Klein bedrag lenen

Klein bedrag lenen doe je zonder bkr. het minikrediet kun je eigenlijk zien als een voorschot op je salaris. Je vraagt deze aan vanaf 100 euro met een maximum van 1500 euro. Aflossen kun je kiezen uit 3 opties, 15-, 30-, 45-, of 62 dagen. Aanvragen doe je online binnen 5 minuten. Kijk op de speciale ´Minilening aanvragen´ pagina waar je kunt kiezen uit verschillende aanbieders. Nu ook aflossen in termijnen.

Wil je meteen een klein bedrag lenen?


650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen

Het zijn wellicht geen alledaagse bedragen 650 euro lenen, 700 euro lenen, 750 euro lenen, maar toch is er juist naar dit soort kleine bedragen een hoop vraag. Sowieso is een klein bedrag lenen in korte tijd zeer populair geworden. Overgewaaid uit de Verenigde Staten bestaat hier nu ook het voorschot op je salaris, ofwel de minilening. Met dit systeem kun je dus een relatief klein bedrag lenen om je financieel te overbruggen tot je salaris weer gestort wordt. Waar kun je deze minilening aanvragen en hoe werkt dat precies? Lees verder en het wordt allemaal uitgelegd. (meer…)


350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening

350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening

350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening

350 euro, 450 euro, 550 euro lenen, nu op je rekening. Dit kan met het aanvragen van een minilening waarmee je snel een klein bedrag kunt lenen. Welke bedragen je precies kunt lenen wordt hier uitgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Niet alleen de snelheid van het aflossen, maar ook de kosten die je moet maken en de voorwaarden die gelden bij het aanvragen. Kom je in aanmerking voor een minikrediet dan zal deze snel op je rekening staan en kun je rap weer geld pinnen. (meer…)


Geld lenen voor boodschappen

Geld lenen voor boodschappen

Geld lenen voor boodschappen

Nou ja, het zou je maar gebeuren, je wilt net boodschappen gaan doen en je komt er achter dat je portemonnee zo plat is als een dubbeltje. Wat doe je dan in zo´n geval? Moet je dit echt dezelfde dag nog doen dan kun je aan een bekende vragen of je wat mag lenen en dit op een later tijdstip terug betalen. Maar heb je deze mogelijkheid niet, dan rest er weinig anders dan het lenen van een klein bedrag, dan kun je niet alleen je boodschappen doen, maar heb je ook nog wat geld over om wat andere noodzakelijke dingen aan te schaffen. Hoe je zo´n klein bedrag van een paar honderd euro kunt aanvragen en hoe snel je dit op je rekening hebt dat kun je in de rest van dit artikel lezen. (meer…)


Krap bij kas? Leen snel een klein bedrag!

Krap bij kas

Krap bij kas

Het is een lastige situatie als je krap bij kas zit, het overkomt elke maand weer een hoop mensen, de maand duurt weer een stuk langer dan je salaris en dat betekent dus dat je zonder poen zit. Maar ja, moet je toch wat dingen betalen, of heb je een leuk uitje gepland dan moet je toch uit zien te vogelen waar je even een net klein bedrag kan lenen, net zo lang totdat het nieuwe salaris weer op je rekening staat. Ben je op zoek naar een kleine geldlening tot maximaal 1000 euro dan moet je vooral verder lezen, dan kun je zien waar je aan moet voldoen en wellicht nog belangrijker, waar kun je dat dan aanvragen. (meer…)


Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Klein bedrag lenen vanaf 18 jaar

Je wilt dus een klein bedrag lenen vanaf 18 jaar en je wil weten of je er dan voor in aanmerking komt en aan welke voorwaarden je moet voldoen. Misschien nog wel belangrijker om te weten hoeveel je kunt lenen en hoe snel je het weer moet afbetalen. Lees verder om op deze vragen antwoord te krijgen en kijk gelijk waar je kunt aanvragen. Het is wel van belang dat je inkomsten hebt, klinkt logisch, want als je geen inkomsten hebt dan kun je immers ook niet aflossen. Voor het lenen van een klein bedrag kun je rekenen op 1000 euro. (meer…)


Geld lenen voor bekeuring

Geld lenen voor bekeuring

Geld lenen voor bekeuring

Zoals iedereen ondertussen wel heeft kunnen vernemen uit de krant of op de televisie worden de bekeuring die je kunt krijgen voor overtredingen wéér duurder. Daarmee kan het een hachelijke zaak worden als je wordt betrapt met het bellen achter het stuur of door een rood licht rijden. Krijg je zo´n bekeuring of schikking in de bus dan zul je wel even moeten slikken om het bedrag dat je moet betalen. Het kan dan voorkomen dat je geld moet lenen om deze bekeuring te kunnen betalen. (meer…)


Geld lenen met een selfie

Geld lenen met een selfie

Geld lenen met een selfie

Jazeker, je leest het goed. De techniek staat voor niets vandaag de dag en ook aanbieders van leningen gaan met hun tijd mee. Het is nog niet zover dat je voor de wat grotere bedragen kunt geld lenen met een selfie, maar het begin is er! De leningen waarover we het nu hebben zijn de zogenaamde minileningen, misschien beter bekend onder de naam flitsleningen. Met het insturen van een selfie bij je aanvraag gaat het niet alleen sneller, maar ook de kans van slagen wordt er groter door. Leen tot wel 800 euro zonder bkr toetsing. (meer…)


Voorschot zonder bkr toetsing

Voorschot zonder bkr toetsing

Voorschot zonder bkr toetsing

Je wilt een voorschot zonder bkr toetsing op je salaris, maar je weet niet waar je terecht kunt. Er zijn gelukkig meerdere aanbieders waar je uit kunt kiezen. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, het verplicht je tot niets en op die manier kun je rustig bekijken welke aanbieder van de minilening voor jou het gunstigste is. Er zijn namelijk wel wat onderlinge verschillen tussen de verstrekkers van een voorschot zonder bkr toetsing. Bij de één heb je je geld altijd dezelfde werkdag binnen en bij de ander kun je er voor kiezen, kies je niet voor de optie vandaag uitbetalen dan kun je een aanzienlijk bedrag in kosten besparen, hoe lang je dan moet wachten op je geld dat lees je in de rest van dit artikel. (meer…)


Snel 150 euro lenen

Snel 150 euro lenen

Snel 150 euro lenen

Het lijkt een vreemd bedrag, maar toch is er vrij veel vraag naar snel 150 euro lenen. Dit komt omdat het een relatief laag bedrag is wat je dan ook snel weer kunt aflossen. Maar welke mogelijkheden heb je hier voor en waar kun je zo´n klein bedrag aanvragen. Het kan in ieder geval snel als je wilt, met de door jouw gekozen optie kan de 150 euro binnen 10 minuten op je rekening staan. Houd er dan wel rekening mee dat de extra opties die je kiest meestal niet gratis zijn, maar heb je echt haast dan kun je hier voor kiezen. (meer…)


Minilening 30 dagen

Minilening 30 dagen

Minilening 30 dagen

Met een minilening 30 dagen kun je een klein bedrag lenen, je moet dit dan in 30 dagen aflossen waarbij je rekening moet houden dat je dit niet in termijnen kunt doen zoals gebruikelijk bij andere vormen van lenen. Het voordeel is dat je er snel van af bent en je niet al teveel rente hoeft te betalen. Een voorbeeld van de kosten van rente voor verschillende bedragen kun je verderop in dit bericht lezen, ook zijn er verschillende opties te kiezen die niet gratis zijn, maar wellicht toch prettig om te nemen, het ligt maar net aan je persoonlijke voorkeur. Je kunt snel een bedrag tot maximaal 800 euro lenen. (meer…)