Home » Geld lenen » Snel geld lenen in het weekend

Snel geld lenen in het weekend

Dringend geld nodig?

Je zal het net zien, het weekend is net begonnen en plots heb je dringend geld nodig om wat voor een reden dan ook. Je wilt op stap en kijkt in je portemonnee en ziet alleen maar de bodem, je staat net je pinpas in de geldautomaat te persen en je ziet meteen op het scherm staan dat je saldo in hele euro´s afgerond 0 euro bedraagt. Daar sta je dan met lege handen wel even vreemd te kijken. Maar is er nog wel een mogelijkheid om op zo´n korte termijn en dan ook nog in het weekend wat geld te bemachtigen? lees verder om te zien welke mogelijkheden er voor je openstaan voor snel geld lenen.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

Minilening

Laten we voorop stellen dat de zondag geen handige dag is om lening af te gaan sluiten.  Deze dag kun je wel vergeten, want op zondag is er geen enkel kantoor open, ook het kantoor van de minilening verstrekker niet. Je kunt natuurlijk rustig een aanvraag indienen, alleen wordt deze dan pas de maandag na het weekend bekeken maar wel dezelfde dag uitbetaald, dit kan zelfs al binnen 10 minuten. Voor de zaterdag geldt eigenlijk hetzelfde verhaal, doe je op die dag de aanvraag dan wordt deze de eerstvolgende werkdag als eerste bekeken.

Vrijblijvend aanvragen

Besluit je om een bedrag tussen de 50 en 1500 euro aan te vragen dat kun je dit vrijblijvend doen. Je krijgt een offerte toegestuurd en kunt dan altijd nog beslissen om het niet te doen. Wil je snel geld lenen in het weekend dan kun je dit zonder kredietcheck doen, er wordt bij de aanvraag geen controle uitgevoerd bij het BKR, je kunt dus geld lenen zonder kredietwaardigheid toetsing. Je moet natuurlijk wel voor jezelf uitrekenen of je de lening binnen de afgesproken periode kunt aflossen, doe je dit niet op tijd dan kun je er de volgende keer niet meer terecht.

Populaire bedragen

Er zijn een aantal bedrag die veruit populair zijn om als klein bedrag aan te vragen. Zo is het bedrag van 500 euro het meest gevraagd, maar ook bedragen van 200 euro en 400 euro worden met grote regelmaat aangevraagd. Het zijn vaak niet de hoogste bedragen, maar het voordeel van een wat kleiner bedrag is dat je toch even snel wat geld in je knip hebt zitten en tevens is het aflossen niet erg problematisch en kun je dit gewoon doen na de gestelde periode van 30 dagen, 45 dagen, of 62 dagen.

Welke leningen kan ik in het weekend aanvragen?

Voor het online geld lenen kun je ook in het weekend terecht. Dit geldt voor alle beschikbare leningen en hypotheken. Ook zakelijk lenen in het weekend is mogelijk. Minilening, doorlopend krediet, persoonlijke lening en hypotheek. Bekijk een overzicht met alle mogelijkheden voor een lening.

Wanneer wordt de weekendlening uitbetaald?

Sommige aanbieders zijn ook op zaterdag geopend. Vraag je daar een lening aan, dan zal deze ook in het weekend beoordeeld worden. Uitbetaling volgt snel na goedkeuring. Afhankelijk van de bank wanneer het geld op je rekening staat.

Kan ik ook op zondag lenen?

Op zondag zijn ALLE aanbieders gesloten. Je aanvraag zal dus pas op de eerstvolgende werkdag bekeken worden. Toch kan het handig zijn om op een zondag aan te vragen. Je weet dan immers zeker dat je aanvraag als eerste zal worden bekeken op maandag ochtend.


Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente