedaan, ook een achterstand op je mobiele telefoon rekening is geen beletsel voor het succesvol aanvragen. Een achterstand bij een telefoon provider wordt in een apart register bijgehouden, dit register heet Preventel en houdt uitsluitend gegevens over achterstallige telefoonrekeningen bij. Ook dit register wordt niet geraadpleegd bij je aanvraag. Zo zie je dat een minilening spoed zonder papierwerk zeker wel mogelijk is.