Home » Geld lenen » Specifiek doel » Vakantie » Snel geld lenen voor de herfstvakantie

Snel geld lenen voor de herfstvakantie

Extra geld achter de hand

Wil je snel geld lenen voor de herfstvakantie dan heb je daarvoor verschillende mogelijkheden tot je beschikking. Afhankelijk van het bedrag wat je nodig denkt te hebben en het doel waarvoor je het denkt te gaan gebruiken. Er staan weer dure tijden voor de deur, met niet alleen vakanties, maar ook periodes waarbij er weer veel cadeaus moeten worden aangeschaft. Denk aan de kerstdagen en Sinterklaas. Al met al dus een aantal maanden achter elkaar waarbij het vaak handig is als je wat extra geld achter de hand hebt. Dan kom je in ieder geval niet voor een dag te staan dat je geen cadeaus kunt kopen of een lekker dagje weg kunt. Welke leningen er zijn dat kun je hieronder lezen.

Direct aanvragen?

De Nederlandse Kredietmaatschappij

Persoonlijke lening
Doorlopend krediet
€5.000 tot €150.000
Binnen 2 uur een voorstel
De beste voorwaarden

Saldodipje minilening

€100 – €1800
Aflossen in 62 dagen
Geen BKR toetsing
Binnen 12/24 uur geld
Direct beschikbaar

Santander lenen

Santander

Persoonlijke lening
Aflossen: 48-120 maanden
Vertrouwd lenen
Vanaf €2.500
BKR toetsing: Ja

De Minilening

Populair middel om  een klein bedrag te kunnen lenen voor een korte periode. De minilening is minder geschikt om te gebruiken voor wat geld achter de hand, je moet dit bedrag namelijk binnen 45 dagen weer terugbetalen. Het is wel handig als je op korte termijn krap bij kas zit en op die manier wat extra cash te genereren. Er zijn een aantal kenmerken aan het flitskrediet die je goed dient te begrijpen.

Overzicht kenmerken minilening

1. Je leent voor een korte periode (15-, 30-, of 45 dagen).
2. Minimaal 100 euro en maximaal 1800 euro.
3. Geen bkr toetsing, dus geld lenen zonder bkr.
4. Binnen 24 uur op je rekening na goedkeuring.
5. Vaak worden er kosten gerekend.

Het Doorlopend Krediet

Heb je geld nodig voor de herfstvakantie maar ook nog voor de maanden daarna, dan heb je waarschijnlijk een groter bedrag nodig waarmee je de dure maanden oktober, november en december kunt overbruggen. Zie dit krediet als extra geld achter de hand, want immers geld wat je niet opneemt van deze leenvorm, daar wordt ook geen rente over gerekend. Denk je deze maanden regelmatig geld tekort te komen dan kan het doorlopend krediet een uitkomst zijn. Enkele feiten op een rij.

Overzicht kenmerken doorlopend krediet

1. Afsluiten vanaf 2.500 euro (10.000 euro is een vaak aangevraagd bedrag).
2. Lange looptijd van minimaal 5 jaar mogelijk.
3. Variabele rente.
4. Eenmaal afgeloste bedragen kun je weer opnemen.
5. Bedrag wat je niet gebruikt wordt niet met rente belast.
6. Na goedkeuring binnen 2 werkdagen tot je beschikking.

De Persoonlijke Lening

Weet je zeker dat je de komende maanden een fors bedrag nodig hebt en wil je dit meteen op je rekening gestort hebben dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening. Je hebt dan meteen het gehele bedrag tot je beschikking en kunt het dan gebruiken wanneer dit jou het beste uitkomt. Met een persoonlijke lening kies je voor zekerheid op meerdere fronten. Enkele feiten op een rij.

Overzicht kenmerken persoonlijke lening

1. Afsluiten vanaf 1.000 euro.
2. Vaste rente gedurende de gehele looptijd.
3. Vaste einddatum.
4. Eenmaal afgeloste bedragen kun je niet meer opnemen.
5. Iets lagere rente dan bij een doorlopend krediet.
6. Na goedkeuring binnen 2 werkdagen op je rekening.

Uitgebreide mogelijkheden

Zo zie je dat er verschillende mogelijkheden zijn om op een snelle manier een geldbedrag te lenen, met of zonder bkr, afhankelijk van de kredietvorm die wordt gekozen. Kijk ten eerste altijd goed naar de voorwaarden en de rente, maar bij andere geldleningen ook goed naar de kosten die je moet betalen. Sta je op het punt om iets te organiseren met de herfstvakantie en ontbreekt het je nog aan voldoende financiële middelen, bekijk dan of één van bovenstaande krediet wellicht uitkomst kan bieden.

Auteur

Marcel Bijsterveld

Mijn grote passie is informatief schrijven over financiële onderwerpen. Dat is de reden dat ik deze veelzijdige website ben begonnen in 2014. Ik vind het leuk om mezelf te verdiepen in alle aspecten over financiën en dit op het internet te delen.

Veel gekozen leenbedragen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van lage rente